Forum » Zvok in slika » Android TV naprave [Nvidia Shield, Mi Box, Nexus,.... ]
Android TV naprave [Nvidia Shield, Mi Box, Nexus,.... ]
Temo vidijo: vsi
polde66 ::
In hotel prepričati mene in forumaše da se lahko znajde v tvojih naročilih nekaj kar sploh nisi naročil.
polde
robertus23 ::
Moj primarni poceni hroščati kitajc stane na amazonu 290 eur.iz čajne direkt pa 40 eur manj. Ima 8gb rama, 128 gb placa, wifi6, 1 gb lan, fura coreelec brez problema pa še v benchmarku prehiti nvidio. Nastavitev ogromno, smb, dlna server in AI tehnologijo za upscaling. Za 53 eur ponuja kitajski poceni hroščati xiaomi mi box 3gen enako izkušnjo gledanja pretočnih vsebin. Enako izkušnjo ponuja tudi en navaden kitajski jajček strong leap s3 za 44 eur. Res so ta kitajska jajčka brez veze.
polde66
a lahko daš kakšen link od tvojega primarnega boxa?
Hvala
vinkop ::
https://ugoos.com/ugoos-sk1-8-128-gb-am...
kateri android teveji imajo približno take karakteristike ali boljše ?
-JM- ::
Ali obstaja kak program/aplikacija, s katerim bi naredil arhiv preden napravo z Android TV vmesnikom dam na tovarniške nastavitve ?
DamijanD ::
Sicer ne vem ali je to fora TVja (samsung) ali fora boxa (kinhank g1) ampak opazil sem, da so barve na netflixu (predvsem pri tisti netflix rdeči) bolj žive direktno iz appa na TVju, kot pa iz appa na boxu. TV ima načeloma fiksne nastavitve (torej ni za vsak vir posebej, ampak samo ena nastavitev in je v obeh primerih enaka). Kakšna ideja kaj bi bil vzrok in če se to da kakorkoli korigirat?
krho ::
Na kinhank se da nekje vklopit HDR. Sam meni se včasih zgodi, da je vklopljen 2x. To vem po tem, ker so barve prežgane. Pol moram ugasnit in nazaj prižgat in je ok.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
DePalmo ::
Tuhtam o novem TV Boxu. Trenutno imam Xiaomi TV Box 2nd gen in mi že malce najeda da je počasen. Počasen v smislu da ko brskam, ne dohaja oz. šteka. Tudi v Android meniju! Predvajanje filmov deluje vredu, ampak ne uporabljam 4k, samo FHD.
Moj način uporabe je: zunanji disk preko USB ter Kodi. Občasno SmartTube aka. YouTube. Drugega nič, mogoče čez čas kakšen HBO Max. Netflix me ne zanima ker nimajo Slovenskih podnapisov, tako da mi je za njihovo licenco vseeno.
Zelo pomembno mi je da je box dovolj hiter, raje prehiter in da mi ne bo štekal. To je celotna ideja menjave boxa.
Ker se na boxe ne spoznam in na njihove procesorje, me zanima kaj bi mi priporočali?
Moj način uporabe je: zunanji disk preko USB ter Kodi. Občasno SmartTube aka. YouTube. Drugega nič, mogoče čez čas kakšen HBO Max. Netflix me ne zanima ker nimajo Slovenskih podnapisov, tako da mi je za njihovo licenco vseeno.
Zelo pomembno mi je da je box dovolj hiter, raje prehiter in da mi ne bo štekal. To je celotna ideja menjave boxa.
Ker se na boxe ne spoznam in na njihove procesorje, me zanima kaj bi mi priporočali?
Tuhtam o novem TV Boxu. Trenutno imam Xiaomi TV Box 2nd gen in mi že malce najeda da je počasen. Počasen v smislu da ko brskam, ne dohaja oz. šteka. Tudi v Android meniju! Predvajanje filmov deluje vredu, ampak ne uporabljam 4k, samo FHD.
