Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki
mirkuma ::
bostjan44 naj ti bo, samo to vse ze pise v tej izbi...
The solution is to use program MPEG4Modifier v1.3
You have to install .NET framework 1.1 from http://www.windowsupdate.com.
Torej rabis se .NET framework 1.1 da MPEG4Modifier deluje!
podtalje:
Zanimivo je tole kako ga yemade serjejo s podnapsisi:
Klik na forum z opisom in testom napake.
Tega prav tako ni zaslediti pri Yakumu...hrosc v fw?
The solution is to use program MPEG4Modifier v1.3
You have to install .NET framework 1.1 from http://www.windowsupdate.com.
Torej rabis se .NET framework 1.1 da MPEG4Modifier deluje!
podtalje:
Zanimivo je tole kako ga yemade serjejo s podnapsisi:
Klik na forum z opisom in testom napake.
Tega prav tako ni zaslediti pri Yakumu...hrosc v fw?
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()
Jan(JAE) ::
@PM: Naložen imaš pyps firmware (JAE-PYPS v. 1.3) zraven pa si dobil tudi priložena navodila za samo konfiguracijo. font4 se sicer na začetku pokaže, toda načeloma je neobstoječ. Drugače pa so ti ponujene 3 velikosti fontov, med katerimi lahko izbiraš.
L.P. Jan
L.P. Jan
www.jae.si
podtalje ::
@mirkuma: Vsa stvar je v hroščatem firmware-u.
Tudi Yamada 6600 predvaja packed bitstream, če nanj naložiš firmware od 6700. Problem je samo, ker 6700 uporablja
drugo DVD enoto in potem 6600 ne zna brati DVDjev.
Trenutno se nekaj dogaja na odkrivanju servo rutin (zadolženih za kalibracijo in predvajanje medijev) in ko bo obstojala
možnost za zamenjavo, si lahko končno obetamo odpravo večino problemov, ki so rešeni pri drugih firmware-ih.
Tudi Yamada 6600 predvaja packed bitstream, če nanj naložiš firmware od 6700. Problem je samo, ker 6700 uporablja
drugo DVD enoto in potem 6600 ne zna brati DVDjev.
Trenutno se nekaj dogaja na odkrivanju servo rutin (zadolženih za kalibracijo in predvajanje medijev) in ko bo obstojala
možnost za zamenjavo, si lahko končno obetamo odpravo večino problemov, ki so rešeni pri drugih firmware-ih.
mazy ::
pravkar sem nabavil 6700ko, updejtal MTZ V3 firmware in danes opazil da mi na filmčkih katere sem naredil sam (dixv stiskanje videa in mp3 stiskanje zvoka) ne dela zvok. niti v enem ne dela zvok! s čim nej stisnem zvok da bo v playerju deloval...
dariba ::
Kako lahko pogledam verzijo firmwara na Yamadi 6700. Po navodilih: Setup-Preference-1369 se ne zgodi nic. Za menjavo regije 1379 mi deluje normalno. Ali kdo ve kaj o tem.
Hvala in LP.
Hvala in LP.
joze ::
A imate pladenj odprt ali zaprt?
Pri 6600 je pomembno da je pladenj odprt, ko vtipkaš številke.
Pri 6600 je pomembno da je pladenj odprt, ko vtipkaš številke.
Eki ::
čao
zanima me, če z nadgradnjo divx predvajalnika BELLAGIO lahko gledaš filme tudi s podnapisi sub. Zaenkrat je samo v srt izvedbi
hvala
zanima me, če z nadgradnjo divx predvajalnika BELLAGIO lahko gledaš filme tudi s podnapisi sub. Zaenkrat je samo v srt izvedbi
hvala
Eki
Kako je že naslov tej temi?
[bom izbrisal provokacijo in pustil samo spodnji post. lp moderatr.]
