» »

F1 - pred sezono 2005

F1 - pred sezono 2005

««
7 / 13
»»

ripmork ::

ja,če bo kdo začetek zajeb... bo pa preprosto "odstopil" zaradi "okvare vmetenja">:D
FIA je res "dobro" tole vse premislila...

dëych ::

Tattoo- ::

Max's plan for "no wing" F1

Tud sam sem samo :\ ko sem prebral to novico...Max je očitno izgubil vso svojo razsodnost in se želi vrniti v sezono 65 :|
Racing is in my blood - Ayrton Senna

OwcA ::

Čeprav roko na srce, stare, res stare, sezone so bile bistveno bolj zanimive, kot današnja žalost.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Modri dirkač ::

Ja whatever.
Vse lepo in prav, ampak mi smo trenutno v letu 2005 in ne 1965.
Še mal pa bojo dirkalniki v F2 in A1 hitrejši in tehnično na višji ravni kot v F1.
Everybody lies!

STASI ::

Malce poglejte kako je v F1 s strani financ in lastništva.

economist.com
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Še mal pa bojo dirkalniki v F2 in A1 hitrejši in tehnično na višji ravni kot v F1.

Dirkalniki novonastale serije A1 so že sedaj bistveno hitrejši kot pa F1! Dirkalnik A1 je popravil rekord steze v Dubaju kar za 5 sekund!!! 8-O Sprašujem se, ali F1 res ostaja pinnacle motošporta...

Link: A1 GP car smashes Dubai lap record.

EDIT: Sem pogruntal, da sem zajebal. Rekord steze je že bil podrt v Dubaju...Dirkalniki F1 pa dirkajo v Bahrajnu. Se oproščam za napako! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tattoo- ()

this is getting sick...za Mosleya že nekaj časa slutim da ni več pri pravi,tole z A1 je pa sramota za formulo ena-dobesedno.Naj naredijo dirkalnike še počasnejše pa noter lutke dajo sedet,da bo vse na daljinca in bo u iber varno...:|

markec_ ::

V moštvu iz Maranella sporočajo, da so že julija lani pisno sporočili ostalim moštvom, da sicer ostajajo tudi del GPWC, vendar ne s 100-odstotnim vztrajanjem na tem tekmovanju, ki ima s podpisom nove pogodbe Ferrarija le še minimalne možnosti za nastanek. Že takrat naj bi Ferrari ostale opozoril, da obstaja možnost podaljšanja pogodbe s sedanjim vodstvom tekmovanja. Pri Ferrariju poudarjajo tudi, da so se spremenili pogoji in da je pogodba sestavljena tako, da bi vsako leto preverili pogoje poslovanja in si ob spremembah lahko izborili boljše pogoje.

hm naj prevedem vsem nevednikom :) GPWC je propado haha :)

pa se zanimiva izjava Jensona Buttona :
Button je prepričan, da tudi v novi sezoni nima pravih možnosti za naslov prvaka. Nov model BAR 007 je sicer mnogo boljši od lanskega modela, vendar je razkorak do italijanskega moštva še vedno prevelik

o-ja :) en se je ze sprijazno z resnicnostjo sedaj pa je se cas da se vi :) haha :)

dajte buttonu zdaj naziv persona non grata :)
zakaj? ker je povedal to kaj jaz ze skozi pravim :)

Bombaj - Narain Karthikeyan naj bi se po navedbah britanskih medijev preselil v ekipo Jordana ter tako postal prvi Indijec, ki bo tekmoval v formuli ena, katere svetovno prvenstvo se bo začelo 6. marca v Melbournu.

mogoce bo mclaren imel tukaj enakovredno konkurenco :)
lp :)

@markec_:

1.) Najprej beri novice v originalnem jeziku, ne prevode (še posebej pa ne prevode SLO novinarjev)...Button je čuisto nekaj drugega rekel, kolikor jaz vem :\

2.) Narain Karthikeyan oz. Jordan, če bo podpisal zanj, bo ravno toliko konkurenca McLarnu, kot 'tvojemu' Ferrariju :\

