Forum » Loža » Zbirka vseh veljavnih zakonov
Zbirka vseh veljavnih zakonov
i33a ::
Pozdravljeni,
zanima me, če kje na spletu obstaja zbirka tekstov vseh trenutno veljavnih zakonov?
Ali pa če mogoče obstaja kakšen enostaven način, kako tekste teh zakonov pridobiti s kakšno skripto (jo z veseljem spišem in delim z vami, če kdo ve ali je kak sistematičen način)?
Zakone potrebujem za neko analizo v projektu, ki ga trenutno delam.
Najepša hvala za pomoč!
zanima me, če kje na spletu obstaja zbirka tekstov vseh trenutno veljavnih zakonov?
Ali pa če mogoče obstaja kakšen enostaven način, kako tekste teh zakonov pridobiti s kakšno skripto (jo z veseljem spišem in delim z vami, če kdo ve ali je kak sistematičen način)?
Zakone potrebujem za neko analizo v projektu, ki ga trenutno delam.
Najepša hvala za pomoč!
i33a ::
Hvala @BlaY0
Tu sicer lahko iščem, ne najdem pa opcije, da bi dobil seznam zakonov, ki bi jih lahko enega za drugim shranil v tekstovni obliki.
Tu sicer lahko iščem, ne najdem pa opcije, da bi dobil seznam zakonov, ki bi jih lahko enega za drugim shranil v tekstovni obliki.
m0LN4r ::
Natreniraj chatGPT plugin za zakone. Pa si zmagal.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
ales85 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jaz pa mislim, da bo ChatGpt izpodrinil programerje (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 43569 (2948) | SambaShare |
» | Zakaj je ChatGPT prava stvar ali kam to vodi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 34581 (5461) | dronyx |
» | ChatGPT lahko piše prepričljive povzetke znanstvenih člankov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12883 (7252) | phnj90 |
» | New York v šolah prepovedal ChatGPT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16106 (8804) | G0zdar |
» | ChatGPT že uradni soavtor znanstvenih člankov, čeprav ne bi smel bitiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5610 (3838) | dexterboy |