» »

Gneča na Ljubljanski obvoznici

Gneča na Ljubljanski obvoznici

Temo vidijo: vsi
««
37 / 60
»»

eriCartman ::

Še malo pa bomo spet vpili "le vkup le vkup uboga gmajna"
na kandelabrih pa bodo za zgled in v opomin viseli predstavniki "jaz vem kaj je dobro zate"

-puhek- ::

Mato989 je izjavil:

-puhek- je izjavil:

Torej je imel Tweezzizi prav... dejansko bo prišlo počasi do deavtombilizacije mest. Lepo slišat.

S tem, da pa moram reči, da jim je pa tale omejitev 30km/h odlična ideja.

Soft način, za odstranit avtomobile iz ulic.

To je samo soft način da dobiš več psihopatov ki živčkajo in prehitevajo in potem imamo več bolanih ljudi

Ja, to je samo v začetku, potem jih bojo lepo polovili na radarje, prekoračitev za odvzem izpita pri 30km/h hitro dosežeš in debili bojo izginili iz prometa.

Kot sem rekel, genialna ideja.

eriCartman je izjavil:

Še malo pa bomo spet vpili "le vkup le vkup uboga gmajna"
na kandelabrih pa bodo za zgled in v opomin viseli predstavniki "jaz vem kaj je dobro zate"

Ta del je bil pa že desetletja nazaj naštudiran, vam gre predobro, da bi se upirali, vse je samo še gobec po socialnih omrežjih, kot si ravno plastično prikazal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: -puhek- ()

RedDrake ::

dodatna obdavčitev drugega avtomobila v gospodinjstvu

Nice ...
Ta Levica so res carji. Prav delajo na tem, da bodo ruralci Levico vizualizirali na kandelabrih.
Primer moje tašče (s. primorska).
Ona hodi na delo v IT, cca 45km v eno smer, javni prevoz ne obstaja niti v teoriji, ker gre čez Predel, niti nikoli ne bo obstajal. Tast vzdržuje gorsko kmetijo cca 8km (ampak 800m višinske) stran. Vas ni videla avtobusa _NIKOLI_. Najmlajša hči hodi na delo po soški dolini in lahko izbira med busom, ki štarta ob 6h ali pa gre za avtom ob 7:15.
Res fer, da takšnim obdavčiš dva dodatna avtomobila, ker jih več kot očitno ne rabijo in se grejo samo luksuzus (čeprav so vsi trije skupaj vredni manj kot 5 let star golf). Da ne omenjam uničevanja okolja.
Na kolo naj gredo čez prelaz (tudi pozimi ko pade 40cm snega!), al' pa na bus pa zgubijo 2h 30 več na dan. Al pa tko kt 70 let nazaj, pešaka 1h 30 v hrib na kmetijo, zakaj bi šel z avtom.

Potem pa vzameš moj primer, kjer imam v gospodinjstvu prav tako 3 vozila (daily, cabrio, oldy).
A hkrati vozim samo enega, trikrat letno celo z ženo voziva oba hkrati. Meni bodo podražali življenje samo zato, ker lahko?

Res, dobili so novega volilca.

Jaz predlagam da se obdavči grafične kartice, saj je poraba elektrike za takšne neumnosti kot so igre pravi okoljski zločin.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RedDrake ()

RedDrake je izjavil:

dodatna obdavčitev drugega avtomobila v gospodinjstvu

Nice ...
Ta Levica so res carji. Prav delajo na tem, da bodo ruralci Levico vizualizirali na kandelabrih.
Primer moje tašče (s. primorska).
Ona hodi na delo v IT, cca 45km v eno smer, javni prevoz ne obstaja niti v teoriji, ker gre čez Predel, niti nikoli ne bo obstajal. Tast vzdržuje gorsko kmetijo cca 8km (ampak 800m višinske) stran. Vas ni videla avtobusa _NIKOLI_. Najmlajša hči hodi na delo po soški dolini in lahko izbira med busom, ki štarta ob 6h ali pa gre za avtom ob 7:15.
Res fer, da takšnim obdavčiš dva dodatna avtomobila, ker jih več kot očitno ne rabijo in se grejo samo luksuzus (čeprav so vsi trije skupaj vredni manj kot 5 let star golf). Da ne omenjam uničevanja okolja.
Na kolo naj gredo čez prelaz (tudi pozimi ko pade 40cm snega!), al' pa na bus pa zgubijo 2h 30 več na dan. Al pa tko kt 70 let nazaj, pešaka 1h 30 v hrib na kmetijo, zakaj bi šel z avtom.

