Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

OSA ::
@fitipaldi
to je blo pa že milijonkrat tule gor napisano, nerota odpri, klikni PREKLIČI/DATOTEKA/ODPRI pa potem poiščeš iso file, kjer pač ga maš na disku, nastaviš čimmanjšo hitrost snemanja, klikneš zaljuči cd in to je to. pa to so take osnove, če tega ne znaš ti ne priporočam nadgradnje da neboš kaj zaj...
lp
OSA
to je blo pa že milijonkrat tule gor napisano, nerota odpri, klikni PREKLIČI/DATOTEKA/ODPRI pa potem poiščeš iso file, kjer pač ga maš na disku, nastaviš čimmanjšo hitrost snemanja, klikneš zaljuči cd in to je to. pa to so take osnove, če tega ne znaš ti ne priporočam nadgradnje da neboš kaj zaj...
lp
OSA
lp OSA

fitipaldi ::
Ja sej sm vedu sm mi je blo nekej čudn :),a niso bli ponavadi fw velki vsaj 50mb vsaj za yamado 6700 ta je pa 2mb.Jest sm uporabnik 6700 to pa rabim za kolega :)

OSA ::
to pa zato, ker je včasih zraven .BIN datoteke bil še DUMMY file. Brez tega dummy fila yamade nebi mogel nadgradit. Zdaj pa se ta dummy ne rabi več.
lp OSA

20sdfj093f ::
Zdravo,
sicer sem prebral nekaj zadnjih strani pa nisem našel odgovora.
Zanima me, ali je bolje kupiti 6800, 6800x ali 6800xPlus oziroma ali so sploh vse variante še dobavljive? Verjetno bom skočil kar v JAE, razen če ga dobim kje drugje hitreje?
Zanima me tudi to - ali je možno re-routanje DD5.1 kanalov. Imam namreč 4.1 zvočni sistem, z subwooferjem ki vzame vsem štirim kanalom, kar je pod 200 Hz (jah, pri Altecu temu rečejo "subwoofer"
) in tako sub nima svojega vhodnega kanala. Zato me zanima, ali je možno, da bi center kanal prištel levemu in desnemu, subwoofer kanal pa bilokateremu (lahko kar vsem), da ne bom prikrajšan za govor in ropotanje.
Skratka ali lahko softwaresko 6 kanalov reroutam na 4 izhode.
Hvala in LP,
D.
sicer sem prebral nekaj zadnjih strani pa nisem našel odgovora.
Zanima me, ali je bolje kupiti 6800, 6800x ali 6800xPlus oziroma ali so sploh vse variante še dobavljive? Verjetno bom skočil kar v JAE, razen če ga dobim kje drugje hitreje?
Zanima me tudi to - ali je možno re-routanje DD5.1 kanalov. Imam namreč 4.1 zvočni sistem, z subwooferjem ki vzame vsem štirim kanalom, kar je pod 200 Hz (jah, pri Altecu temu rečejo "subwoofer"

Skratka ali lahko softwaresko 6 kanalov reroutam na 4 izhode.
Hvala in LP,
D.

Poleg zgornjega pa še to - ali je s priloženim daljincem mogoče spreminjati glasnost zvoka, ki gre skozi analogni 5.1 izhod?
Ter ali je v nastavitvah možno nastavljati glasnosti posameznih zvočnikov?
LP, Denis
Ter ali je v nastavitvah možno nastavljati glasnosti posameznih zvočnikov?
LP, Denis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 20sdfj093f ()

kirurg ::
zdravo.
indstaliral sem firmware za yamada 6800 x plus, madzarski firmware. sedaj pa imam problem da mi dela samo madzarski jezik. a ima kdo idejo?
indstaliral sem firmware za yamada 6800 x plus, madzarski firmware. sedaj pa imam problem da mi dela samo madzarski jezik. a ima kdo idejo?

bomber111 ::
ena ideja. kaj ko bi naredil nekaj kar so tudi vsi pred tabo, jezik nastavil na angleško. če pa ti tudi to ni dovolj pa mi pošli mail, če bi rad imel slovenski meni

