Forum » Zvok in slika » Pretvorba iz avi v DivX
Pretvorba iz avi v DivX
mali210 ::
Žijo.
Imam en problem z prtvorbo avi filmčkov(posnete na digitalcu), v format DivX.Da bi jih lahko predvajal na DVD/DivX playerju.Fimčke pretvorim na računalniku,tam mi tudi v DivX formatu brezhibno delujejo,ko pa CD predvajam na DVD-ju ( PHILIPS DVP 632) pa zvok teče normalno, slika pa trokira za njim-film lomi.In zvok konča prej kot slika-film,ker strokira počasi.Če kdo kaj ve in če pozna rešitev,bi lepo prosu,da mi odgovori.
Hvala
Imam en problem z prtvorbo avi filmčkov(posnete na digitalcu), v format DivX.Da bi jih lahko predvajal na DVD/DivX playerju.Fimčke pretvorim na računalniku,tam mi tudi v DivX formatu brezhibno delujejo,ko pa CD predvajam na DVD-ju ( PHILIPS DVP 632) pa zvok teče normalno, slika pa trokira za njim-film lomi.In zvok konča prej kot slika-film,ker strokira počasi.Če kdo kaj ve in če pozna rešitev,bi lepo prosu,da mi odgovori.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54140 (8965) | Spajky |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27718 (7250) | monaco |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24942 (9556) | bizi72 |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13743 (7632) | yoco |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4202 (2540) | boss98 |