Forum » Kaj kupiti » Siol tv
Siol tv
exdrumer ::
Sedaj imam kabelsko omrežje telemach pa nisem najbolj zadovoljen z njim in me zanima, če mi lahko kdo iz prve roke pove kaj o siol tv.
Hvala
Hvala
- polepsal: Gandalfar ()
exdrumer ::
Zanima me če so vsi programi ki jih ponujajo v brošuri (okoli 100 programov) brezplačni, da ni cena 3100 osnovna potem moraš po doplačevat ali kaj takega , in kakšna je kvaliteta slike, koliko televizorjev v hiši lahko priključiš na en TV komunikator? V bistvu bi rad zvedel če se splača.
pelican ::
Zakaj pa enostavno ne pokličeš na njihovo brezplačno telefonsko številko za pomoč uporabnikom 0801000 ??
Stepni Volk ::
SIOL TV ima eno veliko napako: nima dvolj "širine" (telefonska parica proti coax cablu)... Zakaj gre, pri kablu lahko en program gledaš na TV in drugega snemaš na VCR... dovolj "širine" torej. Pri SIOL-u lahko gledaš samo enega, ni dovolj široka podatkovna cesta, da bi hkrati prenašal dva programa...
pitbul ::
no in še odgovor dejansko na tisto kar si spraševal. Naročnina ki jo trenutno plačuješ SIOL - u vključuje vse programe, ki jih maš v brošuri.
Res pa je da pri trenutni ponudbi lahko zaenkrat SIOL TV gledaš le na eni televiziji.
Res pa je da pri trenutni ponudbi lahko zaenkrat SIOL TV gledaš le na eni televiziji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pitbul ()
Redkvica ::
Da ti ne pišemo vsega še enkrat, ti priporočam, da si prebereš zelo obširno temo o tem:
ADSL TV in SiOL
ADSL TV in SiOL
d4r3 ::
Mene pa zanima kaj sploh je adsl 2+ ali deluje na kaj večji razdalji ali v čem se razlikuje od adsl.
pitbul ::
Adsl 2+ je adsl naslednje generacija. Bistvena razlika je v hitrosti prenosa podatkov, ki bo pri ADSL 2+ do 24Mb/sec. Razdalje pa bodo podobne kot pri navadnem ADSL - u.
VDSL pa zaenkrat ne pride v poštev, ker so razdalje več kot premajhne.
VDSL pa zaenkrat ne pride v poštev, ker so razdalje več kot premajhne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36780 (20726) | Bug |
» | Siolov ADSL 2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13778 (7781) | Jan987 |
» | SIOL TV da ali ne?!Oddelek: Omrežja in internet | 2465 (1954) | Primoz78 |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37491 (16898) | Primoz78 |
» | Volja - cenejši internet kot T-2? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17025 (9481) | Wox |