Forum » Pomoč in nasveti » UgašanjeLCDja
UgašanjeLCDja
Alex- ::
Pred kratkim sem nabavil Philipsov LCD 170C5 že po prvi uri uporabe pa je prišlo do ugašanja monitorja. Power gumb še vedno gori samo ekran je popolnoma črn. Najprej sm seveda pomislil na driverje, in šel takoj reinštalirat s pomočjo CDja ki se ga dobil zraven. Brez uspeha.
Ekran postane črn na skoraj random intervalih včasih na vsake pol minute včasih na 20.
Tut na power saving sem pomislil in izklopil tisto. Res sm brez idej in... need some help.Če ne bo drugače ga nesem nazaj. Samo zdejle mi gre žeresno na živce tisti "Lets make things better" napis od Philipsa vsakič ko moram znova prižgat monitor
Grafa Radeon 9000,Amd 1800, 256 DDR rama.
Ekran postane črn na skoraj random intervalih včasih na vsake pol minute včasih na 20.
Tut na power saving sem pomislil in izklopil tisto. Res sm brez idej in... need some help.Če ne bo drugače ga nesem nazaj. Samo zdejle mi gre žeresno na živce tisti "Lets make things better" napis od Philipsa vsakič ko moram znova prižgat monitor
Grafa Radeon 9000,Amd 1800, 256 DDR rama.
Racunalnik ::
Men je to delal na samsungu ko je bila resulucija premajhna.SKratka pomojem imas nekaj slabo nastelan ker ima tako blokado da se izklaplja.
Alex- ::
Sem probal nekaj časa laufat na 1024x768 in potem na 1280x1024 kot nej bi bla priporočena resoulcija pa nisem opazil razlik oz. se je ugašal pri obeh. Osveževanje mam skos na 60 Hertzov bi to lahko kej spremenil?
Na začetku sm mislu, da motijo kaj nastavitve od starega CRTja pa sm uninstala vse kar je blo od njega brez kakšnega vidnega uspeha.
Ja to razliko sm še opazil pri nastavitvah starega CRT 17" je bil le ta označen pod "plug and play" monitor brez kakršnihkoli oznak medtem ko LCD tega nima in ma samo celo ime Philips... Bi to lahko kej vplival?
Res sm brez idej.
Na začetku sm mislu, da motijo kaj nastavitve od starega CRTja pa sm uninstala vse kar je blo od njega brez kakšnega vidnega uspeha.
Ja to razliko sm še opazil pri nastavitvah starega CRT 17" je bil le ta označen pod "plug and play" monitor brez kakršnihkoli oznak medtem ko LCD tega nima in ma samo celo ime Philips... Bi to lahko kej vplival?
Res sm brez idej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1024991 (20389) | KTr1sk |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583795 (23124) | Dominator |
» | najboljsi full HDTV (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 13469 (8827) | carot |
» | 17 lcd vs. 18 lcd vs. 19 lcdOddelek: Strojna oprema | 2114 (1356) | tha_man |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2080 (1637) | gappee |