Netflix pa ima od 2019 hrvaške podnapise. Škoda ker si zamudil Kinhank za ceno tam okoli 60 eur na aliexpresu. Jih je kar zmanjkalo. Dobi se še na amazonu ampak je cena 80-90 eur. 4gb ram zelo hiter sistem na androidTV. Lahko pa v browshere gledaš sloflix če se prijaviš oz registriraš. Za tvoje potrebe in zmogljivosti ok. Registracija pa zastonj. Gor dobiš vse oz zelo veliko z slo podnapisi.
Lahko si gor daš stremio (kako in kaj so navodila na youtubu) če dodaš še real debrid račun oz plačilo 16 eur za pol leta ne bo štekanja. Ampak glede na tvoje potrebe po samo fhd ni potrebe za velikimi kvalitetnimi fajli.
Vprašanje je koliko močan internet imaš. Koliko ti pokaže speedtest na boxu?
Kar se tiče filmov preko kodija nebi smelo biti problema, mora delat vse brez zatikanj in tako bi moral delati tudi tvoj xiaomi mi box.
Ok sedaj na priporočila. Novejši mi box 3gen v marsičem ni boljši od starejšega ima pa boljši procesor in grafični procesor. Nima lan vhoda.
Obstajajo variante na procesorju RTD 1325 realtek (ugoos sk2, strong leap s3 pro, Rockteck gx1. Precej zmogljive mašine s ceno od 60 eur strong s3 pro na amazonu do 100 eur ugoos sk2 vmes pa gx1 za okoli 80. Gx1 ima dva usb vhoda, vsi imajo pa 4 gb rama, žal samo 100 mbps lan solidne wifi kartice. vsi so certificirani. V poštev pride rocktek GT1 ki za razliko od ostalih nima dolby vision. Pri vseh teh je gor googleTV 12 in se čaka posodobitev na 14. V sedanji verziji je omejen dostop do diskov ki so formatirani v NTFS z posodobitvijo pa bo viden in uporaben tudi disk formatiran v exfat. Kdaj bo to ???? je pa blizu. Zelo spodobne mašine. Nič novega na x4 procesorjih razen da najboljši stanejo preko 100 eur ampak ti ne bo nič bolj deloval kot tile omenjeni. V pričakovanju pa tudi ni nič pretresljivega. Kar pa za tvojo uporabo itak nima smisla. Lahko pogledaš za kinhank g1 na amazonu ali še malo počakaš do črnega petka. Mogoče se bodo cene malce sprostile.
polde
Yossarian ::
Strong Leap S3 - vsakič, ko dam v njega USB ključek, mi na njem naredi nekaj map (Movies, Pictures...). Kako naj nastavim, da neha to delat? Ni preveč moteče, malo pa je.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Ne moreš, z androidom 10 naprej tega ni mogoče preprečiti. Tako delajo vsi boxi certificirani in necertificirani. Moteče ampak nimaš kej.
polde
Yossarian ::
Ne moreš, z androidom 10 naprej tega ni mogoče preprečiti. Tako delajo vsi boxi certificirani in necertificirani. Moteče ampak nimaš kej.
Pol pa pač ne
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
Sem si končno vzel čas in pregledal naprave, a mi nekaj ni jasno. CPU je pri vseh isti, Cortex-A55, medtem ko GPU je pri dveh novejši, vse pa imajo več rama. A to bo dovolj da bo box laufal tekoče? Ko sem kupil Xiaomija, ni bil ravno najnovejši, do danes sem pričakoval da so izboljšali vse komponente, a imam občutek da ne bo ravno bistvene razlike.
Najbolj me skrbi da bom dal 100e za nov box in se bo nato spet zatikal v menijih (govorim o Android menijih) in med brskanjem po knjižnici v Kodiju. Da bom jasen, filmi se ne zatikajo. Še nisem naletel na film ki se bi zatikal.
A je na trgu kakšna bolj zmogljiva naprava? @polde66 glede na to da si testiral kar veliko naprav, katero priporočaš da bo delala brez zatikanja? Kinhank G1 odpade, ima iste specifikacije kot Mi TV box 2nd gen razen rama. Drugi dve, RockTek GX1 UHD in Ugoos SK2, imata med sabo iste specifikacije, vsaj kar se tiče CPU, GPU in ram. Budget 100e.
