» »

Zaseg konoplje policija

Zaseg konoplje policija

«
1
2

Eliaelia ::

Hey uceraj smo s frendi kadili joint in je prisel kriminalist ter nam pregledal nahrbtnike ter mi je zasegel okol 4-5gramov trave. Zanima me kaksno kazen in kaj lahko pricakujem?
Hvala za vse odgovore
  • zaklenil: bluefish ()

Baja ::

40-200e

Hey uceraj smo s frendi kadili joint in je prisel kriminalist ter nam pregledal nahrbtnike ter mi je zasegel okol 4-5gramov trave. Zanima me kaksno kazen in kaj lahko pricakujem?
Hvala za vse odgovore

Ajaa on mi je omenjau okoli 40-50e za travo plus okoli 100e stroskov analize in tega .sepravi vec kot 200e nebom dobiu?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eliaelia ()

Utk ::

Zakaj ste mu dali pregledat nahrbtnike?

Ker je rekel da ma utemeljen sum ker je moj frend lih ko je prsu stragu joint ter ga vrgu proc on pa je reku da je zavohu vonj po konoplji ter da je to zadosten razlog za pregled ??

Nvem ce je to sicer res ampak tko je trdiu

Zgodovina sprememb…

Zanima me pa tudi ce se to stvar da skriti pred starsi ?

Baja ::

ce si mladoleten verjetno ne, ce si pa polnoleten (pa vseeno hočeš skriti) pa boš verjetno mogel pred kaselcem dezurati.

darkz ::

Oh kje so ti lepi časi.. uživaj dokler lahko :D
|ryzen 3900x|, |2x8 ddr4 3600|, |x470-f rog|
|970pro 512|, |5700 xt|, |nzxt x52|, |omen 32|

Jahh sej druge k cakat postarja nebo pole hahaha drugace sm pa pounoleten.
In ali je bilo legalno da nam je pregledau zepe in nahrbtnike?

kriptobog ::

Po vsej verjetnosti ne bo nič. Za tako malo količino sene bodo pretegnili.

Ei upam da nebo ceprav sem ze dobil list o zasegu snovi in napotitvi na analizo.pa tudi ta nas mestni serif je mahnjen na mulce z jointe tko da nevrjamem da se mu neda pretegnt

IL_DIAVOLO ::

Pisat se rajši nauci, pohancek.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

feryz ::

Kaj maltretiraš otroke? Ti je to užitek?
Naj kadijo, če jim paše. Sramota za policijo. Očitno kriminalisti nimajo drugega dela.

kuall ::

poslušaj tega striica, ki pravi
don't get started with drugs:

Sory kr pisem u narecju in ne pravilni slovenscini

tilen03 ::

Mogoča je manjša denarna kazen, ziher pa bo incident v kartoteki nekaj let, 2-3. Torej, višja policijska šola je no-go, komaj ko bo incident izbrisan. Pred starši je možno skriti, če boš imel srečo. Se pravi: policija ne bo prišla po tebe na dom, starši ne bodo videli kuverte.

To je to. Life goes on. Ne bodo ti prisluškovali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilen03 ()

Hvala za video ampak ne pocnem drugih drog ce pa vsake tolko skadim kak joint tud nebom umru ane?

tilen03 ::

Zaradi marihuane ne boš umrl, zaradi kajenja pa lahko.

Tilen03 hvalaa za razlagoo in ja vem so mi razlozili na policijski da se po 3letih izbrise in evidence prekskov sicer ma tako ali tako nimam namena it na policijsko solo hahaha drugace paa so mi ze rekli da starstev nebojo obvescali ker sm pounoleten ter da bom dobiu samo kuverto na dom

matobeli ::

Najprej dobiš od policije položnico ki jo plačaš, ni neki blazno velik, cca 50. Potem dobiš vabilo k sodniku, ki pa ni zares vabilo ker bodo opravili brez tebe. Potem dobiš položnico iz sodišča za sodne stroške nekaj čez 100€.

Policija ne bo hodila k tebi, boš pa dobil dve sumljivi pošti.

Matobeli hvalaa za odgovor
Meni je rekel ta kriminalsit da mi nebo potrebno it na sodisce ?sepravi a tisto vabilo lahko samo ignoriram?

chucki ::

Lol. Ce dobis vabilo bos moral it, drugace bo prisilna privedba
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Utk ::

Eliaelia je izjavil:

Meni je rekel ta kriminalsit da mi nebo potrebno it na sodisce ?sepravi a tisto vabilo lahko samo ignoriram?

Lej, prvo pravilo ob srečanju s policajem: karkoli ti reče, ne verjami. Lahko se moti, še verjetneje pa da laže. Najmanjša verjetnost pa je, da govori resnico. Tako da ignoriraj kaj reče policaj, nikakor pa ne tega kar pride po pošti.

