» »

Miza, ki napove prihodnost

Miza, ki napove prihodnost

««
3 / 22
»»

jrtjtejtt ::

Luka, Warp:

Ja sm mislu da miza lebdi, nism preveč pozorno bral obširnega razlaganja v temi :D

Ma tole bomo šli s kolegi enkrat preverit, k bo cajt. koroška ni tolk oddaljena od pohorja.
Opremljeni seveda s kocko,kamero itd.

Sc0ut ::

Očitno so link že pejstali. Sem ga rajši zbrisal. Admin lahko cel moj post zbriše. Oziroma, bi bilo zaželeno.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sc0ut ()

svenica ::

Kaj ko bi počasi nehali postat linkov do tega bebavega članka?

edit: škrat

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: svenica ()

jype ::

No, jaz se javim da grem tudi poleg enega believerja.

Potem lahko primerjamo moj in njegov EEG in EKG, to je razmeroma enostavno merit, pa en seizmograf na tla in enega pred bajto, da vidimo kaj se sploh trese, pa seveda na vsako nogo mize eno kamero uperit, na mizo postavit en inercialni navigacijski modulček pa en dinamometer vpet med tisti rob mize ki se dviga in tla pod njim, da vidimo, kolk je reč močna...

Prej ali slej pridemo zadevi do dna.

Jaz sem sicer prepričan da je igralna kocka dovolj dober inštrument za ugotovit, da miza dejansko ne deluje ne v prihodnost ne v preteklost, ampak če se že ukvarjamo z neumnostmi, zakaj ne bi bili pri tem temeljiti?

Thomas ::

Včasih je trik presenetljivo neočiten.

Bom povedal resnični primer. "Medij" je ugibal naslednjo slučajno številko med 0 in 9. Števila je dobavljal računalnik.

In glej ga šmenta, "medij" je imel rahlo, ampak statistično nesporno tendenco, da je ugibal bolje, kot bi smel.

Dolgo časa niso mogli ugotoviti, kako hudiča mu to uspeva, saj ni bilo videti nobene goljufije ali karkoli.

Dokler ni nekdo pogruntal, da bi morda random generator lahko imel napako, ki jo je "medij" nekako skužil.

V resnici je ta napaka res bila, saj je program po ponavljanju številk, naslednje ponavljanje večkrat "umetno" preprečil.

Človek, brihten kot je, je to hitro dojel in se tega pravila posluževal.



Pa so že vsi mislili, da vidijo duha.



Jaz bi od mize hotel zvedeti naslednjega Mersena. Ali pa galaksijo, kjer bo počila prva supernova. Če že lota huda miza ne pusti špilat.

Ma kaj loto, Texas Hold'em online eden špila, eden pa mizo programira.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

poweroff ::

Hehe, kaže, da bo treba ustanoviti Kult nezmotljive Mize.

Najboljši mi je komentar nekoga, ki je kao skeptik, vendar pa se že vnaprej opravičuje vsem believerjem pa tudi Mizi, ker bo napisal eno skeptično poved. ;)

Jypetova ideja se mi zdi še najboljša: en meče kocko, miza pa "uganjuje". Okoriščanja ne bo, zadevo se lahko ponovi 100x - pa bomo imeli lep statističen izračun za korelacijo.
sudo poweroff

V-i-p ::

Fajni komentarji :) No saj pravim, pejte probat, pa bomo pol vidli kako se bo kakšen komentar spremenil... ali pa tudi ne.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

BlackHole ::

Potem pa sem šel z vprašanji vse globlje in globlje ter postavljal še tako zakomplicirana vprašanja, na katera še sam nisem vedel odgovorov, nakar je vedno znova in znova sledil pravilen odgovor. Ne spomnim se niti enega vprašanja, pri katerem bi miza zatajila.

Noben se ni obregnil nad tole? Kako si vedel, da je bil odgovor pravilen? To bi se že sam lahko vprašal.

Sploh razna vprašanja s ciframi so precej neverjetna. Recimo, da zadane dan, mesec in letnico rojstva od nekoga, ki ga niti sam dobro ne poznam.