Lol, se je že začelo iskati dlake v jajcu, ker ideja ni dobra zaradi eksotičnih primerov :)) Bo dobila davčno olajšavo. :)

Glavno je, da spustijo hitrost v mestih na 30km/h za avtomobilski promet. Vse ostalo je nepomemben detajl.

Zgodovina sprememb…

Ideja ni dobra zaradi praktično _VSAKEGA_ ki živi izven naših 10-ih večjih mest. Kar je še vedno slaba polovica prebivalstva.
Za omejitev v mestih mi je vseeno.
Edino kar niso pomislili je, ali to pomeni, da bodo regionalne ceste ki gredo čez naselja potem tudi omejene na 30? Ker če da, potem se recimo potovanje po soški dolini naprimer podaljša za +50% kamorkoli. Ali pa pot LJ-Kočevje, ali pa miljon drugih ruralnih poti.
Če pa ne, pa je to izjema, pa se potem hitro lahko zgodi da je izjem več kot pravil in ostane status quo.

Neumnosti v glavnem.
Prepovedi delujejo.
Dokaz za to je dejstvo, da je korupcija prepovedana.

RedDrake je izjavil:

Ideja ni dobra zaradi praktično _VSAKEGA_ ki živi izven naših 10-ih večjih mest. Kar je še vedno slaba polovica prebivalstva.
Za omejitev v mestih mi je vseeno.
Edino kar niso pomislili je, ali to pomeni, da bodo regionalne ceste ki gredo čez naselja potem tudi omejene na 30? Ker če da, potem se recimo potovanje po soški dolini naprimer podaljša za +50% kamorkoli. Ali pa pot LJ-Kočevje, ali pa miljon drugih ruralnih poti.
Če pa ne, pa je to izjema, pa se potem hitro lahko zgodi da je izjem več kot pravil in ostane status quo.

Neumnosti v glavnem.
Prepovedi delujejo.
Dokaz za to je dejstvo, da je korupcija prepovedana.

V mestih je pisalo. Ne vem zakaj vasi vlacis v to zgodbo.

Definiraj mesto.

Oziroma drugače.
Ali je cesta, ki gre čez Litijo (LJ - Zidani Most), potemtakem podvržena omejitvi 30 ali ne?
In če ta ni, zakaj potem katerakoli druga je?

Zgodovina sprememb…

RedDrake je izjavil:

Definiraj mesto.

Oziroma drugače.
Ali je cesta, ki gre čez Litijo (LJ - Zidani Most), potemtakem podvržena omejitvi 30 ali ne?
In če ta ni, zakaj potem katerakoli druga je?

Ne rabim. Je definirano s statusom mesta.

Kostanjevica na krki ima status mesta.
Sem prepričan da še marsikakšna druga vas.
Kako je s tem?
Omejitev 30 za regionalke tam?

RedDrake je izjavil:

Kostanjevica na krki ima status mesta.
Sem prepričan da še marsikakšna druga vas.
Kako je s tem?
Omejitev 30 za regionalke tam?

Seveda. Od table za prihod v mesto, do table za izstop iz mesta. Kaj, niti CPPja ne poznaš?

Naj ti povem nekaj šokatnega, od take table (ce je obrobljena s črno) do naslednje table (sorodne, ta prečrtane), moraš voziti 50km/h.

Vidiš, pa si se naučil nekaj novega in to brez, da bi ti kdo vzel izpit, ki si ga več kot očitno ne zaslužiš.

Zgodovina sprememb…

Super, samo to lokalcem ne bo niti najmanj všeč.

Še seznam mest, če komu prav pride:
Seznam mest v Sloveniji @ Wikipedia

No, si šel gledati.
Jasno, vas s 130 prebivalci bo sedaj imela omejitev 30 od table do table, ker pač logika. Hkrati je pa recimo Kobarid ne bo imel. Ker pač logika.