Zastopim da ko se napravo prižge, rabi nekaj sekund da pride h sebi in da tudi ko pokaže vmesnik da še ni 100% naložena in da se še počaka par sekund (pač Wifi in zunanji disk). Nato pa želim gladki vmesnik, ne pa da ko kaj pritisnem na daljincu, nisem prepričan ali se bi odzvala takoj, čez par sekund ali pa sploh ne. Se je tudi že zgodilo da je box zmrznil takoj po zagonu. Moram priznat da deluje nekje v 60% gladko, zelo me moti tistih 40%. OK, razen Android meni, tisti šteka v 90%.
Najbolj me skrbi da bom dal 100e za nov box in se bo nato spet zatikal v menijih (govorim o Android menijih) in med brskanjem po knjižnici v Kodiju. Da bom jasen, filmi se ne zatikajo. Še nisem naletel na film ki se bi zatikal.
A je na trgu kakšna bolj zmogljiva naprava? @polde66 glede na to da si testiral kar veliko naprav, katero priporočaš da bo delala brez zatikanja? Kinhank G1 odpade, ima iste specifikacije kot Mi TV box 2nd gen razen rama. Drugi dve, RockTek GX1 UHD in Ugoos SK2, imata med sabo iste specifikacije, vsaj kar se tiče CPU, GPU in ram. Budget 100e.
Zastopim da ko se napravo prižge, rabi nekaj sekund da pride h sebi in da tudi ko pokaže vmesnik da še ni 100% naložena in da se še počaka par sekund (pač Wifi in zunanji disk). Nato pa želim gladki vmesnik, ne pa da ko kaj pritisnem na daljincu, nisem prepričan ali se bi odzvala takoj, čez par sekund ali pa sploh ne. Se je tudi že zgodilo da je box zmrznil takoj po zagonu. Moram priznat da deluje nekje v 60% gladko, zelo me moti tistih 40%. OK, razen Android meni, tisti šteka v 90%.
Kodi je sam po sebi kompleksna aplikacija. Tako da tudi meni zmrzne če imam pavzo nekaj časa na filmu in to na ugoos sk1 z 8 gb rama in najhujšim procesorjem trenutno na trgu. Takšne težave kot jih imaš jih pa nimam na nobenem ne takim ki teče na 2 gb ramih ne na 4 gb. Cortex A55 jaz res ne vem kaj je to za en procesor ampak v ta sklop pade več vrst procesorjev, ki se pa med sabo precej razlikujejo. Tako da ni vse isto. Imaš amlogix x3, x4, x4-j, x4-K..... Bistveno je prebrati točen model procesorja. Važn je tudi kakšen sistem oz os ima posamezna škatla. Če ima googleTV bo večja verjetnost da ti zadeva ne bo fluidno tekla.
Ampak se te stvari lahko popravijo z instalacijo projectivity louncherja. Kar se pa tiče primerjave kinhank/xiaomi je pa velika razlika. Kinhank teče na androidu 14 z 4 gb rama istim procesorjem res ampak z ddr4 in ne ddr3 ramom kot ga ima xiaomi. Kakšne so tvoje uprabniške izkušnje oz na kak način stvari uporabljaš boš vedel samo ti in samo s tvojim načinom lahko preizkusiš naprave. Moj način uporabe in tvoj sta pač različna.
Imaš trenutno 11/11 na aliexpresu in se kak gx1 dobi že za 58 eur s kuponom in popustom.
Če mi še poveš kakšne knjižnice so to in s kakšno vsebino.
Samo za vedenje oz debato. Na svojem kompu ki ga imam na sheranju imam mapo z video vsebinami za test. Z kodije 20 in naprej mi včasih te mape odpira skoraj minuto. In ni rešitve. Rešitev je naložiti nazaj kodi 19. To pa odpre brez problema. Ampak kodi 19 ne podpira dolby vision, dočim novejši jo. In to dela enako na vseh boxih, tako da krivec ni box ampak kodi. Za foro zamenjaj kodi ra verzijo 19, ali pa si dodatno instaliraj kako starejšo verzijo https://www.wonderbox.tv/wbmc-19-5-leia...
WBMC fork kodi ki se lahko instalira vzporedno z original kodijem. Torej če ti zadeva tam dela potem veš krivca.
