Forum » Kaj kupiti » Imam DVD pekac XYZ, kateri mediji so pravi zame?
Imam DVD pekac XYZ, kateri mediji so pravi zame?
daemon ::
OK, tole naj bo preprosto zbiralisce informacij o kompatibilnosti (v praksi, ne proizvajalcev media list) vasega DVD pekaca in nekega medija - s tem bodo ljudje lahko na hitro videli, kateri mediji bodo najbrz v redu (nekatere stvari so ocitno odvisne od primerka do primerka posamezne enote...) in katerih se je treba izogibati, da se brez veze ne mece denar. Zakaj bi vsi "iz nule" eksperimentirali, ce lahko uporabimo ze pridobljene izkusnje drugih?
Predlagam, da se tukaj vnasajo samo kombinacije z uradnimi firmware-i in samo pecenje po specifikacijah - torej brez izjav tipa "stari jst mam pa ene noname medije po 150SIT/kom, specificirane za 2x, pa mi shekan firmware ta-pa-ta pece 8x ful u redu in bere k sus". Za taksne zadeve naj se odpre nova tema, ki bo pac za ljudi, ki radi eksperimentirajo na tak nacin.
Torej, samo do max. specificirane hitrosti, pa brez izjav tipa "kolegu *baje* XYZ zlo v redu pece na ABC, bom kr dodal v ta seznam". Samo preverjene zadeve prosim. Pri komentarju sem dodal se, kje sem medij kupil, ker se mi je pojavil sum, da razlicne trgovine nabavljajo na videz enako robo, ki pa je mogoce iz razlicnih razredov po kvaliteti (=vec "podrazlicic" RITEKG04??). Npr. en kolega je nabavil taksne medije pri Mlacomu, pa mu se verifikacija ne gre skozi. Seveda gre za enako enoto in firmware. Nikogar tu ne obtozujem, le za zdaj druge razlage za to se nimam... Mogoce sta pa le pekaca tako razlicna Ali pa kvaliteta teh medijev tako zelo niha Kakorkoli ze je stanje, vec ko je koristnih informacij, boljse je.
Predlagam naslednji nacin opisa:
Enota: NEC ND-2500A
Firmware: 1.07
Medij: Traxdata DVD-R 4x
ID proizvajalca: RITEKG04
Komentar: Posnel ze precej, nikoli tezave. Lepa krivulja branja, brez nihanj, tako v tej enoti kot tudi v Pioneer DVD-ROM 106. Tudi Playstaion 2 bere brez tezav. Kupljeno kot box komplet 5 medijev v Comtronu@BTC v navadnih skatlicah in tudi kot spindle 10 kom v BOFu@BTC.
To je to. Sigurno sem se kaj pozabil - dajte se vi kaksen predlog.
Predlagam, da se tukaj vnasajo samo kombinacije z uradnimi firmware-i in samo pecenje po specifikacijah - torej brez izjav tipa "stari jst mam pa ene noname medije po 150SIT/kom, specificirane za 2x, pa mi shekan firmware ta-pa-ta pece 8x ful u redu in bere k sus". Za taksne zadeve naj se odpre nova tema, ki bo pac za ljudi, ki radi eksperimentirajo na tak nacin.
Torej, samo do max. specificirane hitrosti, pa brez izjav tipa "kolegu *baje* XYZ zlo v redu pece na ABC, bom kr dodal v ta seznam". Samo preverjene zadeve prosim. Pri komentarju sem dodal se, kje sem medij kupil, ker se mi je pojavil sum, da razlicne trgovine nabavljajo na videz enako robo, ki pa je mogoce iz razlicnih razredov po kvaliteti (=vec "podrazlicic" RITEKG04??). Npr. en kolega je nabavil taksne medije pri Mlacomu, pa mu se verifikacija ne gre skozi. Seveda gre za enako enoto in firmware. Nikogar tu ne obtozujem, le za zdaj druge razlage za to se nimam... Mogoce sta pa le pekaca tako razlicna Ali pa kvaliteta teh medijev tako zelo niha Kakorkoli ze je stanje, vec ko je koristnih informacij, boljse je.
Predlagam naslednji nacin opisa:
Enota: NEC ND-2500A
Firmware: 1.07
Medij: Traxdata DVD-R 4x
ID proizvajalca: RITEKG04
Komentar: Posnel ze precej, nikoli tezave. Lepa krivulja branja, brez nihanj, tako v tej enoti kot tudi v Pioneer DVD-ROM 106. Tudi Playstaion 2 bere brez tezav. Kupljeno kot box komplet 5 medijev v Comtronu@BTC v navadnih skatlicah in tudi kot spindle 10 kom v BOFu@BTC.
To je to. Sigurno sem se kaj pozabil - dajte se vi kaksen predlog.
Pentium 4 550, Asus P5AD2 Deluxe, Corsair XMS2 Kit 1GB, Sapphire X800 XT PCIe,
Antec NeoPower 480W, Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA, NEC 2500A, Nokia 447S,
Altec Lansing ATP3
Antec NeoPower 480W, Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA, NEC 2500A, Nokia 447S,
Altec Lansing ATP3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99789 (28891) | pingo76 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103340 (27849) | nuclear |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10511 (7664) | reber |
» | Za kaj sploh uporabljati dual layer DVD R medije?Oddelek: Strojna oprema | 2122 (1502) | Dr_M |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9660 (7284) | AtaStrumf |