» »

Miza, ki napove prihodnost

Miza, ki napove prihodnost

««
«
1 / 22
»»

V-i-p ::

Začelo se je, ko sem enkrat naletel na tale članek. Ker imam tam dokaj blizu sorodnike sem si rekel, da bom ob priliki šel zadevo pogledat, toliko da vidim vse skupaj in se malo narežim vsem hecu. No, takoj lahko povem, da sem se režat nehal prav hitro. Namen te teme ni, da diskutiramo kdo verjame in kdo ne, želim debato, kako pri hudiču je to MOŽNO? Ker osebno ko sem bil gor, miza namreč res je ugotovila stvari, za katere vem samo jaz. Priznam, ene tri dni po tistem obisku nisem mogel spat, ker to je pač stvar, kateri preprosto ne moreš verjet. Kako zaboga lahko neka navadna lesena miza ve stvari, ki jih vem samo jaz.
Za tiste, ki ne vedo, naj povem samo par stvari. Položiš gor roke, in čakaš... Ko dobiš mravljince, pač začneš spraševat. Miza nima jezika, da bo zdaj nazaj gobcala :) Ampak odgovarja tako, da ti nekaj vprašaš, direktno in če je odgovor pritrdilen, se iz ene strani dvigne, če je odgovor ne, ostane pri miru. Pa sem začel... Miza, koliko let imam? "Stvor" se je dvignil reci in piši točno 26x. WTF?!?! Ok, malo sem zašvical in gremo naprej. Miza, koliko sester imam? Je bla pri miru, točno nobene... Miza, koliko pa bratov? Pa se je dvignila enkrat... Potem pa naprej, koliko let nazaj sem zaključil srednjo šolo, ugotovila... koliko bratov ima moja punca... ugotovila! Ali kadim, itak, ugotovila, itd... So bila tudi vprašanja, za katere sem vedel res samo jaz, pa je ugotovila.
Itak, priznam, sem človek ki še zdaj ne verjame, kaj se je takrat res dogajalo, pač ne verjamem temu, dasiravno sem to doživel na lastne oči. Zadeva je res ugotovila vse, pa če sem postavljal še tako nemogoča in čudna vprašanja (koliko let je star puncin oče, pa mama, kateri mesec v letu ima moj najboljši prijatelj rojstni dan, pa kateri dan, koliko let nazaj sem začel kadit, kolikokrat v življenju sem bil v bolnici,... pač, kar spraševal sem, pa vedno pravi dogovor. Kolikor sem potem bral na netu, bi naj te mize bile kar pogoste, ki napovedo in uganejo. Biti morajo iz točno določenega lesa, brez železa, žebljev in podobno, pač kr neki. To zame še vedno nič ne pomeni, da bo kar ena miza vedela odgovore mojega življenja. In zato si še vedno zastavljam vprašanje, NA KAKŠEN NAČIN JE TO MOGOČE? Ali obstaja kakšna znanstvena razlaga tega? Je kdo od vas že bil pri tej mizi in zadevo na lastne oči videl? Kaj si mislite o tem?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Thomas ::

Jah vprašej jo, tisto mizo, katere številke lota so bile izžrebane prejšnje kolo. Pa katere bodo v naslednjem kolu.

Potem spet poročaj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ted ::

Verjetno bi dolgo poslušal odgovor, se zna hitro zmotiti pri štetju:D . Je ta miza na koroškem?
Mah...

PacificBlue ::

Ta miza je na Koroškem..Saj pravim svet je veliko bolj skrivnosten kot si mislimo..

t909 ::

Ja mogoce je res, samo sigurno ne zaradi te mize.

PacificBlue ::

Zakaj pa ne bi bila ravno ta miza..saj avtorju teme se verjetno zdi..

overlord_tm ::

Heh, stevilke za loto se edini merodajen vprasanje :D

Drugace pa, OMG, i want to see that 8-O

PacificBlue ::

Ja jaz tud hočem videt:)je pa kr znana ta miza na koroškem..
Vprašat je to mizo treba ali obstajajo nezemljani in ufo in roswell..pol bomo pa vidli:):D

Thomas ::

No, tkole je. Zadevo poznamo že ene 100 let, če ne več in zadeva deluje na istem principu kot bajalica.

