» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
75 / 78
»»

Jerry000 ::

Hvala, še dobro da nismo kupili tam :)

Dipling ::

Pohvaliti moram BigBang.

Na strani si.mobileshop.eu sem našel boljšo ceno za bluetooth zvočnik.
Čeprav te trgovine ni na seznamu trgovin na BigBang strani, ki spadajo med trgovine, na katere enačijo cene, so mi ugodili.

Pod svojo ceno so šli 70€. Odobreno v pol ure.

Ni mi bilo za čakanje dostave in sem poskusil. Odobreno. Zvočnik že doma.

Jerry000 ::

To je pa super, bom nasednjič še jaz probal :)

Benny123 ::

Mimovrste se ne drži rokov niti približno, naročeno v četrtek, piše rok dobave naslednji dan, še danes ni robe pa smo torek.

sm4rt4ss ::

Black Friday majo cel mesec. Zaradi tega bo verjetno prišlo do zamud.

MrStein ::

Pozna kdo tehnox.si? Sem pred 10 dnevi naročil nekaj kablov in še vedno nič. Kot da naročijo s Kitajske on zgolj prepošljejo... ???
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein ::

MrStein je izjavil:

Pozna kdo tehnox.si? Sem pred 10 dnevi naročil nekaj kablov in še vedno nič. Kot da naročijo s Kitajske on zgolj prepošljejo... ???

V bistvu so jih že imeli, samo obveščanje jim malo šepa.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Master_Yoda ::

Kaksne izkusnje imate z caseking.de ? Gledam da bi monitor tam nabavil.
Dovie'andi se tovya sagain.

Dr_M ::

Ce cesa nimajo takoj na zalogi, je balkan zadnji na vrsti, ko pride na zalogo. Ce spet zmanjka, si ponovno zadnji v vrsti. Take so moje izkusnje.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Spura ::

Da povem kaka govna in nategatorji so na epl.si

V zacetku novembra 2018 sem kupil macbook pro + hub za prikljucke v silver barvi, barva je pomembna ker se hub priklopi ob strani laptopa. Obeh artiklov ni na zalogi, se pa narocijo, dobavni rok 3-5 tednov.

Jst placam vnaprej 100%. Potem mi modeli dostavijo laptop, huba kao še ni. Se drkam z njimi mesece(!), valda moram jst tezit, kje je zdej ta hub ki sem ga ze placal. Oni mi skos trdijo da je narocen, ampak ce hocem takoj mi lahko dajo takega v space grey (torej napacne barve, zakaj bi to vzel da bo blo zraven k silver laptopu priklopljeno) ali pa da mi dajo silver hub drug model, k je 100-krat grši. Jst rečem ne, bom počaku na tapravega. To se ponovi ene petkrat od januarja do sredine maja (!!!), torej pol leta po tem ko sm jst to plačal.

Potem se le vdam in recem da bom vzel unega bednejšega silver. Le-ta je cenejši zato tipi recejo da mi bodo dali razliko na TRR (ranga 10 eur). Pošljejo hub. Denarja na TRR ni. Priklopim hub in USB-B in USB-C izhodi ne delajo, ostalih nisem probaval.

Za piko na i je blo to naročeno kot s.p. in mora zdej bit med inventarjem, seveda je pa zdej druga stvar kot na racunu, pa če bi mi nazaj denar nakazoval bi imel računovodski clusterfuck, ker sm si DDV ze odbijal po vrednosti prvotnega artikla ki je seveda višja. Na koncu 2 eur razlike ampak to je dovolj za FURS da ti v rit skoči. Uglavnem ekstra delo na računovodstvu.

Torej pod crto so teli epl.si:

- drkajo te z lažmi da je naročeno pri proizvajalcu
- seveda te o ničemer ne obveščajo, ker upajo da boš pozabil
- prepricujejo te da bi vzel neprimerne in neprimerljive artikle
- razlike ne vrnejo
- ti dajo inferioren artikel, ki je po vrhu vsega nedelujoč direkt iz škatle

Master_Yoda ::

Nisem zasledil na zadnjih straneh: Kaksne so vase izkusnje z akcija.si (comtron) ? SSD imajo malo ceneje kot pri mimovrste, tako da ga bom verjetno kar tukaj naroco, samo zanimajo me vase izkusnje s to trgovino ce jih ima kdo.
Dovie'andi se tovya sagain.

scipascapa ::

Comtron je že od leta 1992 na trgu, sem tam delal nekaj let, nato prodali trgovine - Comshop ipd. V reduo so bili takrat, verjetno tudi danes.

