» »

Zaseg konoplje policija

Zaseg konoplje policija

1
2
»

Scaramouche ::

Jaz poznam enega, ki nikoli v življenju ni spil piva, prižgal cigareta, zvil jointa. In potem ga je zbil avto.

Poznam ljudi ki so živeli preko 80 in kadili, medtem so druge kot otroke avte zbili, očitno je korelacija med tem, torej kajenje na splošno ni škodljivo...

m0LN4r ::

Mene recimo veliko bolj moti alkohol. Prisoten je prakticno povsod, dostopen brez problema, nesteto ljudi je vsak dan nazganih oz. si morajo spit vsak dan doloceno kolicino. Na cesti, na igriscu, doma, na obisku, na prireditvah in in in.

Ampak glede policije bom rekel takole. Lazje je loviti otroke z jointom, kot alkoholizirane "vinogradnike", ki pretepajo svoje zene in se izzivljajo nad svojo druzino.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Eliaelia ::

Tocno tko verjamem da ce bi bil alkohol ilegalen pa trava legalna bi velik vec otrok mel spomine veselih zadetih ocetov k pa jeznih pijanih k jih po moznosti se pretepajo:)

Unchancy ::

Eh, kot rečeno, fantje. Sam ne potem jokat po forumih, da so vam zasegli travo in da vas je strah staršev...:))
Drugače sem pa sam za popolno legalizacijo vseh drog. Kljub temu pa ne bom vzpodbujal mulcev, naj se nalivajo z alkoholom, čeprav ni prepovedan.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

hojnikb ::

Shegevara je izjavil:

V Nemčiji bodo to zdej legaliziral v tem mandatu, pr nas pa še kar vztrajajo in mularijo maltretirajo zarad enga jointa.

Je zgleda boljš, da se nalivajo ko živali in se tepejo na veselicah kot pa da skadi mulo en joint.

Vatikan bo pred nami legaliziral, ane? ;((

https://www.nytimes.com/2021/11/24/worl...

pr nas bo THC ilegalen se vsaj tako dolgo, dokler bojo mel prebivalci prejsnega sistema volilno pravico. Tko da se ene 50 let.
#brezpodpisa

Eliaelia ::

Se nisem prisel sem jokat hahah vem da sm jz zajebal in bom tud posledice sam nosu ter placu kazn glede starih je pa tko da se mi neda kregat z njimi ce to ni potrebno.;)

hojnikb ::

Eliaelia je izjavil:

Se nisem prisel sem jokat hahah vem da sm jz zajebal in bom tud posledice sam nosu ter placu kazn glede starih je pa tko da se mi neda kregat z njimi ce to ni potrebno.;)

sj smo jim ze poslal link do tega threada >:D
#brezpodpisa

m0LN4r ::

Unchancy je izjavil:

Eh, kot rečeno, fantje. Sam ne potem jokat po forumih, da so vam zasegli travo in da vas je strah staršev...:))
Drugače sem pa sam za popolno legalizacijo vseh drog. Kljub temu pa ne bom vzpodbujal mulcev, naj se nalivajo z alkoholom, čeprav ni prepovedan.

Ze tu je ogromna razlika. Travo sproba mogoce le en delcek populacije, alkoholiziranost pa se zacne ze proti koncu osnovne sole, zacetku srednje sole in je tega delezen vecji del generacije.
Edina dobra stvar alkohola je nataliteta, bi rekli ekonomisti in prihodki in biznis okoli tega. Pri travi takega biznisa ni.
Kdo se bo pocen pretepal?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Mike_Rotch ::

Sam ne potem jokat po forumih, da so vam zasegli travo in da vas je strah staršev...:))

Zakaj ne?
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kazen za posedovanje na hrvaškem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7313969 (10598) OrkAA
»

Zakaj ni konoplja legalizirana? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21747814 (36083) jype

posedovanje trave (strani: 1 2 )

6215220 (11840) dzinks63
»

zasežba marihuane

4510192 (7210) MrGTO
»

problem s policijo in travo... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30763184 (40092) donfilipo

Več podobnih tem