Na kakšen način pa miza poda letnico rojstva? Opiši na tvojem primeru.
LP Marko

michel ::

Tako kot je že nekdo pred mano napisal, miza je ozka in visoka in če ste kdaj imeli doma karkoli podobnega veste da na njo ni pametno dajat kaj lomljivega, ker se že ob majhni sili zvrne. Tako da tisto ko položiš roke nanjo in čakaš, pravzaprav čakaš sebe. Rečeno je bilo da jih mora več(vsaj trije če se ne motim) hkrati položiti roke gor, kar pa še dodatno zmede in privede do nezavednega nagibanja mize.
Glede na to da miza ne dopušča okoriščanja, pomeni da ne gre le za nedolžno napovedovanje prihodnosti naivne mize, temveč tudi za višek inteligence katere človek, ki je mimogrede tudi sam ustvaril mizo, ni zmožen.
Ne trdim da avtor teme laže in si izmišlja, in zdi se mi ga pravtako nesmiselno prepričevat da to kar je videl in slišal ni res. Le komu bo verjel če ne tistemu kar lastne oči zaznajo. Pa vendar bi bilo potrebno pustiti nekaj prostora možnosti napačni interpretaciji dogodkov.

lp

Keyser Soze ::

Tole glede praštevila sem pa tudi sam pomisli. Sam hudič je, da nimam pojma, kako bi se zmenila za mizo. Če bi znala pisat bi blo to čist preveč fajn.

Najbolj me pa matra firbec, če je miza še vedno aktivna, ko jo neseš na sredino vrta na mehko zemljico in jo tam sprašuješ stvari? Al rata živčna, ker ni več v naravnem okolju?

P.S.: A se je treba najavit preden prideš tja? Al lahko upadeš kot en padalc? Ker imam veliko željo, da bi ta vikend odšel tja z dvema igralnima kockama, in enim lončkom. Da bomo šele po podanem odgovoru prečekirali ali so res padle tiste številke, ki jih "piše" miza.
OM, F, G!

imagodei ::

@V-i-p:

Torej trdiš, da ni mogoče, da te prevarala podzavest? Si si pogledal tisti video o Ouiji boardu (ne vem, kdo je že dal link) in razlago z vidika psihologa? Nobeden od udeležencev menda ni premikal ploščice po Ouiji boardu. Zanimivo pa, da je "duh", ki menda vidi v naš svet, vsakokrat zgrešil YES/NO odgovor, ko so ploščo zasukali.

Anyway, power of the mind je res huda zadeva. (Tudi sam rad verjamem v ezoterične zadeve, ampak če se da razložiti z naravnimi zakoni, prostora za ezoteriko ni.) Resno, podzavest te lahko blazno prevara in sploh ni potrebno, da si za to posebej dovzeten. Možgani imajo tendenco, da pojasnjujejo pojave. Če jih ne znajo pojasniti z vsakdanjim, se bodo zatekli k nevsakdanjim rešitvam. Če tudi to ne bo šlo, bodo vpeljali ZF. Poskus lahko narediš, če se pelješ ponoči z avtomobilom po cesti skozi gozd, kjer je precej pogosto, da srečaš kakšno srno. Ker jo bodo tvoji možgani pričakovali, bodo vsak grm ali vejo, ki bo spominjala na srno, "spremenili" v pravo srno, ti boš pa stalno na bremzo stopal.

Resno, na YouTube si poglej serijo Tricks of the Mind in pa Trick or Treat od Derrena Browna. Čist tako, za okus, kaj se lahko naredi v 2 minutah s popolnoma zdravo, normalno osebo: Colourblind.
- Hoc est qui sumus -

Keyser Soze ::

Aja, še tole. Vplačila za tekoči krog igre Loto se sprejemajo še na dan žrebanja do 15.00 ure. Torej... Če ste tam ob recimo okrog 15.30, miza že lahko pove točen rezultat, saj sodelovanje v igri oz. morebitno okoriščanje ni več možno. Fajn. :)
OM, F, G!