3.) Tvoji posti... :\

kak lahko novice beres v originalnem jeziku ?????
ce so bile izgovorjene
nevem ne samo nekak nebo slo :) ki mas zagotovilo da je button to reko napisali pa so tocno tisto ?????????
ko bos mel pa se njegov podpis pod izjavo :) takrat pa mi lahko reces da moje ni pravilno kaj sem jaz pri slovenskih se pravi nasih novinarjih prebral :) ce pa nimas zvocnega zapisa :) se na tega se ne mores zanasat ce se ze grema tak ko pravis :) ker na internetu se lahko pojavi dosti stvari :) vsak lahko da gor kaj hoce :)
dokler nimas 100000000000% zagotovil pa podpisa pod izjavo da je tocno to izreko te mi povej da mam narobe ne pa sedaj :)

Tattoo-
seveda si brez komentarja ce je vse res :)
daj sprijazni se da pac radzred zase se ferrari v f1 pa bo vse vredu :) ne pa da nekaj za brezveze pogrevas :) ce dobro vse da noben argument ni
na tvoji strani :) eh brezveze nima se smisla s takimi menit
ce so angleski novinarji bolsi
pa ferrari je zanic
to dvoje bo ziher drzalo ja najverjetneje >:D

Myth ::

GPWC ni propadel... končno je FIA uvidela, da če hočejo F1 še imeti, da se bodo morali potrudit in spremeniti pravila za vse (including Ferrari).

GPWC : FIA (1:0) :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Mr|ce
kaj naj recem :) se kuj se niste sprijaznili da se f1 vrti iskljucno in samo okoli ferrarija :)
slepomisite se :) se zmeraj :) neverjetno
GPWC ima minimalne moznosti da nastane :) tako kot ima mclaren ali pa ketero koli drugo mostvo minimalne moznosti za zmago :)
sicer pa lepo pise ker se je ferrari odrekel GPWC-ju :) je obsojeno na propad :) se ena zamisel konkurence ki je ostala samo v mislih realizirali pa je niso :)

OwcA najlepsa hvala :)

markec_
če tebi in hordi tiffosijev italijanska ekipa pomeni več kot vse druge ekipe v tem športu,potem pač tako je.Drugim nam pač dol visi za Ferrarija in hočemo videt dirkanje v pravem pomenu besede.S Ferrarijem ali brez,to je še najmanjši problem,če lahko CART ali INDY serija preživita in uživata dobro gledanost,prav zaradi dirkanja samega,brez sledu pompozne ekipe iz Maranella,potem bo lahko tudi GPWC.
F1 bo šla po tem scenariju v maloro,Tiffosiji(taki tečni kot ti) boste lahko gledal 360 Modena cup in se naslajal ob Ferrarijevih zmagah(tam so namreč sami ferrariji),jaz pa bom lahko gledal GPWC.Pa bomo vsi zadovoljni,ane?
Tebi pač Ferrari pomeni veliko,meni toliko kot katerakoli druga ekipa.Svojo fanatičnost pa lahko zganjaš tudi na kakem Tifosi-forumu,imam pa občutek da bi tudi njim najedali tvoji posti,prenasičeni s smajliji.

Pa brez zamere do drugih Tiffosijev tu.

:) semh :) pa brez zamere RIPMORK
:) :)
ce me pogreje da neki PGWC vmesujete v temo f1 :) pol pa ga morem se jaz komentirat :) se nemorem zadrzat :)
nekaj je sanjati :) sej mogoce indy pa cart mata gledanost :) samo ne v evropi :) tukaj pa se zmeraj prevladuje f1 :) posledicno ferrari :) zdja pa ce se hoces sprijaznit al pa nej je to tvoj problem :)
brez smilejov se mi zdijo posti zategnjeni :) tak jih malo popestrim :) sicer pa kak pisem je moja stvar ne tvoja :)
samo me zanima ce si gledal lani kako tekmo f1? ker potem bi moral vedeti da je blo skoraj vse rdece :) pa ne zaradi toyote ampak ferrarija :) mislim da so prisli vsaj vecina navijacev na tekmo gledat zmago ferrarija ne pa nekih mostev ki jim raznese motor :) tak da tudi samo za ferrari se splaca iti na tekmo :)

TribesMan ::

brez smilejov se mi zdijo posti zategnjeni :) tak jih malo popestrim :)

Ja res... dejansko so tako zategnjeni, da bi komot v njih pustil samo smileye in ne bi bilo nobene razlike.

sicer pa kak pisem je moja stvar ne tvoja :)