Ko bajaličar ve, ali misli da ve, da je tam voda, obrne rogovilo navzdol.

Tukaj pa rukaš mizo, dokler se ti ne zdi, da si dobil pravilni odgovor.

"Odgovarja" samo na vprašanja, za katera veš, ali misliš da veš, kakšen je odgovor.

Ker verjetno pojma nimaš katere številke lota so bile izžrebane zadnjič, ne boš dobil odgovora. Ker sigurno ne veš kakšne bodo naslednjič, ne boš dobil odgovora.

Za en tak avtohipnotični trans gre.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

strictom ::

Za eno vem, da mi je kr blizu. Pet minut z avtom. Smo bli lani s kolegi in lokalnega šamana ni bilo doma.

Je pa punca zelo vraževerna in bi verjetno umrla ko bi kaj takega vidla :D
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

WarpedGone ::

>> Ko bajaličar ve, ali misli da ve, da je tam voda, obrne rogovilo navzdol.

Treba je le poudarit, da ne gre za zavestni gib. Obstaja ideomotorni efekt - podzavestni gibi. Komot je razlaga ta, da oseba, ki ve odgovor, mizo malo bolj potegne k sebi kot ostale osebe, ki odogovora ne poznajo. Miza na sliki je precej ozka in lahka, ni potrebne velike sile za to. Ker se oseba tega lastnga giba ne zaveda, je presenečena, kako neki je miza to vedla.

Podzavest na delu :)
Zbogom in hvala za vse ribe

Alexius Heristalski ::

koliko let je star puncin oče, pa mama, kateri mesec v letu ima moj najboljši prijatelj rojstni dan, pa kateri dan, koliko let nazaj sem začel kadit, kolikokrat v življenju sem bil v bolnici

In kje ti vidiš v tem napovedovanje prihodnosti? V naslovu teme piše "Miza, ki napove prihodnost". Očitno si offtopic.

MadMicka ::

Mene pa zanima, kako je "miza povedala", da si npr. rojen 10.20.1969? Verjetno letnice ni tolkla, saj bi trajalo predolgo.

Pa še, ali moraš kaj plačati, da ti miza pove, to kar že veš?

p.s.: je pa hecno, ko praviš, da namen debate ni v tem, da bi se prerekali, kdo verjame in kdo ne, temveč, da kdo pove, kako je to možno. Se pravi, postaviš neizpodbojno trditev, to in to je mogoče, in te sedaj samo zanima, kako je to mogoče. No, tak pristop k zadevi je problem človeštva, sama miza, ki napoveduje prihodnost, pa niti ne.

Barakuda1 ::

Ali kadim, itak, ugotovila,


Pa je ugotovila tudi kaj >:D ;)

Luka Percic ::

Eno stvar se zmoti. Miza se bo tudi:)

Podobna reč je ko duh odgovarja po tisti tabli.

Pričakovan odgovovor ti pomagačem namigneš. Zelo malo, brez da bi ti posebej opazu, tudi brez da bi oni. Ampak hej, drugih vplivov ni, tako da se vsaka sprememba smeri pozna.

Zanimiv poskus sta mela P&T; ljudem sta oči zavezala, tablico pa obrnila(brez njihove vednosti).

"Duh" je odgovarjal kot da so črke ter odgovori na starih mestih. Heh.


Na isti način delujejo razni "radio stezisti" (al kaj so že- vsak malo drugače).

Majo en aparatek, in če ga malce zasučejo (zna bit da se niti ne zavedajo, alpa da nalašč nategujejo), nihalo zaniha in zapiska. Seveda, "energetske" mreže iščejo:D.

Barakuda1 ::

Jah, sej tema je simpatična-

Ampak .... problem človeštva to vseen ni, pa tud da je nek velik znastveni domet za vsem skup, mal dvomim.

