Forum » Omrežja in internet » KKS > Triera > UPC > Telemach
KKS > Triera > UPC > Telemach

mtosev ::
Internet in tv mi je pado. Maribor Pobrežje. Še komu ne dela?
Že dela
Že dela
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
starfotr ::
Mora se ti res dat jajcat z njihovim klicnim centrom. Najbrž sem klical ene 10x v razponu 1 meseca, da so mi končno poslali 50% popust s ponovno vezavo. Ti obljubijo popust in potem ne pošljejo aneksa in potem čakaš in čakaš in spet kličeš... Je pa dobro, da imaš konkurenčno ponudbo (z akcijo seveda), potem vključijo oddelek za ohranitev naročniških razmerij, kjer imajo več pooblastil, da ponudijo boljše akcije.
Če se bom moral čez 2 leti ponovno toliko jajcat, mi bo verjetno že lažje, da dejansko zamenjam operaterja. Upam, da bo takrat šlo lažje.
To hočejo. Ampak ti jih na vsak način hočeš prepričat v drugačno mišljenje.
stratosD ::
v isti situaciji z iztekom vezave na coaxu - EON premium+net+3 mobi številke.
Klical na 070 700 700 - tam itak ni nič in sem jim dal 3x 0 oceno zadovoljstva.
Šel fizično v Telemach center kjer nisem izpogajal točno nič kar ne bi bila oderuška cena, ne moreš downgrejdat paketov da bi dobil tisti 25% sconto.Čisto na koncu mi je rekla misus da naj prekinem in po najmanj 1 mesecu sem za njih spet nova stranka s pravico do akcijskih popustov. Balkanalije pač
Zdej mam v planu splitnit 3 mobi naročnine na A1 in net+TV nazaj na T2 - na bakreno parico 20/10 kao kar mi ne diši - a optike ni
Sem poslal še mail za ponudbo na oni naslov iz alterja - pa da vidimo
Klical na 070 700 700 - tam itak ni nič in sem jim dal 3x 0 oceno zadovoljstva.
Šel fizično v Telemach center kjer nisem izpogajal točno nič kar ne bi bila oderuška cena, ne moreš downgrejdat paketov da bi dobil tisti 25% sconto.Čisto na koncu mi je rekla misus da naj prekinem in po najmanj 1 mesecu sem za njih spet nova stranka s pravico do akcijskih popustov. Balkanalije pač
Zdej mam v planu splitnit 3 mobi naročnine na A1 in net+TV nazaj na T2 - na bakreno parico 20/10 kao kar mi ne diši - a optike ni
Sem poslal še mail za ponudbo na oni naslov iz alterja - pa da vidimo
ferlinjaka7 ::
placujemo 1gb na sekundo internet in 250mb na wifi in od tega dobivam samo 30mb do par kb na sekundo preko interneta ampak noben ne pride popraviti optiko ne pridejo prikljuciti kot smo zmenjenni ze 3 leta to je zajebancija iz nas saj sem na vasici ampak ce placujemo dajte to kar se mora poleti jim je prevroce pozimi prehladno spomladi dopusti ni da ni izgovora vsak mesec drugo pa recejo pridemo en mesec ni jih a mi lahko gdo malo pomaga s tem kr me imajo za norca ce placujemo tak paket dajte to ka hocem v 3 letah smo placali ze vec kot 1.800 evrov dobim pa nic se googla nemorem odpreti brez da cakam se na vlaku dela bolje
chucki ::
Mora se ti res dat jajcat z njihovim klicnim centrom. Najbrž sem klical ene 10x v razponu 1 meseca, da so mi končno poslali 50% popust s ponovno vezavo. Ti obljubijo popust in potem ne pošljejo aneksa in potem čakaš in čakaš in spet kličeš... Je pa dobro, da imaš konkurenčno ponudbo (z akcijo seveda), potem vključijo oddelek za ohranitev naročniških razmerij, kjer imajo več pooblastil, da ponudijo boljše akcije.
Če se bom moral čez 2 leti ponovno toliko jajcat, mi bo verjetno že lažje, da dejansko zamenjam operaterja. Upam, da bo takrat šlo lažje.
To hočejo. Ampak ti jih na vsak način hočeš prepričat v drugačno mišljenje.
To so hlapci slovenski ki prosjačijo. Jaz sem menjal operaterja in čez dve leti ga bom spet.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
delavec44 ::
ferlinjaka7 je izjavil:
placujemo 1gb na sekundo internet in 250mb na wifi in od tega dobivam samo 30mb do par kb na sekundo preko interneta ampak noben ne pride popraviti optiko ne pridejo prikljuciti kot smo zmenjenni ze 3 leta to je zajebancija iz nas saj sem na vasici ampak ce placujemo dajte to kar se mora poleti jim je prevroce pozimi prehladno spomladi dopusti ni da ni izgovora vsak mesec drugo pa recejo pridemo en mesec ni jih a mi lahko gdo malo pomaga s tem kr me imajo za norca ce placujemo tak paket dajte to ka hocem v 3 letah smo placali ze vec kot 1.800 evrov dobim pa nic se googla nemorem odpreti brez da cakam se na vlaku dela bolje
Misliš reči?:
Plačujemo internet s hitrostjo 1 Gb/s po kablu in 250 Mb/s po Wi-Fi, v resnici pa dobivam samo 30 Mb/s, včasih pa celo le nekaj KB/s. Internet je praktično neuporaben.
Optike nihče ne pride popravit ali pravilno priključit, čeprav smo se o tem dogovorili že pred tremi leti. To je čisto norčevanje iz ljudi. Res je, da živim na vasi, ampak če nekaj plačujemo, potem pričakujem, da tudi dobimo to, kar je dogovorjeno.
Poleti je menda prevroče, pozimi prehladno, spomladi so dopusti – vsak mesec nov izgovor. Obljubijo, da bodo prišli, potem pa jih en mesec ni nikjer.
V treh letih smo plačali že več kot 1.800 €, v zameno pa dobimo skoraj nič. Googla ne morem odpreti brez čakanja, internet pa na vlaku deluje bolje kot doma.
Ali mi lahko kdo sploh kaj pomaga pri tem? Imam občutek, da me imajo za norca.
MrStein ::
ferlinjaka7 je izjavil:
placujemo ...
ampak ce placujemo ...
placujemo tak paket...
smo placali ze vec kot 1.800 evrov
There is your problem right there.
Nehaj plačevati, pa se jim bo takoj lučka prižgala.
Torej: takoj naslednjič reklamacija računa. Plačaš recimo nekih 10 EUR "za trud" ostalo pa ko bo delovalo.
Po izkušnjah že takoj naslednji dan skočijo. (nasploh, ne pri Telemach)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
katimm ::
Sem ravno presedlal iz telekoma na telemach oboje ostalo na optiki. Vendar pa je kakovost slike res ocitna in je slabsa kot na telekomu? Barve so cisto druge, crna je tudi bolj motna pa je na obeh TVjih isto in nista neke X kakovosti... ima kdo iste tezave? Se sploh kaj da naredit ali tako to je?