Forum » Loža » halo katra pice
halo katra pice
korenje3 ::
A kdo ve katero moko za testo uporabljajo pri halo katra za pice? tip 800?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Vanadium ::
Nevem ampak odkar so prešli na to neko polnozrnato varianto mi več ni ok. Sem pristaš tip 500
Misliš tip 400?
To novo testo ima ful boljši okus in očitno je res tip 800. Očitno je to nov standard za pice tipa "bari"
To novo testo ima ful boljši okus in očitno je res tip 800. Očitno je to nov standard za pice tipa "bari"
Vazelin ::
res že dolgo nisem jedel katra pizze. Pomojem nazadnje 10 let nazaj. Nikoli ni bila nič posebnega. Kvečjemu velika včasih.
korenje: naroči enkrat npr. Verace pizzo, da vidiš, kako izgleda solidno testo.
korenje: naroči enkrat npr. Verace pizzo, da vidiš, kako izgleda solidno testo.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
LeQuack ::
Sem včasih še naročal samo nazadnje ko sem pogledal je bila 11 EUR velika pica, pa me je minilo.
Quack !
Ja jaz sem po dolgem času (5+ let) spet začel. Moram rečt da so pice vrhunske. Boljše kot v večini picerijah. Verjetno zaradi virusa hitreje dostavljajo in pice niso skuhane.
Se po okusu vidi da so pice pečene v peči na drva.
Po moje vedno teh 11EUR. Quality over quantity.
Recimo pizzafonsalomon ima pice za 10,5EUR enakega premera. So pa pečene v komorni peči (prej so imel kontinuirano). Tako da pica pride prepečana in posušena. Torej zlo pod kakovostjo halo katre.
Sem včasih še naročal samo nazadnje ko sem pogledal je bila 11 EUR velika pica, pa me je minilo.
Po moje vedno teh 11EUR. Quality over quantity.
Recimo pizzafonsalomon ima pice za 10,5EUR enakega premera. So pa pečene v komorni peči (prej so imel kontinuirano). Tako da pica pride prepečana in posušena. Torej zlo pod kakovostjo halo katre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()
Ja jaz sem po dolgem času (5+ let) spet začel. Moram rečt da so pice vrhunske. Boljše kot v večini picerijah. Verjetno zaradi virusa hitreje dostavljajo in pice niso skuhane.
Po moje vedno teh 11€. Quality over quantity.
Bi verjel če ne bi prodajal tudi študentom na bone, kjer dobijo isto pico za pol cene (sicer manjšo, ki je po ceniku 10 EUR).
Quack !
Pica stane enako za študente, razlika je samo da polovico plača država.
Je pa zanimivo da vedno vprašajo kako bomo plačal. Kot da bi hoteli tretirat študente kot drugorazredne.
Je pa zanimivo da vedno vprašajo kako bomo plačal. Kot da bi hoteli tretirat študente kot drugorazredne.
Zgodovina sprememb…
Pica stane enako za študente, razlika je samo da polovico plača država.
Um, ne. Bon + subvencija je max 7 EUR. Za ta denar študent dobi pico + solato + juho ali nekaj podobnega. Tako da če jaz kot fizična oseba lahko isto dobim to za 7EUR, potem se pa mogoča splača pri Katri naročat.
Quack !
Sam pri Katri že malo pizzo oglašujejo kot 36cm premeta? To mam jaz pol še za večerjo
To je ultra velika pri ostalih pizzerijah :D
*premer pice mala 36cm, velika 40cm, družinska 50 cm
To je ultra velika pri ostalih pizzerijah :D
*premer pice mala 36cm, velika 40cm, družinska 50 cm
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
fi40 je čist standardna in dovolj za 1 osebo.
Mene moti samo da na kraški ni tržaške omake in na pici s tuno ni čebule ali paradajza.
Če hočeš še tržaško čez potem ti reče da je to "posebna" ki stane 12EUR.
Mene moti samo da na kraški ni tržaške omake in na pici s tuno ni čebule ali paradajza.
Če hočeš še tržaško čez potem ti reče da je to "posebna" ki stane 12EUR.
Zgodovina sprememb…
Sorry samo fi40 ni standardna ampak extra velika pizza po pizzerijah
vilicarist ::
Misliš tip 400?
katero moko je zdj treba dat, če imam rad tako testo da je malo bolj žvečit treba
bmw = brings me women
tip 800.
Sam moraš fermentirat 2 dni v hladilniku preden razvlečeš.
Ko sem delal iz moke tipa 400 so se tudi pojavile proteinske pikice, ampak šele po 3 dneh fermentiranja.
