Forum » Loža » Kaj pomeni kratica CD?
Kaj pomeni kratica CD?
schurda ::
No, ta je bolj za šalo, kot zares. Kaj lahko pomeni kratica CD? Jaz vem za 5, mislim, da sem vedel celo za 6 možnosti. Povem pa jih, ko se nabere dovolj odgovorov. Lahko je karkoli, samo, da obstaja in je dobolj znano, da je sprejemljivo.
Namig: lahko je recimo kaj v zvezi z glasbo.
Namig: lahko je recimo kaj v zvezi z glasbo.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
- spremenilo: schurda ()
To je sicer čiting, ampak znajdeš pa se. Jaz sicer vem še za tri, ki jih ni tam. Ampak namig od namiga. Vse so povezane z glasbo (bolj ali manj).
Tomi ::
Vsak farmacevtski tehnolog bo vedel povedati, da so to tudi cikoldekstrini, pa še gotovo je v analitiki kaj takega, kar bi lahko bilo CD.
metrodusa.blogspot.com
pingo76 ::
Vsemrežnim igričarejem je dobro znan tudi Cheating Death software od www.united-admins.com. Mogoče zadj veš enega več.
pingo76 ::
O ja obstaja še najmanj the professional 2.0, natural selection 2.0, Action Half-life 5.6 in še kaj se najde. Je pa res da vsi temeljijo na Hlaf-life-ovem srčku.
Za CS pa nisem vedel ker ga ne igram (sem nekoč ampak mi ne odgovarja zaradi lesenosti)
Za CS pa nisem vedel ker ga ne igram (sem nekoč ampak mi ne odgovarja zaradi lesenosti)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingo76 ()
Sedaj vem še samo za dve, ki nista nikjer več omenjeni. Ej tale s 400 je bila pa zelo dobra.
tx-z ::
tisti ljudje k v naši državi predstavljajo tujo državo (k majo zelene tablce na avtih); c nevem kaj pomen d pa po vsej verjetnosti diplomat
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Tomi ::
Prosim, da se v temi držite zdrave mere okusa. Posledice za izpade so neprijetne za obe strani. Na žalost.
metrodusa.blogspot.com
Zdej pa še tista dva, ki jih nisem našel še nikjer:
Celine Dion
Carpe Diem
P.S. Tomi: Mislim, da je "corps ali corpes diplomatique".
Celine Dion
Carpe Diem
P.S. Tomi: Mislim, da je "corps ali corpes diplomatique".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
Blum ::
Christus Diplomat
Cigansko Drustvo
Ciganska Dr**ka ...
Cigansko Drustvo
Ciganska Dr**ka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blum ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasba (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13201 (5006) | Meizu |
⊘ | Volvo vs Audi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 31273 (26490) | Mavrik |
» | Rom ali Cigan? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15561 (11096) | BmN |
⊘ | Ljudska "demokracija" na ambruški način (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Problemi človeštva | 91558 (44654) | Barakuda1 |
» | Piramida z T. Gorenjak, Z. Jelinčičem in Z. Grmom [28.11.2006] (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6435 (4708) | macgajver |