[bom izbrisal provokacijo in pustil samo spodnji post. lp moderatr.]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Eki ::
Dobro jozo ni treba bit takoj pameten
Samo vprašam ker vidim , da se ljudje zastopijo v te stvari ne
Samo vprašam ker vidim , da se ljudje zastopijo v te stvari ne
Eki
JA da ne bom samo pameten te bom poskušal usmeriti v temo P.y.p.s. in v originalno temo o bellagio predvajalnikih.Dvomim namreč, da lastniki yamad kaj veliko vedo o posameznih funkcijah drugih predvajalnikov,
ervinja ::
ali je kdo preizkusil yamado divx z možnostjo snemanja kako se obnese ker jo imam namen kupit pa rabim mnenje
ekma234 ::
Na Yamado 6600 sem naložil FM New Age V15 in mi ne prebere imen file-a?
Ali se da to popravit ali moram naložit drug FM? Katerega priporočate?
Ali se da to popravit ali moram naložit drug FM? Katerega priporočate?
update-al sem po teh navodilih,
- Select your codepage firmware
What CodePage should I choose? Check end of this file!
- Put DUMMY file also on the CD
- CD-(RW) writing parameters:
NO multisession
ISO: Mode1, ISO 9660 Only
CD Label: doesn't matter
Finalize CD
torej brez burn image, a je to ok??
hvala!
- Select your codepage firmware
What CodePage should I choose? Check end of this file!
- Put DUMMY file also on the CD
- CD-(RW) writing parameters:
NO multisession
ISO: Mode1, ISO 9660 Only
CD Label: doesn't matter
Finalize CD
torej brez burn image, a je to ok??
hvala!
majstor ::
Imam yamado 6700 z nalozenim firmwarom NewAge V2 (A), vendar mi stalno ko so dve vrstice podnapisov, v drugi vrstici prvo crko odreze.
Kaj obstaja popravek, ali pa kak boljsi firmware?
Kateri je najboljsi FW za yamado 6700?
Hvala!
Kaj obstaja popravek, ali pa kak boljsi firmware?
Kateri je najboljsi FW za yamado 6700?
Hvala!
Tudi na 050209 PYPS ne prebere imen fajlov, a se to vam tud dogaja, k zdej sm pa že mal jezen . A mi lahko nekdo predlaga FW, ki mu zares dela?
(Yamada 6600)
Aja, a dam lahko starejši FW gor, ker tist je vsaj delal; verejtn da lohk.
mejte se
(Yamada 6600)
Aja, a dam lahko starejši FW gor, ker tist je vsaj delal; verejtn da lohk.
mejte se
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ekma234 ()
Pa še neki, ko pečem originalni FW, v navodilih piše, da bom našel .iso fajl. Tega sem našel, ampak to je ta zararan fajl, ki sem ga prej že odraral, in dobil ZDVX6600.bin
V navodilih torej piše naj v Nerotu zapečem z Burn Image, vas pa vprašam kater fajl naj torej zapečem, ker se z Burn Image lahko zapeče le prej omenjeni še zararan fajl ( ZDVX6600 pa ne! )?
upam da me sploh kdo kapči
V navodilih torej piše naj v Nerotu zapečem z Burn Image, vas pa vprašam kater fajl naj torej zapečem, ker se z Burn Image lahko zapeče le prej omenjeni še zararan fajl ( ZDVX6600 pa ne! )?
upam da me sploh kdo kapči
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ekma234 ()
@majstor
To se pri meni dogaja le pri pri sub podnapisih, pri srt ni problemov, uporabljaj set podnapise...prav tako prej popravi napake z DirectSubom!
To se pri meni dogaja le pri pri sub podnapisih, pri srt ni problemov, uporabljaj set podnapise...prav tako prej popravi napake z DirectSubom!
Zgodovina sprememb…
smrkecXY ::
@ekma234
zapečt moreš kot image tist zararan.iso fajl! jst s em tut 4cd-je uniču k nisem vedu
zapečt moreš kot image tist zararan.iso fajl! jst s em tut 4cd-je uniču k nisem vedu
če ne najdeš, še ne pomeni, da ne obstaja
Kaj res nihce ne ve kako se pogleda fw verzija pri Yamadi 6700?
Zgodovina sprememb…
Valentin ::
@ekma234
Če lahko iso fajl odpakiraš z Winrar-om, to še ne pomeni da je 'zararan', pomeni samo, da zna pač to odpakirat. Torej, če ti je pisalo, da iso moraš zapeči kot sliko, potem bi zapekel kot sliko. Če pa si že odpakiral, je pa potem treba to zapečt kot fajl.
