Forum » Loža » Počitnice Grčija
Počitnice Grčija
Racunalnik ::
Studiram da bi sel v Grcijo. Gledal sem otok Kos pa vidim da je mogoce prevec na izzy puscava ali se motim?
Ce pogledam Krf je nekak vec ziveza. Karte v avgustu so 50eur za avion. Zanima me ce ima kdo kaksen ugoden hotel ali pa ce ve kje bi ga najbolje bilo imeti, vrjetno v centru da ni prevec oddaljen od trgovin itd?
Karte so za 7 dni max 10. Za kej vec pa zgleda ni povprasevanj ali kako gre to tisti ki imate izkusnje?
Iz letalisc imas vrjetno buse do centra.
Na sami destinaciji pa se najeti avto ker je vrjetno treba za najlepse plaze malce na okoli ce noce najhujsih guzv.
Ce pogledam Krf je nekak vec ziveza. Karte v avgustu so 50eur za avion. Zanima me ce ima kdo kaksen ugoden hotel ali pa ce ve kje bi ga najbolje bilo imeti, vrjetno v centru da ni prevec oddaljen od trgovin itd?
Karte so za 7 dni max 10. Za kej vec pa zgleda ni povprasevanj ali kako gre to tisti ki imate izkusnje?
Iz letalisc imas vrjetno buse do centra.
Na sami destinaciji pa se najeti avto ker je vrjetno treba za najlepse plaze malce na okoli ce noce najhujsih guzv.
Groot ::
Ne vem kakšno je trenutno stanje, ampak ti priporočam da pred obiskom Kosa malo preveriš aktualno stanje glede prebežnikov. V preteklih letih so imeli nemalo težav.
chucki ::
Odvisno koga voli na volitvah. Mogoce je pa njihov simpatizer in jim sproti se kaksen euricek pristavi.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Beračenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13540 (10613) | shotalick |
» | Joc Pečečnik in Mura (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 15001 (8038) | Mr.B |
» | Googlov monopoli se začenja znova (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8074 (5072) | dejanslo |
» | Po vzoru Londona 'obdavčiti' vožnjo z avtomobilom po centru Ljubljane (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 20175 (15096) | noraguta |
» | EP Beograd 2005 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8856 (6213) | LapD |