» »

Ljudska "demokracija" na ambruški način

Ljudska "demokracija" na ambruški način

««
50 / 51
»»

poweroff ::

Glede obtožb o tem, da kmetje gojijo travo: Maš mogoče kake dokaze za te hude obtožbe.
Morda jih je pa že skadil.:D
sudo poweroff

asus ::

Prvo kot prvo nisem nikjer rekel, da vsi kmetje sadijo.Z policijsko uro se strinja s tabo:D ,ne strinjam se pa iz temu ko praviš da se na otroke zgovarjam,se ne ampak tko pač je .Res je da so nagi in goli ampak saj so indijanci,bušmani,razni domorodci itd. tudi nagi, goli pa jih noben ne obsoja saj taka je pač njihova kultura in oni so tega navajeni.S tem ko bi radi "civilizirali" rome boste s tem uničili eno etično kulturo.

asus ::

Matthai ja dokazi so že v pljučih:\ .Full si inteligenten vidim, da ti nobena druga žaljivka ne pade na pamet

krneki0001 ::

Etnična kultura je pod zakonom. Če hočejoživeti v Sloveniji se morajo podrejati slovenskim zakonom, kulturo pa lahko gojijo doma.

Če pa spada pod njihovo kulturo to da kradejo, izsiljujejo, posiljujejo in pretepajo, pa je prav, da se njihova etnična kultura uniči, ker v naši državi tega ne rabimo.

sarkazm on
Bluphenix - ne opravičujem tega, da bi mulci imeli travo, strojani pa parkrat več - povedat sem hotel to, da se v tem, koncu mulci s tem bavijo in Strojani in še kaki starejši ljudje - policija in država pa spet nič ne storita da bi to preprečila, čez 2 leti bo pa hanžek okol skakal in za mladino lagal, da je tut proti travi in da se je država trudila, ampak jih je župan onemogočil, ker ima on največ trave in je samo sebe zavaroval.
sarkazm off

Glede kaznivih dejanj od prej - meni je Marinko Strojan 2x vdrl v hišo in hlev(obakrat viden od soseda policaja, ko je bežal v hosto), obakrat je zginilo kar nekaj stvari, vendar obakrat skupaj ne dovolj, da bi kdorkoli kaj ukrepal - celo policija(pa je sosed policaj) ni mogla nič, ker ko so ga dobili, so ga pa na sodišču oprostili, ker je revček brez denarja in službe, meni je pa ukradel kure in futr - in to je kao samo za hrano, ki jo potrebujejo. Ne rečem, da bi zaradi 15 kur in par sto jajc pa par vreč futra za kure propadel, ampak jst moram tut delat zato da si lahko kupim tistih par vreč futra za kure. On pa doma leži, dobiva socialno, meni pa krade.

Jst takih policajev in sodišč ne rabim. Rabim policijo in sodišča, ki take kriminalce spravita za zapahe ali pa jih na kak drug način držijo stran od moje hiše in hleva.

asus ::

Romi so nomadi( večni popotniki) in nimajo doma.Me pa zanima kok folka bi zaposlilo cigana?Zakaj se pa nisi zmenil,da oni teb travo ti njim kure, pa bi lahko spet obujal študentske čase:D

edit: Etnična kultura je pod zakonom. Če hočejoživeti v Sloveniji se morajo podrejati slovenskim zakonom, kulturo pa lahko gojijo doma. Po tem sklepam , da si težki nacionalist, saj po tvoje bi potem morali vse ostale etične skupine izgnat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

asus ::

poweroff ::

asus, brez zamere, omenil sem le zato, ker se mi je zdelo smešno. Nisem te hotel užalit.

Drugače se povsem strinjam s tabo. In ja, jaz ne bi imel nobenega problema zaposliti Roma. Edini pogoj je enak kot pri Slovencu: da normalno dela in je zanesljiv. Rasa me pa ne zanima.
sudo poweroff

asus ::

Matthai ni panike:D.Mislim da si eden redkih, ki bi zaposlil roma, poznam jih pa kar nekaj ki se znajo obrnit in dso mi tudi v gozdu pomagali kaj narediti in za to sem jih tudi plačal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

krneki0001 ::

Romi so nomadi( večni popotniki) in nimajo doma.Me pa zanima kok folka bi zaposlilo cigana?Zakaj se pa nisi zmenil,da oni teb travo ti njim kure, pa bi lahko spet obujal študentske čase


Trava me ne zanima, ostale droge še manj, celo alkohola ne pijem, tko da take kupčije odpadejo.