Tema zato z vsem spoštovanjem rama v zanjo primerno rubriko - ložo.

drejc ::

Mam podobno stvar..swag iz teched-a, namreč wishing ball, ki ima not n-strano kockico in jo zashejkas in pogledas na kero stran se je obrnila, kjer je odgovor na yes/no question. To da sem kadilec, vedno ugane. :D

Dajem napovedi za 1€. Kontakt na zs. 8-)
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

V-i-p ::

ne, ne, ne... Motite se. Jaz pravim, da napove prihodnost. Spraševal sem pa za nazaj, da vidim če res VE STVARI. Če jst vprašam, ali bom enkrat najbogatejši na svetu, pa reče ja, kako naj vem, da res ve? Zato sem spraševal za nazaj, da sem videl če je stvar ugotovila... In je! Pa še nekaj: Thomas je dal zelo dober odgovor, žal pa ga moram zavrnit, ker sem še predno sem se usedel za mizo, pomslil točno na to in sem zelo pazil na roke, kaj delam in kako ter sem jih zelo narahlo držal gor in sem videl da ne dvigujem jaz mize, ampak jo nekaj drugega... Pa naj prosim samo še nekaj. Podobno sem si "norca" delal tudi sam, predno sem stvar videl. Žal sem si hitro nehal delat norca in bled ko stena sem šel ven po tistem... Ampak saj pravim, eno je pisanje, drugo je videt v živo... Kdor lahko, prosim pojdite pogledat in sprobat... Ne bo vam žal, verjeli pa itak še potem ne boste, kot tudi sam ne.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Loki ::

vprasaj jo nekaj, cesar ti ne ves (lahko pa hitro preveris), potem pa pisi tukaj.
I left my wallet in El Segundo

grex ::

Težko verjameš nečemu, kar bi, če bi bilo resnično, obrnilo na glavo cel svet. Če bi kaj takšnega obstajalo, potem dostopa do tega ne bi imel čisto vsak.

Sicer pa ti bomo verjeli, ko boš zadel na lotu in doniral vsakemu, ki je v tej temi sodeloval, €1000 :D

The_hammer ::

8-O

Edit: 8-O

Edit2: 8-O

Em ma to more bit nek nateg, vprašanje je samo kako ve odgovore oziroma nanje odgovori pravilno. (drgač pa dvigovanje mize bi še lahko nekako znanstveno dokazali?)
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

Zgodovina sprememb…

DominusSLO ::

V-i-p
Nisi odgovoril na vprašanje, če je treba kaj plačati.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

SmeskoSnezak ::

Ne napove prihodnosti. To je ena taka iluzija, da brezveze. Če vidiš svojo prihodnost, kako boš ukrepal? Lih dva dni nazaj je bil film na POP TV, kar se te tematike tiče. Naprava napove, kaj se bo zgodilo, ljudje pa naredijo ravno takšno stvar, da se tisto zares zgodi. Recimo, napove kugo. Spravijo ljudje vse bolane vkup, pa zares ustvarijo kugo. Kako bi se ti ravnal, če bi vedel, kakšen bo tvoj jutri? To so pravljice za lahko noč , da prestrašiš froce. :D
@ Pusti soncu v srce... @

V-i-p ::

Plačat ni potrebno nič. In še enkrat pravim, kdor lahko, naj gre... Se bo potem pridružil v tej temi meni, pa bova skupaj ugotavljala kako je to možno...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

TekO ::

Pa un k gre, naj še praša al bo Federer zmagovalec Melbourna, da vidm če se splača stavt 0:)
Resno, daj prašaj kakšne takšne stvari za katere ti ne veš, pa se jih da prevert.

