Forum » Pomoč in nasveti » Slika iz računalnika na TV
Slika iz računalnika na TV
Endorino ::
Ker imamo doma Telemach in ni arene športa. Imam na računalniku NEO aplikacijo. Pa sem povezo TV z hdmi kablom.
Hitrost interneta je 500/50
Vse dela super in hitro. KO pa povežem prek hdmi kabla na tv.. pa se niti ne poveže... hitrost interneta pa pade dol na 6mbps. in ne poveže.
Takoj ko vse odklopim. Pa dela spet internet vse normalno. Kaj bi lahko tu bila težava?
Hitrost interneta je 500/50
Vse dela super in hitro. KO pa povežem prek hdmi kabla na tv.. pa se niti ne poveže... hitrost interneta pa pade dol na 6mbps. in ne poveže.
Takoj ko vse odklopim. Pa dela spet internet vse normalno. Kaj bi lahko tu bila težava?
kuglvinkl ::
čaki, na računalniku normalno dela? Zakaj pa samo ne dupliraš sliko iz PC oz raztegneš, če je različna resolucija?
Your focus determines your reallity
ko odprem aplikacijo dela vse normalno na računalniku. nič ne šteka. Ko pa dam HDMI kabel v grafično in na tv. da bi pač to sliko imel na tvju. potem pa ko da zmanka cel internet in samo nalaga in nalaga in ne odpre. niti malo mi ni jasno.
Ker drugače kot preko hdmi kabla niti nevem kako bi sliko prenesel na tv
Ker drugače kot preko hdmi kabla niti nevem kako bi sliko prenesel na tv
če bi vedo nebi spraševal tukaj :D ker mi res ni jasno. Takoj ko hdmi izklopim je spet hitrost interneta normalna. pa če za 10 minut priklopim nazaj. pade internet spet na nulo skor. zato je neka fora ker je počasen internet samo ko je povezan računalnik z tv. ko pa ni povezan pa je vse ok.
računalnik je povezan prek kabla. torej vseeno gre za težavo z hdmi kablom. ju3 grem takoj po novega.
hvala vam
hvala vam
sem sedaj vzel kabel od PS5 pa poskusil ponovno. enaka zadeva. da bi pa oba dva hdmi kabla bila fuč pa skoraj ni mogoče. ker je od ps5 2 meseca star
DamijanD ::
pozabi zdaj na neo. A tebi internet na računalniku crkne, kadarkoli daš hdmi kabel notri? Kaj imaš to za en računalnik? prenosnik ? A imaš zadnje driverje za chipset/grafično?
Pravkar šel vse zadeve skoz. 3 kable zamenjo in je pri vseh enako. Speed test nadem preden priklopim in potem ko mam sliko preneseno na tv.
Na racunalniku je 490Mbps. Ko prenesem sliko na tv. In gledam film ali kar kol z diska. Je vse ok. Kakor odprem npr youtube ali browser chrome firefox brave. Pade hitrost za ene 15%. Kar ni hudega.
Vceraj ko pa je igrala barca real. Pa je hitrost padla z 490 na 2 mbps. Zato ni delalo nic.
Sedaj ali je krivo bilo da je z enega up. Imena bilo
Prijavljenih 3 ki smo gledali tekmo. Druge razlage skoraj vec ne vidim.
Ker zdaj ko sem sam prijavljen je hitrost padla z 490 na 400 mbps. Po speed testu seveda govorim. In gre normalno gledati vse.
Elektrika? Vse nova inštalacija.
Na racunalniku je 490Mbps. Ko prenesem sliko na tv. In gledam film ali kar kol z diska. Je vse ok. Kakor odprem npr youtube ali browser chrome firefox brave. Pade hitrost za ene 15%. Kar ni hudega.
Vceraj ko pa je igrala barca real. Pa je hitrost padla z 490 na 2 mbps. Zato ni delalo nic.
Sedaj ali je krivo bilo da je z enega up. Imena bilo
Prijavljenih 3 ki smo gledali tekmo. Druge razlage skoraj vec ne vidim.
Ker zdaj ko sem sam prijavljen je hitrost padla z 490 na 400 mbps. Po speed testu seveda govorim. In gre normalno gledati vse.
Elektrika? Vse nova inštalacija.
Prenosnik ima trenutno enake rezultate kot stacionarni racunalnik. Govorim to kar pokaze speed test. Ob uporabi slike na pcju ali ko se prenese na tv.
Bizkit45 ::
Ce se ne motim tile novejsi hdmi ali dp ze delijo network access. Mozno je da ti tv wifi deluje in postane access point za pc\laptop. Wifi je pa tolk slabsi na tv..if you catch my drift. Samo to mi pade na pamet, ko recemo network in hdmi v istem stavku :)
resolucija je vse ok. ker ko gledam filme je vse super. padec interneta se je opazil samo včeraj med tekmo. drugače je vse dokaj normalno
fur80 ::
Meni na TV ko gledam preko njihovega vmesnika od T2 in preklopim na TV preko HDMI šteka na nekaterih kanalih ko je slika LIVE, se pravi, da ni v zamiku, takoj ko preklopim 1s zamik nazaj dela normalno. Ko imam tv direktno na internet, pa tega problema ni. Če jo pa to kaka skupna težava ponudnikov pa ne vem. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Randomness je izjavil:
Prijavljenih 3 ki smo gledali tekmo.Verjetno se zajec skriva v tem grmu.
Če vsi trije gledamo vsak na svojem računalniku dela vse normalno in hitro. Ko pa se slika prenese na TV potem pa konec... internet pade skoraj na nulo.
Razumel bi da bi tudi štekalo ko gledam film... ampak dela vse super. Edino ta zadeva z LIVE neo aplikacijo. Ampak da nebo samo neo. Sem preizkusil tudi Eon. Enako internet pade.
Jaz bom obupal in gledal pač prek monitorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 243979 (556) | pixelzgaming |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 445375 (1545) | Robert |
» | OŠO hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12986 (3779) | Lightning5 |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590815 (30144) | Dominator |