» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
32 / 78
»»

LordTado ::

Moram pokarati mlacom.si,sem naročil miš pri njih in so rekli da je na zalogi in da bo danes poslano.No vse lepo in prav ,če bi bilo poslano...Kličem čez dva dni,mi reče da bi danes poslano:)Kličem spet čez dva dni ker seveda niso poslali robe,pol pa mi reče da nimajo in da pride čez teden dni!
Tako da se kar zlažejo kupcu in jim je vseeno zato,skratka ne kupim več tan nikoli ničesar ker
so taki kmetje...

Okapi ::

45dnevni rok?
To je za servis, če kaj popravljajo. Jaz samo čakam, da zadevo dobavijo. Sicer pa tudi plačal še nisem (izbral sem plačilo po povzetju), tako da se pretirano ne sekiram, ker zadeve tudi ne potrebujem nujno. Sem samo omenil, ker je nekdo hvalil AGT, kako hitro je dobil robo.

O.

333333 ::

Naj mi nekdo svetuje kaj storiti če gre trgovina k vragu, garancija za določen izdelek pa še kar teče. Konkretno v JAE sem kupil računalnik lansko leto, sedaj je prcesor fuč, meni pa še garancija kar velja, sedaj je tam trgovina bitlab oz neki takega. Vse je isto samo ime je drugo. Kam se obrniti???

Procesor je fuč? AMD?
Spiritual

Furbo ::

Velik + za Enaa, prodali so mi Asus EEE 1005, z opisom da ima bluetooth, no izkazalo se je da ga nima, ampak so takoj priznali da je bil (kasneje popravljen) opis napačen in mi brezplačno zrihtali mini bluetooth usb vmesnik.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

erjavek ::

Naj mi nekdo svetuje kaj storiti če gre trgovina k vragu, garancija za določen izdelek pa še kar teče. Konkretno v JAE sem kupil računalnik lansko leto, sedaj je prcesor fuč, meni pa še garancija kar velja, sedaj je tam trgovina bitlab oz neki takega. Vse je isto samo ime je drugo. Kam se obrniti???

Procesor je fuč? AMD?

Ja amd x2 5200 box am2

s1m0n ::

Zanima me še kako je s stroški, ki meni nastanejo ob pošiljanju komponente na servis v času garancije ?

Šimpanz ::

Stroške transporta krije servis, ampak izbrati moraš najcenejšo varianto (ne pošiljati po kakšnem DHL).

ah stroški so le ca 2€ za poštnino (pošta Slovenije)

Snegec ::

ah stroški so le ca 2€ za poštnino (pošta Slovenije)

S tem, da če stvari katero pošiljaš ne boš dovolj dobro zapakiral (original embalaža AA+), ti lahko paket glede na fizične poškodbe enostavno zavrnejo, tako da le bodi pazljiv.

Ker bi lahko pokazal kaj nastane iz računalniškega ohišja navkljub dobremu pakiranju ko ga pošlješ po pošti ;)
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Ok zdaj zamenjali mi bodo moje Crucial Ballistix 2x1GB z TeamGroup Xtreem 2x1GB zdaj pa me zanima kako se odnesejo ti TeamGroup in katere čipe uporabljajo

TOP ::

pa kaj si skuru Crucial Ballistix ali kaj ni uredu,to so ti bolši rami kar jih je in zamenjal za TGmjaz nebi,pa sem mel oboje.

Dr_M ::

Odvisno katere imas.
Sem imel TG xtreem DDR 400 C2 2x1GB in so bli najslabsi rami, kar sem jih kdaj imel. So bili pa TG xtreem dark DDR2 800 C4 2x2GB vec kot odlicni.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Nič nisem skuril :) Ena palčka je odpovedala in nimajo s čim drugim za zamenjat kot z temi TG! Jutri jih dobim in če ne bom zadovoljen jih takoj pokličem ! Da mi jih naj zamenjajo z drugimi.

