» »

Prvi Redni PMR446 SKED V Sloveniji

Prvi Redni PMR446 SKED V Sloveniji

««
13 / 13
»
»»

ziggy42 ::

grbavec je izjavil:

Včeraj med 18.00 in 18.30 sem se javljal na kanalu 8 Suhorje ampak prehoda ni odprlo. Je prehod še aktiven?

Prehod je trenutno v izpadu, bo pa definitivno nazaj. Sporočim, ko bo porihtano.

hipertija ::

Mogoče bi bilo zelo zanimivo (če je že se opravičujem) - da se bi vezalo na aplikacijo zello. Tako bi prišle v upoštev tudi poc postaje, ki delajo preko lte omrežja ali pa celo meni ljubša kombinacija lte/uhf dmr/analog. Tako imaš 3 tipe možnosti komuniciranja. Javi, sledim.
Prekle za kurnk

ziggy42 ::

hipertija je izjavil:

Mogoče bi bilo zelo zanimivo (če je že se opravičujem) - da se bi vezalo na aplikacijo zello. Tako bi prišle v upoštev tudi poc postaje, ki delajo preko lte omrežja ali pa celo meni ljubša kombinacija lte/uhf dmr/analog. Tako imaš 3 tipe možnosti komuniciranja. Javi, sledim.

Dejansko že imamo eno Zello sobo, ki je vezana na konferenčno sobo obale, ta pa preko crosslinka k nam. Zello soba se imenuje Slovenia coast.
Povej več, kako bi lahko notri vezali še DMR. Mogoče bi bilo zanimivo sprobat, če ne drugega iz tehničnega vidika.

hipertija ::

Dmr iz ham omrežja se zaradi licenc in pravil ne more vezati, saj lahko oddajamo samo radioamaterji, bi se pa lahko vezali vsi pmr analogni linki, kar ste že sami ugotovili.
Prekle za kurnk
««
13 / 13
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rtl-sdr - Tetra/DMR/ZARE - težave/problemi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14029420 (415) hipertija
»

Navodila za Free radio network odjemalce - SW

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
81550 (500) ziggy42
»

Nakup PMR walkie-talkija? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17629251 (4695) twom
»

Walkie talkie ('dovoljenje') (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5422835 (2893) Nesho
»

Prenosna CB postaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5917570 (5236) ziggy42

Več podobnih tem