Machete ::

Malo sem razočaran nad Goblinom. Vidim lepo ceno, zaloga DA, vse kul.
Plačam takoj, me pokliče naslednji dan in korektno obvesti, da nima več barve A in da ima barvo B, barva A pa bo naslednji teden.
Ok, pa naj bo naslednji teden, barve B absolutno nočem. Vprašam naslednji teden kateri dan ca lahko pričakujem, mirno pove, da boš šele naslednji teden (torej 2. teden po naročilu, kdo ve kdaj). Zadevo sem naročil za na dopust (v štartu), če ne bi vprašal, vprašanje če bi bil obveščen da ne bo samo 1 teden, ampak dostava 2 tedna + od naročila.
Nobenega odgovora, če držijo tudi torbico, nobenega 'oprosti shit happens'.. skratka kasneje dodatno naročene igre iz UK in DE imam že zdavnaj doma a konzolice še ne. Saj razumem, da je zoprn posel, ampak artikel je bil na zalogi še naprej in je šele na opozorilo odstranil to varianto iz spletne ponudbe. Precej razočaran. Res pa, da je to 1st world problem.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

cloud ::

Zdravo,

nisem prepričan če to spada pod to temo, ampak imam vprašanje glede ene trgovine, in če ima kdo izkušenj s to spletno trgovino, prosim če mi lahko odgovorite v najkrajšem času (če je trgovina dobra in za zaupat)

www.bbt.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cloud ()

Han ::

BBT je ok.

broken/link ::

lahko potrdim da je vse ok.

dripac ::

Zaenkrat BBT 10/10.

Anaj ::

Pred kratkim sem kupil kar nekaj računalniških komponent, pa sem se prvič odločil, da bom na forumu podal mnenje :)
- moje izkušnje nekaterih spletnih trgovin, prek katerih sem kupoval oziroma nameraval kupiti pa so...

Amazon.de - bil sem zadovoljen z nakupom (grafična kartica), vse tako kot je bilo v opisu, prav tako čas dostave. + +

electronic4you - zelo zadovoljen, tako cenovno kot tudi glede dostave (monitor) + + +

mimovrste
- kot vedno vse ok, niso najcenejši, toda potreboval sem še nekaj malenkosti +

mlacom - ponovno slaba izkušnja, hoteli so mi prodati za isto ceno slabši izdelek...torej ne tistega ki sem ga naročil, že drugič so me pustili na cedilu...prvič pred kakimi 2 leti. Dobiš občutek, kot da si en bebec... pri njih več ne kupujem! velik -

sestavi.si - pred leti kupoval, tudi zelo pozitivne izkušnje

Moram pa omeniti še eno trgovino, ne vem če imajo sploh spletno trgovino..bil sem enkrat osebno pri njih...prodajalci poden od podna. Obnašajo se kot da so edini experti za IT v Sloveniji :D
DAR d.o.o. COMPUTERS v Domžalah v Špar centru velik -

Sem se kr mal razpisal :)

Shields ::

Rad bi pohvalil servis Acord-92, zelo hitro so mi zrihtali garancijsko popravilo (bios) in mi dodatno zrihtali še stvari, ki jim jih sploh ne bi bilo treba. Tisti glavni(?) serviser, mislim da je Josip, je legenda.

mzakelj ::

Shields je izjavil:

Rad bi pohvalil servis Acord-92, zelo hitro so mi zrihtali garancijsko popravilo (bios) in mi dodatno zrihtali še stvari, ki jim jih sploh ne bi bilo treba. Tisti glavni(?) serviser, mislim da je Josip, je legenda.


Josip je res majstr. Včasih ga malo delo zasuje, vendar oblada. Kadar imam probleme s komponenti od Acorda njega pokličem in : Ni problema bova uredila. In isti dan gre na pošto da se poštima.

lonewolf_ ::

Ima kdo kaj glede Funtech? Trenutno mislim vzet robe za dobrega jurja... so kar najcenejši pri nas - vsaj to kar trenutno iščem. Sicer sem februarja vzel za 500€ komponent pa je blo vse bp, v enem tednu pri meni.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

tony1 ::

Tudi sam sem naredil 2 podobna biznisa z njimi v zadnjih dveh letih. Vedno vse b.p.

war-dog ::

lonewolf_ je izjavil:

Ima kdo kaj glede Funtech? Trenutno mislim vzet robe za dobrega jurja... so kar najcenejši pri nas - vsaj to kar trenutno iščem. Sicer sem februarja vzel za 500€ komponent pa je blo vse bp, v enem tednu pri meni.

