Forum » Elektrotehnika in elektronika » Primerjava Geigerjevih cevi
Primerjava Geigerjevih cevi
poweroff ::
Zanima me, če kje obstaja kakšna primerjava Geiger-Mullerjevih cevi?
Jaz uporabljam preizkušeno rusko SBM-20, zdaj pa videvam, da so popularne J305.
Nekje na netu sem našel neko primerjavo, ampak te J305 ni med njimi... obstaja kje kakšna stran? Katera cev je sicer "najboljša" (recimo glede na občutljivost, ali razmerje s ceno)...?
Jaz uporabljam preizkušeno rusko SBM-20, zdaj pa videvam, da so popularne J305.
Nekje na netu sem našel neko primerjavo, ampak te J305 ni med njimi... obstaja kje kakšna stran? Katera cev je sicer "najboljša" (recimo glede na občutljivost, ali razmerje s ceno)...?
sudo poweroff
Angana_sema ::
Ehej, kje so zdaj vsa slavna predavanja o demokraciji, pravnem postopku etc cr*p ?
Polna usta izjav, kot so:
- pravni sistem ni namenjen temu, da je učinkovit, ampak konsistenten
- bolje izpustiti 10 krivih, kot obsoditi enega nedolžnega
- slavne izjave o neodvisnem sodstvu ipd.
In sedaj ga imate. Sodstvo je neodvisno od vseh v državi in tako kot vse ostalo, upravljano odzunaj.
Policija je samo uniforma na kriminalni strukturi, vojska služi izklčno za dopolnitev kriminalne šarže Policije in Rotschildovim avanturam, folk pa besno išče Geigerje za udeležbo v masovnem X-ray in RF špricanju.
A ker se to ne dogaja na ulici temveč ponavadi doma in v zaprtih prostorih (napadi iz sosednih stanovanj ipd), se Matthai ne sekira.
A ni panike, ker imamo zastonj zdravstvo, ki je DOBESEDNO za umret.
Polna usta izjav, kot so:
- pravni sistem ni namenjen temu, da je učinkovit, ampak konsistenten
- bolje izpustiti 10 krivih, kot obsoditi enega nedolžnega
- slavne izjave o neodvisnem sodstvu ipd.
In sedaj ga imate. Sodstvo je neodvisno od vseh v državi in tako kot vse ostalo, upravljano odzunaj.
Policija je samo uniforma na kriminalni strukturi, vojska služi izklčno za dopolnitev kriminalne šarže Policije in Rotschildovim avanturam, folk pa besno išče Geigerje za udeležbo v masovnem X-ray in RF špricanju.
A ker se to ne dogaja na ulici temveč ponavadi doma in v zaprtih prostorih (napadi iz sosednih stanovanj ipd), se Matthai ne sekira.
A ni panike, ker imamo zastonj zdravstvo, ki je DOBESEDNO za umret.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Gapi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Patološki morilec se sprehaja po Sloveniji (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 42223 (18646) | VelkBla |
» | Mnenje: V obrambo sodišča (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / NWO | 87460 (74647) | Mr.B |
» | Brezigar vs. Penko (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 25183 (16955) | perci |
» | Policija v Italiji skrivaj zaplenila šifrirne ključe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10365 (8717) | poweroff |