Forum » Pomoč in nasveti » voodoo3 3000+tv out help
voodoo3 3000+tv out help
jansko ::
Imam voodoo3 3000 tv out.Problemček je pa sledeč..... Tv imam odaljen od računalnika cca 15-20m Ko preklopim tv out mi seveda slika na monitorju zgine klub manšim frekvencam osveževanja to pa še ni tak problem če bi lahko miško dal k tv da zadevo krmilm zanima me zakaj mi miška včasih dela na 20m podaljška včasih pa ne kabli so novi in tudi probov sm z večimi kabli če ma kdo kakšno rešitev (PROSIM HELP MEA mogoče kdo ve na kok dolgem usb kablu naj bi delala miš to nisem probov
matevzm ::
USB ni namenjen za dolge razdalje. Ne vem iz glave, a po spominu naj bi nesel nekaj metrov. Ce ti nese vec, krasno, a tega ti nihce ne grantira .Verjetno se da pomagati s kaksnim repetitorjem ali hubom, a to je verjetno tako draga varianta, da se bolj splaca nekaj brezzicnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 591827 (31156) | Dominator |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4319 (3826) | KTr1sk |
» | dolzina kabla za TV-outOddelek: Zvok in slika | 1561 (1352) | gumby |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1549 (1206) | gumby |
» | Kaksen DVD kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1037 (837) | |GrEgOr| |