A je to res tko kompliciran?
Če lahko iso fajl odpakiraš z Winrar-om, to še ne pomeni da je 'zararan', pomeni samo, da zna pač to odpakirat. Torej, če ti je pisalo, da iso moraš zapeči kot sliko, potem bi zapekel kot sliko. Če pa si že odpakiral, je pa potem treba to zapečt kot fajl.
A je to res tko kompliciran?
zdej sm 2 nova FWja naložu s tem ni problema, sam črk mi ne pokaže, v meniju. Se prav da fajli so, sam brez imen, kar mi je čudn, setup meni dela normalno. Tko da ne vem, po moje da je FW bl podn, saj te 2 ta najnovejša za 6600 iz linkov na tej strani.
Podn si ti ker ne upostevas ne navodil kako zapect fw, ne navodil kako fw upgrejdat in kaj pred nadgradnjo in po nej se naredit, da ni problemov! Resno.
boris22 ::
Sem si malo pogledal ta topic pa sem videl da določeni firmwari podpirajo iziro velikosti fontov podnapisov.Doma si lastim yamado 6700 z originalnim fw.Sem iskal po navodilih in setupu pa nisem zasledil menjave fontov.Kaj to sploh podpira originalen fw?
Originalen zal ne, pac pa P.Y.P.S. fw in NewAge fw vkljucno z izbiro lege podnapisov (gor, dol, levo, desno)!
Potem pa bo potrebno nadgradit fw ker imam s tem fw tudi težave z xvidi.(štekajo) in ni podpore za šumnike.Drugo pa je vse ok.Sem gledal malo po internetu in prišel do 3 fw.
1.Nastrani od jae sem zasledil Firmware JAE-P.Y.P.S. verzija 1.2; osnovan na FW Yamada v1
2.Na strani p.y.p.s sem zasledil kar nekaj fw zadnji je izšel 1.3.2005
3.Na mtz strani pa sem našel tega Yamada6700_1250_V3_Mtz
Katerega priporočate ali je še kakšen boljši.Glavno pa je da se povečajo fonti glede na original fw,lepo bi blo da bi imel podporo šumnikov in da dela čim več filmov brez štekanja.Upam da nisem preveč zahteven:)) Gledal sem te fw pa sem videl da nobene ni popolen zato odločitem prepuščam vam,ki bolj obvladate to zadevo.
1.Nastrani od jae sem zasledil Firmware JAE-P.Y.P.S. verzija 1.2; osnovan na FW Yamada v1
2.Na strani p.y.p.s sem zasledil kar nekaj fw zadnji je izšel 1.3.2005
3.Na mtz strani pa sem našel tega Yamada6700_1250_V3_Mtz
Katerega priporočate ali je še kakšen boljši.Glavno pa je da se povečajo fonti glede na original fw,lepo bi blo da bi imel podporo šumnikov in da dela čim več filmov brez štekanja.Upam da nisem preveč zahteven:)) Gledal sem te fw pa sem videl da nobene ni popolen zato odločitem prepuščam vam,ki bolj obvladate to zadevo.
Takole je s temi fw:
- MTZ fw - pusti pri miru
ne podpira packed bitstreama.
- JAE-P.Y.P.S. fw - pusti pri miru
grd uvodni zaslon in zaslon z izbiro filmov...pac reklama za JAE, sicer identicen P.Y.P.S fw.
- P.Y.P.S FW_050202 fw - priporocam
takisto na P.Y.P.S strani najdes fw z datumom FW_050301, to ni njihov fw (to je na strani tudi omenjeno), pac pa New Age v1 firmware ki je medtem izdelal now fw:
- NewAge V2a fw - priporocam
ima dolocene pluse in minuse pred P.Y.P.S FW_050202:
+
lepsi uvodni zaslon (nepomembno, ampak vendarle)
meniji za izbiro filma (vhod v podmape in iz njih nic vec ne povzroca ostankov texta na zaslonu)
cas prikazovanja (zg. levo) je po defaultu izklopljen
gumb search gre direktno na ukaz goto (ni potreben 2x pritisk tipke search), kjer lahko vtipkas cas na katerega hoces skociti.