Ubistvu ni... Zato pa se ti dogaja da nekateri tvoji posti izginjajo...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

samo me zanima ce si gledal lani kako tekmo f1? ker potem bi moral vedeti da je blo skoraj vse rdece :)

sem gledal,oziroma jih večino prespal,nekaj pa jih je celo bilo dobrih tekem.Predvsem po tekmi v Monacu se mi je smejalo:)
SO WHAT če je bilo vse rdeče?
Ravno to je najhujša stvar današnje formule-da je vse rdeče namesto da bi bilo pisano...že marsikdo je izjavil da mu preseda ta prevlada rdečih,morda bi celo pasalo da grejo mal tile rdeči na odmor za par let,kaj praviš a?>:D
GPWC je pa itak aktualna tema,9 ekip ima že vsega počasi zadost,Max se pa še norca dela iz njih z "brezkrilnimi" idejami....kaj misliš,bo f1 še obstajala če bo šlo takole naprej?Mislim da ne več dolgo.

Alexius Heristalski ::

Sam tale Mosley je res za v pokoj. Plače bi omejil, pa najvišjo starost ... zakaj preprosto ne reče, Schumi, bejž stran? Če bi samo plače omejil, bi Ferrari dal še več denarja v razvoj najbrž. Kaj menite?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

cryptozaver ::

Po eni strani jokate zakaj FIA tako drasticno spreminja pravila, po drugi bi pa kar prepovedovali dolocene dirkace??? Nic osebnega Alex, mislim cist na splosno.
Place nekaterih voznikov so res astronomske, veliko dohodkov pa vseeno prinesejo tudi pokrovitelji. Tako da... zasluzki so nenadzorljivi.
Mislim da ravno z nenehnim spreminjanjem pravil unicujejo 'slabsa' mostva. Spremembam se ucinkovito prilagodijo predvsem tisti, ki majo dost denarja (al pa sreco da pogruntajo kaksno revolucionarno izboljsavo, kar pa je redkost).
Omejit bi moral proracun mostev ali drgace zagotovit karseda enake pogoje.
Vec ali manj so pa pravila pac podrejena VARNOSTI. Posledicno to prinese nizje hitrosti, manj moznosti za prehitevanje... in nezadovoljstvo publike.

Tilen ::

Drugim nam pač dol visi za Ferrarija in hočemo videt dirkanje v pravem pomenu besede

RIPMORK, jaz sem ti ze povedal, da ce "vasi" ne dirkajo, to ni "nas" problem, ker "nasi" dirkajo.

Modena cup in se naslajal ob Ferrarijevih zmagah(tam so namreč sami ferrariji),jaz pa bom lahko gledal GPWC.Pa bomo vsi zadovoljni,ane?

Mi definitivno, ce bos pa ti, pa dvomim. Vodilni mozje FIA so recimo po vase "neumni", tako nori pa vendar le niso, da bodo zagotovili propad F1. Druga mostva pritiskajo, logicno saj jih "nekdo" ze 4 leta zapored melje. Vsi majo ze vsega dovolj, saj so vendar ljudje, vendar so zdaj vedno bolj zaceli iskati probleme od zunaj. Nekatere ekipe imajo velik potencial vendar jim manjka ali eno ali drugo (dober avto/dober voznik). Trenutno je pac tako kot je. Zadevo se skusa omiliti s pravili (razliko med mostvi) vendar jim to nekako ne uspeva. (ce bi jim, se nebi spravljali ustanavljat serijo GPWC).

Sam tale Mosley je res za v pokoj. Plače bi omejil, pa najvišjo starost ... zakaj preprosto ne reče, Schumi, bejž stran? Če bi samo plače omejil, bi Ferrari dal še več denarja v razvoj najbrž. Kaj menite?

Men je tole omejevanje oz "znizevanje" stroskov cist bedno. Bom podal samo en primer. Na eni strani se ukinjajo dodatni kompleti koles na dirkah (zdaj po novem 1 komplet za cel vikend) zato, da bi zmanjsali stroske. Na drugi strani pa se v koledar dirk vstavlja vedno nova in nova dirkalisca. Se premalo je teh in onih konferenc saj vcasih zgleda, da niti sami prav ne vedo kaj hocejo.