Jaz sem bil drugače pri eni taki mizi, če si roke gor položil, se je sčasoma začela vrteti, samo tisto je bilo bolj tako tako.. nikoli nisi vedel kdo bi lahko tisto mizo malo porival..(mogoče celo sam)
Ideas are bulletproof.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TekO ()

michel ::

Zakaj pa v tistem prispevku niso priložili kakšno sliko mize v akciji. Tip je postal na kup nekih brezveznih slik Mojce, ni mu pa ratalo ujet mize nad tlemi.
Tudi poster bi lahko s kakšnim dokazom postregel, ne pa brezveze: jst sem bil, jst sem videl, miza je napovedovala.

lp

V-i-p ::

Hmm... Tud jst sem predno sem stopil v sobo rekel, da bom snemal... Verjemi, ko postavis prvo vprašanje, ko dobiš neko toploto v roke in mravljince, ter miza čudno zaškriplje in se dvigne, verjemi... pozabiš na vse kar si prej hotel...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

jype ::

Nima smisla špilat loto.

Mizo vprašaš, koliko pik bo na kocki in kocko vržeš. Ponoviš recimo dvanajstkrat in si zapisuješ rezultate, če po dvanajst metih ne kiksne niti enkrat, potem ziher zna napovedat prihodnost.

Če ne, pa ne.

Aja - če ti miza reče, da boš vrgel enajst, potem je pokvarjena.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

borchi ::

@jype

bodmo realni. če ne kiksne, potem so ziher pokvarjene kocke...
l'jga

jype ::

Hja, če so kocke tudi lesene lahko upravičeno sklepamo, da gre za familiarno solidarnost.

Morajo biti plastične.

V-i-p ::

Vi se kar hecajte, brez veze debatirat. Pejte probat, boste pol povedal kaj in kako... V bistvu si zelo želim, da gre kdo izmed sodelujočih v tej temi stvar pogledat. Se bo debata hitro obrnila v drugo smer... Še vedno ne morem pozabit, ko sem poslal fotra gor. Človek, celo življenje zaprisežen proti takim stvarem, delal se je norca, ni verjel, po tistem ko sem ga čakal zunaj je prišel ven bled ko stena in še nekaj časa jecljal kot otrok.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

jype ::

No, bom šel jaz.

S seboj bom imel gomilo snemalne in fotografske opreme, ter seveda običajno igralno kocko.

Ker sem precej zaseden zna trajat kak mesec, da bom našel čas za izlet - če lahko kdo gre prej, naj kar gre.

imagodei ::

No, jype, te bom držal za besedo... Sem tudi jaz skeptik, ampak poskus me pa zanima, tako da se ti kar odpravi tja. Pa posnetke na jutjub. :)
- Hoc est qui sumus -

V-i-p ::

No, le pojdi, se pridružujem prošnji...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

BlackHole ::

V-i-P, kako pa veš, kdaj miza reče DA in kdaj NE? Dobiš navodila zraven? Prvo vprašanje je resno.
LP Marko

mikena ::

Jst sem tud že bla pri tej mizici in vam lahko povem da vse drži kar je avtor teme napisal. Tud jst nisem mogla verjet svojim očem, ker sem dost skeptična glede teh stvari, ampak ko tole zadevščino enkrat opraviš res ne veš kaj naj si misliš. Miza dobesedno vse ugane kar jo vprašaš.

Spraševala sem pa raznorazne stvari. Ko sem bila tam sem se ravno razmišljala o izbiri faksa. In sem za 3 fakse vprašala, če bom kaj od tega študirala. Vprašam: "ali bom študirala pravo"? Odgovor: "Ne". Vprašam: "ali bom študirala angleščino". Odgovor "Ne". Vprašam: "ali bom študirala ekonomijo"? Odgovor "DA", in glej ga zlomka, čez par tednov dobim obvestilo, da so me sprejeli na EF. Pa to ni bilo edino vprašanje, postavljala sem še mnoga druga, tudi bolj zakomplicirana, in čisto vsakič je sledil pravilen odgovor.

