» »

Kako se vaš avto pelje v snegu

Kako se vaš avto pelje v snegu

1
2
3 4 5

dj_uro ::

gorazdkop je izjavil:

Insignia na 19" 245 gumah -> za en drek. Dobesedno
Pa imam Michelin Pro Alpine 5 7mm profila. Skupaj kombinacija oz. izkušnja - stresna

Itak... kupi si avto :P;)

245mm niso ravno za v sneg/plundro...
vw-klub.si

stara mama ::

DePalmo je izjavil:

Kia Sportage (prva serija, pozabil letnik) - sem se bolj varno počutil peš

Hecno, ker ravno s taprvim sportage-om sem poln sveži sneg rinil s havbo in odbijačem.
Je pa rad crkoval mehanizem vklopa sprednjega pogona - zelo slaba konstrukcija.

Naslednji sportage je pa čist drug avto (bolj cestni "terenec").
Pol pa še tazadnje variante, ki obstajajo brez 4-pogona.
Kaj ti bo taka krava brez 4 pogona, ampak hej, križanci in terenci so baje kul :))

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

Na enem avtu imam 215 60 R16 Pireli zimske gume na jeklenih platiščih in se pelje ok, za na drugega sem pa v naročilu 235 45 R18 Continental zimskih gum in alu platišč, je pa ta avto 4x4. Morda bi pa vseeno razmislil o 215, kaj menite? Obakrat gre za precej velika avtomobila, noben ni SUV, prednji dizel pogon.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

::

DamijanD je izjavil:

Najboljša je bla petka, pol je šlo pa še samo na dol (dimenzija gum pa na gor )

Pa še pogon na zadnja kolesa je imela ...

misticnimrk ::

jaz se vozim s karavanom na prednji pogon, na 235/40/18 brez problema.
Gume so pa nove Dunlop Wintersport 5.

Tisti ki imate blizzak lm005 - me zanima kaj bo drugo leto.
Sem se pogovarjal z dvema vulkanizerjema ampak oba sta odsvetovala, ker ratajo baje hitro trde.

zmaugy je izjavil:

Na enem avtu imam 215 60 R16 Pireli zimske gume na jeklenih platiščih in se pelje ok, za na drugega sem pa v naročilu 235 45 R18 Continental zimskih gum in alu platišč, je pa ta avto 4x4. Morda bi pa vseeno razmislil o 215, kaj menite? Obakrat gre za precej velika avtomobila, noben ni SUV, prednji dizel pogon.

Sem šele zdajle videl, kakšno neumnost sem napisal. Oba sta dizla, prvi ima prednji pogon, drugi je 4x4.
Biseri...
neumnosti.

Wrop ::

Včeraj je bilo kar na meji po klancu s 10% naklonom. Gume pa so R18 225, Kormoran, 3. sezona se mi zdi, vsekakor pa zadnja. Elektronika pomaga, odvzem moči motorja + sistem proti zdrsovanju pogonskih koles, pa je nekako šlo. En star polo pred mano, je šel brez problema, en mali kombi za mano pa je zgleda obstal na enem ovinku. Za navzdol, pa je ena BMW 5 obstala z vsemi 4 smerniki, za njo pa je pridrsal še en večji kombi.
Za po ravnem, pa ni problema.
Opažam pa tudi sam, da nekateri enoprostorci vozijo kot, da bi se radi znebili avta v kakem jarku.

misticnimrk je izjavil:

jaz se vozim s karavanom na prednji pogon, na 235/40/18 brez problema.
Gume so pa nove Dunlop Wintersport 5.

Tisti ki imate blizzak lm005 - me zanima kaj bo drugo leto.
Sem se pogovarjal z dvema vulkanizerjema ampak oba sta odsvetovala, ker ratajo baje hitro trde.

Hvala za odgovor. Bom poročal o izkušnjah s svojim, malo sem se naveličal imeti pozimi vedno grda platišča in majhne gume.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

;-) ::

Goran's Blog je izjavil:

Sava Eskimo me ni pozimi nikoli pustila na cedilu prišla v vsak klanec s tem, da živim na 850m nadmorske višine in ko pride zima je "tapravo"!
Drgači pa je res odvisno tudi od avta, širine gume itd...
Škoda Felicia gume 175 ti gre po 30cm snega kot sneta sekira (seveda lahkega ne mokrega).