BlackHole ::

Zanimivo pa, da je "duh", ki menda vidi v naš svet, vsakokrat zgrešil YES/NO odgovor, ko so ploščo zasukali.

Saj, ne da verjamem tem rečem, ampak kako veš, da ni to bilo odigrano?
LP Marko

boych ::

Ok nihala, to mizo ipd. se da razložiti, da je to kao podzavest. Sem pa bil prejšnji teden priča dogodku, ki si ga nikakor ne morem razložiti.
Moja punca je prejšni torek gledala na neko oddajo v kateri je sodeloval znani iluzionist ali kar pač je Uri Geler. Napovedal je, da naj vsak doma pred sprejemnikom vzame v roko neko nedelujočo stvar in da bo on kao preko TV naredil, da bo stvar spet delovala. Moja je vzela v roko uro od hčerke, ki že kako leto ne deluje, ker je verjetno baterija prazna. Uro sem pred tem poskusu tudi sam pregledal in ni delovala in tudi ni bil nastavljen točen čas. No potem je oni tam na TV-ju nekaj odšteval v hebrejskem jeziku in ko je končal je ura delovala za nameček pa je kazala še točen čas. Ura po tednu dni še vedno dela!!
Popolnoma lahko izključimo, da je moja karkoli nastavljala, ker sem ji cel cajt gledal pod prste.
Kako je to možno mi niti najmanj ni jasno...

P.S. Zdi se mi da je danes ob 20.15 spet tale Geler nekje na enem satelitskem kanalu, nisem pa siguren.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: boych ()

Keyser Soze ::

A če gledam ponovitev tudi deluje?

Bom namreč kar servis odprl, tak univerzalen. Posnamem Gelerja, vzamem pokvajeno računalo(mobi, mlinček, avto, oil drill, space shuttle...) in pritisnem play.:D
OM, F, G!

leinad ::

Pri tej mizi so nadvse zanimive njene fizične lastnosti- dolge ozke noge, majhna masa ter njena ozkost površine v smeri rok. Kakšno naključje, da ravno te lastnosti pripomorejo k zmanjšanju minimalnega potrebnega navora sile rok, da privzdigneš mizo, kajneda?

Thomas ::

Rabiš razlago, boych?

Komot ti jo dam, samo da je ti ne boš sprejel. Itak pa jaz ene 95% pišem za druge, ne direktno za tistega, na katerega se moj reply formalno nanaša.

Če sem jaz Jurij Geler, ali kdorkoli z dovolj veliko karizmo, lahko tudi Richad Quest s CNN ali celo Elen Batista Štader s TV Lublana ... potem je moj line of rasoning naslednji:

Ta trenutek me gleda med 100000 in 10000000 ljudi. Vsak tadrugi do tadeseti klovn ima kaj pokvarjeno. Uro, torbico, čevelj ... Se pravi, kar lepa zbirka pokvarjene krame. Med to kramo so predmeti, ki jih je recimo okvarila vlaga, pa so se že posušili in tako samodejno popravili. V kakšno gereto je zašel prah, ki so ga potem požrle tiste čudne žuželke, ki se z njim futrajo. Itd. Eno promilo je sigurno takih primerov.

No, zdej pa če jim tkole lepo sugeriram, se bodo nekateri od njih res zmigali in preverili svojo odpisano kramo. Preprosto mora se zgoditi, da bi pri komu uspelo.

Lahko bi tudi omenil 100 € bankovec pod foteljem, sigurno ga kdo ima, vendar bi bilo to preveč prozorno. Gremo raje na pokvarjene ure.

No, in potlej se bodo nekateri boychi sami trudili mojo slavo nosit v svet.

