Forum » Konzole » PS3 vs. XBOX 360
PS3 vs. XBOX 360
SG_101 ::
prejšnji teden je bilo to v intersparu, če si dal tisti bon oz. kupon zraven, katere smo prejeli najbrž vsi na dom. 320gb+igra te je prišlo 239€. če pa še imajo to akcijo pa ne vem.
EDIT: ne očitno akcije ni več (ni več objavljena na njihovi strani)
EDIT: ne očitno akcije ni več (ni več objavljena na njihovi strani)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SG_101 ()
mogoče počakaš, da bosta imela mercator ali spar tiste kupončke za 20% oz 25% popusta na izbran izdelek. Vsake toliko časa se jih najde v raznoraznih časopisih (žurnal, delo). sam sem tako v sparu kupil kontroler...
GeForce ::
Nazadnje ko sem videl kuponček za -20% v Mečkatorju, ki je bil priložen Novicam, je pisalo da ne velja v Mečkator tehniki.
res je, vendar veliko tehnične robe dobiš v malo večjem merkator hipermarketu. med njimi tudi ps3, zato lahko ta kupon bp uveljaviš. vsaj tako je rekel njihov prodajalec.
drugače pa sem sam raje ps3 kupil v trgovini, kjer sem lahko dokupil podaljšano garancijo (bb).
drugače pa sem sam raje ps3 kupil v trgovini, kjer sem lahko dokupil podaljšano garancijo (bb).
GeForce ::
Aha, havala za informacijo. No potem bom pa malo bolj pogledal če kje najdem kakšen kuponček. Tudi sam razmišljam o nakupu v BB predvsem zaradi "Se zgodi" garancije. No bomo še videli.
XsenO ::
Ko bodo polovili vse zmaje, ki tavajo po naši deželi.
Bolj resen odgovor nekje med jutri in nikoli. Najvišja možnost tega dogodka bo pomojem ob splovitvi naslednje generacije.
Bolj resen odgovor nekje med jutri in nikoli. Najvišja možnost tega dogodka bo pomojem ob splovitvi naslednje generacije.
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 15010 (11529) | PARTyZAN |
» | kaj menite o novem playstationu 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8876 (5081) | blaz87 |
» | Nakup konzole (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 5276 (3790) | marcel282 |
» | Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3Oddelek: Novice / Konzole | 8694 (3465) | RuskiSnajper |
» | PS3 vs. XBox 360 [grafika, strojna oprema]Oddelek: Konzole | 6392 (5560) | Berserker |