Tako razmišljanje je tako_tako.

Sneg imamo koliko dni v letu ?

Ko je zunaj temperatura 6-7stopinj in je cesta suha sploh kaka novo preplaščena-temna ima lahko tudi 3x več stopinj in takrat smo dosti "hitrejši" kot na snegu, in takrat je zimska guma nevarna. Po snegu smo itak mehko obloženi če gre za mehak sneg in nismo hitri :)

Datum predvsem je neumen v zakonu, dosti bolj pametno bi bilo, da bi moral imeti zimske gume ko so razmere primerne za to in gledati letnico pnevmatik.

Zimska guma je dosti bolj nevarna na razgretem asfaltu, kot poletna na 1.2cm snega ravno zaradi hitrosti.

BigBoss ::

sreda je izjavil:

Pri mojemu eps krade vso zimsko radost. Tudi če izklopim esp se zelo hitro nazaj vključi (mislim da že pri 15 ali 20km/h). Tko da se z ročno ne morem preveč igrat.

Hm, jaz mam uno ročno na tipko, na elektriko. Pa prime na prednja kolesa. Tako da se tudi ne morem preveč z njo igrat :D
Sicer gre pa fenomenalno. 4WD, hibrid, elektrika na zadnja, bencin na sprednja. Prva liga

WizzardOfOZ ::

B34ST je izjavil:

Ne vem kje vidite nekateri užitek v vožnji po snegu,

Užitek je vozit po snegu, če si sam na cesti. Driftanje skozi ovinke, hitro speljevanje s križišč,...

Pa po celem snegu je tudi užitek vozit, zasnežene makadamske ceste so pa sploh užitek.

Včeraj je bila povprečna poraba skoraj 79 litrov.

dj_uro je izjavil:

gorazdkop je izjavil:

Insignia na 19" 245 gumah -> za en drek. Dobesedno
Pa imam Michelin Pro Alpine 5 7mm profila. Skupaj kombinacija oz. izkušnja - stresna

Itak... kupi si avto :P;)

245mm niso ravno za v sneg/plundro...

Se ne bi mogel bolj strinjati. :))
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

mitjau ::

Jaz imam na obeh francozih 205/16 Fulda kristal control oz. Hankook i*cept in gre prav super.
Sicer pa ožje so res boljše, nadlje sem priril s prvim avtom - katrco, sem rinil sneg tako, da mi ga je že na havbo metalo pa je še kr grizla..... Samo takrat je še vrglo nekaj snega, ne pa sedaj. Pa sedaj skoz poslušam kako je dars pa zimske službe presenetilo... sam menim da jih ni, ampak se očitno samo še redki znajo peljat po več kot 0,5cm snega. ;)

Sheteentz ::

Moj C5 hidravličar z 1.7 tone gre po snegu kot po tračnicah.

Buggy ::

Jaz sem sel tudi danes prvic sprobat Alltrackov 4motion pogon Haldex Gen5 v 40cm snega na Sava Eskimo HP2.
Brez besed, glede na Insignio 4x4 (Haldex Gen4 - vendar sem lahko razporejal navor bolj spredaj al bolj zadaj) ampak s sport podvozjem, tale dodatna visina nudi epsko vec veselja...obcutki, ko pluzis sneg pred sabo...:D8-)>:D

aja ko sem prisel nazaj je delal regeneracijo..OMFG

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

IL_DIAVOLO ::

Ma kake ozke gume, ce je avto težek bo sel po snegu kot tank. Lahka jajca pa bodo zletela v grabn v prvem malo bolj hitrem ovinku.

feryz ::

WizzardOfOZ je izjavil:

B34ST je izjavil:

Ne vem kje vidite nekateri užitek v vožnji po snegu,

Užitek je vozit po snegu, če si sam na cesti. Driftanje skozi ovinke, hitro speljevanje s križišč,...
Pa po celem snegu je tudi užitek vozit, zasnežene makadamske ceste so pa sploh užitek.
Včeraj je bila povprečna poraba skoraj 79 litrov.
A to maš bencinarja? Ker je drugače nemogoče.
Razen če skozi v prvi teraš. To pa spet ni užitek.

