Forum » Loža » Vic
Vic
Thomas ::
Pogruntal sem en vic v 6 (šestih) besedah. Celo lahko ga skrajšamo na 4, vendar potem postane malo slabši. Čudi me, kako ga ni še noben pred mano. Ga res ni?
Žal ni toliko spodoben, da bi ga lahko tukaj objavil. Kdor mi do polnoči pošlje zasebno sporočilo, bo vseeno zvedu ta vic.
Žal ni toliko spodoben, da bi ga lahko tukaj objavil. Kdor mi do polnoči pošlje zasebno sporočilo, bo vseeno zvedu ta vic.
Zheegec ::
Tale topic je že kar dober vic sam po sebi
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Brane2 ::
Jaz sem že slišal izvedbo v štirih besedah: "Umrli Mujo i Haso".
Gre v bistvu za pojasnilo zakaj ni več resnično novih vicev na to temo, kot tudi za nepričakovan preobrat, kjer glavna junaka nastradata brez očitne lastne krivde.
Gre v bistvu za pojasnilo zakaj ni več resnično novih vicev na to temo, kot tudi za nepričakovan preobrat, kjer glavna junaka nastradata brez očitne lastne krivde.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Brane2 ::
Aja, a "Šola je sladka a žal sem diabetik" tud paše v to kategorijo ?
mogoče bi tu štel tudi "Sem vrednejši od lastne poštenosti", ki sem ga v obliki grafita v YU izvedbi videl na kinoteki "Ja sam vrijedniji od svog poštenja...
mogoče bi tu štel tudi "Sem vrednejši od lastne poštenosti", ki sem ga v obliki grafita v YU izvedbi videl na kinoteki "Ja sam vrijedniji od svog poštenja...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Sergio ::
kaj pa "Budalo, to je zid!", grafit na posti v LJ? :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Yohan del Sud ::
Hej jaz poznam nekaj takih, samo niso najbolj umesni in ni nujno okusni.
Najkrajši židovski vic?
(odgovor je ena beseda in se rima)
Najkrajša knjiga na svetu?
(ene 15 odgovorv z največ štiri besede: npr. Knjiga italijanskih vojnih herojev, Albanski telefonski imenik, ipd)
Kontekst je bolj važen kot kvantiteta.
Najkrajši židovski vic?
(odgovor je ena beseda in se rima)
Najkrajša knjiga na svetu?
(ene 15 odgovorv z največ štiri besede: npr. Knjiga italijanskih vojnih herojev, Albanski telefonski imenik, ipd)
Kontekst je bolj važen kot kvantiteta.
www.strancar.com
|CyGNUS-x ::
Hvala, ne bi zdaj..
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
overlord_tm ::
A povem še enga?
----
To je pomoje res najkrajši vic . Tisti ki ne razumete fore pa mal uporabte glavo
----
To je pomoje res najkrajši vic . Tisti ki ne razumete fore pa mal uporabte glavo
overlord_tm ::
vic rata ko človeku ne potegne zakaj se gre. težko ga je takle prek neta povedat
drgač je pa to do Thomasa tema
drgač je pa to do Thomasa tema
nevone ::
>To sploh ni vic.
Pa smo pri definiciji vica.
Vse je vic, a kakor za koga. Večina bi definirala vic kot nekaj, kar v nas vzbudi smeh. Jasno, da se lahko nad vicem tudi zjokaš, če ga ne razumeš kot vic. Vic je lahko manipulacija kategorije 1. Večina se jih smeje, pa vendar se nekateri lahko tudi zjočejo.
Houk.
o+ nevone
Pa smo pri definiciji vica.
Vse je vic, a kakor za koga. Večina bi definirala vic kot nekaj, kar v nas vzbudi smeh. Jasno, da se lahko nad vicem tudi zjokaš, če ga ne razumeš kot vic. Vic je lahko manipulacija kategorije 1. Večina se jih smeje, pa vendar se nekateri lahko tudi zjočejo.
Houk.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
nevone ::
... aja, to je bil vic. Hahaha.
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Hammer123 ::
Evo Thomas!
Jaz sem ti poslov ZS, ko si rekel da bos povedal vic. Zdej mi pa še ti povej vic.
Prosim!
Jaz sem ti poslov ZS, ko si rekel da bos povedal vic. Zdej mi pa še ti povej vic.
Prosim!
Thomas ::
OBVESTILO:
Tisti, ki so mi poslali ZS, so dobili vic. Vendar ne tistega, ki sem ga obljubil, pač pa nekega drugega, ki si ga nisem izmislil sam, pač pa ga je spesnil nek moj dober prjatu še iz otroških let, v najstniških letih.
Še nekoliko krajši je, ravno tako neprimeren za forum, pa ravno tako smešen.
Tega mojega sem umaknil v dodelavo in ga bom širil samo ustno. Vic je kot boomerang, če je dober, nekoč prileti nazaj.
Hvala lepa za pozornost.
Tisti, ki so mi poslali ZS, so dobili vic. Vendar ne tistega, ki sem ga obljubil, pač pa nekega drugega, ki si ga nisem izmislil sam, pač pa ga je spesnil nek moj dober prjatu še iz otroških let, v najstniških letih.