Unchancy ::

Eliaelia je izjavil:

Hvala za video ampak ne pocnem drugih drog ce pa vsake tolko skadim kak joint tud nebom umru ane?

En moj sošolec na faksu, kar brihten (delal dva faksa hkrati), mi je enkrat razlagal, da on za vikend skadi par jointov. Sem ga vprašal, če ga ne skrbi, da bi se lahko zaplezal, pa je rekel, da ima to pod kontrolo in da lahko odneha kadar hoče(…).
Potem je enkrat izginil s faksa za nekaj mesecev in ko sem ga nasledniič videl, je bil videti precej kot stereotipni hipi, moj faks je pustil.
Čez nekaj let sva se srečala na njegovem faksu, bil je videt spet normalno, je pa končeval in se menil za podiplomca. Kadit je pa nehal.
Zgodba, kot se je spomnim. Brez nauka. Meni se zdi, da mu ni ravno koristilo, ker je pustil težji faks in rajši končal lažjega.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

feryz ::

Popravek, največkrat policaji ne vedo kaj delajo oz. kaj lahko po zakonu počnejo.
Zato je pametno biti tiho in jih pustiti da končajo. Potem pa sledijo pritožbe.

Okkk sam men je kriminalist izrecno reku da bi mogu it na sodisce ce bi biu mladoleten tko pa kr sm poouno leten da bom samo na dom prejel globo

Uporabnik ::

Pa sej ti je napisal, da iz sodišča dobiš sam kazen, ker ti v odsotnosti sodijo. Razen če imaš željo pritožbe.

p.s. ne vem če je utemeljen sum, da ti brska po stvareh le to, da on nekaj subjektivno voha. Tko da se spravljajo na neke mlade, ko jih še lahko ribajo.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

Eliaelia je izjavil:

Ti bo vse pisalo v vabilu. Ampak če ti je kriminalist rekel enako kot jaz potem bo kar držalo. Gre se namreč za "sodbo v imenu ljudstva", je kao sodba ampak ni nobenih neznank da bi jih moral zagovarjati, sploh pa ne v živo.

Chucki nima prav in ga ne poslušaj.

Definitivno pa ne kar igrnorirat, mogoče ne bo položnica za plačat ampak bo nekje v tekstu napisano koliko in kam moraš nakazat, sploh pa to niso blazno dolgi spisi.
Spravi papirje in jih daj v okvir. Ko boš starejši bodo to lepi spomini ;)

Uporabnik je izjavil:

p.s. ne vem če je utemeljen sum, da ti brska po stvareh le to, da on nekaj subjektivno voha. Tko da se spravljajo na neke mlade, ko jih še lahko ribajo.

Brska ne, lahko pogleda v torbo ali v žep, ti mu moraš odpret torbo in potem vidi kar vidi. Lahko mu pa seveda dovoliš da sam preišče, ampak potem si sam kriv.

So pa včasih vprašanja zastavljena tako da delujejo kot ukaz, in če sam narobe interpretiraš potem hitro daš dovoljenje za preiskavo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Groot ::

Sodbo v imenu ljudstva??? Hahaha kaj vse ne prebereš tukaj. Hahahaha XD

Nobene sodbe v imenu ljudstva ne bo. Dobil boš plačilni nalog za plačilo kazni, ki ti bo odmerjena za prekršek. Posedovanje marihuane je namreč zgolj prekršek in ne kaznivo dejanje. Posledično tudi ne bo nobene obravnave pred sodnikom za prekrške, razen če boš sam na prejet plačilni nalog vlagal zahtevo za sodno varstvo. Če bi bil mladoleten, pa bi bila zadeva malce drugačna.

Jao bože mili res tej nasveti na S-T grejo pa res vedno bolj v rekla kazala vode.

Okk supr sj kazen placat mi ni problem po sodiscih hodit pa se mi res neda vec

Groot je izjavil:

Posedovanje marihuane je namreč zgolj prekršek in ne kaznivo dejanje. Posledično tudi ne bo nobene obravnave pred sodnikom za prekrške,...

Dejmo še enkrat probat, zakaj prekršek ne bi bil obravnavan pred sodnikom za prekrške.

Eliaelia je izjavil:

Policaj/krimič ti je čisto lepo povedal vse kar rabiš vedet. Sodnika boš dobil in plačal stroške postopka ti pa ne bo treba nikamor.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

wcpapir ::

Tole te trollajo, dobil boš 2-3 leta zapora, če boš imel dobrega odvetnika se dogovoriš za pogojno. Upam da kateri od kolegov ki so kadili ni bil mladoleten, potem pogojna odpade.

Hahah seveda dosmrtna kazen iz prve

Hvala usem za odgovore upam da gre ta stvar hitro mimo ter da se nebo vec ponovilo .upam pa da mi res nebo treba na sodisce.