Kdo upa rečt, da to ne deluje?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

boych ::

@Thomas

ma si pameten....
To je bila zelo slaba razlaga, za uro, ki jo poganja baterija, ki je že sigurno več kot eno leto noben ne uporablja, ker ni delovala, verjetno zaradi prazne baterije... No kaj pa točen čas????
Glej, da ti razložim problem. Moja rada verjame v take in podobne stvari, jaz pa sem totalni skeptik, ker vem da so več ali manj vsa ta sranja dobro načrtovane prevare in prav zaradi tega sem tudi stvar dodobra prečekiral, da mi draga ne bi potem solila pameti. Vendar sem tukaj potegnil takratko, ker pač ne najdem nekega pametnega odgovora, ura pa že cel teden deluje.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Thomas ::

Jurij Geler, al kako se že kliče un tip, ima med milijonsko publiko VEDNO nekaj takih, ki se bodo zaklinjali, kot se zaklinja boych.

Sej to je jasno. Ima celo take, ki ga gledajo stoječ na glavi med yogo. Tko da ... takelih boychev je pa še dosti več.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Ma že kakšen boych s pokvarjeno uro, tudi kakšnega redoljubnega sorodnika, ki popravlja stvari, puca madeže po tleh, menja stare baterije, naštelava ure in podobno. Potem se mu pa tega niti ne zdi vedno vredno omenjat.

Geller je pameten, vse to ve. Potem pa lovi ... naivneže v zelo na široko vržene mreže.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> A če gledam ponovitev tudi deluje?

> Bom namreč kar servis odprl, tak univerzalen. Posnamem Gelerja, vzamem pokvajeno računalo(mobi, mlinček, avto, oil drill, space shuttle...) in pritisnem play.

Ne. Ker se boš okoristil. Na kar je vsako čarovništvo alergično in preneha delovat.

> A če gledam ponovitev tudi deluje?

Ja, sej boych sigurno ni gledal direktnega prenosa iz Izraela, pač pa se je tista oddaja že prej kakšne mesece valjala po skladiščih, preden so jo predvajali.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Polega tega, koliko ur se je čudežno popravilo že pri snemanju. Pri morebitnih ponavljanjih prizora, ker je ravno letel avion zunaj, pa ni bil gospod režiser zadovoljen.

Pa potem, med montažo. Klasično ali elektronsko, ko so to vrteli.

Potem pa še pri vseh ponovitvah po vseh satelitskih, lokalnih in nacionalnih kanalih.

Pa še zdej, ko eni to nonstop gulijo preko youtube.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

andromedar ::

Saj ne da se postavljam na katero stran v tem trenutku, ampak tudi jaz sem imel pokvarjeno uro v rokah (prazna baterija)....ki po Gellerjevih "3-2-1" v Hebrejščini še vedno ni delovala :)

Thomas: Oddaja je bila iz Nemčije (Pro7?), naj bi bila "LIVE"....kolikor lahko temu verjamemo.
Eh?

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::

A to je ona oddaja, ko je zadnč en Japonc udarjal po plastičnih kozarcih, pod enim pa je bil nož??
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

SmeskoSnezak ::

Če je prava, se imenuje show: The Next Uli Geller. Zadnič je bil en tip z vranom, pa z njim govoril. Vran je preletel prostor, morala je bit tišina. Zatem se začel tip menim z vranom v nekem čudnem jeziku in je spraševal oz. odgovarjal folku, kaj so meli napisano na en list papirja. Baje da bi se naj vran pogovarjal tudi z ljudmi na drugi strani. Ena punca je na list napisala vprasanje, kak je njenemu atu ime (baje ga nikol ni poznala), napisala je neko cifro. Krokal jo je uganil. V glavnem, podobnost s tole mizo.

p.s.:Malo lepše razložena oddaja: KLIK Btw, sn našo tudi debato na enem forumu, kjer je enmu tud začela ura delat. KLIk
@ Pusti soncu v srce... @

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::

včasih se sprašujem v katerem stoletju živim, da dejansko poteka takale debata

zlobcek ::

Zdej najprej naj povem, da sem navadn strojnik in me kaj dosti tegale voodooja niti ne fascinira.

Ampak nekje sem prebral, da si človeški možgani zapomnijo čisto vsako stvar, ki smo jo kadarkoli slišali/videli. Poleg tega je pa vecina ljudi za popizdit nedovzetna za postavljat neka vprasanja, ki jih ni že nekje kdaj slisala. Ubistvu smo neumni stroji polhni slik in spominov, ki jih ne mormo koristit ker enostavno zavestno ne mormo do njih.