Še nekoliko krajši je, ravno tako neprimeren za forum, pa ravno tako smešen.
Tega mojega sem umaknil v dodelavo in ga bom širil samo ustno. Vic je kot boomerang, če je dober, nekoč prileti nazaj.
Hvala lepa za pozornost.
Vice ::
No tudi sam sem sestavil vic za umret, ki ga zaradi znanih okoliščin ne smem objaviti, saj lahko zakonsko odgovarjam za posledice. Kot drugo je tukaj še strah, da ga slučajno nebi kakšne vlade izkoristile za svoje vojaške posege. Tako, priložnost ga bodo imeli slišati samo posamezniki, ki pa ga zaradi same kvalitete ne bodo mogli širiti.
Malidelničar ::
Pri BMW imajo še priložnosti za optimizacijo.
Lahko bi odpustili delavce, ki proizvajajo in vgrajujejo smernike.
Vozniki BMW teh itak ne uporabljajo.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
JanBrezov ::
Malidelničar je izjavil:
Vozniki BMW prav tako ne uporabljajo merilnikov hitrosti.
Roader_ ::
Malidelničar je izjavil:
Vozniki BMW prav tako ne uporabljajo merilnikov hitrosti.
Niti avtov, ker so na servisu :)
Lejga ::
Golobov prvi dan v državnem zboru. Skozi vrata stopi Janša, pa Golob reče, kdo je naročil burek pri šip..ju, dostava je prišla.
Blinder ::
Kje so vici voznikov Toyot?
Why do Toyota drivers never get lost?
Because their cars are always in the "right" lane! ?
Why do Toyota drivers never get lost?
Because their cars are always in the "right" lane! ?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Jure14 ::
Aktualen vic, v 4 besedah, kot je OT zahteval:
"Ministrica je uredila zdravstvo"
Gre še v manj:
"Imamo urejeno zdravstvo"
In bolj na splošno:
"Smo druga Švica"
"Ministrica je uredila zdravstvo"
Gre še v manj:
"Imamo urejeno zdravstvo"
In bolj na splošno:
"Smo druga Švica"
Barbarpapa2 ::
Lep mrzel večer želim
Se bom navezal na doprinesek kolega Lejga... Pa ni vic, pač pa (nedokumentirano) zgodovinsko dejstvo iz novejše zgodovine izpred 50+ let...
Na dokaj znani (če ne celo eni prvih) burekđinic v Mariboru je nekega jutra visel napis:
"Danes burek ne, peč hin"
Kriza, ki je nastopila zaradi tega, je bila dovolj velika, da je vsebina napisa postala urbana legenda (seveda med poznavalci)
Ne hodit vun, je mrzlo!!!
Jože
Se bom navezal na doprinesek kolega Lejga... Pa ni vic, pač pa (nedokumentirano) zgodovinsko dejstvo iz novejše zgodovine izpred 50+ let...
Na dokaj znani (če ne celo eni prvih) burekđinic v Mariboru je nekega jutra visel napis:
Kriza, ki je nastopila zaradi tega, je bila dovolj velika, da je vsebina napisa postala urbana legenda (seveda med poznavalci)
Jože
mihagr ::
No pa še vprašanje. Ali veste kako sta se Mujo in Haso spoznala? Torej čisto prvi vic.
Hodi Mujo po makadamski cesti, pride do križišča s smerokazom. Pod smerokazom je kamen,
na kamnu sedi moški.
Pride Mujo de njega in reče: "Zdravo, ja sam Mujo. A ko si ti?"
Drugi reče: "Zdravo, ja sam Haso."
Pa Mujo pravi:"A šta radiš tu, sediš i razmišljaš?"
Haso pa odgovori:"Ma jok, samo sedim!"
No tako sta se spoznala Mujo in Haso, potem pa so nastali vsi ostali vici.
Hodi Mujo po makadamski cesti, pride do križišča s smerokazom. Pod smerokazom je kamen,
na kamnu sedi moški.
Pride Mujo de njega in reče: "Zdravo, ja sam Mujo. A ko si ti?"
Drugi reče: "Zdravo, ja sam Haso."
Pa Mujo pravi:"A šta radiš tu, sediš i razmišljaš?"
Haso pa odgovori:"Ma jok, samo sedim!"
No tako sta se spoznala Mujo in Haso, potem pa so nastali vsi ostali vici.
Lejga ::
Barbarpapa2 je izjavil:
Lep mrzel večer želim
Jože
Napis "Danes bureka nič več ker peč ne gre nikamor" sem sam videl okoli leta 94. Kraj zločina, AP Velenje. Tak tekst se ti enostavno zapeče v možgane, tega si ne moreš izmisliti. Sem tudi nekaj časa živel v MB, tako da tudi poznam "danes burek ne, peč hin".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši vici (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31196 (598) | twom |
» | Bolne Fore (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 216719 (5293) | FireSnake |
» | En smešen vic (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 33967 (4910) | PacificBlue |
⊘ | Funny materials- vici...Oddelek: Loža | 9974 (8366) | Stepni Volk |
» | ali mi lahko nekdo razloži par vicevOddelek: Loža | 3016 (2220) | Yohan del Sud |