Ker se ni nihče potrudil in mi odgovoril, bom sedaj, ko sem dobil novega 6800x, to storil kar sam.
Reroutanje kanalov je na firmwareskem nivoju implementirano, in sicer tako, da center in subwoofer kanala preprosto izklopiš - center nato predvajata prednja zvočnika, subwoofer pa prav tako (kar je idealno).
Nastavitev posameznih zvočnikov sicer ni, vendar lahko centru in zadnjima dvema zvočnikoma nastaviš delaye.
Glasnost zvoka, ki gre skozi analogni 6 kanalni izhod, se lahko spreminja s priloženim daljincem.
Upam, da bo firmware, s katerim bom player nadgradil, ohranil funkcionalnost originala.
LP, D.
Reroutanje kanalov je na firmwareskem nivoju implementirano, in sicer tako, da center in subwoofer kanala preprosto izklopiš - center nato predvajata prednja zvočnika, subwoofer pa prav tako (kar je idealno).
Nastavitev posameznih zvočnikov sicer ni, vendar lahko centru in zadnjima dvema zvočnikoma nastaviš delaye.
Glasnost zvoka, ki gre skozi analogni 6 kanalni izhod, se lahko spreminja s priloženim daljincem.
Upam, da bo firmware, s katerim bom player nadgradil, ohranil funkcionalnost originala.
LP, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 20sdfj093f ()

eales ::
Zanima me če yamada 6800x podpira dvoslojne dvd-je in če jih, ali jih moraš obrniti ročno, da ti prbebere 2. sloj (to sem nekje prebral za nek drugi dvd/divx predvajalnik)
Hvala za odgovor!
Se opravičujem, če je bilo to vprašanje že zastavljeno
Hvala za odgovor!
Se opravičujem, če je bilo to vprašanje že zastavljeno

Zorro ::
Dvojslojni DVD pomeni, da je zapisni (spodnji) del medija sestavljen iz 2 slojev, ne pa, da je ta na obeh straneh (spodaj in zgoraj)!
Na to, kaj podpira yamada 6800x, pa ti bo moral odgovoril kdo drug, ki si jo tudi lasti, sam je namreč nimam.
Na to, kaj podpira yamada 6800x, pa ti bo moral odgovoril kdo drug, ki si jo tudi lasti, sam je namreč nimam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()

pujsek_ ::
No še eno oz nekaj vprašanj glede yamada 6800 x plus, kot prvo me zanima kje pr hudiči nastavit dvovrstične podnapise, meni izpiše eno vrstico, kar je več nema! Kot drugo če dam film od začetka na hitro 2,4,8,16x... in potem gledam nekje na sredini normalno naprej, mi zadeva zamakne zvok!!!
Vsebolj razmišljam da bi to jajco najraje vrgo v kontajner in šel nazaj na 6700, tam sem lahko vsaj film brez problemov pogledat...

Vsebolj razmišljam da bi to jajco najraje vrgo v kontajner in šel nazaj na 6700, tam sem lahko vsaj film brez problemov pogledat...

Welcome shop.wlan-sat portal...

majnk ::
Nastavi:-Menu:MPEG 4 Subtitle setup page:Subtitle color:Background color:Black
Background transparency:50%
Outline color:Black
Text color:White
Subtitle font:Medium
Horizon.align:Center
Vert.Align:Bottom
Formatting:None
Filename match:40
In še željeni podatki: Subtitle window LEFT: 105
TOP 300+: 58
WIDTH 500+: 28
HEIGHT: 119
Mimogrede-Ali ima kdo Fw, v katerem je tudi SLO menu oz. povezavo do takega fw (yamada 6800x plus)
Background transparency:50%
Outline color:Black
Text color:White
Subtitle font:Medium
Horizon.align:Center
Vert.Align:Bottom
Formatting:None
Filename match:40
In še željeni podatki: Subtitle window LEFT: 105
TOP 300+: 58
WIDTH 500+: 28
HEIGHT: 119
Mimogrede-Ali ima kdo Fw, v katerem je tudi SLO menu oz. povezavo do takega fw (yamada 6800x plus)

bomber111 ::
ja mam. sam ni čisto vse prevedeno, ker se mi ni dalo več. lahko ti pošlem po mailu pa probaš če se ti ne dopade pa še vedno lahko starega nazaj naložiš. dela pa 100 % ker ga mam naloženega

brera ::
Po malo več kot enem letu se mi je Yamada 6700 pokvarila. In sicer NE PRIŽGE se (ne reagira na tisti gumb levo spodaj, ko čist izklopiš in vklopiš zadevo). Pa uporabljana je bila čisto normalno, parkrat na leto samo
. Tud igral se nisem nič s kakšnimi upgradi firmware-a. Je možno, da je kakšna strela prišla blizu... hm?
Kaj mi je storiti? Je to kakšna pogosta napaka, ali naj jo preprosto vržem v smeti, in grem po novo? Katero priporočate sedaj? Je Yamada še top-low-cost ali je že kaj novega, bolj priznanega?
hvala