RedDrake je izjavil:

No, si šel gledati.
Jasno, vas s 130 prebivalci bo sedaj imela omejitev 30 od table do table, ker pač logika. Hkrati je pa recimo Kobarid ne bo imel. Ker pač logika.

Ne sekiraj se preveč, še všeč ti bo. Boš videl kako boš manj živčen na avtobusu, vsa nervoza, ki ti jo ustvarja promet bo izginila čez noč. :)

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Od kod vam sploh ideja za teh 30?

Super, namesto 2h do tašče bom rabil 3h.
Bus pa namesto 3h kar 4h.
To bodo super dnevni izleti.
12h na izletu od tega 8h na busu.

Utk je izjavil:

https://www.rtvslo.si/okolje/obdavcitev...

Takšne neumnosti lahko dejansko naumi samo Levičar ki živi v LJ in gre dvakrat letno na počitnice, enkrat na Karibe in drugič na obalo.

RedDrake je izjavil:

Super, namesto 2h do tašče bom rabil 3h.
Bus pa namesto 3h kar 4h.
To bodo super dnevni izleti.
12h na izletu od tega 8h na busu.

Ne skrbi, javni potniški promet bo izvzet, moraš gledati na cilje zakona, če enako zahtevaš za buse, teh ciljev ne dosegaš.

Skratka, do tašče boš rabil enako z avtom kot avtobusom. Pa še živcirati se ti ne bo treba.

Zgodovina sprememb…

free_rider ::

-puhek- je izjavil:

Seveda. Od table za prihod v mesto, do table za izstop iz mesta. Kaj, niti CPPja ne poznaš?

Naj ti povem nekaj šokatnega, od take table (ce je obrobljena s črno) do naslednje table (sorodne, ta prečrtane), moraš voziti 50km/h.

Vidiš, pa si se naučil nekaj novega in to brez, da bi ti kdo vzel izpit, ki si ga več kot očitno ne zaslužiš.

Majstr, da nis ti zamešal mesto in naselje?
Ni vsako naselje mesto.
Je pa vsako mesto naselje.

Predlagam ti obnovo CPP.

Avtobus bo omejen na 30km/h po vsaki cesti ki jo bo delil z avtomobili. Tako za informacijo, večpasovne ceste obstajajo mogoče v 10-ih mestih po Sloveniji.

free_rider je izjavil:

-puhek- je izjavil:

Majstr, da nis ti zamešal mesto in naselje?
Ni vsako naselje mesto.
Je pa vsako mesto naselje.

Predlagam ti obnovo CPP.

Lol, a misliš, da ne vem, razlagam njemu, kje se začne in konča omejitev, ker omenja ceste med dvema mestoma in podobne whataboutizme.

RedDrake je izjavil:

Avtobus bo omejen na 30km/h po vsaki cesti ki jo bo delil z avtomobili. Tako za informacijo, večpasovne ceste obstajajo mogoče v 10-ih mestih po Sloveniji.

Jah jebat ga. Bo treba še te spremeniti v namenjene za javni potniški promet.

Zgodovina sprememb…

-puhek- je izjavil:

Utk je izjavil:

Naslov tvojega linka je: Ministrstvo: Namigovanja o pripravi zakonodaje za oteževanje uporabe avtomobilov so neresnična

Utk je izjavil:

-puhek- je izjavil:

Utk je izjavil:

Naslov tvojega linka je: Ministrstvo: Namigovanja o pripravi zakonodaje za oteževanje uporabe avtomobilov so neresnična

Ni moj link, samo ponovil sem ti ga :)

Sicer naslov je: "Obdavčitev drugega avtomobila, taksa za vstop v Ljubljano in plačljivost vseh parkirišč?"

Pa ne sekiraj se preveč, do tega bo prišlo, prej ali slej, ker je pleha na cestah pač preveč.

Zgodovina sprememb…

Naslov so spremenili, takoj ko so ugotovili da se Levičarji na ministrstvu spet lažejo.

-puhek- je izjavil:

Utk je izjavil:

-puhek- je izjavil:

Utk je izjavil:

Ni moj link, samo ponovil sem ti ga :)

Sicer naslov je: "Obdavčitev drugega avtomobila, taksa za vstop v Ljubljano in plačljivost vseh parkirišč?"