Ampak se te stvari lahko popravijo z instalacijo projectivity louncherja. Kar se pa tiče primerjave kinhank/xiaomi je pa velika razlika. Kinhank teče na androidu 14 z 4 gb rama istim procesorjem res ampak z ddr4 in ne ddr3 ramom kot ga ima xiaomi. Kakšne so tvoje uprabniške izkušnje oz na kak način stvari uporabljaš boš vedel samo ti in samo s tvojim načinom lahko preizkusiš naprave. Moj način uporabe in tvoj sta pač različna.
Imaš trenutno 11/11 na aliexpresu in se kak gx1 dobi že za 58 eur s kuponom in popustom.
Če mi še poveš kakšne knjižnice so to in s kakšno vsebino.
Samo za vedenje oz debato. Na svojem kompu ki ga imam na sheranju imam mapo z video vsebinami za test. Z kodije 20 in naprej mi včasih te mape odpira skoraj minuto. In ni rešitve. Rešitev je naložiti nazaj kodi 19. To pa odpre brez problema. Ampak kodi 19 ne podpira dolby vision, dočim novejši jo. In to dela enako na vseh boxih, tako da krivec ni box ampak kodi. Za foro zamenjaj kodi ra verzijo 19, ali pa si dodatno instaliraj kako starejšo verzijo https://www.wonderbox.tv/wbmc-19-5-leia...
WBMC fork kodi ki se lahko instalira vzporedno z original kodijem. Torej če ti zadeva tam dela potem veš krivca.
polde
Sori tisle link za wbmc vedno vrže na najnovejše ne pa na 19 verzijo. Najdi si kak kodi fork 19 verzije na netu. Brskam pa nič kaj ne najdem. Drugač pa če ne gre pa greš v kodi na starejše verzije pa tam potegneš dol.
Na zs sem ti dal link do wetransferja.
Na zs sem ti dal link do wetransferja.
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
misek ::
Samo za vedenje oz debato. Na svojem kompu ki ga imam na sheranju imam mapo z video vsebinami za test. Z kodije 20 in naprej mi včasih te mape odpira skoraj minuto. In ni rešitve.Rešitev je za začetek pregled kodi debug loga s curl komponento. Pa morda vidiš kje se zatika.
Ker to obnašanje ni ravno normalno? Se o tem piše po kodi forumu?
Ne nič se ne piše. Tudi če te datoteke gledam iz diska se zatakne na isti način. Ampak to so samo video sempli, ostale datoteke filmi serije dela normalno.
polde
Imam par semplov s končnico .ts. Mogoče ga to upočasni.
polde
Zgodovina sprememb…
Nočem se kregat in ni to moj namen. Film imam lahko na pavzi tudi cel večer in ga bo naprej predvajalo kot da ni nič. Najbolj me moti da ko grem v Android meni, mi zadeva ne laufa gladko. Torej ko iščem nastavitve, se mi med brskanjem zatika. Ali pa če samo izbiram katero aplikacijo bi izbral, šteka. Isto se dogaja ko imam v Kodiju svojo knjižnico filmov ali serij, povečini deluje vredu, se pa zgodi za se zatika med brskanjem med filmi. Predvajanje in preskakovanje deluje normalno, pa če preskakujem po par sekund ali po 10 minut. Ko rečem moja knjižnica, mislim na zunanji 3.5 HDD s svojim napajanjem kateri je priklopljen preko USB Huba na TV box. Disk je formata exFAT in je velikosti 8TB, filmi v eni mapi, serije v drugi, risanke v treji. Sem probal tudi brez huba, ni nič boljše.
In kot omenjeno, imam Xiaomi Mi TV Box 2nd gen. Ali ima Google TV ali Android TV po pravici povedano, ne vem, jih ne ločim. Kolikor sem uspel prebrati je da je bil najprej Google TV, nato Android TV, sedaj je pa oboje v enem? Kdo bi vedel. Vem pa da boxa že nekaj časa ne posodabljam, a se mi android vmesnik spreminja sam od sebe, kar me zelo moti. Pa ne uporabljam Netflixa, Showtime, HBO ali karkoli od tega. Izključno SmartTube in Kodi.