Zgodovina sprememb…

Groot ::

matobeli je izjavil:

Groot je izjavil:

Posedovanje marihuane je namreč zgolj prekršek in ne kaznivo dejanje. Posledično tudi ne bo nobene obravnave pred sodnikom za prekrške,...

Dejmo še enkrat probat, zakaj prekršek ne bi bil obravnavan pred sodnikom za prekrške.

Eliaelia je izjavil:

Policaj/krimič ti je čisto lepo povedal vse kar rabiš vedet. Sodnika boš dobil in plačal stroške postopka ti pa ne bo treba nikamor.

Ah ja vztrajaš a?

No ker se mi zdi brezveze razlagati stvari nekomu, ki res nima pojma ampak vseeno rad pametuje, ti predlagam da si prebereš 49. člen Zakon o prekrških in celotno poglavje, ki sledi.

OP tebi pa tako kot že napisano, dobil boš kazen preko pošte in če jo boš plačal bo to to.

Unilseptij ::

Kaksen prekrsek je posedovanje marihuane za lastno uporabo? Kje je to doloceno?

Groot:
Jah, kaj pa naj. Valda ne misliš da je OP prvi ki so ga dobili z 5g v žepu...

Phantomeye ::

eh policaji pa njihovi pasji nosovi. V ameriki so prepovedal, da se policaji sklicujejo na vonj. Ne vem kako je pri nas.

Mislim, če policaj zavoha vonj po konoplji, to pomeni, da lahko pregleda 500 ljudi, ki so v radiju 50 m? Če je vidu frenda, ki je frcnu, potem bi lahko imel "utemeljen" sum samo za tega frenda. Saj nihče drug ni držal jointa.

Zgodovina sprememb…

hipertija ::

Prvič.
Kako se je predstavil kriminalist? je pokazal izkaznico in svojo istovetnost s sliko oz. dokumentom?

Drugič.
Kako je utemeljil sum, da ste to kadili in da vam je pregledal dokumente?

Tretjič.
Je nastal kakšen zapisnik in uradni zaznamek?

Pri nas je pač tako, da te lahko vsaka pooblaščena uradna oseba pregleda na podlagi nekega bednega razloga.
Ne vem pa, zakaj pišeš v stilu upam da se to ne bo več zgodilo, češ da me ne bodo ujeli, ne pa da ne bom več tega počel. Kršili ste zakon oz. ste naredili PREKŠEK in ste bili ujeti. Prevzemi posledice in ne pisari, da se ti ne da hoditi po sodišču, na katerega itak ne boš šel, ker bo samo položnica. Bi se pač doma vsedu pred bajto in pokadil, če ti je sila in bil do sosedov ok, da se ti ni treba skrivati. Predvidevam, da te sosedje in domači gledajo kot đankija, ti pa si tega ne moreš priznati. Poznam sosede, ki pred bajto kadijo, ali pa gredo na kak sprehod in prpalijo in kaj zdej?
V mestu na klopci pač moreš bit debil da to delaš.

Phantomeye je izjavil:

eh policaji pa njihovi pasji nosovi. V ameriki so prepovedal, da se policaji sklicujejo na vonj. Ne vem kako je pri nas.

Mislim, če policaj zavoha vonj po konoplji, to pomeni, da lahko pregleda 500 ljudi, ki so v radiju 50 m? Če je vidu frenda, ki je frcnu, potem bi lahko imel "utemeljen" sum samo za tega frenda. Saj nihče drug ni držal jointa.

v ZDA je marsikaj, tudi neprijetnega, ko je pri nas na drugi strani v veliko blažji obliki. Če te v ZDA NE dobi pri dejanju, ti nima kaj brskati po rukzaku in tu je njegov nos premalo in enako velja za kontrole prometa. Pri nas jee stvar ravno obratna.
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

Hahaha a zrad tega k usake tolk prizgem en joint sm dzanki?pol bi po tvojem bi mogli bit tud usi k usake tolko spijejo pivo alpa skadijo cik?
Cene je pa pokazal izkaznico in rekel policija po imenu ga pa tko al tko poznam ker zivim u majhnem mestu.
In nisem biu u mestu na klopci sm biu z u gozdnem parku malo izven mesta . in posledice bom sprejel kazen bom placal s svojim denarjem pa tud se ne jocem tukaj samo zanimalo me je kaj lahko pricakujem

Eliaelia je izjavil:

Hahaha a zrad tega k usake tolk prizgem en joint sm dzanki?pol bi po tvojem bi mogli bit tud usi k usake tolko spijejo pivo alpa skadijo cik?
Cene je pa pokazal izkaznico in rekel policija po imenu ga pa tko al tko poznam ker zivim u majhnem mestu.
In nisem biu u mestu na klopci sm biu z u gozdnem parku malo izven mesta . in posledice bom sprejel kazen bom placal s svojim denarjem pa tud se ne jocem tukaj samo zanimalo me je kaj lahko pricakujem