Kaj mi je storiti? Je to kakšna pogosta napaka, ali naj jo preprosto vržem v smeti, in grem po novo? Katero priporočate sedaj? Je Yamada še top-low-cost ali je že kaj novega, bolj priznanega?
hvala

roki_b ::
Trenutno imama naloženo zadnji firmware od Mirkume (NAv4-Hej456v5a), ki je v osnovi pohvale vreden in sem že skoraj mislil da je to zadnji firmware za mojo 6700, ki ga bom moral naložit, vendar imam probleme pri podnapisih tipa .sub,.txt. Pri prejšnem firmware-u (NewAgeV4-SloOSD-allBigOSDfont-allBigMTZfont-JPEG-allBCK-loadAll) so bili ponapisi sinhronizirani z filmom, pri novem pa se podnapisi (.sub,.txt) ne ujemajo z filmom. Vse ostalo deluje popolno (.srt...).Torej je napaka v novem firmware-u ali jaz delam kaj narobe?

DUKE 69 ::
Podobne probleme sem imel tudi jaz z firmware-om od Mirkuma (Nav4-Hej345v5). Pri določenih starejših filmih se mi zvok in podnapisi (sub) ne ujemajo z filmom. Res je, da sem imel s temi filmi enake probleme z vsemi firmware-i dosedaj razen z firmware-om od Mirkuma (Nav4-Hej345v4.3a). Zato sem naložil nazaj verzijo 4.3a s katero nimam nobenih problemov in je za moje potrebe trenutno najboljši firmware za Yamado 6700.

mirkuma ::
Preizkusita prosim Nav4-Hej345<b>v5.0a</b>, ce je kej boljse!
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

humaxboy ::
Mirkuma, zgleda da je res problem nekje v firmwaru. TXT podnapisi niso usklajeni, čeprav na drugem sprejemniku (Yamada 6800) dela ok.
Humaxboy

wugibugi ::
pozdrav vsem.
pregledal sem večino 90ih strani tega topica a nisem najdel, zato vprašanje: koliko časa ponavadi preteče, da se vratca za plošček ponovno zaprejo in se pokaže nov meni?
(govorim o upgradeanju z lexluthorjevim FWjem za mojo Y6800X)
namreč, včeraj sem čakal več kot pol ure in ekran je ostal črn, čeprav sem sledil navodilom do pike natančno. seveda sem potem popizdu in zadevo resetiral in voila...
predvidevam, da sem mašinco zjebal in da druzga k servis mi ne presotane (niti prižgat je ne morem
). ali pač?
hvala, lp
pregledal sem večino 90ih strani tega topica a nisem najdel, zato vprašanje: koliko časa ponavadi preteče, da se vratca za plošček ponovno zaprejo in se pokaže nov meni?
(govorim o upgradeanju z lexluthorjevim FWjem za mojo Y6800X)
namreč, včeraj sem čakal več kot pol ure in ekran je ostal črn, čeprav sem sledil navodilom do pike natančno. seveda sem potem popizdu in zadevo resetiral in voila...
predvidevam, da sem mašinco zjebal in da druzga k servis mi ne presotane (niti prižgat je ne morem

hvala, lp

podtalje ::
Vratca se zaprejo po cca. pol minute.
Trenutno ti ostane edino upgrade predko serijskega kabla.
[divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje.
Trenutno ti ostane edino upgrade predko serijskega kabla.
[divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje.

