» »

Kam se lahko pritožim?

Kam se lahko pritožim?

Uni0 ::

Živijo!

Zanima me samo na katero inšpekcijo se lahko obrnem glede zavrnjenega garancijskega popravila? 2 tedna nazaj sem poslal joystick Nacon Revolution Pro Unlimited v servis, ker se mi je pokvaril gumb L1. Po 2 tednih sem dobil zadevo nazaj in notri list papirja na katerem piše, da je gumb obrabljen in ga ne bodo popravljali pod garancijo. To se mi zdi absolutno nesmiselen in ne pošten odgovor. Joystick v trgovini stane 150€, in če se na joysticku nekaj pokvari, se bo pač gumb pokvaril. Če to ne spada pod garancijsko popravili, kaj potem spada? Če bi ga poslal, da se ne polni več, bi napisali, da je konektor obrabljen in tega ne bodo popravljali? Sem jim seveda pisal, in jih vprašal kaj pri controlleru spada pod garancijsko popravilo, če ne spada popravilo gumbov, odgovora seveda ni bilo. Zadeva je še 7 mesecev v garanciji. Pisal sem tudi na varstvo potrošnikov, ampak tam mi ne bodo pomagali, razen če bom plačeval letno naročnino.
Kdo ve kam bi se lahko še obrnil?
Controller sem poslal na Colby D.O.O.

Hvala in LP

bluefish ::

bbobst ::

Ni treba,da si na ZPS član. Pokličeš lahko na njihovo 090 ,boš pa plačal par evrov za nasvet.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tožba ram2 (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
726160715 (134338) markezii
»

Rok garancije (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6012956 (10074) solatko
»

Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7717742 (14280) XsenO
»

Uveljavljanje garancije...tretjič (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
529404 (6826) St235
»

problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24026683 (16547) lmfao

Več podobnih tem