Forum » Zvok in slika » Razlika med Walkie talkiem in radijsko postajo
Razlika med Walkie talkiem in radijsko postajo
oseljeosel ::
Pozdravljeni,
zanima me, kaj je razlika med omenjenima napravama in zakaj je cena radijskih postaj tako visoka.
Lep pozdrav
zanima me, kaj je razlika med omenjenima napravama in zakaj je cena radijskih postaj tako visoka.
Lep pozdrav
link_up ::
ker walkie pozna 10 ali 20 kanalov in to je to. Ni nobenih podtonov ali zamikov za rx/tx...pac, nastavi kanal in govori. Moc oddajanja je seveda temu primerna...do 0.5W al kako ze...
In and Out
Frgazor ::
Jaz imam baofenge sprogramirane na pmr446 frekvence in na low power. Itak pa imam to bolj za hec v omari kot pa za uporabljat. Če miličnikom kaj ne paše naj me pa zaprejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi Redni PMR446 SKED V Sloveniji (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 99488 (1369) | hipertija |
» | Rtl-sdr - Tetra/DMR/ZARE - težave/problemi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 29597 (592) | hipertija |
» | Nakup PMR walkie-talkija? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 29395 (4839) | twom |
» | Prenosna CB postaja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17641 (5307) | ziggy42 |
» | BaoFeng UV-5RE Plus 2M/70cmOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3020 (2469) | VolkD |