Dr M, zamenjali so mi z TG Xtreem 2x1GB 4.4.4.10 PC2 6400

Kak pa je s tem, če bodo rami delovali pod mojim pričakovanjem (slabše kot bivši Crucial) a jih lahko pošljem nazaj, da mi jih zamenjajo za drugi ? Ker za Crucial takšne, ki sem imel bi moral čakati več kot mesec dni!

Dr_M ::

Lahko probas, samo dvomim, da bi ti jih zamenjali. Oz bos pac mogu en mesec cakat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

PacificBlue ::

Rad bi se zahvalil podjetju In-sert, še posebej prodajalcu v njihovi trgovini v Ravnah na Koroškem, za ustrežljivost in prijaznost pri nakupu prenosnika lenovo n500.Gratis miška:)
I’m out.
:3

nuclear ::

Rad bi obvestil, da imajo v Comtronu še vedno procesor i7 920 po ceni 313€(trgovina v Mariboru, grajski trg). Ter da nimajo že 2 tedna na zalogi http://www.comshop.si/Article.asp?artic... niti v eni trgovini v Mariboru.

btw cena procesorja pri konkurenci je 240-250€.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

kmetek ::

Hvala bogu, da Comtrona ni več. Nabavne cene v SLO za procesorje so previsoke, če daš 5% maržo, pa so že predragi. Drugi zgleda nabavljajo v tujini.

Rad bi obvestil, da imajo v Comtronu še vedno procesor i7 920 po ceni 313€(trgovina v Mariboru, grajski trg). Ter da nimajo že 2 tedna na zalogi http://www.comshop.si/Article.asp?artic... niti v eni trgovini v Mariboru.

btw cena procesorja pri konkurenci je 240-250€.

Comtron nima maloprodaje že od 1.8.2008. Dajte si to že fucking dopovedat, da Comtron in Comshop nista eno in isto podjetje.

Gost ::

Pohvala Cool PC:
Pokvarjen napajalnik za 200EUR so mi po 1,5 leta takoj brez problemov zamenjali za drugega.

whatever ::

Naročil robo pri enaa...
Pri njih sem že večkrat naročal pa je vse blo bp, do danes.

Naročim za 120 eur robe (ČB toner za laserski printer + nekaj malenkosti), dobim škatlo v njej pa vse RAZEN tonerja. Toner pa košta 85 eur. Razbesnel kličem na njihovo support številko, dobim eno verjetno študentko, ki je bla čist prestrašena.:P Nakar mi pove, da ima zabeleženo, da sta bila 2 paketa znotraj ene pošiljke. Pošta ima seveda črnogorski delovni urnik, zato se ni nihče javil. Tak da verjetno je zajebala pošta. Zdej bo klicala še juter na pošto, če bo zrihtano, še kdaj naročim kaj pri enaa, če ne pač ne.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

delavec44 ::

In zakaj je enaa kriva, če pošta zajebe?

Pri meni se je tudi že zgodilo, da je bila pošiljka v 2 ali več paketih in je na vsakemu paketu lepo pisalo 1 od 2 in 2 od 2 kot mora. Pa sem dobil 1. paket enkrat in drugega naslednji dan. Po moje se jim v sortirnem centru kaj zalomi, ker na lokalni pošti ga ni bilo.

Mene v principu niti malo ne zanima, kdo je kriv. Jaz sem pošteno plačal in zahtevam svoje naročilo ali povratek denarja.

kmetek ::

pošta ima po zakonu 3 dni časa.

3 dni časa za kaj? Da najde izgubljeni paket, ki je bil plačan?

sniffo ::

joj, še en razvajenček. Pač počakaš kakšen dan. Če so ti paket izgubili (ja, tudi to se zgodi), boš dobil denar nazaj. Tu ni Enaa nič kriv, še manj pa študentka, ki si jo nadiral.

Nisem je nadiral. Razvajenček si pa ti, če se ti žvižga za 85 eur. Sicer se je našel paket in mi ga bodo ponovno dostavili. Je pa to prvič, da so mi poslali 2 paketa, zato sem pač mislil da so me namenoma nategnili.

kitewing ::

Zanimivo je, da najprej pomisliš na nateg in ne na napako v procesu pakiranja in dostave. To veliko pove o tebi.

