Forum » Zvok in slika » Monitor Shutdown
Monitor Shutdown
andHoc ::
Zanima me če se da ustvariti ikono na namizju s katero bi izklučil monitor, podobno kot lahko nastaviš časovno, samo da bi s tem pač ugasnil monitor kadar bi hotel .
Sicer vem da obstaja standby, ampak ne dela.
Aja WIN 2K
Sicer vem da obstaja standby, ampak ne dela.
Aja WIN 2K
...vse je relativno...
Zaka bi se zajbavu pa sam pisu, sej to bi se mogl kak lažje nardit, če je pač zadeva v winsih že nerjena ane ...
Ideje ????
Ideje ????
...vse je relativno...
dexter ::
Hello!
Probaj si powerstrip instalirat, naj bi se dalo iz ukazne vrstice ene funkcije uporabljat!
LP
Probaj si powerstrip instalirat, naj bi se dalo iz ukazne vrstice ene funkcije uporabljat!
LP
mam powerstrip pa kolikor vem tam tega ni ...
Kaj ste res vsi brez idej ???
Kaj ste res vsi brez idej ???
...vse je relativno...
bosstjann ::
nevem če ti to pomaga ampak jest sem mel neki časa naštimano povezavo do ohranjevalnika zaslona PRAZEN ZASLON
Sm zadevo najdu v power stripu, sam je hudo zamudno čez 5 menijev skakat do ene ikone ... bo vseen laži sam knof prtisnt na monitorju
...vse je relativno...
dexter ::
Hello!
Ma poglej mal dokumentacijo,nekje mas funkcije ala
se mi zdi pstrip /PM2 (nekaj opcij/switchev ala 10 jih je nastetih . Ce to naredis v en bat file pa
zlavfas. To znas??? Pa si das shortcut na desktop.
Probaj!
LP
Ma poglej mal dokumentacijo,nekje mas funkcije ala
se mi zdi pstrip /PM2 (nekaj opcij/switchev ala 10 jih je nastetih . Ce to naredis v en bat file pa
zlavfas. To znas??? Pa si das shortcut na desktop.
Probaj!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588115 (27444) | Dominator |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49103 (42076) | Bistri007 |
» | Novi posnetki Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13263 (6196) | CaqKa |
» | 1152x864 @ samo 60hz osveževanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1062) | ||_^_|| |
» | monitor stand byOddelek: Pomoč in nasveti | 1536 (1412) | branko_bm |