yayo ::
@ Icariu5
moja Yamada 6800 NE podpira dvoslojnih dvdr-jev. jih pa je Yamada 6700, ki sem si jo lastil prej brala brez problemov, tako, da sem na nek način presedlal s konja na osla
kako je z Yamado 6800 plus pa ne vem, naj se prosim oglasi kdo, ki si je skušal ogledati dvoslojni dvdr na tem modelu.
moja Yamada 6800 NE podpira dvoslojnih dvdr-jev. jih pa je Yamada 6700, ki sem si jo lastil prej brala brez problemov, tako, da sem na nek način presedlal s konja na osla

kako je z Yamado 6800 plus pa ne vem, naj se prosim oglasi kdo, ki si je skušal ogledati dvoslojni dvdr na tem modelu.

applause ::

hazarder ::
A mi lahko kdo odgovori kje dobiti NAREJEN kabel za zaflešan player (yamada 6700)? piki64 se mi namreč ne javlja...
Hvala lepa vnaprej...
Hvala lepa vnaprej...

Coollector ::
Pa sem ga uspel zrihtat. Zaflešat namreč. Uporabil sem kodeke za Yamado 6800 namesto 6800+.
Slika se sicer pojavi (famozni S), ne dela pa nobena komanda. Kakšen predlog? Ima kdo kabel, da mi odfleša? Normalno, da ne brezplačno. Sem v MB.

applause ::
Sem popravil samo file ZDVX6600.bin sem kopiral in ga nato preimenoval v ZDVX2410.bin nato sem obadva zapekel na cd in ko sem cd vstavil v predvajalnik ni bil več unknowen disc ampak sem ga nadgradil in sedaj mi dela vse ful dobr.

killer4fun ::
Zanima kako bi lahko rešil problem na yamadi 6600, namreč ko vstavim cd s posnetim *iso filom za nadgradnjo mi napiše unknow disc.Kje je problem.
Lp.
Lp.

popaj2004 ::
Fantje vem da je že tečno.
Chili 7200cxu,čžš a je kaj novega?
Player je hudo dober.Predvaja z usb 2.5 diska vse brez externega napajanja.Samo čžš jeb...
Chili 7200cxu,čžš a je kaj novega?
Player je hudo dober.Predvaja z usb 2.5 diska vse brez externega napajanja.Samo čžš jeb...

Venturer ::
Se opravičujem če je že bilo, samo zanima me če se splača popravljat 6600 ker mi ne bere več ničesar, prižge se, ko pa dam notri cd ali dvd pa piše branje in nekaj čudno prasketa zgodi se pa nič.
Ima kdo izkušnje s tem , se da dobiti dvd pogon kot nadomestni del?
Hvala za vsak nasvet.
lp
Ima kdo izkušnje s tem , se da dobiti dvd pogon kot nadomestni del?
Hvala za vsak nasvet.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Venturer ()

meternich ::
Živjo!
Imam mogoče kdo kakšen usmernik za yamado 6700.Naj piše na meternich@volja.net
Lp!
Imam mogoče kdo kakšen usmernik za yamado 6700.Naj piše na meternich@volja.net
Lp!

fisherman74 ::
Vsem uporabnikom, ki vestno objavljate prispevke na tem forumu, se vam zahvaljujem.
Prebral sem nitje in tako uspešno nadgradil svojo novo Yamado 6800 +.
Vse je dobro razloženo, so kot navodila "Nadgradnja Divx playerjev za bedake"
Mašinca dela vredu, samo se tu pa tam malo zmede in namesto podnapisov pokaže številke (zaporedno št. podnapisa in frame od do) ampak se takoj nazaj zbrihta.
lp
Prebral sem nitje in tako uspešno nadgradil svojo novo Yamado 6800 +.
Vse je dobro razloženo, so kot navodila "Nadgradnja Divx playerjev za bedake"
Mašinca dela vredu, samo se tu pa tam malo zmede in namesto podnapisov pokaže številke (zaporedno št. podnapisa in frame od do) ampak se takoj nazaj zbrihta.
lp

MTm2H37rqt7B ::
Doma imamo yamado 6700 z fw mirkuka od 26.05.2006. Zadevo mamo prklopljeno na LCD TV. Ali se samo meni zdi ali je background slika zelo slabe kvalitete? Vidijo se cudni blocki kot da bi bla bg slika res res slabe resolucije. Ostalo je super!

