Forum » Omrežja in internet » PROBLEMI INTERNET TELEMACH
PROBLEMI INTERNET TELEMACH
perolord ::
Pozdravljeni.
Naj povem, da nisem nek strokovnjak okrog interneta, prosim pa za nasvet.
Doma imamo kabelski internet (optike ni) in cca 3 leta se pojavljajo kar redno težave z padanjem interneta (ne deluje..), kakšnim kockanjem televizije (sicer bolj poredko) - največji problem je internet, sedaj mi od včeraj ne deluje... (so že obveščeni).
PRedvsem me zanima naslednje, oni trdijo, da je problem v napeljavi v hiši...kar mi je čudno.. če deluje in izmerim hitrosti... je hitrost cca 750-850 / 45-75 mbps (paket pa je 1000/100 mbps) - to mislim, da je dovolj dober indikator, da je hitrost ok? Ali se motim?
Sem pa neuradno izvedel, da je problem v eni napeljavi, ki pride v našo ulico, katero bi morali sanirati - in mi je bilo svetovano, naj počakam, dokler ne bodo sanirali (kdaj pa bodo.. pa pojma nimam...).
Zanima me, kako bi tudi sicer izvedel, ali je lahko problem v hiši? Hvala za odgovore in nasvete.
Naj povem, da nisem nek strokovnjak okrog interneta, prosim pa za nasvet.
Doma imamo kabelski internet (optike ni) in cca 3 leta se pojavljajo kar redno težave z padanjem interneta (ne deluje..), kakšnim kockanjem televizije (sicer bolj poredko) - največji problem je internet, sedaj mi od včeraj ne deluje... (so že obveščeni).
PRedvsem me zanima naslednje, oni trdijo, da je problem v napeljavi v hiši...kar mi je čudno.. če deluje in izmerim hitrosti... je hitrost cca 750-850 / 45-75 mbps (paket pa je 1000/100 mbps) - to mislim, da je dovolj dober indikator, da je hitrost ok? Ali se motim?
Sem pa neuradno izvedel, da je problem v eni napeljavi, ki pride v našo ulico, katero bi morali sanirati - in mi je bilo svetovano, naj počakam, dokler ne bodo sanirali (kdaj pa bodo.. pa pojma nimam...).
Zanima me, kako bi tudi sicer izvedel, ali je lahko problem v hiši? Hvala za odgovore in nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 600972 (513) | PINki |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568543 (5372) | c23po |
» | OŠO hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12529 (3322) | Lightning5 |
» | Katere PowerLine adapterje??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18858 (16241) | Furbo |
» | internet - padec hitrosti (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4730 (4179) | hojnikb |