» »

Extreme Vital in lupljenje tujcev

Extreme Vital in lupljenje tujcev

tusi ::

No, lupijo jih verjetno ne, je pa zanimivo, da tujcem dajo 10% popusta, našim kupcem pa 15%. Grem danes nekaj prevzet, pa jim bom rekel hvala za dodatno petko. :)

Tujci (login preko francoskega VPN).
 Tujci

Tujci

Slo dostop.
 SLO

SLO

njyngs ::

To je pa res stalna praksa pri več podjetjih. Akcije se "lokalno" dnevno spreminjajo povsod. Lahko tudi MyProtein počekiraš kot prvi primer, ki mi pade napamet. Včasih prideš za enak nakup "mimo" tudi za do 30 ali 40% nakupa.

starfotr ::

Cena je danes drugačna skoraj da za vsakega posameznika. Vse preračunajo, da čim več iztisnejo iz kupca. Vsi. Veliki še toliko več, ker imajo bolj napredne sisteme.

Phantomeye ::

Mislim, kako je lahko manjši popust za tujce lupljenje tujcev? Če bi bila cena brez popusta dražja za tujce kot za slovence - potem ja.

Pa pustmo to, da v veliko primerih redna cena ne predstavlja cene na trgu, ampak je cena s popustom tista prava cena.

jabe ::

Če bi stacuni vzel, je pa se kaki
procent zraven. S tem, da imajo celo nekaj dela. Mi je tam pomagal pancarje zbrati, sem kar nekaj časa tam storklala okoli z njimi, mi se od smuči razlagal vmes... pa od vložkov grelnih pa individualnih za v čevelj - smučarski in kolesarski. Na koncu pa še dodatni popust na spletno ceno. Sem se po glavi tolkla domov grede, butara nekulturna, mu tudi za kafe tringelta nisem pustila.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podivjane cene novih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Na cesti
33357673 (20339) m0LN4r
»

Črni petek in naša naivnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6013447 (8679) bedarija
»

Življenje in delo v Švici

4441250 (17391) klemen888
»

Adijo vinjete? (strani: 1 2 3 )

14324103 (20227) MrBrdo
»

Vinjete: od Ljubljane do Vrhnike 11 EUR!? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

55638791 (24699) moowy123

Več podobnih tem