Z Funtech sem imel vedno pozitivne izkušnje.
Že večkrat kupil komponente za PC. Tudi cenovno so konkurenčni od ostalih pri določenih stvareh.
Object reference not set to an instance of an object.

Master_Yoda ::

Ima kdo kaksne izkusnje s trgovino simarket.si ?
Dovie'andi se tovya sagain.

Fsegula62 ::

Master_Yoda je izjavil:

Ima kdo kaksne izkusnje s trgovino simarket.si ?

Osebno poznam njihovo fizično prodajalno in je ok, ker sem jo včasih osebno obiskoval, me pa malo zmoti da nimajo SSL-ja in potem nekateri dobijo občutek nezaupanja.

FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "

_Denny_ ::

Ena zelo lepa izkušnja z ideo.si (IDEO PLUS d.o.o.):

V sredini oktobra naročim in takoj s kartico plačam 3 stvari, dobim mail, da ene ni na zalogi in če želim počakati. Ok, ni problema, ker itak ne rabim do božiča. 14 dni kasneje dobim mail, da zadeva sploh ni dobavljiva in si naj izberem drugo oz. storniram naročilo. Se zgodi, ne moreš nič...odpišem z novo izbiro in obenem vprašam za podatke za doplačilo (TRR, sklic). Dobim samo generični izpis naročila, ki ima v glavi slučajno dodan TRR...torej si pri nakazilu sam "izmislim" namen in sklic (št. naročila) in upam na najboljše. Naslednji dan dobim mail, da jim še dolgujem tisti znesek, ki je bil že plačan oktobra. Seveda vprašam kaj je to in rečejo, da je avtomatsko generirano obvestilo, denar so dobili in bo celotno naročilo poslano takoj, ko bo možno. Ok, si mislim, da bo zadeva končno rešena in skoraj pozabim na njo...do včeraj.

Od pošte dobim na sms obvestilo, da bo prispela pošiljka z odkupnino z zneskom, ki sem ga ŽE nakazal. Torej...izgubil sem nakazan denar, imel dodatne stroške za 10km vožnje iz moje vukojebine do prvega bankomata, ker nisem imel nič gotovine (itak, da ne, zakaj bi jo pa rabil...saj je bilo že vse plačano vnaprej) in še bonus - oseba, ki ji je bilo to darilo namenjeno je zadevo zaradi vse te zafrkancije videla in je presenečenje v celoti pokvarjeno.

Moje prvo in zadnje naročilo pri njih.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

DePalmo ::

Sem imel zelo podobne izkušnje z njimi, poleg tega da mi od enega naročila niso hoteli vrniti poštnine. Po nekaj klicih in emailih se je zadeva uredila, ni pa bilo nobenega opravičila. Upam da si jim težil da ti vrnejo denar!

Dobavni rok je pa tudi treba jemati z rezervo. Ko sem prenavljal kuhinjo, sem se zelo zanašal na dobavne roke. Tudi klic je potrdil da bo stvar bila dobavljena ob navedenem roku. No, na koncu sem se iz Grosuplja peljal v Cerknico po pomivalno korito, drugače bi bil dobavljen šele en teden kasneje. Kot dodatek je bil še ta da sem ravno takrat bil konkretno prehlajen in je vožnja dejansko bila izziv. Sem pa dobil povrnjeno poštnino.

Osebno bom pri njih še vedno kupoval, včasih imajo kakšno dobro ponudbo in sta tole bila dva naročila kjer smo imeli težave od cca. 10.

lolipop2 ::

Naj še jaz pohvalim trgovino:

Alternate.de

Odlična ponudba, pošiljajo v Slovenijo, nobenih težav če si firma, nobenih težav, če si nezavezanec za DDV. Je mogoče malenkost dražja, kot mindfacotry, ampak meni je bilo pomembno, da lahko na firmo vzamem, kot nezavezanec.
Pa lepo obvestila pošiljajo, če slučajno kaj ni na zalogi. Kišto sestavijo za cca 150€, lepo zapakirajo in zaščitijo. Uglavnem, super izkušnja. Priporočam.

scipascapa ::

Kakor vem, fizičnim osebam ne pošiljajo v SLO.

