» »

Radiostezija?

Radiostezija?

Laplace ::

Prosil bi za informacije, mnenje oziroma izkušnje v zvezi s radiostezijo in uporabo Magnoflex posteljnih vložkov, kot zaščita pred raznimi fizikalnimi
energijskimi valovanji, ki se pojavlljajo kot nam nezaznavna na določenih mestih v naših bivalnih prostorih, zlasti v področjih kjer spimo.
Kdor ima kakšne-koli izkušnje, bi prosil, da mi poda informacije o proizvajalcu oziroma osebah (firmi), ki se s tem okvarja. Pa še morda pripomički, kvalitita, cene.....

Hvala za vsak odgovor!

Thomas ::

Sej te ne zanima moje mnenje, ane?

Sej ga že veš, ane?

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Laplace ::

Vem BULL SHIT. :D

Ampak me vseeno zanima tvoj komentar. Ker jaz osebno tudi ne verjamem v te zadeve (bolj zaradi moje punce). Mogoče ti jo celo uspe prepričati v nasprotno.

mchaber ::

>kot zaščita pred raznimi fizikalnimi
energijskimi valovanji, ki se pojavlljajo kot nam nezaznavna na določenih mestih v naših bivalnih prostorih, zlasti v področjih kjer spimo.

|O

Nezaznavni?:\ Kupiš mojo uro ki odganja duhove in vampirje???>:D

S tem prepričaš samo svojo glavo, da se počutiš bolje.
.

Thomas ::

Večino ljudi, ki verjamejo v radiostezijo in podobne reči, ne moreš prepričati v nasprotno. Pregloboko v strukturo njihovih osebnosti je vgrajena ta zadeva.

In kaj potem? Nič. Prav dosti jim ne škodi.

Če bi pa vseeno hotel svojo punco prepričati da na tem ni nič (ali sebe da je), so edino eksperimenti po znanstveni metodi resna varianta. Eksperimenti in njihova statistična obdelava.

Jest lahko povem, da so jih že delali in niso nikoli naleteli na kakršenkoli signifikanten "para pojav".

Da kdor ga pokaže, dobi 10000 US$ na roko. Pa ni uspelo še nikomur.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

mchaber ::

Če si njen fant, lahko postoriš "marsikaj".:)

+ -
.

BigWhale ::

Placebo je tako ali tako najboljse zdravilo... ... saj je tudi precej 'bolzeni' placebo...

:)

SkIDiver ::

Ka pa tista neka zadeva, ko ti merjo vode tokove po bajt? Pa neko elektro magnetno sevanje? Jz sam obračam z očmi ko kj tazga slišm k pomoje ni pol kozarca resnice v tem. Radi bi sam neke posteljne vložke prodal z kupom magnetkov notr.

Tomi ::

SkIDiver: ja, placebo se res zadnje čase veliko uveljavlja. Zadnjič so nam na pafiju celo povedali, da so naredili dvojno slepo klinično raziskovano pri bolnikih z epilepsijo.

Pol bolnikom so v prizadeti del dali namnožene možganske celice, pol pa so samo odprli glavo, vendar se ustavili pri duri.

Tako rezultati psihiatrov kot bolnikov niso pokazali razlike med sabo, vendar sta obe skupini pokazali precejšnje izboljšanje stanja.
metrodusa.blogspot.com

SkIDiver ::

Jz če se usedem in začnem razmišljat in se pretvarjat, da me bo bolela glava me bo po 5 minutah tega početja res začela. Ravno tako ubijam glavobol kadar ga mam. Vse je v psihi. To je znano za marsikaj na tem svetu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bioenergija verjamete ali ne? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
53869656 (28577) Unknown_001
»

Homeopatija (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
838102758 (53638) tikitoki

Kristaloterapija - kaj je na tem

Oddelek: Znanost in tehnologija
243370 (1840) LuiIII
»

Bioenergija in radiostezija (strani: 1 2 )

9211410 (9075) PROTOTIP
»

Znanost ali šarlantansvo? (strani: 1 2 )

976187 (4491) .:noir:.

Več podobnih tem