delna podpora za MP3 ID3V1 tag prikazovanje na TV zaslonu
-
po mojem okusu nekoliko manj lepi fonti kot pri P.Y.P.S FW_050202 fw (sicer so dovolj veliki in podpirajo sumnike=.
ni vgrajenega slovenskega OSD (slovenskih menijev)
Torej jaz ti s svoje strani priporocam izkljucno:
- P.Y.P.S FW_050202 ali
- NewAge fw V2a
Odloci se sam glede na to kaj ti je pomembnejse, razlike pa med njima po sami kakovosti predvajanja ni, oba podpirata packed bitstream, vec velikosti fontov in moznosti premikanja polozaja podnapisov na zaslonu.
Idealni fw bi dobili z prevodom NewAge fw V2a menijev v slovenki jezik (delam na tem) ter prenosom velikega fonta iz P.Y.P.S FW_050202 fw v NewAge V2a fw (ako to P.Y.P.S skupina dovoli....javite ce je odgovor pritrdilen). Oz. da fantje iz P.Y.P.S skupine naredijo now fw baziran na NewAge V2a fw.
POZOR:
Ce imas namescen fw ki ne bazira na originalni yamadini verziji v1, je pred nadgradnjo potrebno najprej nadgraditi predvajalnik z originalnim Yamada6700 V1 fw in sele nato z zeljenim fw, sicer lahko predvajalnik ubijes! Torej ako nisi preprican kateri fw imas nalozen je najboljsa varianta nadgrandja na originalen V1 fw in sele potem na ustrezni fw.
- MTZ fw - pusti pri miru
ne podpira packed bitstreama.
- JAE-P.Y.P.S. fw - pusti pri miru
grd uvodni zaslon in zaslon z izbiro filmov...pac reklama za JAE, sicer identicen P.Y.P.S fw.
- P.Y.P.S FW_050202 fw - priporocam
takisto na P.Y.P.S strani najdes fw z datumom FW_050301, to ni njihov fw (to je na strani tudi omenjeno), pac pa New Age v1 firmware ki je medtem izdelal now fw:
- NewAge V2a fw - priporocam
ima dolocene pluse in minuse pred P.Y.P.S FW_050202:
+
lepsi uvodni zaslon (nepomembno, ampak vendarle)
meniji za izbiro filma (vhod v podmape in iz njih nic vec ne povzroca ostankov texta na zaslonu)
cas prikazovanja (zg. levo) je po defaultu izklopljen
gumb search gre direktno na ukaz goto (ni potreben 2x pritisk tipke search), kjer lahko vtipkas cas na katerega hoces skociti.
delna podpora za MP3 ID3V1 tag prikazovanje na TV zaslonu
-
po mojem okusu nekoliko manj lepi fonti kot pri P.Y.P.S FW_050202 fw (sicer so dovolj veliki in podpirajo sumnike=.
ni vgrajenega slovenskega OSD (slovenskih menijev)
Torej jaz ti s svoje strani priporocam izkljucno:
- P.Y.P.S FW_050202 ali
- NewAge fw V2a
Odloci se sam glede na to kaj ti je pomembnejse, razlike pa med njima po sami kakovosti predvajanja ni, oba podpirata packed bitstream, vec velikosti fontov in moznosti premikanja polozaja podnapisov na zaslonu.
Idealni fw bi dobili z prevodom NewAge fw V2a menijev v slovenki jezik (delam na tem) ter prenosom velikega fonta iz P.Y.P.S FW_050202 fw v NewAge V2a fw (ako to P.Y.P.S skupina dovoli....javite ce je odgovor pritrdilen). Oz. da fantje iz P.Y.P.S skupine naredijo now fw baziran na NewAge V2a fw.
POZOR:
Ce imas namescen fw ki ne bazira na originalni yamadini verziji v1, je pred nadgradnjo potrebno najprej nadgraditi predvajalnik z originalnim Yamada6700 V1 fw in sele nato z zeljenim fw, sicer lahko predvajalnik ubijes! Torej ako nisi preprican kateri fw imas nalozen je najboljsa varianta nadgrandja na originalen V1 fw in sele potem na ustrezni fw.