Zgodovina sprememb…

lolipop2 ::

scipascapa je izjavil:

Kakor vem, fizičnim osebam ne pošiljajo v SLO.


Za fizično nisem prepričan. Možno tudi, da ne pošiljajo.

hotig ::

eigre - A ima kdo kakšne izkušnje z to trgovino, so v redu?

scipascapa ::

so

hotig ::

Pohvala za eigre. Res so v redu, hitro pošiljanje, dobra komunikacija.

tomzzi ::

Vse pohvale ANNI.
Nobene slabe izkušnje. V bistvu precej pozitivne. Pravzaprav me preseneča odzivnost osebja na vprašanja preko maila recimo kot tudi hitrost same dobave/pošiljanja. V bistvu mi je ANNI pustil najboljši vtis od vseh trgovin pri nas. Pa sem naročal že pri večini trgovin z računalniško opremo.
Ni reklama. Le zelo dobre izkušnje. Priporočam. ;)

tony1 ::

cloud je izjavil:

Zdravo,

nisem prepričan če to spada pod to temo, ampak imam vprašanje glede ene trgovine, in če ima kdo izkušenj s to spletno trgovino, prosim če mi lahko odgovorite v najkrajšem času (če je trgovina dobra in za zaupat)

www.bbt.si


Tudi sam lahko podam le pohvale.

Pred tremi leti kupljen prenosnik, v katerega so dali not novega Kingstona 120 GB (menda model VU400, 3 leta garancije). Ta se je kljub le 30 dnem delovanja 3 mesece pred iztekom garancije podrl, ima več bad sektorjev, winsi se ne zaženejo več, nekaj fajlov/map ni več berljivih.

Nato sem poradiran SSD odnesel na njihov servis, in pričakoval kup težav :-). Pa ni bilo tako, serviser je s police vzel nov, zapakiran Kingston 120 GB (tokrat model A400) in sprintal servisni nalog, na katerega je napisal, da ima novi disk garancijo do 30.12.2022. Vsa čast!

scipascapa ::

Sej edino tako je prav, zakaj bi se kompliciralo :)

MrStein ::

Žalostno je, da normalno delovanje hvalite, kot nekaj izjemno nadpovprečnega.
(no, v primerjavi z okolico je res nadpovprečno)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

tony1 ::

Priznati je sicer treba, da se danes hardver veliko manj (počasneje) menjava kot 20, 25 let nazaj...

Človek tudi dobi občutek, da stvari manj crkujejo kot nekoč (hm, čeprav, če pomislim na vse fuč minerske grafične to morda ne drži) in morda mi manjka nekaj več izkušenj z garancijskimi popravili... Držim pesti, da s tem splošno ni več težav.

Tilen88 ::

Markosoft trgovini dam +,.. naročil že par zadev pri njih, vedno nizka cena vedno hitra dostava.

misticnimrk ::

ima kdo izkušnje z:
- outletko.si,
- recositech.com,
- truecad.si ?
hvala :)

Kolos ::

Pohvala za trgovino Funtech.

V ponedeljek narocil sestavo po konfiguratorju. Izbiral sem komponente z dobavo 1-2 dni. Danes ze leti Fortnite.
Pa razlika s ceno v isti konfiguraciji iz Nemcije je minimalna, pa sestava prevaga v prid Funtechu. Veš da deluje, tak kot mora. Res pohvale ekipi Funtech.

Nikonja ::

A je kod od vas kupoval kaj pri Anni, imajo en monitor konkretno cenejše od ostalih.

LP

Han ::

Je.

šernk ::

sicer ni računalniška trgovina ampak bom kar tu napisal, da ne bom odpiral nove teme.

torej pred pol leta sem na Rhinoshield v predprodaji kupil ovitek za oneplus 7T (res da je bil drag cca 30eur ampak kar sledi pa kar ne morem verjeti). Ker je oneplus znan po drsniku za nastavitve jim ta izgleda dela precej težav. Rhinoshield je eden redkih, če ne celo edini ovitek, ki tudi drsnik spravi pod ovitek in nima tam velike luknje za premikanje.

sedaj pa kronologija dogodkov:
28.11.2019 naročim ovitek
17.12.2019 je bil odpremljen (delay je bil predviden, ker je že v naročilu pisalo)
25.12.2019 dobim iz strani Rhinoshielda mail, da so po obsežnem testiranju zaznali problem pri temu drsniku, ki ga prvotno niso zaznali in da je nov ovitek že brezplačno naročen.
3.1.2020 je šel drugi ovitek na pot.