Glede na to kaj se dogaja trenutno okoli vsega in okoli pogodbe Concorde, se strinjam z nekom, ki je pred casom omenil, da bi naj nova pogodba Concorde(podaljsana do 2012) mostvom zagotovila vec denarja za razvoj. Ok. Potem pa spet vprasanje omejevanja stroskov. A bodo dali takrat spet star sistem nazaj? Spet neomejeno kompletov koles na dirko? :\
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Alexius Heristalski ::

Saj jaz nisem mislil MS-ja kar prepovedat! Saj navijam zanj! Pravim le, da ima Mosley čudne ideje.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Modri dirkač ::

Sorry Tilen, ampak ti kvasiš bulšit po dolgem in po čres.

Druga moštva ne pritiskajo zato, ker jih nekdo melje, ampak zato, ker dobijo od 100% celotnega prihodka cirkusa samo 47% ostalo si pa v svojo rit tlači Herr Ecclestone. To kot prvo.

Če ti misliš, da so omejil samo na en komplet gum zarad stroškov, spremljaš F1 zelo zablojeno in enostavno nimaš pojma.:\

WTF? Omejil so zato, da bojo dirkalniki počasnejši a ne, ker bojo posledično trše gume, ki so, če razmišljaš z zdravo pametjo in logiko počasnejše kot lanske, ki so morale zdržat med eno dirko takorekoč 4 mini dirke( ponavadi so trikrat menjal gume in potem odpeljali 15 kvalifikacijskih krogov).

Aja pa glede C.A.
Bernie bi edino fair potezo naredu, če bi povabu vsa moštva za eno mizo in bi vsi skupaj podpisal enako!!!! novo pogodbo, ne pa da Ferrariju leze v rit.
Ker Ferrari je le eno moštvo od 10 v F1.
Če kdo misli, da je Ferrari=F1 se hudičevo moti, kar bosta kmalu spoznala Tudi MAx in Bernie.
Everybody lies!

Denos ::

Na drugi strani pa se v koledar dirk vstavlja vedno nova in nova dirkalisca.

Na drugi strani hocejo omejit tudi stevilo dni testiranj da bi lahko bilo vec dirk. Vsi so za le velecenjeni Ferrari je proti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Denos ()

Druga moštva ne pritiskajo zato, ker jih nekdo melje, ampak zato, ker dobijo od 100% celotnega prihodka cirkusa samo 47% ostalo si pa v svojo rit tlači Herr Ecclestone. To kot prvo.

Ce vzamejo njim, vzamejo tudi Ferrariju. Ti ne bluzi.

Na drugi strani hocejo omejit tudi stevilo dni testiranj da bi lahko bilo vec dirk. Vsi so za le velecenjeni Ferrari je proti.

Proti pravilom? Ne. A ti res morem razlozit zakaj so proti?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Lol :)
kak te cejo omejit proracun mostev?
Torej gledano na prejsno sezono bi bilo za mclaren dirkanja konec po treh stirih dirkah?
Z veseljem ga omejijo :) samo pol ko bi tolkokrat razneslo motor mclarnu bi moral zaradi prekoracitve proracuna koncati sezono po treh dirkah? Al pa ce pride do nesrece :) dirkalnik razbit :) lahko bi ga popravili vndar ga ne morejo zaradi prekoracitve proracuna?
Oprostite samo ferrari zopet pridobi :)
najmanj okvar pa nesrec :) potem bi sele pocasi vozili :) pa previdno :) v prehitevanje se sploh nebi spuscali :) ampak bi se vse se bol odlocalo na kvalifikacijah pa v boksih :) potem pa res se eno pravilo v koris ferrariju :)

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Tody ()

samo pol ko bi tolkokrat razneslo motor mclarnu bi moral zaradi prekoracitve proracuna koncati sezono po treh dirkah?

HAHA. (nisem se mogel zadrzat) >:D

jaz bi samo dodal da zaradi mojih :) v postih :) moji posti zaradi tega ziher ne izginejo :) temvec zaradi kake besede al pa dveh prevec :)

drugace pa si odprite neko temo pa debatirajte kako pisem :)

F1 je žal postala tako ljudska kot kakšen nogomet, kjer je hordam čisto vseeno kaj se dogaja na zelenici, le da njihovi zmagajo.

