Forum » Kaj kupiti » Xbox ali komponenta DivX/XviD
Xbox ali komponenta DivX/XviD
Law_Enforcer ::
Po moje Xbox (ga imam tudi sam) - z gledanjem filmov ni problemov, pri DVD filmih lahko sliko razteguješ zvezno (nisi vezan na neka vnaprej določena razmerja pan scana), prav tako pa divx/xvid filmčki laufajo BP s podnapisi (malo zaj*bano je vse naštelat najprej, ampak ko postaviš zadevo laufa).
Aja... Da ne pozabim: seveda rabiš mod chip.
Aja... Da ne pozabim: seveda rabiš mod chip.
Jux ::
hmm.. ampak a ni problem v tem da ubistvu xbox ne more brat navadnih cdjev? (CD-RW, DVD-R, itd.. lahko, sam navadne cdje pa ne more?)
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Big Poppa ::
Xbox-i z vgrajenim Thompsonovim dvd pogonom ne berejo cd-r diskov.Ne glasbe,ne filmov,ne iger.Ber jih pa xbox z philipsovim in samsungovim pogonom.
Tako da bodi pri nakupu pozoren,kakšen pogon je notri.
Več informacij na forumu www.konzole-slovenija.com
Tako da bodi pri nakupu pozoren,kakšen pogon je notri.
Več informacij na forumu www.konzole-slovenija.com
Jux ::
@Gandalfar
Meni se zdi dokaj neuporabno da moje kolekcije 350+ filmov na CDjih (CD-r seveda) nebi mogel vrteti na X-Boxu. Se ti ne zdi?
Sicer je pa že big poppa odgovoril na moje vprašanje, ps. kako pa ločiš med thompsonom in ostalimi?
Meni se zdi dokaj neuporabno da moje kolekcije 350+ filmov na CDjih (CD-r seveda) nebi mogel vrteti na X-Boxu. Se ti ne zdi?
Sicer je pa že big poppa odgovoril na moje vprašanje, ps. kako pa ločiš med thompsonom in ostalimi?
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Big Poppa ::
Za 100% potrditev,kateri pogon je notri,je potrebno konzol vklopiti in odpreti pogon z tipko eject.Potem vidiš po oblik tray-a,kateri pogon je to.
Za več informacij si lahko prebereš tole temo na xbox scene:
stran na forums.xbox-scene.com
Za več informacij si lahko prebereš tole temo na xbox scene:
stran na forums.xbox-scene.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 171120 (9960) | kiFni |
» | PS3 vs. XBOX 360 (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Konzole | 95274 (42017) | XsenO |
» | Odklep Xbox 360 v štajerskem koncu?Oddelek: Konzole | 6413 (5508) | LuGi |
» | Nakup Playstationa 2Oddelek: Konzole | 2800 (2547) | Mavrik |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36040 (14829) | aco111 |