In kar je blo še najbolj čudno... tud ena moja kolegica je šla takrat zraven in ona je bla takrat v 2 mesecu noseča. In vpraša mizo, če bo imela otroke in ji miza odgovori z "NE". Mi se pa vsi čudno pogledamo, češ kako je to mogoče, glede na to, da je kolegica noseča. Potem smo mislili, da je to edino področje na katerem je miza kiksnila. Vendar ni! Kolegica je čez nekaj tednov imela spontani splav 8-O

Ena gospa na tisti kmetiji je rekla, da miza deluje na energijo oseb, ki sedijo za mizo, v angleščini se to imenuje "table tapping" in se baje da narediti z vsako lažjo mizico, samo najmanj 3 osebe morajo bit. Ko smo se mi usedli za mizo, smo morali položit roke gor, prej moraš dat vse prstane, ure in zapesnice dol. Po ene 5 do max 10 minutah se je miza začela premikat. Spraševali smo jo najprej kok smo stari, če smo sodelavci, sošolci, če smo vsi iz istega kraja, pol smo pa zastavljal še najbolj osebna vprašanja, na katere le vsak sam ve odgovore. Za preteklost in sedanjost je vsem vse prav napovedala. Res neverjetno! Miza se pa dvigne tako, da se nagne na eni strani (dve nogi gresta v zrak) od tam ene 5 cm, glih tok, da maš mizo tako rekoč v naročju.

Pa še nekaj: pred 2 leti je bil tam tud en moj frend, ki sicer ne verjame v te stvari in je bil čist "flashed" ko je prišel nazaj. Baje je tud njemu vse detajlno zadela! Pa še mal norca se je delal, kajti takrat ko je bil tam, je bilo ravno svetovno prvenstvo v nogometu in je šel še to spraševat kdo bo prišel v finale, kdo bo zmagal... :D miza čisto vse zadela!!! Ene 2 tedna pred koncem svetovnega prvenstva nam je on povedal končne rezultate in noben ni mogel verjet... sploh to, ko nam je rekel, da bo Italija prvak... in "BOOM" na koncu je bilo res vse tako kot napovedano... Noro res!

In še eno pravilo je: ne smeš spraševati stvari, s katerimi se potem lahko okoriščaš. Recimo številke za loto ne pove, pa tudi koliko let življenja je še pred teboj ti ne pove. Takrat bojda miza "zblazni".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mikena ()

BlackHole ::

Tukaj pa rukaš mizo, dokler se ti ne zdi, da si dobil pravilni odgovor.

Pa recimo, da sem opazovalec. Potem bi sigurno moral opaziti, da tisti, ki sedi za mizo, jo "podzavestno" dviguje s pomočjo rok ali čega drugega. Čudno mi je, da V-i-P recimo kaj takega ni opazil.
Čeprav ne vem, kako bi lahko dvignil sprednje tace mize, ko imaš roke položene na njej, brez da bi se tega zavedal.
LP Marko

kopriwa ::

@Cameron
A se ti ne zdi, da bi lahko podatek ,da bo Italija svetovni prvak, pretvoril v denar? Al v tistem primeru ta zblaznelost ni delovala?

teomonk ::

svetovno prvenstvo v nogometu in je šel še to spraševat kdo bo prišel v finale, kdo bo zmagal... :D miza čisto vse zadela!!!



Kaj to ni sportna napoved... :)

jype ::

Supermiza skratka.

Da ni v sorodu s to mizo?

zcetrt ::

No, pa dajmo malo obdelat tole Cameron:

Študij: Vpišeš se na tri fakultete po vrstnem redu želja. Kaj je bilo na prvem mestu? Tale je precej bosa.

Otrok: Upam, da se nosečnica ni tako zasekirala zaradi te mize, čeprav bi bilo to zelo kritično. Recimo, da je tale nekoliko sprejemljiva.

Fuzbal: Ne me hecat. In kako je miza vedela, da se prijatelj ne bo šel športnih stav? V zadnjem odstavku namreč poveš, da miza zblazni. Zblazni ob napovedi ali takrat, ko dobiš izplačan znesek? Ker potencial okoriščanja je bil sila velik, če mene vprašate.