No to sem prebral že ene parkrat od enih pametnih znanstvenikov.

Mogoče je kaj na tem.

Zakaj se dviguje vsem ki pridejo? Da greš probat moraš očitno že bit dovzeten za take stvari. Tisti, ki jim dol visi verjetno nebi šli probat - in so to potem avtomatsko tisti drugi ljudje, ki se jim mogoče nebi dvignila.

Nej gre že nekdo s kocko tja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zlobcek ()

nurmaln ::

yp, se strinjam

ko bo nekdo povedal da mu je miza pravilno napovedala 10/10 metov kocke, potem grem pa pogledat ;)
do takrat je vse skupaj zguba časa

jype ::

Obstaja ena prima psihološko-matematična finta, ki odlično ilustrira, kako se da ljudi okol prinest. Takole gre:

Izmisli si številko od 1 do 10, pomnoži jo z 9, seštej posamezne števke dobljenega števila in od vsote odštej 4, potem pa poišči od števila, ki ga tako dobiš, ustrezno zaporedno črko v abecedi.

Izmisli si državo, katere ime se začne na to črko, nakar od števila spet odštej 4 in zopet od poišči dobljeni razliki ustrezno zaporedno črko v abecedi.

Izmisli si sadje, katerega ime se začne na dobljeno črko.

Potem z miško označi tekst med enačaji:

========================================================
Na Danskem ni ananasa.
========================================================

Razlaga je pod to vrstico:
========================================================

V prvem koraku vedno dobimo število, pri katerem je vsota cifer enaka 9. Ko odštejemo 4 dobimo 5, kar nas v slovenski abecedi pripelje do črke D. Ker je Danska poleg Dominike, Dominikanske republike in Džibutija edina država, ki se začne s to črko, bo preko 99% ljudi najprej pomislilo na Dansko. Ko odštejemo še 4 dobimo 1, kar ustreza črki A. Ker je Ananas precej bolj mainstream sadje kot Avokado ali pa Araza ali kakšno še bolj eksotično sadje, bo spet velika večina ljudi najprej pomislila nanj. Tako lahko poznate njihove misli, še preden vam jih zaupajo - ogromno jih je, ki so nad stavkom "Na Danskem ni ananasa." šokirani - ker jim seveda najprej ni jasno, kako finta deluje in jih zaskrbi, da jim kdo res bere misli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

MadMicka ::

Men je pa hecn naslednje: Včasih po TV-ju, ko šaltam programe, vidim vedežavnje preko TV-ja. Pokličeš na številko 090 - se pravi plačuješ in potem ti napovejo okvirno prihodnost. Če hočeš bolj podrobno, se moraš še dogovoriti za sestanek z vedeževalko. Vse lepo in prav, ampak če človek res verjame v to in res plača, bi reku, da gre za goljufijo in bi lahko prej ali slej vedeževalca spravil za zapahe.

Pomoje se je kaj takega, npr. v ZDA :) , že zgodilo. Se pravi, je "ogoljufana" stranka tožila vedeževalca.

Barakuda1 ::

Sprva se v tej temi nisem nameraval oglasit, zdaj mi gre pa zadeva počasi že na smeh.

Na štajerskem koncu "trik z mizo" že dolgo poznajo in so si z njim v zabavo krajšali noči, medtem ko so "pukali perje" (hhhmmm, nekam dolg sem že na svetu, ker se tega še spomnim :D )

No zadeva deluje takole.

Ko roke z razprtimi dlanmi položiš na rob mize, z rokami ne pritiskaš navzdol, pač pa povlečeš roke k sebi.

Trenje na površini mize zaradi razprtih dlani je kar veliko (površina celotne dlani pač), ostalo naredijo zakoni fizike (tiste Njutnove iz osnovne šole :D )

Sila, ki je pri tem potrebna, je pravzaprav minimalna in pri nekom, ki štosa ne pozna zadeva deluje celo na podzavestnmem nivoju.