Zame je vprašanje čedalje bojl NASCAR ali Indy, NASCAR ali Indy ... :\

Tilen:razumem te kaj hočeš povedat,jasno je da si ne bodo kopali jame,samo štos je v tem da je Ferrari že nekaj časa favorizirana ekipa zato tudi ni čudno da se najvišje stopničke drži kot klop:
Zdaj pa bom navedel razloge,ob katerih ni težko ugotoviti zakaj so rdeči vedno prvi:
-imajo zajeten proračun,ki ga letno polni italijanska vlada-
dosti večji kot kak mclaren ali williams-posledični majo najboljšega dirkača trenutno.

-privoščili so si že nekaj zvitih trikov,ki pa jih FIA začudo ni in ni mogla odkriti
-naj omenim traction control,ali pa premikajoča zakrilca ob straneh(pri gumah),ki so drastično izboljšala oprijem.
Neverjetno pa je,da ko je katerakoli druga ekipa poskusila kje kaj podobnega-so enostavno diskvalificirali ali pa se šli igro mačke in miši,jasno je vedno zmagala FIA.
to foro z zakrilcem se je dobro videlo ob gledanju posnetkov z dirke,
ko pa je šel dirkalnik na pregled je bilo vse popolnoma v redu.

-Nerazumljivo je da Ferrari dobi večji delež pogače
(okrutno je da zmagovalna ekipa dobi toliko več denarja kot druge,nekatere celo nič),
da tega o prispevkih rdečim za kao tradicijo ali kako že sploh ne omenjamo...
če je res,sam težko verjamem da je kaj takega sploh mogoče.

-kadarkoli je bil dirkalnik rdečih vpleten v kakšenkoli incident ni bilo
s strani FIE nobenih vzgojnih ukrepov,le opozorila,kar je nekaj popolnoma drugega kot incident kakega Jordana ali Mclarna....
ostale ekipe vedno dobijo prekleto vzgojon kazen:
denarno(jasno:\ ),oziroma diskvalifikacijo...

-pa še kaj bi se našlo,zagotovo.

Pa da se razumemo,tu ne obtožujem Ferrarija,amapk FIO,organizacijo ki je skrumpirana in sedaj že javno razkazuje nekaj let trajajočo naklonjenost Ferrariju,ki pa je-jasno-sedaj še toliko bolj trdna naveza.

pa sorry za dolg post.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

jop vse se vrti okoli denarja :)
nazalost pa se vseeno v nogometu podkupijo vcasih sodnike in nogometase da izgubijo :) v f1 pa sumija nemores podkupit :) ker v sezoni zasluzi vec kot najbolsi nogometasi v celem zivljenju :) razen beckhama :)
ker njemu je zmaga vec pomembna kot neka podkupnina pa se bol se mu splaca :)

RIPMORK
privoščili so si že nekaj zvitih trikov,ki pa jih FIA začudo ni in ni mogla odkriti-naj omenim traction control,ali pa premikajoča zakrilca ob straneh(pri gumah),ki so drastično izboljšala oprijem.

kaj lahko ma ena ekipa lahko ima druga :) ce bi oni isto naredili ni mozno da bi jim samo drugim ukuinili ferrariju pa pustili :) ti res neves kaj govoris :) ce bi oba imela na isti dirki isto nemogoce da bi eno ekipo samo diskvalificirali :)

-Nerazumljivo je da Ferrari dobi večji delež pogače(okrutno je da zmagovalna ekipa dobi toliko več denarja kot druge,nekatere celo nič)

kak si pa te sport predstavljas :) ce bi porazenci pa zmgovalci dobili isto kdo bi se te trudo pa hotel zmagat ?????????? zakaj te :) ce pa ce si zadni dobis isto kot prvi :) zakaj bi potem zapravljali denar :) en krog bi odpeljali pa odsli z dirke :) kvalifikacij pa se tak nebi odelezili skoda denarja :) nekak se jim trud more povrnit :)

FIA je s tem da drugouvrsceni ne dobi vec 6 tock ampak 8 itd... tudi pomagala Ferrariju ki je na veliko zmagoval/zmaguje, ne ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Gundolf ::

Men se pa zdi zanimiva zamisel tale hibridni motor. Lahko bi tud formula šla v tak razvoj.

schejk ::

prav izogibal sm se teme. zdj sm jo pa odprl pa. .. 6.marec bo dan... upam da se bo kdo lahko postavil ob rob schumacherju drugac bom :D

BigWhale ::

Ta tema se je izrodila, se preden se je zacela. Resno naj se razmisli o zaklepanju, ker pametne debate tako ali tako ni. Samo prepucavanje eden cez drugega.