Človeka se lahko nategne na tisoč in en način. Že brez znanja psihologije. Z njim in nekaj spretnostmi pa še toliko bolj. Ta postavka o okoriščanju je ena bujneše cvetočih po brezmadežnem spočetju. Danny si ne zrihta niti dobitka na gasilski veselici, medtem ko lahko računa za vedeževanje obupanim preko 090 linije. To je torej bolj humano in etično kot loterijski dobitek. Ali pa recimo pred testnim poletom kakega aviona napove, da bo dol padel in da naj še malo poštudirajo, kaj bi bilo lahko narobe. Mislim, da bi mu takoj nakazali zgleden znesek.

Potem so še argumenti, videni v raznih nadaljevankah, kjer so racionalni policisti bad-guyi ker zaje...ajo jasnovidke. Uboga reva žal ne vidi ravno dnevniškega prispevka, ampak le drobne namige. Ja zaboga, a za računat ljudem je pa dovolj in zadosti etičnemu kodeksu?


Ne želim žaliti mize ali ljudi, ki jih je vrgla na rit. Oporekam pa argumentom in navedenim neumnostim. Dobuščam pa "voodoo" v stilu Darena Browna ali kaj je že tisti tip, ki te nategno ko lastiko.
4.

mktech ::

Predpostavimo, da je to kar pravita Cameron in V-i-p res, torej miza zna napovedovati.
Se vedno pa nisem zasledil odgovora, kako za vraga miza napoveduje. Za stevila je omenjeno, da poskakuje. Kako miza rece "ne"? Miruje, torej 0? Kako pove, da bo zmagala Italija? Poskoci tolikokrat kolikor je predklicna za Italijo?
Saj ne, da se delam norca, pravim, predpostavimo, da je to res - kako dobim odgovor?

Luka Percic ::

Vendar ni! Kolegica je čez nekaj tednov imela spontani splav

Holy shit.

Povsem jasno je da ste ji z svojo(in njeno) fanatičnostjo povzročili splav.
Resnično ste podli ljudje. Resnično.
Kako boste spali?!
Ubili ste "otroka"!

Igrat se z človeškimi mislimi je zelo zabavno. Dokler to počne čarovnik na odru.
Če se pa kup budal zbere na kupu, pa bodoči otrok umre.
Škoda.

Recimo športna napoved, številke za loto ne pove, pa tudi koliko let življenja je še pred teboj ti ne pove. Takrat bojda miza "zblazni".

Heh, prvo opišeš športno napoved, potem pa rečeš da ni možno.

Same neumnosti.
Thomas je dal zelo dober odgovor, žal pa ga moram zavrnit, ker sem še predno sem se usedel za mizo, pomslil točno na to in sem zelo pazil na roke, kaj delam in kako ter sem jih zelo narahlo držal gor in sem videl da ne dvigujem jaz mize, ampak jo nekaj drugega...

Aha, če se tebi ne zdi da jo dviguješ, potem jo že ne? Nemoreš toliko pazit da nebi dvigoval mize. Nemoreš. Si že pomislil zakaj omejitev da mora bit lahka? AA?

Razlago ste imeli, če vam ni všeč se pa obrnite na kakšno sekto.
Morilci otrok.


Če se hoče kdo 100% prepričat, naj reče osebi ki jo pozna in nebo za mizo (niti v isti sobi), naj s pomočjo funkcije random napiše 10 številk od 1-100. Po vrsti. Potem naj pa miza ugotovi kako in kakšne številke so na tem listku ki počiva doma v kuverti. Napiši si številke ter jih pojdi domov preverit. Če falijo številke ali vrstni red- miza nima pojma.

Seveda nima, saj je Fucking miza!

borchi ::

> Miza se pa dvigne tako, da se nagne na eni strani (dve nogi gresta v zrak) od tam ene 5 cm, glih tok, da maš mizo tako rekoč v naročju.

naj miza dviguje diagonalni nogi, če je že taka faca...
l'jga

Mahdi ::

Mene je punca lansko leto prepričala da preizkusim to zadevo. In moram rečt, da sem bil dokaj šokiran nad rezultati. Miza dejansko odgovarja na vsa vprašanja in to vsakič pravilno. Vsaj meni je čisto vse zadela. Je pa res, da moraš bit precej strpen, ker včasih kar dolgo časa čakaš na odgovor. Sprašuješ pa lahko vse živo... meni je šlo med "seanso" vse živo čez glavo... iskal sem "luknje" in trike v sami izvedbi, ampak na koncu nisem ničesar našel. Postavljal sem še najbolj "tricky" vprašanja, kjer bi lahko miza kiksnila, ampak ni šlo. Vedno vse pravilno!