soti ::
@pux:
Kaka pa je slika divx na lcd TV-ju? A maš 16:9 ali 4:3 TV, pa kaj za eno firmo?
Imam ravno tako 6700-tko, pa nameravam v bližnji prihodnosti nabavt lcd 16:9 - 32"!
Zanima me kakšna je kaj kvaliteta slike, če se ti da malo opisat?
Kaka pa je slika divx na lcd TV-ju? A maš 16:9 ali 4:3 TV, pa kaj za eno firmo?
Imam ravno tako 6700-tko, pa nameravam v bližnji prihodnosti nabavt lcd 16:9 - 32"!
Zanima me kakšna je kaj kvaliteta slike, če se ti da malo opisat?
LP Jernej

tjaz ::
Imam problem z yamado 6800x plus. Od kar sem ji flashal firmware (cd mi je dal prodajalec) mi v file browserju ne kaže več imen datotek, noče predvajati nobenih podnapisov.. Prosil bi, če mi lahko kdo pošlje link do trenutno aktualnega Fw ki bo podpiral tudi slovenske podnapise.. Hvala!

goldrake ::
Bi lahko kdo kej napisal o Yamada Mi220X saj nisem nikjer zasledil(razen na eni angleški strani)ali podpira Divxe in Xvide pa podnapise...
Zanima me pa predvsem ,ker imaVGA izhod torej pravšnji za moj LCD monitor.Sem že obrnu celo SLO za en dober Divx plajer z VGA priključkom in ta naj bi bil edini .
Res bi bil vesel mnenja kakšnega kupca,da ne bi nazaj pošiljal kot se mi je zgodilo z (zanič)multimedio/nič prow HD 160GB playerjem ...prejšnji teden.
Zanima me pa predvsem ,ker imaVGA izhod torej pravšnji za moj LCD monitor.Sem že obrnu celo SLO za en dober Divx plajer z VGA priključkom in ta naj bi bil edini .
Res bi bil vesel mnenja kakšnega kupca,da ne bi nazaj pošiljal kot se mi je zgodilo z (zanič)multimedio/nič prow HD 160GB playerjem ...prejšnji teden.

@soti:
LCD TV je samsung 32" 16:9, zal se na tej yamadi predvajajo 99% samo dvdji (zaradi slovenskih podnapisov), tako da ti glede kvalitete divx zal ne morem veliko povedati. Vendar menim da nebi smelo biti grdo:)
Me pa vseeno moti BG slika ob bootu (ko ni medija not), se da to kako izboljsat oz bolj kvalitetno slikico dat?
LCD TV je samsung 32" 16:9, zal se na tej yamadi predvajajo 99% samo dvdji (zaradi slovenskih podnapisov), tako da ti glede kvalitete divx zal ne morem veliko povedati. Vendar menim da nebi smelo biti grdo:)
Me pa vseeno moti BG slika ob bootu (ko ni medija not), se da to kako izboljsat oz bolj kvalitetno slikico dat?

@pux:
Jst mam najnovejši FW od mirkume, sam ti ne morem povedat, kako zgleda na lcd-ju, ker mam prkloplen na navadno TV.
Nameravam pa isti lcd nabavt, kakor ti! A je uredu?
Jst mam najnovejši FW od mirkume, sam ti ne morem povedat, kako zgleda na lcd-ju, ker mam prkloplen na navadno TV.
Nameravam pa isti lcd nabavt, kakor ti! A je uredu?
LP Jernej

@soti: nimam pripomb! Sem pa zase kupil sedaj LG plazmo 107 cm, tko da se mi zdi tisti 38" kar malo majhen:))

Se tole me zanima, katero yamado naj potem kupim, da bom imel cimbolj porihtan FW? (Ce slucajno ne dobim 6700) 6800X ali 6800X PLUS ?
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore

Dreambox ::
goldrake
Imam Yamado Mi220x en mesec. Povezana je z LCD Philips preko HDMI in dela v redu.
Podnapise podpira SRT in SUB. Slovenskih menijev ni. Predvaja mi vse (DVD -+ , DVD-+RW).
Edino kar me moti so DIVX podnapisi, ki so nekje na sredini spodnjega dela ekrana , so majhni in pikčasti-
skratka nikakvi! Firmware ne najdem nikjer - niti origalnega ne.
Imam Yamado Mi220x en mesec. Povezana je z LCD Philips preko HDMI in dela v redu.
Podnapise podpira SRT in SUB. Slovenskih menijev ni. Predvaja mi vse (DVD -+ , DVD-+RW).
Edino kar me moti so DIVX podnapisi, ki so nekje na sredini spodnjega dela ekrana , so majhni in pikčasti-
skratka nikakvi! Firmware ne najdem nikjer - niti origalnega ne.