Kar se pa tiče .ts. Nimam izkušenj s temi datotekami, imam pa z .mkv in .mp4. Vem da si enkrat omenil da ti .mp4 predvaja normalno. No, meni se zatikajo, kot da bi video laufal na 20 fps, konstantno komaj opazno zatikanje. Punca tega ne opazi, jaz pa. Če zamenjam samo "container" iz .mp4 v .mkv (MKVToolNix), isti film v istem formatu, isti kodek z istim avdijem, laufa normalno in brez zatikanja. Pol pa vedi ...
Kar se pa tiče procesorja oz. Cortex-A55. Podatki so iz uradnih strani boxov. Če tam niso navedli točnih modelov procesorja, ne morem pomagat. Na vseh ki si jih omenil, piše Cortex-A55. Tudi za RTD 1325 piše v specifikacijah da je to skupek CPU Cortex-A55 in GPU Mali-G57. Kar pa sem ugotovil je, da je kar težko dobit natančne specifikacije, še težje pa primerjave kateri je boljši oz. koliko boljši. Od tukaj tudi moja dilema katerega kupiti. Idealno bi vzel nekaj z boljšim CPUjem, boljšim GPUjem in več rama, sedaj imam 2GB. Ker pa pač nebi imel doma več teh boxov, bi najraje naredil bolj konkreten preskok in da imam nato mir naslednjih nekaj let.
In kot omenjeno, imam Xiaomi Mi TV Box 2nd gen. Ali ima Google TV ali Android TV po pravici povedano, ne vem, jih ne ločim. Kolikor sem uspel prebrati je da je bil najprej Google TV, nato Android TV, sedaj je pa oboje v enem? Kdo bi vedel. Vem pa da boxa že nekaj časa ne posodabljam, a se mi android vmesnik spreminja sam od sebe, kar me zelo moti. Pa ne uporabljam Netflixa, Showtime, HBO ali karkoli od tega. Izključno SmartTube in Kodi.
Kar se pa tiče .ts. Nimam izkušenj s temi datotekami, imam pa z .mkv in .mp4. Vem da si enkrat omenil da ti .mp4 predvaja normalno. No, meni se zatikajo, kot da bi video laufal na 20 fps, konstantno komaj opazno zatikanje. Punca tega ne opazi, jaz pa. Če zamenjam samo "container" iz .mp4 v .mkv (MKVToolNix), isti film v istem formatu, isti kodek z istim avdijem, laufa normalno in brez zatikanja. Pol pa vedi ...
Kar se pa tiče procesorja oz. Cortex-A55. Podatki so iz uradnih strani boxov. Če tam niso navedli točnih modelov procesorja, ne morem pomagat. Na vseh ki si jih omenil, piše Cortex-A55. Tudi za RTD 1325 piše v specifikacijah da je to skupek CPU Cortex-A55 in GPU Mali-G57. Kar pa sem ugotovil je, da je kar težko dobit natančne specifikacije, še težje pa primerjave kateri je boljši oz. koliko boljši. Od tukaj tudi moja dilema katerega kupiti. Idealno bi vzel nekaj z boljšim CPUjem, boljšim GPUjem in več rama, sedaj imam 2GB. Ker pa pač nebi imel doma več teh boxov, bi najraje naredil bolj konkreten preskok in da imam nato mir naslednjih nekaj let.
krop ::
Pusti ta Poldetova kitajska jajca pa rajš vzami nekaj premium ala google streamer, onn 4k pro, nvidia shild. Ni vse v procesorjih in gpu-jih. Recimo Nvidia 5 let stara še zmeraj prekosi vse na tržišču. Malo prečekiraj net
DamijanD ::
Pusti ta Poldetova kitajska jajca pa rajš vzami nekaj premium ala google streamer, onn 4k pro, nvidia shild. Ni vse v procesorjih in gpu-jih. Recimo Nvidia 5 let stara še zmeraj prekosi vse na tržišču. Malo prečekiraj net
Nvidia ima 6 let in ni več najboljša, prekosi jo marsikaj oziroma vse s čipovjem amlogic 928X-K. 3 gb ram vs 8 gb ram 16 prostora ram vs 128 prostora, wifi5 vs wifi6, in v benchmarku nvidia ostane zadaj. Tudi AI tehnologiga upscalinga je boljša od nvidie. JBG čas gre naprej. In ja vse je v procesorjih in gpujih. Ravno zaradi procesorja je bila nvidia toliko časa v vrhu.