Pravkar sem koncal s prevodom OSD menujev v slovenscino za NewAge V2a fw(Yamada 6700). Vecidel dela je opravil @Gigen ki je prevod za NewAge V1 ponudil na P.Y.P.S forumu o Yamadi 6700. Sam sem predolge prevode ki bi usli cez okno browserja in ostale ki si mi niso slisali dobro priredil ter popravil nekaj zatipkanih napak. Nov prevod sem v fw vstavil kot je nakazano na strani NewAge-a.
Ker sam nimam kabla si ne upam nadgradit predvajalnika, ceprav sem skoraj preprican da bo delovalo kot mora. Lastniki Yamade 6700 s kablom za nadgrajevanje, pisite mi na mirkuma@volja.net in vam posljem poslovenjeni fw. Naslednji korak bo vdelava fonta ki je v uporabi ze pri P.Y.P.S. fw, seveda z njihovim dovoljenjem. Lako pa mi tudi poveste kateri font ste uporabili in ga uvozim v MtkFontCreator, ker hocem prav enakega! :-)
Oz. kdo od P.Y.P.S. bo vedel, ali lahko zaradi zamenjanega prevoda (zamnjal sem Language 2) tak fw povzroca tezave, ali bodo pac menuji cudni to pa je tudi najhuje kar se lahko zgodi...v tem primeru bom nadgradil svojo.
Ker sam nimam kabla si ne upam nadgradit predvajalnika, ceprav sem skoraj preprican da bo delovalo kot mora. Lastniki Yamade 6700 s kablom za nadgrajevanje, pisite mi na mirkuma@volja.net in vam posljem poslovenjeni fw. Naslednji korak bo vdelava fonta ki je v uporabi ze pri P.Y.P.S. fw, seveda z njihovim dovoljenjem. Lako pa mi tudi poveste kateri font ste uporabili in ga uvozim v MtkFontCreator, ker hocem prav enakega! :-)
Oz. kdo od P.Y.P.S. bo vedel, ali lahko zaradi zamenjanega prevoda (zamnjal sem Language 2) tak fw povzroca tezave, ali bodo pac menuji cudni to pa je tudi najhuje kar se lahko zgodi...v tem primeru bom nadgradil svojo.
Zgodovina sprememb…
Mirkuma hvala za izredno dobro obrazložitev.Res lepo da se nekateri trudijo narediti čim boljši fw.Hotel sem pogledati kateri fw imam inštlaliram in sem naredil sledeče korake.
Odpl pladenj ,stisnu tipko setup,z levo puščico prišel do menuja preferences in utipkal zaporedje številk 1 3 6 9.Pa se ni nič zgodilo.Kaj sem storil narobe? Fw nisem še nikoli nadgrajeval je še originalni ker sem jamado dobil pred 3 dnevi.
Odpl pladenj ,stisnu tipko setup,z levo puščico prišel do menuja preferences in utipkal zaporedje številk 1 3 6 9.Pa se ni nič zgodilo.Kaj sem storil narobe? Fw nisem še nikoli nadgrajeval je še originalni ker sem jamado dobil pred 3 dnevi.
Zal tudi sam ne vem kako pogledat verzijo fw, tudi meni ne uspe. Na strani http://mtz.softpedia.com/dvd/ dobis uradni fw ki je nalozen v Yamadah ob nakupu, v primeru da bi ga rad kdaj fleshal nazaj. Torej cene ves kateri fw imas nalozen, preprost flashaj z zgoraj omenjenim originalnim Yamada fw (link v mojem prejsnjem sporocilu, ne v trenutnem!), ki ga Yamada ponuja na njihovi web strani (nadgradnja trenutno nalozenega) in potem das gor zeljeni fw ali PYPS ali NewAge.
P.S. NewAge obljublja v kratkem NewAge V3 fw za Yamado 6700 s packedbitstream podporo...torej je mogoce pametno se malo pocakati...
P.S. NewAge obljublja v kratkem NewAge V3 fw za Yamado 6700 s packedbitstream podporo...torej je mogoce pametno se malo pocakati...