Sam moraš fermentirat 2 dni v hladilniku preden razvlečeš.
Ko sem delal iz moke tipa 400 so se tudi pojavile proteinske pikice, ampak šele po 3 dneh fermentiranja.
Zgodovina sprememb…
Cruz ::
Se po okusu vidi da so pice pečene v peči na drva.V peci na drva ze mogoce, ne pa na drva, ker ce kuris v pravi krusni peci in samo na drva, ne mores tako veliko pic specti tako hitro. Te krusne peci v picerijah imajo se nekaj v ozadju, drva so le za estetiko in finoce, da se lahko povazijo. :)
Se pa strinjam, da je Katrina pica dobra. Sem jedel morsko in bologneze pred kaksnim letom, bologneze je bila nagnusna, samo vse zmetano in razpacano brez forme, morska pa odlicna. Testo pa pri obeh dobro.
mr_chai ::
Unim k je katrina pizza dobra, verjetno še niso jedl zlo dobre pizze v življenju. Še doma si lahko boljšo narediš.
Se po okusu vidi da so pice pečene v peči na drva.V peci na drva ze mogoce, ne pa na drva, ker ce kuris v pravi krusni peci in samo na drva, ne mores tako veliko pic specti tako hitro. Te krusne peci v picerijah imajo se nekaj v ozadju, drva so le za estetiko in finoce, da se lahko povazijo. :)
Se pa strinjam, da je Katrina pica dobra. Sem jedel morsko in bologneze pred kaksnim letom, bologneze je bila nagnusna, samo vse zmetano in razpacano brez forme, morska pa odlicna. Testo pa pri obeh dobro.
hm ok sem se moral prepričat da je res.
https://www.google.com/maps/uv?hl=sl&pb=!1s0x476532880d46f9e5%3A0x4ccd7ffbd0bf2f5!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipO3nGUdyRUuec4zy26HhZbvFzH3rnmN_aLOSCke%3Dw312-h176-k-no!5shalo%20katra%20-%20Iskanje%20Google!15sCAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipPmEG7YxYCVE2G_1tY5Ao-UtKxpaIDGnqmjWN7j&sa=X&ved=2ahUKEwj0gLSW_tLoAhUliIsKHacCBe4QoiowDXoECBoQBg#
Očitno sem pravilno sklepal (po okusu testa). Verjetno je ena redkih picerij ki imajo krušno peč in dostavo na dom hkrati.
Sicer pa glede na to da je pica v krušni peči pečena v 1-2 min mislim da jih hitreje mečejo ven kot prihajajo naročila.
Zgodovina sprememb…
mr_chai ::
New York pica pa res ni p od pice, vsaj po mojem mnenju.
No kaj pa je teb pol pizza ? Jst mam rad bele pice, sm bil v pizzeriji v Supernovi na rudniku prijetno presenečen. V Sicilliani na Dragomerju tudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()
so vam res te pizze z 2k plus kalorij tako fascinantne? :D
PreviousUser ::
Nazadnje sem pri katri naročil ene deset let nazaj, se spomnim, da so imeli takrat ful dobre burgerje.
2dark ::
so vam res te pizze z 2k plus kalorij tako fascinantne? :D
Mene fascinira cena velike klasične za 11 EUR in da je to normalna cena. Za to ceno dobiš v šparu 3 klasične pečene pice premera 30 cm.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Konlov ::
nokia6310 ::
Unim k je katrina pizza dobra, verjetno še niso jedl zlo dobre pizze v življenju. Še doma si lahko boljšo narediš.
Točno tako. Ne vem komu je ta pica sploh lahko dobra? Testo ki ga moraš žvečit
da ga lahko pogoltneš. Velikokrat pride mrzla. Na nje pa bolj malo stvari. Sem poznal nekoga ki je tam delal pa mi je reku stari zase nebi nikol kle naroču. Ne vem kakšni so v zadnjem času. Pico je najbolš v piceriji poejst da pride vroča pol je neki od nje pa še to odvisno kje. Druga varianta pa je da jo sam nardiš če maš to možnost. Je pa že Svetilnik boljši pa še kak bi se našu.
Testo se ne žveči, je pa res bolj polno. Pica še ni prišla mrzla, naročil že 4x.
Sestavin je pa res bolj malo gor.
Sestavin je pa res bolj malo gor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka pizze (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 241657 (1506) | alekskac |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 149629 (558) | mailer |
» | Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 95713 (78803) | korenje3 |
» | Zamrznjene pice s krušne pečiOddelek: Loža | 10019 (8340) | Aston_11 |
» | velikosti pice in cena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22095 (20311) | korenje3 |