Skratka, miza, (ki le ni pretežka in nima ravno nog (težišča) postavljenega točno pod nivojem rok, se bo z lahkoto dvigovala.

Tista konkretna miza na sliki, pa je takšne konstrukcije (in teže), da jo z lahkoto premika tudi otrok ali bolj šibko dekletce.

Sicer pa poskusite sami doma. Sedite za kakšno mizo, položite roke na rob mize (morda kakšnih 5 cmm od roba), in potem povlecite roke k sebi.

Začudioli se boste, kako "pametno" mizo imate morda kar v svoji kihinji;) :D

p.s.
Če sem komu pokvaro vesleje, se opravičujem:8) 0:)

SmeskoSnezak ::

Če prav kapiram, praviš, da se ti miza zalepi na roke? :D
@ Pusti soncu v srce... @

strictom ::

Sila lepenja dufus!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Azrael ::

Da, lepenje je vedno večje od trenja.

Zaradi lepenja uspeš roke "prilepiti" na mizo, ki mora biti primerno nestabilna. Če imaš še malo otrple roke (mravljinci), še toliko bolje za finto. Če takrat zapreš oči, še bolje.

Marsikdo ne more držati pri miru iztegnjenih rok, če zapre oči. Kar je najlepše, ne čuti, da roke malenkostno premika.

Potem pa si postavljaš vprašanja, na katera si vsaj nekoč vedel odgovor. Trik, če dovolj verjameš, včasih celo deluje neverjetno dobro.

Ampak tu ni nobene magije, samo sposobnost možganov.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Azrael ()

boych ::

Bravo Thomas celih 20 min si porabil, da si uspel napisati cele 4 poste :). Tako si zaljubljen v svoje ugotovitve, da sam sebe repliciraš. LOL

Če bi moj post vredu prečital, bi iz njega razbral, da jaz ne verjamem v vse te natege raznoraznih ''čarovnikov'' in dobro vem, da je ta Jurij Geller, kot ga ti imenuješ, iluzionist. Je pa zanimivo, da je ura začela delovati...verjetno bi tudi brez ''Jurija'' pod istimi pogoji...in ne sploh ni bila nikjer izpostavljena vlagi ali prahu, ker je že kar nekaj časa ležala v predalu...

No sicer sem pa opisal svojo izkušnjo, ravno tako kot je svojo opisal avtor te teme...
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Thomas ::

> Je pa zanimivo, da je ura začela delovati...

"Zanimivo", da si se na tisto uro spomnil ravno ob tej oddaji.

Delovala je pa že prej. Morda kakšen dan, morda kakšen mesec, morda kakšno leto. Kdo bi vedu.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

V-i-p ::

Hmm, da dam replay na par gornjih postov... Če bi bil prvič tam in samo enkrat, bi dotičnim postom še verjel (kako da sam premikam mizo ipd...) v bistvu, če po pravici povem, sem po prvem obisku točno to tudi mislil, ampak... ko sem šel naslednjič, sem PAZIL na te stvari, roke sem držal gor čisto narahlo, pazil na premike in se "kontroliral". Pa je miza ugtavljala in če ne zamerite, bom bolj naglas napisal: PRISEŽEM, PRI VPRAŠANJU KATERI MESEC IN KATERI DAN IMA TISTI ZNANEC ROJSTNI DAN, NISEM TEGA ŠE SAM NE VEDEL! Kot se mi tudi ni sanjalo, kolikokrat v življenju je bila od punce mama v bolnici, pa sem jo potem doma vprašal. Kako za hudiča sem si potem sam pravilno dvigoval mizo?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Daedalus ::

Sej so ti povedali. Podzavestno možgani hranijo mnogo več informacij, kot si jih v danem trenutku sposoben zavestno priklicat. Z malo psiho-magije pa se da. Zdaj, če temu nočeš verjeti, tud prav. Boš pač verjel v prihodnost napovedujpče kose lesa. Vsakemu svoje, I guess.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

The_hammer ::