Zakaj bi jih pa zaposlilo? Celo brat pokojnega Miha Strojana, ki ima uspešno avtoprevozništvo v novem mestu, nima zaposlenih Ciganov - zakaj ne? Vprašaj se malo zakaj sta se Miha in njego brat sporekla in zakaj je prišlo do razkola v njihovi familji? Zato ker se je brat odločil za pošteno življenje, Miha pa tega ni hotel. Zato je Miha tudi imel tok otrok - skoraj vsako leto enega, da mu ni bilo treba v zapor, ker je imel izgovor, da mora za družino skrbet. Tok o poštenosti Strojanov!!!


To da so nomadi očitno ni res, ker je Miha prej živel na tuji zemlji in so mu tisti ljudje zrihtali, da jim je občina dala nekaj zemlje da so se ustalili in se odtranili iz zemlje, ki je bila obdelovalna. Torej niso ravno nomadi, ki bi se selili, ampak so kar dolgo živeli v dečji vasi - zadnjih 20 let, pred tem pa je miha j elko živel na Velikem Globokem. Še pokazat bi ti znal zemljo na kateri so živeli preden so se preselili nad vodno zajetje.

asus ::

Nebivedu,še enkrat ti bom povedal.Romi so nomadi.Kaj ti kle ni jasno???Če so nomadi pomeni da nimajo porekla:\

edit:jaz sem se pa rodil na Velikem Globokem;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

krneki0001 ::

Vseeno ali so nomadi ali ne, če živijo na ozemlju Slovenije potem se morajo ravnati po zakonih ki veljajo za vse na tem območju. Če se ne potem mora država ukrepat. Če pa država zataji, potem se imajo ljudje pravico branit - in to je osnovna pravica vsakega človeka.

Če pa Strojani potem svoje otroke uporabljajo za izrabljanje medijev, je pa to samo še eno podlo in kriminalno dejanje, za katero spet ne bodo kaznovani. Ne poznam nobenega človeka, ki bi svojega otroka postavil za živi ščit pred ljudmi katere je še par dni nazaj izsiljeval in te iste otroke potem izkoriščal zato, da bi mediji videli bedo in bi s tem opravičili svoja kriminalna dejanja.

krneki0001 ::

Asus če si se res rodil na velikem globokem potem pa lahko poveš cifro hiše kjer živi oseba, ki je par mesecev po smrti njegovega očeta živela pri Strojanih.

Zgodovina sprememb…

asus ::

Nevem niti cifro hiše kjer sem se jaz rodil,kaj šele da bi o tistega vedel.Jaz v tisti hiši nisem bil 22 let, in toliko sem tudi star

krneki0001 ::

OK, čeprav bolj malo verjamem, ker jst sm iz naslednje vasi - 300m ravne linije naprej od zadnje hiše - Malo Globoko, od Malega Globokega(natančneje od mene) pa je samo 2 do 3 minute z avtom in 5 minut peš(zarad bljižnjice) do Strojanovega naselja.

Zgodovina sprememb…

asus ::

Saj noben nepravi, da mi moreš verjet, tko kot jaz teb neverjamem zaradi kur,futra itd....

T0MA2 ::

ker smeh je to brat :D vsak zagovarja svojo stran kot da je vse crno-belo. Po Matthaijevi strani so romi angelcki po drugi strani so pa domacini angelcki. Pa noben izmed njih ni, ampak to ocitno nekateri nocejo dojet. Najvecji smeh je pa ko mi kdo rece da mu moram dat dokaz da romi po krsijo zakon, enako kot da domacini krsijo zakon, s tem pokazete da res nimate pojma. Kriminalci so po celem svetu in v vsaki vasici tko da bi blo cudn ce jih v ambrusu ne bi blo. In ko vam zmanjka argumentov zacnete ufuravat otroke.

V grosuplju so ze davno nazaj preselili rome, pa me zanima ce sploh kdo ve, k itak pomoje vecina ne. Rome so iz nelegalnih naselij naselili na obcinsko zemljo, jim vse skupi senkal. Romi so pa grozil da bojo vse pobil, en je celo za Tv govoru da imajo polno municije doma in da se ne bojijo strelat oz _branit_.

Bom za vse levicarje napisal, a vi pricakujete da se bo vsak kmet igral policaja, prej bo naredu pravni faks da bo vedu kaj lahko dela po zakonu in kaj ne. Vi to pricakujete od povprecnega dolenca. Ali bo ta kmet (nic zaljivo :D ) ravnal po svoji kmecki logiki, ker pac nazalost ni hodu na pravno fakulteto ?