Za tvojo splošno razgledanost @krop onn 4k pro bo pri nas delal točno toliko časa da bo vštekan prvič na internet potem se pa on 4k pro poslovi ker ni namenjen našemu tržišču. Identičen temu je Tomson 270 pro, ki pa je namenjen za naš trg. Cena pa x 2.
Pri google 4k streamerju kam vtakneš disk? Poleg tega je precenjen in youtuberji raje priporočajo recimo xiaomija za pol manj denarja
Mislim da nisi niti prebral @DePalmotovih potreb in navad čemu bi box služil. Včasih je bolje biti en stavek tiho kot se pa pobrukati na celi črti.
polde
Zgodovina sprememb…
In vsi tile boxi ki so omenjeni z moje strani zgoraj so google certificirani boxi z googleTV in androidTV OS.
polde
Benčmark je eno. Realno delovanje pa drugo. Nism edini, ki zagovarjam to tezo. Nvidia je še zmeraj kralj Android Tv boxov.
Benčmark je eno. Realno delovanje pa drugo. Nism edini, ki zagovarjam to tezo. Nvidia je še zmeraj kralj Android Tv boxov.
polde
Nikonja ::
Shield je najbolj popularen bil za tiste kateri so rabili DV, in losless zvok DolbyTrueHD, DTS-HD Master... ker je edini podpiral to brez komplikacij. Ugos je trenutno boljša izbira ampak žal ni plug and play kot Shield in je zato Shiled prva izbira za tiste katerima igranje z Ugosom ni všeč.
Škoda da Nvidia ne bo dala nov model na trg ker jim je AI igranje zdaj veliko bolj dobičkonosno!
Škoda da Nvidia ne bo dala nov model na trg ker jim je AI igranje zdaj veliko bolj dobičkonosno!
Anney ::
Trenutno je best of the best tole troje Ugoos AM6b+, MINIX NEO U22-XJ Max (ta dva se fleshata z CoreElec (Kodi)), in imata full DoVi).
Potem je pa tu še zloglasni Ziddo Z9X.
Dovi players:
https://discourse.coreelec.org/t/ce-ng-...
Potem je pa tu še zloglasni Ziddo Z9X.
Dovi players:
https://discourse.coreelec.org/t/ce-ng-...
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Ne vrjamem, ampak pustimo zdej to. @anney, da bi kupu box in ga flešal z coreelec in imel na njem samo kodi je čisti nesmisel. Delovati mora vse out of the box, če ti ne paše google gui naložiš projectivy louncher.
Probal sm eno karolo teh kitajskih jajc telefonov do boxov in zmeraj te nekje podojijo. Nekaj ne deluje. Kupim premium in mam mer par let. pač moja izkušnja
Probal sm eno karolo teh kitajskih jajc telefonov do boxov in zmeraj te nekje podojijo. Nekaj ne deluje. Kupim premium in mam mer par let. pač moja izkušnja
Kdo še fleša boxe telefone. To se je delalo pred 5imi leti. Naložiš kodi iz playstora in greš dalje
Kdo še fleša boxe telefone. To se je delalo pred 5imi leti. Naložiš kodi iz playstora in greš daljeZa telefone ne vem, za boxe pa je to še vedno uporabno. In še enkrat: ne sodi vseh po sebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: misek ()
Kdo pa govori o flešanju telefonov? Spet si nekaj iz megle potegnil. Tako kot tvoj onn 4k pro ki je samo za ZDA trg. mpak si prelen da bi to prebral, al pa streamer brez usb vhoda in to priporočaš človeku ki ima na box povezan 8 tb zunanji disk
polde
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 170776 (1886) | rogerg |
| » | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 295628 (5871) | mag3 |
| » | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 68659 (4911) | Nixxon |
| ⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1237738 (497745) | Mavrik |