Bah, nehte se kregat o neki oddaji ko je za lase privlečena, pa še off je. Drgač se pa strinjam z barakudo in to je povsem dobra razlaga. Kaj bi se le zgodilo, če bi iz mize umaknil roke medtem ko bi se dvigovala, verjetno miza ne bi delovala več? >:D Imo to je vse v glavi oz. rokah. Podzavestno pa tak al tak veš odgovor na vprašanje ki si si ga zastavil sam... Nasledni naj vpraša mizo, miza ali se dviguješ sama? Verjetno ne bo nič. Miza ali te dvigujem jst? Verjetno ne bo nič. Miza ali je to nateg? DA!
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W

drejc ::

Dej vip vpraš jo za moj rojstn dan...loh brez letnice >:D
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Keyser Soze ::

Em, še zdaj ni nihče povedal, kakšna je procedura, da se dokoplješ do te fenomenalne mize (fucking John Travolta man!!).:D
OM, F, G!

BlackHole ::

Samo, da ti noge od mize dvigneš za 5 cm, moraš z rokami nardit že kar pošteno viden premik. Če že sam tega ne bi opazil, bi kak opazovalec sigurno moral.
LP Marko

boych ::

@Thomas

Marička si si ti sploh prečital moje poste?!?!'
Preden je moja punca vzela uro v roke, sem jo jaz imel v rokah in URA NI DELOVALA, TUDI ČAS JE BIL NAPAČNO NASTAVLJEN!!!!
Napisal sem samo, da si pač tega ne vem razložit...boli mene ku*** za tega Gellerja...

Eh ne da se mi več....
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Keyser Soze ::

Kaj pa če je toplota rok naredila svoje? Pač zalaufala uro, ker se je segrela baterija? Točen čas je pa posledica tega, da ima ura "radio controlled" funkcijo.:D
OM, F, G!

boych ::

Ja to z toploto bi bilo čisto možno, ker je bila ura stisnjena v dlan vsaj 5 min, če ne več...ne ura nima radiocontroled funkcije, ker je neka chip otroška ura.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

borchi ::

> Ja to z toploto bi bilo čisto možno, ker je bila ura stisnjena v dlan vsaj 5 min, če ne več...ne ura nima radiocontroled funkcije, ker je neka chip otroška ura.

se pravi pojasnili smo en čudež. za točen čas pa... saj veš, da tudi pokvarjena ura je popolnoma točna vsaj dvakrat na dan? :D
l'jga

BigWhale ::

Cisto preprosti test je takle:

Prijatelju reces naj si izbere neko stevilo in pocaka zunaj pred hiso. Potem pa mizo vprasas katero stevilko si je izbral prijatelj.

SmeskoSnezak ::

A bi lahk nehali "jamrat" pa že enkrat it to mizo sprobat? :D
@ Pusti soncu v srce... @

V-i-p ::

Tole BWjevo foro bi lahko kdo sprobal, če bo šel gor... Prvič ko bom imel možnost spet it, bom marsikatero foro pobrano od tu sprobal... Vključno z snemanjem, samo ne vem še kako, ker ne smeš imet na mizi ali rokah nobene take stvari, telefon, ura,... bom postavil kamerco na drugo stran sobe, pa da vidimo...

Pa še enkrat bi prosil, ne me prepričevat, da sem si sam mizo dvigoval no, saj nisem nor, če lepo pravim, da sem bil drugič HUDO previden in sem PAZIL na te stvari, tudi še vedno nimam odgovora, kako sem si dvignil točno tolikokrat mizo, ko pa za znančev rojstni dan še v sanjah nisem vedel...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: V-i-p ()

Thomas ::

V zgodovini telih miz, so ble že privezane na štrike, tudi.

Consider also this possibility!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
««
3 / 22
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljše dvižne pisarniške mize? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34285129 (555) waits321
»

Miza, ki napove prihodnost - The Movie! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11318823 (12231) BigWhale
»

Kako najti vodo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7527883 (20806) Vajenc
»

Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6227221 (24710) root987

iščem vedeževalca

Oddelek: Loža
367010 (5699) Gandalfar

Več podobnih tem