Zgodovina sprememb…
Ja bom počakal še malo da vidim če bo izšel New age v3 fm ali pa upam da ti bojo pomagali fantje da boš povleku velike fonte iz P.Y.P.S FW_050202 in dokončal ta "idealen fw".Kaj lahko še kdo pove kako se pogleda verzijo fw na yamadi 6700?Tisti zgoraj opisani postopek je za yamado 6600 in na moji ne deluje.
Mislim, da med tem ko cakas, nimas kaj izgubiti, ce preizkusis katerikoli fw ki sem ti ga priporocal! Samo drzi se navodil in bo vse ok. Med fleshom, ko ti vrne Yamada CD, ga vzemi iz enote, ter jo pusti povsem pri miru, da se nadgradi (po koncani nadgradnji gre pladenj nazaj v enoto, takisto pa se prikaze tudi uvodni zaslon nazaj). In to je to. Pazi, fonti od PYPS in NewAge so enako veliki in razlocni, samo meni so PYPS bolj vsec, kar je stvar okusa...Verjemi mi z tudi z NewAge fw imas zelo dobre velike fonte! Glede PYPS fontov: zdi se mi fer, ako so fonti njihovo delo, da glede na to kaj vse so ze naredili za nas, da pocakam na njihov odgovor, da slucajno nikogar ne razjezim.
Preprican sem da bos z obema fw 100% zadovoljen. Pozneje ko se pojavi nov fw pa spet nadgradis.
Preprican sem da bos z obema fw 100% zadovoljen. Pozneje ko se pojavi nov fw pa spet nadgradis.
Mirkuma s tem kar si ti rekel se popolnoma strinjam.Sem preiskusu kombinacijo za naredit player free region in mi je uspešno uspelo.Res ni noben problem.Zdej edino kar čakam, je če kdo ve,kombinacijo kako se vidi kateri fw imaš gor.Sem prebral cel topic pa se večkrat pojavi vprašanje kako se to naredi, samo noben pa ni znal odgovoriti.Bom še malo počakal, če slučajno kdo ve kakšen je odgovor, če ne ba bom nadgradil z originalnim fw in nato še z enim od 2 ki si mi jih ti priporočal.Kar je sigurno je sigurno.Kako se nadgradi fw pa res ni problem najdi, kako se to naredi.Kaj vse fw zapečeš v iso varianti.Ker sem prebral da ene lahko tudi kot podatkovni cd.Kako je s tem originalnim fw in ta dva ki si mi ti priporočal.Kako jih zapečeš?
GaS ::
In kaj naj bi bil ta V3 od NewAge? Ker itak ma V2 ze podporo za PB..Razen ce je misleno kot original V3 FW + podpora PBju.
@boris22 da ne bova zasmetila teme, za nadaljnja vprasanja mi pisi na e-mail (mimogrede oba fw sta iso varianti).
@GaS pocakaj in bomo izvedeli...tudi New Age V1 ima podporo za PB....pa ima NewAge V2 dovolj bombonckov da je upgrade upravicen...verjetno stvari ki so se ugotovile zadnji mesec v yahoo grupi za mt13x9 fw!
@GaS pocakaj in bomo izvedeli...tudi New Age V1 ima podporo za PB....pa ima NewAge V2 dovolj bombonckov da je upgrade upravicen...verjetno stvari ki so se ugotovile zadnji mesec v yahoo grupi za mt13x9 fw!
baro2000 ::
Pred prazniki za darilo nabavil Yamado 6700 in flashnil na P.Y.P.S FW_050202. To je moje prvo soočanje z divx playerji in izkušnja je kar pozitivna. Sicer nisem playerja dosti uporabljal pred flashanjem ampak po flashanju dela vse bp. Torej pohvale in čestitke P.Y.P.S ekipi za dobro delo.
wragec ::
Imam Yamado 6600 in sedaj ko sem si kupil še dvd pekač sem si posnel na dvd več filmov. Problem se mi pojavlja ko je en film razdeljen na dva dela ( cd1 in cd2), takrat mi film zažene vendar pa po cca 5 sekundah vrže ven iz filma, medtem ko filmi (1 cd) delajo brez problema. Prejšnji teden mi je prijatelj posodil dvd na katerem je bilo več filmov (2 cd) in mi je delalo vredu. Če je že kdo imel tak problem ali pa morda ve rešitev naj mi prosim sporoči.
barca ::
Js sm pa zapekel na dvd 4 filme, pa mi podnapisi delajo samo pr enem. Podnapisi pa so zapečeni v srt formatu in so zapisani isto kot film (razen končnice). Imam pa nadgrajeno z PYPS 1,3 Kdo ve zakaj ne delajo podnapisi ?