Pa najbrz je tudi precej komunisticno obarvana... Moderatorji, a je? ;)

Tebe bi jest predlagal za svetovno cudo stevilka 9. S temi pripombami pocasi nehaj kajti zacel si se malo ponavljat.
Izrojena je itak skor vsaka tema zatorej kar shutnimo ST da bos zadovoljen. Sicer pa si (bil) moderator pa jo zakleni!

To temo bom zaklenil pred prvo tekmo in hkrati seveda odprl novo, čisto (vsaj za nekaj časa).

Ne razumem te poteze? Kaj bos dosegel? Ali pa sem spregledal mr. smeskota?
8-O

Myth ::

Owca, se kar strinjam s teboj.

No, če koga zanima kaj piše v Večeru o včerajšni splavitvi Renaulta etc...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

"Schumacher je nedvomno eden največjih živečih športnikov in izjemen dirkač, toda mene to ne more preplašiti. Odločen sem zmagovati in prepričan sem, da se lahko dokažem in da lahko Michaela premagam v pošteni in odprti tekmi. In želim si zmagati že v Melbournu!" je hitel razlagati svoje sanje, nato pa vendarle bolj realistično dodal: "Sicer je pa zame velik dogodek že to, da bom tam in da se bom lahko pomeril z njim Kdo si ne želi premagati Schumacherja? Vem, kakšen nivo pripravljenosti bo potreben za zmago - zavedam se, da bo to moral biti vražje visok nivo!".

:) meni se zdi webber odlicen dirkač :) samo da pa je taki saljivec pa nisem vedo :) nakoncu se je ze popravo :)

Malce hudomušno pa je nazadnje še priznal, da so vse to res zgolj pobožne želje

:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: markec_ ()

overlord_tm ::

Bo mogu Webber še mal čokolino papcat :D .

Sej ne rečem, da ni dobr, ima svoje dneve, ampak če hočeš biti svetovni prvak mora biti vsak dan, tvoj dan.:D

Tist s hibridnim motorjem sem si jest lansko leto belu glavo z tem zakaj ga ne razvijejo ... sej dnarja majo dost.

Al sm mel pa idejo da bi mel dizelski motor :D LOL bi mel manjšo porabo, pa ne bi blo treba tokrat v boxe it :D .

ČIP 008 ::

Meni pa se zdi čudno kako je lahko taki velikan kot je Webber sploh vozi F1 glede na to, da je v kokpitu izredno malo prostora. Sam sem pred leti sedel v rezervnem Senninem bolidu in kljub temu da sem visok 172cm sem komaj zlezel vanj še težje pa ven. Noge in stopala skorajda ne moreš premaknit levo ali desno pa potem minijaturna ogledalca pri hitrosti 300km/h za pogled nazaj itd...

@overlord_tm:

Razvijajo jih ne, ker v pravilih piše, da so dovoljeni samo bencinski V10 motorji (nobenih dizlov, nobenih hibridnih pogonv, nobenih gorivnih celic,...)

@ČIP 008:

Kolikor jaz vem, so dirkalniki narejeni po merah za vsakega dirkača posebej. Senna je bil majhen (oz. običajnih mer za dirkače, ki so vsi praviloma bolj majhni), medtem ko Webber spada v kategorijo velikanov v F1 (skupaj z Wurz-om, ki ima prav tako hude probleme z novim MP4-20, ki ima izredno skromno odmerjen prostor za dirkača).

Ka pa Montoya? On mi tut ne zgleda nek suhec :)

Microsoft ::

Montoya mislm, da je 1.68 velik.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Huh tole mi je pa kr smesno. Klik, pa se res :)

Sam mi ni jasno... ko gledas po TV mislis da je on to en nabildan... 8-O

Microsoft ::

Ma sej, po malem je kr nabildan v roke. A misls, da Sumaher ni? Isto je. Mogoce ma Montoya sirsa ramena.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
««
7 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116781402 (53722) 'FireSTORM'
»

F1 2006 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

186879914 (37452) Alexius Heristalski
»

F1 - pred sezono 2006

152903 (2658) Daedalus
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257685199 (44114) Alexius Heristalski
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

214181749 (49072) Microsoft

Več podobnih tem