Pa ne sekiraj se preveč, do tega bo prišlo, prej ali slej, ker je pleha na cestah pač preveč.

Še enkrat ga klikni.

Ah, spet SDSova RTVSLO :)) Bo že skrajni čas, da se malo počisti s sodrgo, ki so jo namontirali tja.

Mi je bilo pa všeč vaše jokanje. :)

Zgodovina sprememb…

RedDrake je izjavil:

Naslov so spremenili, takoj ko so ugotovili da se Levičarji na ministrstvu spet lažejo.

Morda bi drugič vseeno lahko malo počakali preden objavijo še kaj o načrtih te vlade.

Utk je izjavil:

RedDrake je izjavil:

Morda bi drugič vseeno lahko malo počakali preden objavijo še kaj o načrtih te vlade.

So včeraj povedali, da ne bojo nič več obljubljali ampak naredili in potem obvestili. :)

Saj vam bodo dali prehodno obdobje, da se navadite. :)

(p.s.: že imaš Urbano? Ni zakomplicirana za uporabo. Pa LPP pokriva tudi Grosuplje.)

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

no, sj po drugi strani privoščim slovenčkom da takole trpijo. kaj pa volijo psihopate!
še bolj jih je treba tlačit!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

no, sj po drugi strani privoščim slovenčkom da takole trpijo. kaj pa volijo psihopate!
še bolj jih je treba tlačit!

Ah, ne razumeš, tak ukrep bi morala sprejeti tudi SDS. Preprosto so postale količine avtomobilov na cestah prevelike (kar ugotavljate v naslovu teme) in je treba nekaj narediti.

Si predstavljaš, da pride ukrep od EU komisije in je na oblasti Glantzkopf? V momentu izgubi celo volilno bazo.

Zgodovina sprememb…

Maš prav!
Prepovedati _VSE_ avtomobile.
In potem ruralce strpati v kanclagerje in jih tam izobraziti in preseliti v mesta.

Fašizem rodi nasilje.
Ekofašizem ni čisto nič drugačen, samo predpono ma drugo.

Zgodovina sprememb…

RedDrake je izjavil:

Maš prav!
Prepovedati _VSE_ avtomobile.
In potem ruralce strpati v kanclagerje in jih tam izobraziti in preseliti v mesta.

Zakaj, to nima nobenega smisla. Dovolj je, če se v mestih omeji promet na 30km/h.

Toliko, da 5x razmisliš preden zapelješ v mesto in raje zaviješ na P+R, kjer se lahko voziš z avtobusom po polovični ceni, pa še parkiranje imaš zastonj.

Mimogrede, ne gre za ekofašizem, ampak za zdravo pamet, ki je provinca očitno ne premore. Zato jim je treba malo pomagati. :)

Zgodovina sprememb…

Človek, a si ti prebral, kaj piše v dokumentu?
Mislim, da nisi.
Zaključki glede predpostavk za pripravo novih projekcij NEPN
po mnenju udeležencev so:
o povečati je treba cilje glede zmanjšanja TGP v Sloveniji in jih uskladiti z mednarodnimi oziroma
evropskimi.
o povečati ambicioznost in pogum glede omejevanja avtomobilskega prometa, npr. skozi
podražitev lastništva in uporabe avtomobilov - ukinitev vinjet, podražitev parkiranja, omejevanje
hitrosti itd.
o kljub manjšemu prispevku za razogljičenje mora javni promet postati hrbtenica, zato ga je treba
radikalno izboljšati.

Če se z zadnjo točko komot vsi strinjamo, potem je pa srednja točka tista, kjer gre za de-facto fašizem.
In potem ministrstvo izjavi:
Namigovanja o pripravi zakonodaje za oteževanje uporabe avtomobilov so neresnična

Aha, to da ste v dokumentu zapisali da je potrebno biti bolj ambiciozen in pogumen glede omejenvanja prometa skozi podražitev lastništva in uporabe, je jasno čisto nekaj drugega kot oteževanje uporabe avtomobilov. Avtomobile še vedno lahko uporablja vsak razen tistih 30% na pragu ali pod pragom revščine.