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
bostjan44 ::
zanima me zakaj pri dveh filmih je samo zvok brez slike, ostali filmi mi delajo normalno ( SNIPER 3, ELEKTRA ).
naložen imam P.Y.P.S FW_050202
naložen imam P.Y.P.S FW_050202
NewAge fw V3: not released yet - under beta testing, 2005.
===================
+ Based on official V4
NAv3 Type A: official V4 8032 + official V1 ARM
NAv3 Type B: official V4 8032 + official V4 ARM
+ File browser:
+ Selectable filename text colors
+ Mpeg4 subtile related changes:
* Fixed: Type A SUB subtitles maximum subtitle length was 64 characters
+ Both Type A and Type B now support full 255 characters / subtitles
* 42 character bug fixed: subtitles will be loaded if filenames are too long (respect to Gufiak for finding subtitle loader routines)
+ Real word wrap !! Subtitle text will be wrapped to fit into subtitle window
+ Reformat mpeg4 subtitles: remove linebreaks and word wrap joined lines
+ Filter out SRT special tags like < font >, < i > and remove X1, Y1, X2, Y2 coordinate texts
+ New subtitle colors:
Black
Dark Grey
Grey
White
Red
Green
Blue
Yellow
Orange
Dark Red
Dark Green
Dark Blue
Cyan
+ Mpeg4 subtitle background transparency
Transparent
50% transparent
Non transparent
* Fixed MicroDVD subtitle bug in "Type A" firmware: missing first charater in 2nd, 3rd etc lines (solved by jj_arg)
+ Player will remember volume level if you turn off
+ New default slideshow transition effect: None
+ New playback icons by Laca
Porocam ko ga stestiram...
===================
+ Based on official V4
NAv3 Type A: official V4 8032 + official V1 ARM
NAv3 Type B: official V4 8032 + official V4 ARM
+ File browser:
+ Selectable filename text colors
+ Mpeg4 subtile related changes:
* Fixed: Type A SUB subtitles maximum subtitle length was 64 characters
+ Both Type A and Type B now support full 255 characters / subtitles
* 42 character bug fixed: subtitles will be loaded if filenames are too long (respect to Gufiak for finding subtitle loader routines)
+ Real word wrap !! Subtitle text will be wrapped to fit into subtitle window
+ Reformat mpeg4 subtitles: remove linebreaks and word wrap joined lines
+ Filter out SRT special tags like < font >, < i > and remove X1, Y1, X2, Y2 coordinate texts
+ New subtitle colors:
Black
Dark Grey
Grey
White
Red
Green
Blue
Yellow
Orange
Dark Red
Dark Green
Dark Blue
Cyan
+ Mpeg4 subtitle background transparency
Transparent
50% transparent
Non transparent
* Fixed MicroDVD subtitle bug in "Type A" firmware: missing first charater in 2nd, 3rd etc lines (solved by jj_arg)
+ Player will remember volume level if you turn off
+ New default slideshow transition effect: None
+ New playback icons by Laca
Porocam ko ga stestiram...
PM ::
@Jan(JAE)
Hvala
Pa še obvestilo za tiste, ki ste spraševali, če podpira y-6700 DL 8,5 GB DVD? Meni jih ne, ker sem preizkusil (FW JAE-PYPS 1.3).
LP-MP
Hvala
Pa še obvestilo za tiste, ki ste spraševali, če podpira y-6700 DL 8,5 GB DVD? Meni jih ne, ker sem preizkusil (FW JAE-PYPS 1.3).
LP-MP
IČA ::
Lep pozdrav vsem!
