» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
363 / 363
»
»»

MrStein ::

Če že ima od prej, bo težje dobil popust, sploh če je "monopol", to je res. Sicer pa gre.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

delavec44 ::

Stari naročniki težko kaj dobimo. Razen če vse prekinem in dam na novo na ženo in potem to ponavljam vsaki 2 leti. Malo me odvrača, da so potrebne take mahinacije, da kaj dobiš.

Han ::

Vsaki dve leti pišeš na določen mail in dobiš ob vnovični vezavi 50% popust za prvo leto.

Meni so ponudili 25% za 6 mesecev. Ne vem kje vi dobite vse te akcije, verjetno ne na osnovnem paketu. Ali pa vsakega specifično obravnavajo. Itak vidijo ali greš lahko drugam ali ne.

s1m0n ::

A bi kdo vedel zakaj TV ne bi delal? Imamo še star EON box, ki še ima gor koax pa piše, da ni signala. Koax pa pride iz delilnika/sprejemnika za FTTH.

BorutK-73 ::

Box more TM activirat

Rias Gremory ::

delavec44 je izjavil:

Meni so ponudili 25% za 6 mesecev. Ne vem kje vi dobite vse te akcije, verjetno ne na osnovnem paketu. Ali pa vsakega specifično obravnavajo. Itak vidijo ali greš lahko drugam ali ne.

Malo omeni, da gledaš ponudbo konkurence. ;)
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

LuJoo ::

s1m0n je izjavil:

A bi kdo vedel zakaj TV ne bi delal? Imamo še star EON box, ki še ima gor koax pa piše, da ni signala. Koax pa pride iz delilnika/sprejemnika za FTTH.

Če si na gorenjskem koncu so menjali opremo v centrali in je potrebno menjati modem

delavec44 je izjavil:

Če želiš imam kontakt od prodajnikov za telemach in telekom, daš na drugo osebo in je popust za novega naročnika.

Rias Gremory je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Malo omeni, da gledaš ponudbo konkurence. ;)

Za katero vejo, da je tam ni. Nisem zastonj rekel da so monopolisti. Bomo pa seveda ob naslednji vezavi probali vse.

LuJoo je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Če želiš imam kontakt od prodajnikov za telemach in telekom, daš na drugo osebo in je popust za novega naročnika.

Hvala, to imam tudi sam. Ampak ne bi rad takih mahinacij delal vsaki 2 leti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

LuJoo je izjavil:

s1m0n je izjavil:

Če si na gorenjskem koncu so menjali opremo v centrali in je potrebno menjati modem

Kaj pa ima modem s tem? Koax ja gre mimo njega... (se že prej loči in gre na EON Box...) Z modema je le mrežni kabel na Box.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

s1m0n je izjavil:

LuJoo je izjavil:

s1m0n je izjavil:

Kaj pa ima modem s tem? Koax ja gre mimo njega... (se že prej loči in gre na EON Box...) Z modema je le mrežni kabel na Box.

Napisal si FTTH

Ja FTTH je do sprejemnika dalje pa koax (RF Out) in FTTH na modem...

s1m0n je izjavil:

Ja FTTH je do sprejemnika dalje pa koax (RF Out) in FTTH na modem...

Hočeš povedat, da gre coax do delilnika in se potem razdeli na modem in Eon? FTTH je optika...

Ne koax je dalje od FTTH sprejemnika kjer gre na EON Box. Dovod je optika, razdeli se za sprejemniku na koax in FTTH dalje na modem.

Čudo tehnike. Jaz sem vedno mislil, da na optiki dajo EON box, ki rabi le ethernet kabel. Tudi take imajo.
Kaj je prednost coaxa iz optike, če itak ne podpira multicastinga (ogled v živo vseh kanalov naenkrat)? Ali pač ga tudi na optiki in je odvisno ali je optika Telemachova ali ne?

Razumem imas FTTH splitter. Ponavadi se pregreje ali odpove. Če ni pravi napajalnik sploh nedeluje. Kliči naj pridejo jutri zamenjat. Probaj ga pustit nekaj časa izklopljenega, modem bi moral delovat brez napajanja splitterja

delavec44 je izjavil:

Čudo tehnike. Jaz sem vedno mislil, da na optiki dajo EON box, ki rabi le ethernet kabel. Tudi take imajo.
Kaj je prednost coaxa iz optike, če itak ne podpira multicastinga (ogled v živo vseh kanalov naenkrat)? Ali pač ga tudi na optiki in je odvisno ali je optika Telemachova ali ne?

Ponavadi dajo spliter ce imas se kaksen tv na star D3 sprejemnik ali kartico, da ni treba menjat instalacije do tvja, ali menjat Eona in da deluje teletext.

Fsegula62 ::

Ja, modem bo samodejno prenesel config, tudi če je že bil kdaj v bridge bo ostal.
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "

mtosev ::

Bom tukaj vprašal. Koliko 4K kanalov ima v shemi telemach?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Han ::

Dva. SK 4K in Eurosport 4K.

ales74 ::

plus Festival 4k in FTV 4K

Programa Festival 4K in FTV 4K sta na voljo naročnikom samo na EON
hybrid sprejemnikih v kabelskem sistemu Telemacha.

njihova stran z epg še vedno dela

https://epg.telemach.si

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ales74 ()
««
363 / 363
»
»»