Forum » Loža » posedovanje trave mladoletnik
posedovanje trave mladoletnik

gen Maister ::
No,...pa poznam ker precej zdravnikov in noben ni pohal v mladosti. U bistvu tkole, k si mal starejši. Ko od najstniških let mine kaka generacija in se mal ozreš nazaj po folku s katerimi si žulil šolske klopi. Jah,...dejansko bi za večino folka že takrat vedu povedat, kje bodo končal.
Glede na ankete NIJZ več kot 20% maladih vsaj občasno kadi ganjo. Realna številka je verjetno še precej večja. Statistično gledano je bolj verjetno, da je vsaj nekaj od teh "precej" zdravnikov v resnici pohalo, ampak ti ni noben povedal.
Jaz bi mu rekel WTF si misli, da počne?! Eno je delat bedarije, drugo pa je bit butast. Pa redno pušenje/pitje je boljše, da si izbije iz glave, mu očitno škodi.
Pri teh letih si bil tudi ti butast. Vsi smo bili. Vsak na svoj način.
Glede rednega kajenja in pitja se pa strinjam. Občasni eksperimenti niso problematični, redno uživanje droge pa ni idealno. Še posebej alkohola.
NE!
Saj morda greš približno v pravo smer, zaključek/izgovor je pa precej napačen!!
BUTAST! KATASTROFALEN!
Boš še enkrat poizkusil, ali bom moral sam napisati!?? :)

Ales78 ::
gen Maister je izjavil:
Seveda boš napisal, mariborski alkoholiki vedno napišejo, potem se grejo pa po AC v nasprotno smer vozit.
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

matobeli ::
Teli penziči zdej težijo k so končno sami ugotovil kolk se da vse zafurat če zlorabljaš droge.
Krivi so pa itak študenti kot vedno
Krivi so pa itak študenti kot vedno

Daniel ::
In tako je lažnivi trol posral in uničil še eno sicer zanimivo temo. Mogoče je pa konstantno napohan, kdo bi vedel. Izrazoslovje mu je že na takem nivoju.

Teli penziči zdej težijo k so končno sami ugotovil kolk se da vse zafurat če zlorabljaš droge.
Krivi so pa itak študenti kot vedno![]()
Mah, niti ne bi bil tako splošen. Tudi "penziči" so lahko čisto ok, dokler niso neki vaški zahojenci, ki jim je RKC in SDS sprala glavo. Oboji prežijo na ljudi, ki imajo že malo počasnejše frnikule.
In tako je lažnivi trol posral in uničil še eno sicer zanimivo temo. Mogoče je pa konstantno napohan, kdo bi vedel. Izrazoslovje mu je že na takem nivoju.
Kaj je bilo pa tebi zanimivega tukaj?
Da sopodnovci najedajo in se delajo moralne, ko pa vsi vemo, da SDSovec morale ne premore?
Ste sami nastavili OPa, da sproža debato, kjer boste lahko svoje moralke delili in delali propagando SDS?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()

iKst_ ::
gen Maister je izjavil:
NE!
BUTAST! KATASTROFALEN!
Kakšen izgovor? Saj ni nobenega izgovora. Mulc je pač star 16 let, dela to kar 16 let stari mulci delajo. Nič katastrofalnega.
Tale post bi moral dat v en okvir in nekam na steno.
Mulc poha.
Krivi so;
-represivna policija
-SDS
-cigani
-župnik
-alkoholiki
-sodnica
-družba
-njegova punca
-zdravniki
-grinder (karkol že to je)
-glupi Slotechovci
Absolutno niso krivi;
-starši
-mulc sam
Predpostavljaš, da je mulc naredil kaj narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iKst_ ()

Nikonja ::
Mulc je debil tko kot starš, ne rečem da moje ne bodo tega enkrat probale, ampak jih ziher ne bom suportiral v tem enako kot z alkoholom. Razložil sem jim posledice, tudi ta peer preasure sranje, dokazovanje in ostala sranja na katera te dbili silijo. Nisem čistunc, daleč od tega, ampak "mulci delajo kaj mulci delajo" je tudi izgovor kot njih 20 pretepe enega kateri jim pač ni včeš.... čudovito nimaš kaj.
Skratka, travca ni tak problem sama po sebi ampak koji k je mula od 16 let rabi ne vem, in če ga suportiraš, mogoče si skupaj iglo zapičita drug teden, zakaj postavljat meje ane?
Skratka, travca ni tak problem sama po sebi ampak koji k je mula od 16 let rabi ne vem, in če ga suportiraš, mogoče si skupaj iglo zapičita drug teden, zakaj postavljat meje ane?

Eduardo ::
Jaz bi mu rekel WTF si misli, da počne?! Eno je delat bedarije, drugo pa je bit butast. Pa redno pušenje/pitje je boljše, da si izbije iz glave, mu očitno škodi.
Glede rednega kajenja in pitja se pa strinjam. Občasni eksperimenti niso problematični, redno uživanje droge pa ni idealno. Še posebej alkohola.
Ja vsak na svoj način ampak tale dotični je butast, ker mama očitno šteka ampak mu ni dotumpala, da ker je mladeloten je verdno prvo kar naredi kliče njo. Brez debate.

