Forum » Zvok in slika » DivX podnapisi na Philips DVD 737
DivX podnapisi na Philips DVD 737

BIackSun ::
Lep pozdrav vsem!
Imam DVD/DivX predvajalnik Philips 737 in SW 4.1.35. Podnapisi pri predvavanju DivXov se zelo slabo vidijo (so majhni in tudi izbira modre barve ni prevec posrecena) ne glede na format podnapisov (smi, srt) in na nastavitve ki jih naredim v urejevalniku podnapisov (Subtitle Workshop).
Zanima me ali se lahko kako spremeni velikost in barva podnapisov oz. kateri format podnapisov je za ta predvajalnik najboljsi?
Hvala vsem, ki boste pomagali!
Imam DVD/DivX predvajalnik Philips 737 in SW 4.1.35. Podnapisi pri predvavanju DivXov se zelo slabo vidijo (so majhni in tudi izbira modre barve ni prevec posrecena) ne glede na format podnapisov (smi, srt) in na nastavitve ki jih naredim v urejevalniku podnapisov (Subtitle Workshop).
Zanima me ali se lahko kako spremeni velikost in barva podnapisov oz. kateri format podnapisov je za ta predvajalnik najboljsi?
Hvala vsem, ki boste pomagali!
- zaklenil: CaqKa ()

gonziada ::
Že dolgo nisn gledal DivX filma, pa če se prav spomnim so črke bele oz. sive. in jih žal ni možno spremeniti. Pa tudi nič ne kaže, da bi bil kak novejši firmware na obzorju.
I still believe in GOD, but GOD no longer believes in me.

CaqKa ::
[DivXviD] Philips predvajalniki
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
obrni se na zgornji dve temi.
[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
obrni se na zgornji dve temi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28158 (7690) | monaco |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 40218 (12267) | JanezC |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 328379 (53723) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25493 (10107) | bizi72 |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31708 (14961) | Stepni Volk |