Forum » Omrežja in internet » Random izpadi linije
Random izpadi linije
vozlov225 ::
Zdravo,
torej, zanimiv, smešen problem. Kar se omrežij tiče sem totalen laik, vem pa, da ko ni povezave, nekako ne gre gaimat. Problem je sledeč:
včeraj sem izklopil PC, vse kable ven, vzel eno grafo iz njega. Priklopim vse nazaj, zalaufam, dela. Grem na COD, random prekine povezavo za nekih 15sekund, toliko da me vrže dol. Okej, zalaufam še enkrat, igram nekih 10min, isto. Pa še enkrat, pa spet. Pa mi zmanjka živcev in zaključim. Smešno je, da se mi je to dogajalo že v preteklosti, vedno ko sem PC kaj izklapljal iz omrežja. Kakšen teden se to dogaja, potem pa na random začne vse normalno delovati. Kontaktiral sem T2, itak niso vidli nobene težave, sumim, da je le-ta v mojem računalniku, pa pojma nimam kako pogruntat kaj je narobej.
Plata je A170 Pro Gaming, kakšne omrežne kartice pa nimam.
PS, ko se to dogaja, je ponavadi moja na šihtu, tko da me ne tera drugam :D
torej, zanimiv, smešen problem. Kar se omrežij tiče sem totalen laik, vem pa, da ko ni povezave, nekako ne gre gaimat. Problem je sledeč:
včeraj sem izklopil PC, vse kable ven, vzel eno grafo iz njega. Priklopim vse nazaj, zalaufam, dela. Grem na COD, random prekine povezavo za nekih 15sekund, toliko da me vrže dol. Okej, zalaufam še enkrat, igram nekih 10min, isto. Pa še enkrat, pa spet. Pa mi zmanjka živcev in zaključim. Smešno je, da se mi je to dogajalo že v preteklosti, vedno ko sem PC kaj izklapljal iz omrežja. Kakšen teden se to dogaja, potem pa na random začne vse normalno delovati. Kontaktiral sem T2, itak niso vidli nobene težave, sumim, da je le-ta v mojem računalniku, pa pojma nimam kako pogruntat kaj je narobej.
Plata je A170 Pro Gaming, kakšne omrežne kartice pa nimam.
PS, ko se to dogaja, je ponavadi moja na šihtu, tko da me ne tera drugam :D
vozlov225 ::
Router je star cca leto dni, je dal T2 novega.
Smešno mi je, ker se zadeva že 3 leta ponavlja, vsakič ko vse izklopim in priklopim nazaj, isto. Po dobrem tednu se zadeva ustali in ni težav dokler naslednjič ne potegnem UTPja ven.
Smešno mi je, ker se zadeva že 3 leta ponavlja, vsakič ko vse izklopim in priklopim nazaj, isto. Po dobrem tednu se zadeva ustali in ni težav dokler naslednjič ne potegnem UTPja ven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568738 (5567) | c23po |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171236 (36129) | hojnikb |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213627 (57090) | scipascapa |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2185 (1839) | ...:TOMI:... |
» | ADSL ne dela!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2396 (1645) | Pyr0Beast |