Forum » Šport » Športne stave
Športne stave
benibeni ::
Zdravo.
Na srečo sem našel tvoje vprašanje. Jaz imam isto vprašanje kot ti. Žal nisi dobil nobenega odgovora.
Mene osebno zanimajo firme/osebe ki napovedujejo to. Prebral sem kar veliko na tem forumu. Baje je ena italijanska firma ki proti plačilu (nekje 200€) na mesec objavlja možne rezultate. Neki naš sodržavljan (stavninasveti.si) ki nekaj ni ravno dosegljiv tudi naj bi napovedoval rezultate. Eden je opisal da je bil neki beograjčan zelo dober.
Ali mi lahko kdo da kakšen kontakt za takšne osebe.
Lp
Na srečo sem našel tvoje vprašanje. Jaz imam isto vprašanje kot ti. Žal nisi dobil nobenega odgovora.
Mene osebno zanimajo firme/osebe ki napovedujejo to. Prebral sem kar veliko na tem forumu. Baje je ena italijanska firma ki proti plačilu (nekje 200€) na mesec objavlja možne rezultate. Neki naš sodržavljan (stavninasveti.si) ki nekaj ni ravno dosegljiv tudi naj bi napovedoval rezultate. Eden je opisal da je bil neki beograjčan zelo dober.
Ali mi lahko kdo da kakšen kontakt za takšne osebe.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miza, ki napove prihodnost (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 136518 (25061) | feryz |
» | Leto 2018 četrto najtoplejše leto od začetka organiziranih meritev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17455 (15363) | ZaphodBB |
» | Zavest in naključja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5072 (4214) | gruntfürmich |
» | Oblast se spravlja na Informacijskega pooblaščenca (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5990 (4836) | Brane2 |