majnk ::
@Soti
Slika na LCD TV (LG 32'') je odlična (vsaj kar se Yamde 6800 x plus tiče).
Slika divx-ov (kvalitetnih) je boljša kakor če gledaš TV programe (preko antene)
Slika na LCD TV (LG 32'') je odlična (vsaj kar se Yamde 6800 x plus tiče).
Slika divx-ov (kvalitetnih) je boljša kakor če gledaš TV programe (preko antene)

@majnk:
Hvala za info!
Če bo vse posreči, grem drugi teden po Samsung lcd 32"!
Upam, da bo bolj fajn filme gledat kot na navadni TV! Drugač sm pa zelo zadovoln s tem predvajalnikom (6700), škoda da jih ne prodajajo več!
Hvala za info!
Če bo vse posreči, grem drugi teden po Samsung lcd 32"!
Upam, da bo bolj fajn filme gledat kot na navadni TV! Drugač sm pa zelo zadovoln s tem predvajalnikom (6700), škoda da jih ne prodajajo več!

LP Jernej

meternich ::
Danes sm kupil Yamado6800x plus.Zanima me samo nekaj,a se da z daljincem spreminjati glasnost.Na mojmu daljincu ne najdem tipke za glasnost.Čudno je ker je v navodilih predstavljen čisto drug model daljinca.A je kakšna možnost,da dobim drug daljinec,če se s tem res ne da nastavljati glasnosti??

Problem!
Po dolgem času sem ponovno v Yamado 6700 vstavil nanizanko Friends. Vsak podnapis ima enako ime kot pripadajoči del serije: npr.:
Friends1.avi
Friends1.srt
Friends2.avi
Friends2.srt
itd...
Z FW-jem: 26.05.2006 - NAv4-Hej456v4.3a-Mirkuma-3Fonts-SloOSD , mi je normalno pri vseh delih kazalo podnapise.
Sedaj imam pa nadgrajeno z zadnjim FW-jem: 01.10.2006 - NAv4-Hej456v5.0a-Mirkuma-SloOSD! Tu se pojavijo težave, ker mi prikazuje samo prvih dest posnetih podnapisov.
Poskušal sem že z raznimi nastavitvami, kot so "Vklopi vse", pa mi ni uspelo vklopiti za ostale dele!
Kakšna ideja?
Po dolgem času sem ponovno v Yamado 6700 vstavil nanizanko Friends. Vsak podnapis ima enako ime kot pripadajoči del serije: npr.:
Friends1.avi
Friends1.srt
Friends2.avi
Friends2.srt
itd...
Z FW-jem: 26.05.2006 - NAv4-Hej456v4.3a-Mirkuma-3Fonts-SloOSD , mi je normalno pri vseh delih kazalo podnapise.
Sedaj imam pa nadgrajeno z zadnjim FW-jem: 01.10.2006 - NAv4-Hej456v5.0a-Mirkuma-SloOSD! Tu se pojavijo težave, ker mi prikazuje samo prvih dest posnetih podnapisov.
Poskušal sem že z raznimi nastavitvami, kot so "Vklopi vse", pa mi ni uspelo vklopiti za ostale dele!
Kakšna ideja?

LP Jernej

Ja, sej sem to že naredu. Mal je sam škoda, ker so tam večji podnapisi.
Drugač je pa že prejšni FW zrihtan v nulo. Zato NAJLEPŠA HVALA za trud!
Drugač je pa že prejšni FW zrihtan v nulo. Zato NAJLEPŠA HVALA za trud!

LP Jernej

GaS ::
Mislim da je tudi meni zadevca steknila. Namrec nalozil sem iz verzije nav3a od mirkume na v5.0, in dobil crno sliko z vsem poznanim Hello na displayu. Vratca se niso zaprla, zato sem sedaj player izklopil. Upam da se zbudi cez kaksno uro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25586 (10200) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 73190 (21009) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5166 (3257) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27093 (14428) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2392 (2018) | Stepni Volk |