Mulc je debil tko kot starš, ne rečem da moje ne bodo tega enkrat probale, ampak jih ziher ne bom suportiral v tem enako kot z alkoholom. Razložil sem jim posledice, tudi ta peer preasure sranje, dokazovanje in ostala sranja na katera te dbili silijo. Nisem čistunc, daleč od tega, ampak "mulci delajo kaj mulci delajo" je tudi izgovor kot njih 20 pretepe enega kateri jim pač ni včeš.... čudovito nimaš kaj.
Se bom kar na tvoj komentar prilepil. :) Nisem imel namena, si pa zmagal z naskokom, da se oglasim in te popravim!
NE POSPLOŠUJ, NE naphuj in ne dramatiziraj zadeve po nepotrebnem!!
Fant ni debil, verjetno daleč od tega! Zadeva NI katastrofa, daleč od tega. Res pa je tudi, da se s takimi stvarmi (in tudi drugimi, recimo alkoholom) srečuje večina, če ne že vsa mladina, ki gre skozi ta leta. To je povsem NORMALNO! NEnormalno bi bilo, če se s tem ne bi srecali!
Tudi jaz in mi smo bili enkrat mladi! Ja, in tudi jaz sem kdaj potegnil kakšen džoint! Zvijal jih nisem, za to rabiš že malo več prakse! In tudi v žilo sem enkrat pizkusil! Priznam!! Kolega, ki se je 'rekreativno' ukvarjal s tem, mi je zadevo omogočil. No, verjetno je, kot je kasneje sam povedal in ugotovil, zadeva bila preveč razredčena in ni imela nekih učinkov name. Pozneje me to ni več zanimalo!
Bili smo mladi, tudi hormoni so nas preplavljali! Naredili smo kakšno neumnost, nekatere čisto tako, nevede, nekatere pa tudi iz kakšne nabrite hudomušnosti! Nismo pa bili zlobni! Če si kadaj prestopil mejo, si se nekako oddolžil ali opravičil! Tudi to in tega se je bilo ravno tako potrebno naučiti in to je bilo še veliko težje, kot vse druge stvari in izzivi. Da si prestopil mejo (dobrega okusa, ali pa bontona) in da ti je žal in obžaluješ...
Klofute v tem in takem primeru NE pomagajo! Pomaga samo pogovor! In če nimaš te moči in tega poguma, da se pogovoriš, ko si že ohlajen in je glavna jeza ali razburjenje že minilo, potem si bitko verjetno že izgubil! Jaz v takih primerih pokličem dotično osebo in ji rečem, naj se vsede!! Na stol, za mizo! In potem rešujem problem. Sprašujem in POSLUŠAM! Ne pridigam in tepem!
Morda, kar je malce zoprno pri dotičnem OP problemu, je to ravno ta ženski lik, sošolka!? Če bi ga dobili v kakšni prijateljski družbi, morda ne bi bil tako velik problem. Punca pa ga lahko potegne globoko in posledice bo nosil celo življenje!?
Zato je ne moreš izvzeti iz problema!! In ker sem bil tudi jaz mlad, in imel punce in tudi prvo punco, bi svetoval takole. Naj jo povabijo domov, morda na kakšno nedeljako kosilo, ali kaj drugega. Da jo bolje spoznajo, vidijo in razumejo, kaj se dogaja. Potem pa premislijo in naredijo strategijo. Kakšen je problem, kje so možne pasti in slepe ulice in kako se z zadevo, kakršnakoli je že, spopasti.
Krepko odsvetujem nasilje in vsekakor, uporabiljati je potrebno trezno glavo.
Še malo za spremljavo
In dobre živce. :)

mogoče si skupaj iglo zapičita drug teden, zakaj postavljat meje ane?
Vsi statistični dokazi, dokazujejo, da so si vsi, ki so si zapičili iglo, najprej pili alkohol. Tako, da je tukaj trava še najmanjši problem.
gen Maister je izjavil:
In dobre živce. :)
Nič hudega mu ne bo tudi brez pridig. Raje enega zvrni, pa pojdi 10 očenašev zmolit, pa upam, da boš čimmanj zafrustriral lastnega otroka z nepomembnostmi, razmnožil se itak ne bo, ker se mu oče vtika v zveze. Si bo raje fanta našel, ker je bolj po očetovo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

Grimnir3 ::
gen Maister je izjavil:
No,...pa poznam ker precej zdravnikov in noben ni pohal v mladosti. U bistvu tkole, k si mal starejši. Ko od najstniških let mine kaka generacija in se mal ozreš nazaj po folku s katerimi si žulil šolske klopi. Jah,...dejansko bi za večino folka že takrat vedu povedat, kje bodo končal.
Glede na ankete NIJZ več kot 20% maladih vsaj občasno kadi ganjo. Realna številka je verjetno še precej večja. Statistično gledano je bolj verjetno, da je vsaj nekaj od teh "precej" zdravnikov v resnici pohalo, ampak ti ni noben povedal.
NE!
BUTAST! KATASTROFALEN!
Redni kadilec trave v sš je danes doktor znanosti

Sicer je bil že tedaj odličnjak, mogoče bi brez trave bil slovenski Elon Musk.
No nikdar ne bomo vedeli.