Na primer kaj?

Leks ::

Ali nima pošta do 5 dni časa da dostavi paket? Šele potem se lahko razburjaš :)
Do 3 dni si lahko brez elektrike pa se nimaš kaj razburjat nad Elektro .)

Tudi meni se je že zgodilo, da sem naročil prenosnik in torbo hkrati. Naslednji
dan je prišla torba, še naslednji dan pa šele prenosnik. So pa verjetno to bolj
redke izjeme.

opeter ::

Na primer kaj?

Da si nestrpen?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

To da roba ni dostavjena pravi čas je kriva ENAA, če že ne zaradi česa drugega zaradi tega ker ima nesposobno dostavno službo, ker v končni fazi stranke ne zanima kje in kdo je zajebal važno je to da paketa ob dogovorjenem času ni bilo.
Spiritual

galu ::

Hah, ta pošta je tudi čudna... Polšljem neko stvar nazaj v sestavi.si, pa ta pošta 1 tedn nič ne prinese, je mogu un človek poklicat, da so potem našli paket.
Tako to gre.

Pošta ma monopol zato se jim pa jebe.
Spiritual

vse kar je v državni lasti je zanič.

joze28 ::

POšta SLO ima monopol samo v pismih do 20g.

Ne vem zakaj potem vredne stvari pošiljate z navadno pošto.

Hitra pošta, Tine Express, TNT, DHL in ne vem koliko je še ostalih dostavnih služb. Uporabljajte jih, pa ne bo problemov.

Meizu ::

Ne vem zakaj potem vredne stvari pošiljate z navadno pošto.

Hitra pošta, Tine Express, TNT, DHL in ne vem koliko je še ostalih dostavnih služb. Uporabljajte jih, pa ne bo problemov.

Speak for yourself. Meni je TNT povzročila za približno 450€ škode. Seveda nihče kriv... Robe pa tudi nisem dobil nove, niti izplačanega denarja, kljub vsi inšpekciji. Sam sem moral ponovno kupit komponente.

T-h-o-r ::

potem si pač fail primerek
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Pošte se je dobro posluževati zato, ker ima najbolj razpredeno mrežo po vsej Sloveniji in sprejema pošiljke med 8-16h.
Zdaj so se povezali še s Petrolom in lahko pošiljko tam prevzameš, kar je še bolje (daljši odpiralni čas)
Pri meni GLS pride samo 1x na dan cca ob 12h. Mogoče je v Ljubljani kaj bolje rešeno.

axee ::

Mene v principu niti malo ne zanima, kdo je kriv. Jaz sem pošteno plačal in zahtevam svoje naročilo ali povratek denarja.

Nekako poskušj razumeti situacijo. Se je že zgodilo, da sem na en proklet ventilator iz cool-pc čakal teden in pol (izgubljena pošiljka), pa ševedno najraje kupim pri njih. Če pošta zajebe ni trgovina nič kriva. Ker če greš v štarcuno, vse kar se dogaja fizično v njej, preden dobiš produkt v roke je njihova krivda. Princip internetnega kupovanja pa je malce drugačen (vmes je še en člen) zato se ne obnašaj tako. Trgovina lahko naredi vse, da je paket hitro odposlan, a če pošta zaserje to ni njihova krivda (trgovine). Za to je kriva pošta, v tvojem primeru. Pusti ti trgovino pri miru in nadiraj pošto, saj si le te plačal 3€ za dostavo, ne pa trgovini.

Vse pohvale cool pc-ju oz Fran-u. Na vsako vprašanje sem dobil konkreten in pošten odgovor, če sem pri naročilu naročil recimo 4 ventilatorje, na zalogi pa so le trije sem takoj dobil informacijo o tem, vprašal me je, če bom počakal na novo dobavo, da mi vse odpošlje skupaj ali naj mi pošlje tri, ko pa bodo na zalogi novi, pa me takoj obvesti preko emaila. In tako je tudi bilo, res odnos do stranke na pravi ravni. Enako z AGT, čeprav znajo spregledat kak mail za kakšen dan.