Financiraj v vaporizer :D. Če pa to zavoha kdo, je pa res pes stezosledec. Pride pa glih tolk kokr boš mogu kazni plačat :D

Se zavedam da sm zajebal jaz in ce nebi delau nic ilegalnega nebi najebal.
Zanimalo me je samo kaj se lahko zgodi
In jaaa se par dni razmisljam da bi nabavil en vaporizer:)

hipertija ::

Eliaelia je izjavil:

Pravzaprav si neke vrste đanki, ker če bi rabil za zdravstvene namene ali pa za sprostitev, se ne bi hodil zadevat na klopco v park ampak bi skadil doma. Tko kot se ne moreš hodit na klopco napijat s pirom oz. se tem osebam reče pijanc/brezdomc/klošar/študent, odvisno od statusa in ne eno in ne drugo večina ne počne.

Razumem pa kaj te zanima ja, znesek. Javi epilog, koliko bo :) morda pa niti ni dal prijave in vas je samo "prestrašil".
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

hipertija je izjavil:

Eliaelia je izjavil:

Pravzaprav si neke vrste đanki, ker če bi rabil za zdravstvene namene ali pa za sprostitev, se ne bi hodil zadevat na klopco v park ampak bi skadil doma. Tko kot se ne moreš hodit na klopco napijat s pirom oz. se tem osebam reče pijanc/brezdomc/klošar/študent, odvisno od statusa in ne eno in ne drugo večina ne počne.

Razumem pa kaj te zanima ja, znesek. Javi epilog, koliko bo :) morda pa niti ni dal prijave in vas je samo "prestrašil".

I mean, če s frendi spiješ kak pir ali dva ali pa skadiš joint še nisi glih delinkvent ane. Sploh, če to nima vpliva na življenje.

Ok ce bi ziveu u hisi bi skadiu doma ampak zivim u bloku in verjamem da vecino sosedov moti kar smo se tudi pogovorili in posledicno mkram zaradi tega razloga it skadit vn.verjemi da mi je blo veliko bols kadit doma sam u bloku je lac tko da se mores prilagajat ostalim.cne pa bom sporocil dvomim pa da nas je zelel prestrasiti sam sem biu z njim na policijski in tam mi je izdal odlocbo o zasegu predmeta

m0LN4r ::

Poglejte kraj, po katerem se vzgledujete po kolesarjih. Red district in ganjo polek kolesarjenja tudi obvladajo.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Mike_Rotch ::

En moj sošolec na faksu, kar brihten (delal dva faksa hkrati), mi je enkrat razlagal, da on za vikend skadi par jointov. Sem ga vprašal, če ga ne skrbi, da bi se lahko zaplezal, pa je rekel, da ima to pod kontrolo in da lahko odneha kadar hoče(...).
Potem je enkrat izginil s faksa za nekaj mesecev in ko sem ga nasledniič videl, je bil videti precej kot stereotipni hipi, moj faks je pustil.
Čez nekaj let sva se srečala na njegovem faksu, bil je videt spet normalno, je pa končeval in se menil za podiplomca. Kadit je pa nehal.
Zgodba, kot se je spomnim. Brez nauka. Meni se zdi, da mu ni ravno koristilo, ker je pustil težji faks in rajši končal lažjega.

Jaz poznam enega, ki nikoli v življenju ni spil piva, prižgal cigareta, zvil jointa. In potem ga je zbil avto.

Jaz ne bi tvegal.

Unchancy ::

No fucks given. Tvoje življenje.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Mike_rotch
Lepo povedano:)

m0LN4r ::

Joj eni kadijo, drugi pa jejo gobice, tretji se pa nazirajo s cokoladami ali celo zivljenje pijejo vino/spricer, vsak dan, pretepajo celo druzino, pa jim nihce nic ne naredi.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Shegevara ::

V Nemčiji bodo to zdej legaliziral v tem mandatu, pr nas pa še kar vztrajajo in mularijo maltretirajo zarad enga jointa.

Je zgleda boljš, da se nalivajo ko živali in se tepejo na veselicah kot pa da skadi mulo en joint.

Vatikan bo pred nami legaliziral, ane? ;((

https://www.nytimes.com/2021/11/24/worl...
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kazen za posedovanje na hrvaškem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7313955 (10584) OrkAA
»

Zakaj ni konoplja legalizirana? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21747763 (36032) jype

posedovanje trave (strani: 1 2 )

6215184 (11804) dzinks63
»

zasežba marihuane

4510189 (7207) MrGTO
»

problem s policijo in travo... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30763163 (40071) donfilipo

Več podobnih tem