In kaj je s tem narobe? Pač ministerstvo je izjavilo nekaj v skladu z novim nacinom dela koalicije. Najprej uvede in potem obvesti, sicer SDSovi droni širijo dezinformacije in otežujejo sprejem dobrih zakonov.

Sploh ne vem kaj se sekirate, saj na regionalkah se boste še vedno lahko obnašali kot "kmetje", v mestu se boste pa obnašali po mestno, saj veste, da so bila mesta vedno gonilo razvoja in da so se kmetje vedno upirali spremembam.

Recimo sajenje krompirja je bilo v časih Marije Terezije šokantno, alarmantno in "ni šans".

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

Plačilo za delo je eno, povračilo za stroške je pa nekaj drugega.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Ta del bi tudi morali reformirati in zahtevati, da se prihod na delo povrne v obliki mesečne vozovnice za avtobusno ali želežniško linijo, ne pa v denarju.

Zgodovina sprememb…

Drugače.
Sem za ukinitev vinjet, sem za znižanje hitrosti marsikje po spalnih naseljih. Čeprav to pomaga točno 0,0 - meni v coni 30 čez ležeče policaje še vedno drvijo šleparji s 50km/h pa razni čapci navijajo svoje bendžole na 6k RPM ob 2h zjutraj, pa podobno.
Dejansko sem za uvedbo congenstion fee-ja za LJ (in kjerkoli drugje so mnenja da to potrebujejo).
Če delaš gužvo plačaj. Če veliko voziš, plačaj več.
Ampak.
Neumnosti kot podražitev večih avtomobilov pri hiši (zakaj, razen za hebanje v glavo ruralcev, kjer mora de-facto vsak odrasel imeti svoj avto).

Zakaj bi parkiranje podražal? Neumnost.
Če je kraj zasičen s plehom naj uvete congestion charge, tako kot Logarska dolina (ali London v tujini, kot najbolj znan primer). Plačaš, greš notri in parkiraš kjerkoli. V LJ bi parkingi brez dnevnih migrantov bili komot gratis, jih je več kot dovolj za vse.

-puhek- je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Ta del bi tudi morali reformirati in zahtevati, da se prihod na delo povrne v obliki mesečne vozovnice za avtobusno ali želežniško linijo, ne pa v denarju.

Se pravi nekdo iz Davče, ki dela v Železnikih ni dober, da dobi kaj za povračilo stroškov, Mesečnik, ki živi par 100m stran od "službe" dobi pa gratis LPP karto.
Vse jasno.

Pa preden porabiš ne vem koliko časa za iskanje. V Davči ni javnega prevoza. Tako kot marsikje po ruralni Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

RedDrake je izjavil:

Pa preden porabiš ne vem koliko časa za iskanje. V Davči ni javnega prevoza. Tako kot marsikje po ruralni Sloveniji.

Seveda, se razume. In, če bi začel izvajati plačilo potnih stroškov v vozovnici, bi bil.

A za dva potnika bi šel bus tam?
Bi klinca.

RedDrake je izjavil:

A za dva potnika bi šel bus tam?
Bi klinca.

Aja, sami brezposelni? To je pa jeba, torej bi bilo treba plačati še potne stroške do najbližje avtobusne postaje. Problem rešen.

Najbližja avtobusna postaja na relaciji Davča Železniki je v Železnikih.

neooo ::

-puhek- je izjavil:

In kaj je s tem narobe? Pač ministerstvo je izjavilo nekaj v skladu z novim nacinom dela koalicije. Najprej uvede in potem obvesti, sicer SDSovi droni širijo dezinformacije in otežujejo sprejem dobrih zakonov.

Sploh ne vem kaj se sekirate, saj na regionalkah se boste še vedno lahko obnašali kot "kmetje", v mestu se boste pa obnašali po mestno, saj veste, da so bila mesta vedno gonilo razvoja in da so se kmetje vedno upirali spremembam.