Jaz ga samo v šport mode prestavim, v tem primeru pusti da se vse štiri tudi obračajo in kopljejo, malo povozi EPS. Tega pa ne izklapljam, ker je brez veze. Avto rata popolnoma neužiten, toliko konj spraviti direkt na snežno podlago ... vrtenje, zanašanje in nič drugega. Drifta tudi s prižganim. Z lahkoto.
Itak je najboljše, da ga počez postaviš in potem pohodiš. Gume primejo in avto skoči kot puščica iz ovinka.
Ampak, kot so že rekli, v takem snegu kot je bil včeraj. Suhem. V mokrem je malo bolj gusto.

Se pa spomnim polota. Milina. Po stari cesti iz Unca do Postojne, zasneženi, 100 na uro in več. Z lahkoto. V vsakem ovinku počez.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

Seveda mam bencinarja. plin je za kuhat, dizel je za ogrevat, bencin je pa za v avto.

Ampak ne morem pa v prvi terat, ker nimam prve. Se avto obnaša, kot da ima samo eno prestavo, v bistvu je najbližji približek elektro avtomobilu.

Raptor F16 ::

Evo v primerjavi z včeraj me je danes ob testu zavor na mokrem lužastem asfaltu brez ledu dobesedno na šipo nalimalo :D

Michelin FTW. So pa tudi zimske Bridgestone gume baje vrhunske. Turanza, ki jo imam na letnem kompletu je pred prehodom na zimski komplet poskrbela za by far najboljšo "grip" izkušnjo.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

DamijanD ::

je izjavil:

DamijanD je izjavil:

Najboljša je bla petka, pol je šlo pa še samo na dol (dimenzija gum pa na gor )

Pa še pogon na zadnja kolesa je imela ...

Moja R5 GTS je mela pogon spredaj (niti pomislil nisem, da bi ob petka kdo najprej pomislil na bmwja).

Prednost petke pred ostalimi novejšimi avti je bla tudi starost/cenenost in tako sem res lahko vozil bolj na meji kot z zdajšnjimi avti.

sbawe64 ::

Raptor F16 je izjavil:

johanblond je izjavil:

Ravno odpeljal en krog s Sava Eskimo HP 2 215/65R16 (druga sezona) in sem bil kar malo razočaran.
Počasna vožnja in naglo zaviranje do konca (vedno preizksuim, ko je prvi sneg) in bi pričakoval, da se bom na mestu ustavil in je avto kar šel. V križišču, pri počasnem zavijanju občutil rahlo drsenje nosu (spet razočaran).
A sem malo izgubil občutek za sneg (na cesti je bil nesplužen in zvožen sneg) in je to normalno, ali pa so gume res žalost.

To pri zaviranju je normalno. Podlaga spodaj je čisti led in tega ti niti nova "premium" guma ne reši pri zaviranju na silo. Kar pa pomaga je, da zaviraš z motorjem in ne porineš zavore čisto do konca ampak ravno toliko da avto še ne zdrsuje.

Pri golfu je abs dodatna oprema ?

DePalmo je izjavil:

P 206 (175/65 R14 UG7) - redko obstal, se je lepo peljal
P 406 Coupe (195/65 R15 TS850, TS860, Yokohama W.Drive) - je šel, ni pa bil to avto za v sneg
Kia Ceed (2017; 205/55 R16; UG9) - se tudi pelje, ni pa to za v sneg, pretežak pa še dizel
Kia Sportage (prva serija, pozabil letnik) - sem se bolj varno počutil peš
Daewoo Lanos (2000; 175/75 R13; Fulda Kristal 3) - se je peljal zelo lepo

Kar je pomembno, lahek avto in ozke gume. Če je še 4x4, je zmaga.

Fiat panda
Lada niva
+ zimske gume.

Sheteentz je izjavil:

Moj C5 hidravličar z 1.7 tone gre po snegu kot po tračnicah.

1.7 tone ?
Težka krava.
Audi a4 avant quattro 2.5 tdi je 1.6 t.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

sbawe64 je izjavil:

:) You silly.

It comes as standard že od leta 1983.

