Forum » Loža » Marshmallow
Marshmallow
Gandalfar ::
Pa je padlo vprasanje kaj sploh so to te bele kockice, ki jih americani skoz v filmih tako nad ognjem pecejo kot prelivajo z vroco cokolado (marshmallows). Kaksen je slovenski prevod in ali se to sploh pri nas dobi. Je to ze kdo jedel? Kaksen je okus in kje je pravzaprav fora?
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Kaboom ::
saj jih prodajajo pri nas, še nisi videl v trgovini? ponavadi v vrečki, zgleda ogromno je pa sam sladkor v peni. vem samo da se je zabavno basat z njimi, pet v usta ipd. drugače pa še jih nisem pekel...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
|CyGNUS-x ::
Zgleda podobno kar smo si pekli pri tabornikih. Bilo pa je namreč sol, moka pa voda skupaj zmešano. Rekli pa smo ji čapata, če se prav spominjam
Lp
Lp
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
boom-bar ::
Dobiš v trgovinah pod imenom Manchmallow, francoski majo preveč čokolade, moji najljubši so od Crvenke
Legalizirajte mehke droge!!!
root987 ::
Na teh stvareh je dejansko... čokolada??? To mi bolj zgleda kot nekakšen stiropor ali neka bela plastika... In, je ta stvar dejansko dobra/užitna? Sem ZELO skeptičen :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
ali3n ::
boom-bar - mislim da je govora o drugih - ne tistih od Crvenke (modra škatla, rdeč napis )
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Poldi112 ::
Meni niso vsec. Sem probal malo na ognju pogretega, samo je potem meni skorja slabega okusa. Ce jih jes same se gre nekako. Mogoce so boljsi s cokolado. Name niso pustili takega vtisa, da bi hotel se to kombinacijo preiskusiti.
ripmork ::
Marshmallow je najboljša iznajdba američanov če mene vprašaš ...ja v štacunah jih prodajajo-take majhne štručke za enkrat za v usta....enkratni
sicer pa tudi jaz ne vem slovenskega prevoda (me tudi zanima....halo,Toporišič kje si )
sicer pa tudi jaz ne vem slovenskega prevoda (me tudi zanima....halo,Toporišič kje si )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
mare_ ::
Zdajle bom verjetno zelo mimo usekal, ampak zdi se mi, da sem nekje slišal prevod 'slezovi kolački'.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nostalgija. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15837 (2619) | meho7 |
» | Okus nutelle (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 63609 (24266) | Zvezdica27 |
» | Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 110713 (47171) | zmaugy |
» | Najkvalitetnejša široko-komercialna čokolada? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 60025 (42330) | hunter01 |
» | Najboljsi piškoti.Oddelek: Loža | 4563 (3513) | Ejsi_Disi |