No nikdar ne bomo vedeli.
Ali pa bi propadel, se ga zapil, dodal alkoholu še verovanje v pravljična bitja, palčke in boga, ter postal klasičen SDSovec.
No, nikdar ne bomo vedeli.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()

bm1973 ::
Trava in drogice niso nič manj popularne na levi.
Saj se niso hoteli na pol leta testirati na droge...
Saj se niso hoteli na pol leta testirati na droge...

iKst_ ::
Elon Musk je znan po tem, da se izogiba psihoaktivnih substanc, ja :)

Nič hudega mu ne bo tudi brez pridig. Raje enega zvrni, pa pojdi 10 očenašev zmolit, pa upam, da boš čimmanj zafrustriral lastnega otroka z nepomembnostmi, razmnožil se itak ne bo, ker se mu oče vtika v zveze. Si bo raje fanta našel, ker je bolj po očetovo.
Ne bom ti pridigal, tokrat ti bom dal samo nasvet. :)
(Jaz) svojih problemov ne nosim sem, na forum in v komentarje! Pustim jih zunaj
Isto in ENAKO svetujem tudi tebi!! :)
Še DRUGI nasvet, ki bi ga bilo potrebno upoštevati in bi (verjetno) sodil na PRVO mesto:
Za te svoje probleme si poišči strokovno pomoč (TERAPEVTA) in z njem sistematično delajta.
Ni lahko in ne gre hitro, je pa (edina) prava in pravilna pot. :)

PacificBlue ::
Zato pa še zmer nima haciende na marsu!!11
On je virtualno že zdaj tam..
I’m out.
:3
:3

aytim ::

D3m ::
to zame ni kaznivo dejanje glede na to, da je slovenija oddala večinski glas za legalizacijo (dejansko je referendum bil sprejet), zaradi raznih zzzs-jev, nijz lobijev pa stvar čaka v luftu..
zame je kaznivo podpisovanje raznoraznih preskripcij močnih sedativov, antipsihotikov, ritalinov, concert mladoletnim osebam od 7 let naprej ko vstopijo v osnovnošolsko izobraževanje, vse to dela vaša stroka.
To ne pomeni, da velja.
Tako, kot smo pedre 3x zavrnili na referendumu so na koncu to sprejeli zaradi pritiska iz EU.
|HP EliteBook|R7 8840U|

alešhojs ::
A ni marihuana dovoljena v manjših količinah (za osebno rabo)?
Ne. Se pa pri malce večjih količinah mora ugotavljati ali gre za prekršek ali kaznivo dejanje. Če zmoreš dokazati, da iz zdravstvenih razlogov to rabiš, potem ti gre samo prekršek.
Kakšnih zdravstvenih razlogov, dej nehite s temi gostilniškimi... Za majhne količine brez dilanja je ob polnoletnosti vedno prekršek in globa, če si mladoleten pa kazni ni, pač pa greš do sodnika, kjer se opravičiš in obljubiš, da tega več ne boš počel.

to zame ni kaznivo dejanje glede na to, da je slovenija oddala večinski glas za legalizacijo (dejansko je referendum bil sprejet), zaradi raznih zzzs-jev, nijz lobijev pa stvar čaka v luftu..
zame je kaznivo podpisovanje raznoraznih preskripcij močnih sedativov, antipsihotikov, ritalinov, concert mladoletnim osebam od 7 let naprej ko vstopijo v osnovnošolsko izobraževanje, vse to dela vaša stroka.
To ne pomeni, da velja.
Tako, kot smo pedre 3x zavrnili na referendumu so na koncu to sprejeli zaradi pritiska iz EU.
In kaj, zdaj imaš kaj več pravic?
gen Maister je izjavil:
Isto in ENAKO svetujem tudi tebi!! :)
To sem že videl ja, da rad svetuješ pijan, problem je, da jaz pijanim niti avto ne pustim vozit, kaj šele, da mi svetujejo. Lahko tudi pridigaš, smeh deluje zdravilno na moje telo. Mimogrede, teli tvoji upper case napisi, izgledajo precej moteno. S terapevtom le pridno delajta na tem.
Elon Musk je znan po tem, da se izogiba psihoaktivnih substanc, ja :)
:D :D :D
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Zaseg konoplje policija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5771 (4709) | Mike_Rotch |
» | Zaseg trave :I (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15136 (12325) | Rok Woot |
⊘ | posedovanje trave (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16382 (13002) | dzinks63 |
» | THC in vožnja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 32289 (19418) | CoolBits |
» | problem s policijo in travo... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 65904 (42812) | donfilipo |