AGT ja :) Ravno prejšnji teden jih kličem za eno konfiguracijo i7 za 1100eur. Mudel mi po tel reče da ima skoraj vse na zalogi da mu manjkata 2 stvari, pridem tja vzet to kaj ima pa je imel od cele kiste samo ohišje pa napajalnik... To ti je resnost AGT. Pol je pač Dinokomp mel biznis namesto AGT in v prihodje bo tudi tako ostalo. :)
Spiritual

solatko ::

Dino je car, ker ima malo poslovalnico in so lahko zelo prilagodljivi, kar pa z drugimi ni slučaj. Čim se bo hotel malo razširit, bo pa že več členov, kjer en za druzga ne vedo, kaj gdo dela. Glede na to, da do sedaj še nisem zasledil, da bi bilo pri Dinotu kaj problemov pri reklamaciji, se jih bom tudi jaz še naprej držal, navkljub negativnim kritikam konkurence.

M-XXXX ::

Mudel mi po tel reče da ima skoraj vse na zalogi da mu manjkata 2 stvari, pridem tja vzet to kaj ima pa je imel od cele kiste samo ohišje pa napajalnik..

Si šel čisto takoj po klicu v njihovo poslovalnico? Ker sem imel tudi sam podobno situacijo, vendar je bila krivda popolnoma moja... Klical sem dopoldne (so imeli komponente na zalogi), tja pa sem šel popoldne- in so šle komponente pač že naprej... So me pa vprašali če hočem da rezervirajo, pa sem rekel da ne (ker nisem bil prepričan če bom res tisti dan šel v LJ)...

M-XXXX komponente so bile naročene zame oz rezervirane, s tem da so jih prodali naprej (če so jih sploh imeli na zaćetku) so pač zgubli še eno stranko in jo porinli Dinotu v naročje (kot že mnogo poprej) Če se nekaj dogovorimo mora to držati če je trgovec kolk tolk resen, če pa se mu jebe pač greš drugam :)
Spiritual

solatko ::

Pri AGT-ju imata modela, ki se oglašata na telefon, to grdo navado, da rada lažeta, saj skoraj za vsako stvar pravita, da je na zalogi, ko pa prideš čez pol ure v poslovalnico, nimajo po navadi nič od tistega, kar naj bi bilo na zalogi. Tudi pri večjih naročilih, radi nategujejo čase dobave. Če bi te zadeve poštimal, bi bili čisto v redu firma.

Oćitno se pri AGTju še ne zavedajo da je današnji dan popolnoma spročen trg delovne sile... in če eden ne dela dobro ter ti odganja stranke jih napizduje... itd se ga pać enostvno zamenja iz krivdnih razlogov in mir... razen če nima takšnih navodil od vodstva podjetja... pa ga plačujejo ravno za to... to pa je 2ga varijata pol.
Spiritual

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 333333 ()

energetik ::

Torej kako je kaj trenutno stanje s spletnimi trgovinami? Kje se splača nabavit kišto?
Moje zahteve so, da ni zapečaten (garancija po komponentah), poslovalnica v LJ (za morebitne reklamacije, da ni treba po pošti pošiljat nazaj), da ne komplicirajo pri vračilih in ugodne cene.
Najraje bi nabavil pri Mimovrste, kjer sem že ogromno nabavljal, ampak trenutno so v nekem zaostanku, vsaj glede AM3 procev in plošč. Pri Funtechu (kjer sem zadnjič nabavljal) so zadnjič posodobili ponudbo enkrat junija. :8)
Kako je kaj z AGT in njihovo brezplačno sestavo in testiranjem? Za Mlacoma sem pa prebral, da imajo zapečatene kište. (Imajo pa ful poceni PII X3 720...).
Torej komu naj zaupam denar?

minimus ::

Jah jest se zmer kupim tam kjer imajo zalogo ceprav je 5EUR dražje.Ne verjamem besedam dobimo čez 3dni.
Najraje pa v Funtechu.
««
32 / 78
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423552 (10176) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562139970 (79510) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786121114 (52455) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533164 (22006) cholt45

Več podobnih tem