umes sem dobil prvi ovitek in je res bil precej ohlapen tam, že ko sem ga namestil, drugi je OK. In sedaj sledi presenečenje, nov mail iz strani rhinoshielda, da bodo poslali nov case avtomatsko. Po pravici povedano s starim ni nič narobe in nisem niti razmišljal, da bi kakršne koli reklamacije jim pisal. Res je po pol leta in kar nekaj udarcih dobil nekaj prask in malenkost zračnosti ampak vse dela ok, tako da novi gre v predal na varno in ga uporabim čez 2 leti, ko bo obstoječi komplet obtolčen Kaj želim povedati? Takšen support se pričakuje od premium znamk.

23.4.2020 dobim mail od Rhinoshield in danes sem dobil nov case na dom:

Hello,

Thank you for your continuous support.

This message is to update you regarding the last replacement batch of SolidSuit cases for OnePlus 7T.

We have been keeping a close eye on their performance by testing out some units, and we have gotten mixed results, with only a couple undergoing the same mild warping and loosening on the sides and back, with the rest showing no signs of change (which is the ideal).

More tests and work was done with our product design team and manufacturers in search of the best possible result, and we believe this new batch will be it.

For you to have the best in your hands, we would like to ship these out to you as well this time, even if your last replacement unit shows no signs of warping. As such, we have arranged another order for you, which will be shipped out via the same shipping method you chose for your original order. You will receive an order confirmation email for this replacement order within 24 hours.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

misek ::

sicer nimam navade kritizirate kakšne trgovine ampak tokrat sem imel res slabo izkušnjo s trgovino Eagleshop (https://www.eagleshop.si/).
V nedeljo 31.5. sem naročil USB hub, za katerega je pisalo "na zalogi". Torej pričakoval 2-3 dni, da zadevo prejmem. Ker paketa petek 5.6. še vedno ni bilo jih povprašam kakšno je stanje. V ponedeljek 8.6. mi odgovorijo, da je izdelek pri dobavitelju in da naročajo 1x na teden ter da moje naročilo prispe v sredo. Tako sem paket dobil šele danes 12.6.

To je popolnoma nesprejemljivo! Zakaj pišejo "na zalogi" če ni na zalogi pri njih ampak "nekje" in da sploh ne vedo, kdaj lahko izdelek odpošljejo.

Zame je ta trgovina na črni listi.

DePalmo ::

Potem se tudi izogibal ideo.si. Tudi oni nimajo stvari vedno na zalogi, pri nekaterih dobaviteljih pa naročajo le enkrat na teden. In zaradi tega, sem šel osebno po pomivalno korito v Cerknico.

techfreak :) ::

Imamo kje kaksen seznam trgovin iz AT/DE (in okolice), ki ponujajo posiljanje fizicnim osebam v Slovenijo? Vem, da jih je precej ukinilo to prakso v zadnjih letih.

tikitoki ::

Imamo res bedno skupno trzisce, k moras posebaj preverjati kdo sploh posilja v druge placine EU.

Meizu ::

techfreak :) je izjavil:

Imamo kje kaksen seznam trgovin iz AT/DE (in okolice), ki ponujajo posiljanje fizicnim osebam v Slovenijo? Vem, da jih je precej ukinilo to prakso v zadnjih letih.


Mislis pravnim osebam? Fizicnim jih posilja vecina.

Sicer pa fantje, izogibajte se trgovine computeruniverse iz nemcije, katastrofa od supporta, 3/4 jih na telefonski liniji ne zna anglesko, cakam zdaj refund ze 3 mesece, poslal sem jim vse mozne dokumente in ko sem jih nestrpen koncno dobil spet na telefon (zelo slabo dvigajo telefon) mi izjavi, da so izgubili mejle, ker mojih sporocil ne najde.

Haha. Nemcija pa to. Balkan, sam da s kravatami okoli hodijo.

Kvinta ::

Ko boš črto potegno boš vido da si plačal več ko pa da si tu kupo ...
A.C.A.B
««
75 / 78
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 486 87 88 89 )

Oddelek: Kaj kupiti
4436850584 (729) gort

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562132807 (72347) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786116470 (47811) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16531617 (20459) cholt45

Več podobnih tem