Recimo sajenje krompirja je bilo v časih Marije Terezije šokantno, alarmantno in "ni šans".

nastej mi eno mesto v Sloveniji, ga ni v pravem pomenu besede ;)

In ne mi z lj, to je mestece. Pa saj za naso drzavo je cistp dovolj veliko. Ampak tudi pa ni neka utopija kamor bi vsi zeleli, neko gonilo razvoja. omg

RedDrake je izjavil:

Najbližja avtobusna postaja na relaciji Davča Železniki je v Železnikih.

Potem pa sploh ni problem za njih.

Ja, ampak si spet tam, da če se ukini JPP, se de-facto plačuje kilometrina.
Naredil nisi nič.
Edina rešitev je komplet ukinitev povračila in pač prevaliti problem na delavca, tako kot je to povsod v tujini.

Zgodovina sprememb…

neooo je izjavil:

nastej mi eno mesto v Sloveniji, ga ni v pravem pomenu besede ;)

In ne mi z lj, to je mestece. Pa saj za naso drzavo je cistp dovolj veliko. Ampak tudi pa ni neka utopija kamor bi vsi zeleli, neko gonilo razvoja. omg

Se strinjam. Ampak, ker je namen jezika, da se ljudje lahko sporazumevajo, za kar je nujno, da se uporablja besede po njihovi definiciji, ki jo morajo vsi pismeni razumeti (ali si jo iti pogledati v SSKJ)

Kam bi pa prišli, da bi si vsak definicije izmisljal po Karađiču.

RedDrake je izjavil:

Ja, ampak si spet tam, da če se ukini JPP, se de-facto plačuje kilometrina.
Naredil nisi nič.
Edina rešitev je komplet ukinitev povračila in pač prevaliti problem na delavca, tako kot je to povsod v tujini.

Ne moreš, ker so Slovenski delodajalci take pičke, da bi samo ukinili ta denar, delavci pa take prestrašene reve, da bi to požrli. Zato je kot je.

Seveda, če bi začeli zaradi tega štrajkati bi bila druga pesem, ampak potem bi že zdaj imeli 30% višje plače (podatek iz ZDA, za koliko imajo delavci višjo plačo, če so v sindikatu, napram ostalim).

Zgodovina sprememb…

-puhek- je izjavil:

Se strinjam. Ampak, ker je namen jezika, da se ljudje lahko sporazumevajo, za kar je nujno, da se uporablja besede po njihovi definiciji, ki jo morajo vsi pismeni razumeti (ali si jo iti pogledati v SSKJ)

Imaš prav.
Zato so Los Angeles, Ljubljana, Medvode in Vipavski Križ vse mesta.
Totalno enake stvari.

Zgodovina sprememb…

RedDrake je izjavil:

-puhek- je izjavil:

Imaš prav.
Zato so Los Angeles, Ljubljana, Medvode in Vipavski Križ vse mesta.
Totalno enake stvari.

No vidiš, samo, da razumeš.

Jasno, hkrati je tudi popolnoma jasno, vsakemu ki je vsaj za silo pismen, da Vipavski Križ je mesto, Kostanjevica na Krki je mesto, 10x oz 3x večji Kobarid pa ni mesto.
Samo nepismen bi lahko sklepal drugače.

RedDrake je izjavil:

Jasno, hkrati je tudi popolnoma jasno, vsakemu ki je vsaj za silo pismen, da Vipavski Križ je mesto, Kostanjevica na Krki je mesto, 10x oz 3x večji Kobarid pa ni mesto.
Samo nepismen bi lahko sklepal drugače.

Če boš letnice, kdaj so postali mesto, ti ne bo treba sklepati ampak ti bo jasno tudi zakaj. :)

Pa na avtobusu si boš lahko kakšno zgodovinsko knjigo prebral, boš videl, kako ti bo fino. :)

Saj veš tisti debel pok listov spet skupaj in notri nekaj piše.

Zgodovina sprememb…

««
37 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gonja proti mobilnosti (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Problemi človeštva
50150004 (36244) Lowink
»

Pariz znižal cestne omejitve (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
15920093 (15730) Invictus
»

Evropski teden mobilnosti (strani: 1 2 3 4 )

19931523 (21609) jb_j
»

Rešitev za slovenski javni prevoz (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
35582310 (71719) starfotr
»

Hitrost mestnega prevoza (strani: 1 2 3 4 )

18133145 (27546) BigWhale

Več podobnih tem