Forum » Loža » Torrent invite mojblink
Torrent invite mojblink
Temo vidijo: vsi
DonDiego ::
SlyCrespo bil na tisti strani robe ni, zelo nepregleden design kar je pa nalozeno pa se dobi na drugih scenskih straneh mene tam ne vidi :) no offense
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DonDiego ()
val46 ::
A ti še kar nisi obupal? Ti pa dam + vsaj zato, k ne menjuješ 100 profilov tu za zicat invite, kot velika večina ostalih. Sam jaz ti ne morem pomagat z invite, k ga nimam.
Silck ::
Imam 3 povabila če kddo rabi.
Imam tudi povabila za torrentleech če kdo rabi.
Lp
Imam tudi povabila za torrentleech če kdo rabi.
Lp
Danas je teško biti lud... Velika je konkurencija!
Heineken ::
Pridite raje na pravi in edini portal Infire.si edini pravi naslednik Partis.si.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heineken ()
donvito ::
koral45 ::
Meni je Mojblink.si zelo všeč in dobra stran zato bi imel eden Invite kot uporabnik in donator.
val46 ::
Ma ti sploh veš kaj hočeš? Prvo bi rad mel invite, pole pišeš kako je moj blink brezvezen, pol spet da ti je všeč??? Daj, odloči se že enkrat, kaj bi rad in te bodo ljudje vzeli malo bolj resno!
Ja Mojblink.si mi je zelo všeč,ker ima tako lepo barvito stran vrhunske funkcije in napredno tehnologijo prikaza.
Danes sem naredil prijavo z Superhero in sem imel takoj onemogočeno lahko Doniram 50eur,če mi omogočite nazaj.
Sem prepričan,da je kakšna dobra duša s srcem,ki bi mi lahko to omogočila jaz bi bil pa hvaležen in Doniral.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | infire (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 67233 (692) | bambam20 |
| » | torrenthr.org (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 73035 (3044) | st0jko |
| » | Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 58063 (15324) | OutOfTheBox |