JaVonTech ::

;-) je izjavil:

Zimska guma je dosti bolj nevarna na razgretem asfaltu, kot poletna na 1.2cm snega ravno zaradi hitrosti.

Dobesedno najbolj neumna izjava v tej temi. Letna guma ob prvem snegu postane skorajda neuporabna in voznik s takimi gumami predstavlja le nevarnost ostalim in sebi v prometu. Zasluži si kazen.

Z zimsko gumo lahko poleti z lahkoto voziš, le obraba pnevmatik bo visoka. Letna guma pa bo pri temperaturah pod cca 7°C hitro začela postajati trda/plastična. https://images.app.goo.gl/Nkv8CqQx4eXP2... Takrat ne bo nudila oprijema, pa tudi njen profil bo sneg takoj zapolnil in bo postala popolnoma gladka.

HotBurek ::

Jst imam letost Mercedesa (konkretno CLK l.2001, 2 lastnik, 167k prevoženih).

Za spredaj sem kupil 4 lete stare Sava M+S, k je glih eden imel pa je bilo tapocen za kupit.

Zadaj sem dal pa nove zmske gume blagovne znamke Nakang.

Učeraj sem imel še letne gor, in tudi iz mesta spelat nisem mogel, tako da težko rečem, kako grejo po snegu.

No danes so zimske gor, in ko je bilo vse spluženo, tako da je bil asfalt viden, se je avto peljal in je šlo.

Sem zelo zadovoljen.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HotBurek ()

m0LN4r ::

Valvoline je izjavil:

Pol maribora je na letnih gumah se. Party time. Zagotovo povecan obseg dela pri licarjih v naslednjem tednu.
:D
Jaz imam tudi letne, ker vreme dopusca. Ce bi pa bil konkreten sneg bi si jih nabavil.

Sicer se pa polo z zimskimi lepo pelje. V torek smo mel mal snega pa se vsi jajcajo 50, kot da prvic vidijo sneg. Po 2km mi je dokurcilo pa sem se lepo 120 mimo odpreljal.
So pa letos gume boljse kot lani, ko so bile cist nove. Neke Pirelli Winter so gor.

Stari polo 6N2 sem se pa pripeljal iz Zgornjih Poljcan na vrh Pecice, medtem ko so ze trije avti stali v snegu sred vzpona.
Sem si pa vedno zelel imeti quattro za take primere, ampak zadnje case ni snega okoli mene.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Raptor F16 je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Takrat golf še desnega ogledala ni imel kot standard. Je bil dodatna oprema. :))

Kak Saab mogoče, golf pa definitivno ne, vsaj tisti tasovi in poceni variante ne.

Zgodovina sprememb…

David83 ::

BMW 750 li, na žalost samo zadnji pogon.
Trenutno na zimskih 245/45/R19 Continental wintercontact TS860S, gume so dot 17 vendar vožene komaj drugo sezono zdaj ampak katastrofa. Po ravni regionalki sem se peljal max 60kmh in mi je skoz nosilo rit levo in desno. V enem bolj zajebanem ovinku sem že šel postrani. Na križiščih, kjer je še bilo malo snega in žlufarce sem komaj speljal. Še en z golfom mi je potrobil, ker je očitno mislil da sem spregledal zeleno, ker ni avto šel nikamor:)) Me je kar srce bolelo, ker če bi bila suha cesta, bi bilo obratno. Skratka Continental nikoli več.

Kriv je pogon, ne pa gume.

Zgodovina sprememb…

Kvinta ::

Taki ko izpita niste delali v snegu al pa vsaj varne vožnje v izrednih razmerah ste zmeraj največji pametnjakoviči ;((
A.C.A.B

WizzardOfOZ je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Takrat golf še desnega ogledala ni imel kot standard. Je bil dodatna oprema. :))

Kak Saab mogoče, golf pa definitivno ne, vsaj tisti tasovi in poceni variante ne.

Koga briga ? :)

Bistveno je da vozim nekaj čemur lahko rečem avto.