Kupil sem nov player yamada 6700 in ga poskušal nadgraditi z originalno FW verzijo 1, navodila so bila tako neumno napisana, da nisem imel pojma kaj naj pravzaprav delam in sem CD nekajkrat na novo vstavil in potrdil upgrade brez nadaljnega postopka, ker se ni nič "pametnega" zgodilo. Potem sem na JAE našel PYPS-ovo verzijo 1.3 in navodila, ki so zelo dobro napisana (ČESTITAM-v imenu vseh, ki na tem področju še nimamo izkušenj), stvar je bila po tem zelo enostavna in drugače SUPER deluje, razen v meniju in pa pri nekaterih Divx filmih slika na trenutke utripa. Zanima me, če je to lahko povezano s prvo neuspešno nadgradnjo in če je, kako bi se to dalo odpraviti. Zanima me še katera verzija FW je najbolj primerna, seveda mora podpirati SLO znake in priporočljiv je SLO meni.
Hvala vsem za odgovor-IČA.
Kupil sem nov player yamada 6700 in ga poskušal nadgraditi z originalno FW verzijo 1, navodila so bila tako neumno napisana, da nisem imel pojma kaj naj pravzaprav delam in sem CD nekajkrat na novo vstavil in potrdil upgrade brez nadaljnega postopka, ker se ni nič "pametnega" zgodilo. Potem sem na JAE našel PYPS-ovo verzijo 1.3 in navodila, ki so zelo dobro napisana (ČESTITAM-v imenu vseh, ki na tem področju še nimamo izkušenj), stvar je bila po tem zelo enostavna in drugače SUPER deluje, razen v meniju in pa pri nekaterih Divx filmih slika na trenutke utripa. Zanima me, če je to lahko povezano s prvo neuspešno nadgradnjo in če je, kako bi se to dalo odpraviti. Zanima me še katera verzija FW je najbolj primerna, seveda mora podpirati SLO znake in priporočljiv je SLO meni.
Hvala vsem za odgovor-IČA.
Iča pa preberi si celo to stran kateri je do zdej najboljši fw.Mirkuma je napisal par zelo dobrih odgovorov.Priporoča dva ,vseeno počakaj pa bo preiskusu NewAge fw V3 in bo poročal če se ga splača naložit.
Se novejsa NewAge beta je zuni, vse zgoraj nasteto plus :
* DVD-VIDEO playback: partially removed UOP (thanks to Gufiak)...
SLO prevod je ze vdelan, beta je pri meni, popoldan jo nalozim v Yamado in popravim morebitne napake....porocam zvecer.
Kot vse kaze bo NewAge V3 fw izsel konec tedna.
* DVD-VIDEO playback: partially removed UOP (thanks to Gufiak)...
SLO prevod je ze vdelan, beta je pri meni, popoldan jo nalozim v Yamado in popravim morebitne napake....porocam zvecer.
Kot vse kaze bo NewAge V3 fw izsel konec tedna.
Zgodovina sprememb…
IČA ::
re-boris 22
Hvala za info, sem videl da se nekateri fantje kar zelo trudijo za nas, ki smo bolj levi. Bom počakal še do konca tedna, da vidim če bo novi FW lepo laufal. Bolj zanima me odgovor na moje prvo vprašanje - HVALA.
Hvala za info, sem videl da se nekateri fantje kar zelo trudijo za nas, ki smo bolj levi. Bom počakal še do konca tedna, da vidim če bo novi FW lepo laufal. Bolj zanima me odgovor na moje prvo vprašanje - HVALA.
smrkecXY ::
ej kdaj bo pa kak fw ven pršu pri katerem ne bo potrebno da imajo podnapisi isto ime kot film? mam neki starejših filmov in so podnapisi drugačni in jih sedaj ne morem gledat na yamadi, al pa če vse še 1x prepečem
če ne najdeš, še ne pomeni, da ne obstaja
Uradno je NewAge fw V3 zunaj, tudi z SLO OSD:
NewAge fw stran
NewAge fw stran
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24902 (9516) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71825 (19644) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5070 (3161) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26411 (13746) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2281 (1907) | Stepni Volk |