Miza pa zgleda takole:



--> KLIK (za vse skeptike)

Najbolj čudno pa je blo to, da je moja punca vprašala, če ima tud sama doma tako mizo, ki bi znala odgovarjat na takšna vprašanja, in je sledil odgovor z "DA" (pač ne dobesedno, ampak se je miza na eni strani dvignila). In baje imajo doma res neko staro klubsko mizico in po izkušnjaš sodeč se jo res držijo neke višje sile. Miza lahko poskakuje, če dlje časa držiš roke na njej. Celo dvigne se lahko če dlje časa strmiš v njo... kot neke vrste telekineza.

Baje je veliko takih miz, ki imajo takšne "sposobnosti". Pogoj je le ta, da ni narejena iz vijakov, ampak mora biti samo iz lesa, pritrjena pa je lahko le z lepilom. Se pravi nič kovinskega!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mahdi ()

Luka Percic ::

Celo dvigne se lahko če dlje časa strmiš v njo... kot neke vrste telekineza.

Jup, edini pogoj je da se ga prej fajn zapohaš.

Potem pa kar začne letet.

Fijuuuu......

Zgodovina sprememb…

V-i-p ::

Še nekaj. Mene je najbolj fasciniralo vprašanje, ki sem ga zastavil mizi in sicer: miza, povej mi v katerem mesecu je rojen moj dober prijatelj ta in ta (pač na hitro sem enega bleknil) se dvigne 6x... ok, miza povej mi dan rojstva tega prijatelja... se dvigne 11x... Ok, nekako nič posebnega, če takrat še sam priznam sploh vedel nisem kdaj je kolega, ali bolje rečeno znanec rojen. Si predstavljate kako zalepilo me je, ko sem ga čez teden, dva srečal in povprašal za ta podatek? Ko mi je pribil da je rojen 11.ga junija? No, to me je ful šokiralo, da je ugotovila nekaj, kar še sam RES nisem niti v sanjah vedel...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

borchi ::

bi še mogoče šel pogledat, sam sigurno so že čist razguncali tole ubogo mizo v skoraj enem letu odkar na tistemle radiu delajo reklamo zanjo...

no, mogoč pa grem sam na pir tja, verjetno je itak samo to poanta tele reklame. smiljan mori (al kva je že un) bi bil ponosen na vas...
l'jga

Luka Percic ::

Mene pa fascinira kako ste zaljubljeni v idejo da je to res, da sploh ne pomislite kaj je vse lahko vzrok vašim "dokazom".

Lahko si zgolj približno vedel(napol podzavestno), lahko je kdo ki je bil okoli tebe, lahko je bila le sreča,..

Ampak ne- miza je čudežna.

No jaz stavim vse svoje premoženje(ni veliko-še:))na to, da miza nezna nobenega odgovora bolje kot udeleženci ter kocka. Če se bo nabrala na drugi strani dovolj velika stava, da se mi bo splačalo, bomo to mizo razkrinkali.

Dejmo denar na mizo!

Dovolj imam prepričevanja trdoglavcev- čas je da jih oberemo:)

borchi ::

luka veliki, miza ne bo dala od sebe nič, ker se bi pri tem trdoglavci ali pa ti okoristil :D
l'jga
««
«
1 / 22
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljše dvižne pisarniške mize? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34184469 (3480) vidko54
»

Miza, ki napove prihodnost - The Movie! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11318762 (12170) BigWhale
»

Kako najti vodo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7527812 (20735) Vajenc
»

Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6227147 (24636) root987

iščem vedeževalca

Oddelek: Loža
366996 (5685) Gandalfar

Več podobnih tem