Golfu težko rečeš avto, no. To ma samo 4 kolesa pa volan od opreme. :))

hojnikb ::

David83 je izjavil:

Trenutno na zimskih 245/45/R19 Continental wintercontact TS860S, gume so dot 17 vendar vožene komaj drugo sezono zdaj ampak katastrofa. Po ravni regionalki sem se peljal max 60kmh in mi je skoz nosilo rit levo in desno. V enem bolj zajebanem ovinku sem že šel postrani. Na križiščih, kjer je še bilo malo snega in žlufarce sem komaj speljal. Še en z golfom mi je potrobil, ker je očitno mislil da sem spregledal zeleno, ker ni avto šel nikamor:)) Me je kar srce bolelo, ker če bi bila suha cesta, bi bilo obratno. Skratka Continental nikoli več.

lsd pa par vrec cementa pa bo prec bols :)
#brezpodpisa

WizzardOfOZ je izjavil:

A tvoj ima električne masažne sedeže s spominom?

Pa matrix LED žaromete ?

Pa velur na sedežih ?

Pa senzorje mrtvega kota ?

Pa WiFi hotspot ?

Pa car 2x ?

... :D

A tvojemu avtomobilu lahko rečeš udoben ?

matobeli ::

A rezervno gumo maš?

r3dkv1c4 ::

David83 je izjavil:

Imaš pa bmw stari.
Po suhem pa ritopikaš ostale po AC.....to je fajn:D

Jebeš sneg, samo da je značka
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

stara mama ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kriv je pogon, ne pa gume.

Ni kriv pogon, kriva je teža avta in 245mm široke gume ter manjko špere.
Serija 7 ni nikoli bila zasnovana kot nek športni avto, je popolno nasprotje.

Zdaj pa poglej ti kako dosti lažjo (4 cilindri!) trojko s špero, razporeditvijo teže 50/50 ter novimi najožjimi gumami. Nabriše 95% komentatorjev tule!
Dodaten bonus 50/50 razporeditve - po hribu navzgor se obremenitev na zadnjo os še poveča. Je pa res, če si enkrat preveč postrani ti pa ni več rešitve.

Če ne vrjameš, se lahko kak snežni večer oglasiš na marijo reko, pa tud kak nočni izlet na roglo sem že naredil po nespluženi cesti. Čista uživancija!

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

Raptor F16 je izjavil:

VW Golf mk VIII

Motor: 1.5 TSI 96kW
Menjalnik: 6st predležni ročni
Masa vozila: 1315 kg
Medosje: 2619 mm

Barvo avta si pozabil napisat in ali so noter textilni ali gumijasti predpražniki

Raptor F16 je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Pa matrix LED žaromete ?

Pa velur na sedežih ?

Pa WiFi hotspot ?

Pa car 2x ?

Če upoštevaš, da je moj avto v golf razredu in ima 10cm več prostora za voznikove noge kot golf, ja, je udoben, veliko bolj kot golf.

Proti golfu je bil vedno vsak enako velik ne-VAG avto udoben. Golf ni bil nikoli pojem udobnosti. Če ti trdiš, da je golf udoben, bi rekel, da se moraš enkrat usest še v kak enako velik avto druge znamke, da boš dobil občutek udobnosti.

Opreme imam ogromno. Nekaj tega kar si opisal, nekaj ne, nekaj pa več.

matobeli je izjavil:

A rezervno gumo maš?

Ti jo slikam ? 8-)

Sparkxl je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

VW Golf mk VIII

Motor: 1.5 TSI 96kW
Menjalnik: 6st predležni ročni
Masa vozila: 1315 kg
Medosje: 2619 mm

Barvo avta si pozabil napisat in ali so noter textilni ali gumijasti predpražniki

Navedel sem samo tehnične podatke iz homologacijskega kartončka, ki so se mi zdeli vplivni za občutek pri vožnji.;)

Plus seveda dobre pnevmatike.

WizzardOfOZ je izjavil:

Proti golfu je bil vedno vsak enako velik ne-VAG avto udoben. Golf ni bil nikoli pojem udobnosti. Če ti trdiš, da je golf udoben, bi rekel, da se moraš enkrat usest še v kak enako velik avto druge znamke, da boš dobil občutek udobnosti.

No roko na srce sem bil pred nakupom zelo odprtih misli. Probal sem megana, probal sem KIO, probal Toyoto, probal Peugeota... šele pri Seatu sem si rekel, to bi pa šlo. Na koncu pa sem iz principa vzel VW ki se je izkazal za najbol popeglanega in tudi izoliranega. To ne morem nehat poudarjat ampak avto je res tih.

Zgodovina sprememb…

matobeli ::

Raptor F16 je izjavil:

matobeli je izjavil:

A rezervno gumo maš?

Ti jo slikam ? 8-)

Sam preverjam če si to avto kupoval, ker vse ostalo je kot bi opisoval dnevno sobo mojega dedka.

Sam da ma on 50" ekran sred armature.

TilenS ::

Golf 7R, haldex 4x4, blizzak LM005 225/40/18. Pelje super kolikor pač dovoli ground clearance. Za fun na snegu pa obvezno za par sekund držat ESP off tipko :)

krucymucy ::

Slabo.
Ker je ze po naravi podkrmarjen FWD s slabim podvozjem.
Passat B8.

Scorpy84 ::

Golf je spredaj udoben, zadnja klop pa poskakujes vsako luknjo, isto velja za kio ceed. To je rekla moja, ne jaz, tudi otroka veliko boljse oziroma takoj zaspita v berlingu. Tako da je golf deloma udoben, tih pa je res.

dj_uro ::

@nebivedu, a imaš ti kakšen ''launchcontrol'' pri subiju?
vw-klub.si

WizzardOfOZ je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Pa matrix LED žaromete ?

Pa velur na sedežih ?

Pa WiFi hotspot ?

Pa car 2x ?

Če upoštevaš, da je moj avto v golf razredu in ima 10cm več prostora za voznikove noge kot golf, ja, je udoben, veliko bolj kot golf.

Itak kaksno posplosevanje, golf ni postal uspesnica od samega sebe. Se pa casi spreminjajo ja in so v juznih in vzhodnih drzavah priljubljene bolj budget alternative.
Saj so pa kitajski telefoni pod 200eur tudi vedno bolj priljubljeni, so skoraj tako dobri kot Iphoni.

PS: Ce meni kdo placa razliko, grem takoj nazaj iz korejca na nemca. Malo sem nasedel hypu, kako so dobri, zdaj po treh mescih lahko nekaj ur razlagam, kaj je pri Golfu boljse, ampak v 15 minutnem youtube videu, se o takih enostavnih vsakdanjih stvareh ne govori.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

TilenS je izjavil:

Golf 7R, haldex 4x4, blizzak LM005 225/40/18. Pelje super kolikor pač dovoli ground clearance. Za fun na snegu pa obvezno za par sekund držat ESP off tipko :)

Kar se tice kvalitete izdelave, dovrsnosti, opreme in vsakdanje uporabnosti mi je malo zal da nisem vzel tocno to, ko so sli zadnji kosi. Oz. tocneje 7.5R z akrapovic in performance paketom zraven.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Za trdo voznjo in prdenje iz auspuha je dober tudi apn.

mirator ::

Moj avto pelje, tako kot ga vozim jaz. Pravzaprav je 90% odvisno od voznika, ostalo pa od tehničnih sposobnosti vozila.

Spock83 ::

Moj gre lepo. Res pa je, da nisem imel kakšnih izrednih situacij. So pa Sport Contact 5 235/45/18 Je pa Tesla 3 AWD

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spock83 ()

sunshine403 ::

TilenS je izjavil:

No ja se noben VW group avto ni imel nekih hudo dobrih voznih lastnosti ;) Podkrmarjenje je bolj kot ne standard, pa naj bo to Skoda Octavia RS, ali pa Audi RS6 (pa Golf po testih sodec tudi ni izjema, ceprav ga nisem vozil, tako da o tem ne morem iz prve roke, ampak ne vidim razloga da ne bi verjel testom).
1
2
3 4 5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DARS je spet presenetilo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19142259 (36052) stara mama
»

Vožnja v snežnih razmerah (strani: 1 2 3 4 )

16031441 (28458) PrimozR
»

gume nove letne ok? (strani: 1 2 3 )

13725518 (22884) krneki0001
»

BMW serija 5 zadnji pogon in sneg?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9140132 (36730) chucki

Več podobnih tem