Matthai tako hitro si ugotovil da so domacini pozgali barako, ker pac logicno sklepas (ali pac ne). To da so romi terorizirali domacine pa ne verjames. Torej ce jih niso romi obstaja le se moznost b da so se pac sami ali pa so slucajno marsovci prsl na obisk. Dokazal si da nima smisla debatirat s tabo ker sploh ne beres drugih mnenj ampak sam gonis svoje. Priznam da so domacini veckrat krsili zakon na tak in drugacen nacin ampak to ne pomeni da so romi angelcki. (seveda otroci pa ne)

Potem argumentiras da zakaj so morali porusit glih njihovo hiso, ce je pa v sloveniji 10.000 crnih gradenj (in v niti eni ni nobenega Roma). Tukaj se pa ze kaze obup ( vsaj po mojem mnenju).

Ce povzamem vse skupi Ambrusani so si in si zelijo predvsem in samo miru in pa cisto nic drugega, ko bos Matthai to dojel bos naredil velikanski korak naprej. Ce to ne bi drzalo zakaj potem ne zacnejo sistematicno izganjat vseh romomv ker so pac romi, ko jih bo zmankal se bomo spravl pa na albance pa makedonce ane. Nacin ze poznajo zdj je pa na vrsti dolenjski KKK right ?

Opravicevanje romov s tem da je bil za povod kriv slovenec pa je spet en smeh zase. Dandanes se je treba zelo natancno izrazati. Torej tako da bi jih imenovali prebivalci x tabora pa naj bo slovenec, rom, ali pa makedonc, pa se mal v drugo skrajnost pa naj bo american.

p.s. se neki mi je kapnlo v glavo, poznam primer kjer so starsi vrgli iz svojega stanovanja dva sinova, ker sta bila narkomana in ker sta doma kradla, pa sta se preselila k romom. Zgolj nakljucje?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T0MA2 ()

Mati ::

kaj si zdaj asus ti prišel sem pametovat? 45 strani smo se sukali okoli teme, kot mačka okoli vrele kaše, sedaj pa ti vletiš, kot zadnji hitlerjev pilot in naenkrat najbolj pameten in o vsem nekaj veš.

Pusti internet in nazaj za zvezke se za naslednji teden učit. Ali pa Strojanom drva in kure prodajat :D .

Svašta...:\

asus ::

Mati me zanima,kok ti veš o strojanih.Mislim da samo to, kar si prebral, osebno pa nepoznaš niti enega pa si kar od enkrat strokovnjak in sem 1000%, da ima vsak od njih večje srce kot ti?TOMA2, Kar se tiče pa čefurjev, pa mislim da bi se kle ustavilo in po domače povedano, bi se vam "NAJEBAL KEVE">:D .Pa kar se tiče te dveh narkomanov, rom mu je vsaj pomagal, starši pa budale namesto da bi pomagal svojim otrokom jih vržejo iz hiše ,čez par let pa to hudičevo obžalujejo.

poweroff ::

TOMAZ: nikjer ne trdim, da so Romi angelčki. Samo na jetra mi gredo rasisti, ki vse Rome mečejo v en koš. Zato pa tudi jaz nalašč uporabljam iste stereotipe, le da za Slovence.

Mogoče bo komu potegnilo, kako so stereotipi blesava stvar...
sudo poweroff

Azrael ::

>da so prvi dan, ko so prišli v šentvid okradli trgovino v gamejlnah

Ima mogoče kdo kakšen link o tem dogodku? Hvala.

Sicer že to, da so veselo sračkali po Postojni, negira pravljice o bogih, prestrašenih revčkih.
Nekoč je bil Slo-tech.

perci ::

TOMAZ: nikjer ne trdim, da so Romi angelčki. Samo na jetra mi gredo rasisti, ki vse Rome mečejo v en koš

sem 1000%, da ima vsak od njih večje srce kot ti?TOMA2

Torej je asus tudi rasist, ko pravi, da ima vsak rom večje srce kot TOMA2?

T0MA2 ::

no ok Matthai zdj vsaj vidim da se nekako strinjava :D
asus ane jst pa osebno poznam veliko romov in ja tudi oni mene poznajo tko da si kle velik faliu. Nazalost ali pa na sreco so moji sosedje tko da jih vsak dan vidim. Pol se pa ti oglasis da si tut iz tistih krajev sam da te ze celo zivljenje ni blo tm in ti ves mnogo vec kot jaz. Najvecji smeh je pa to da bi po tvojem rome lahko izgnali ostalih pa ne.

No ja koncno sm postekou Matthaija :D

asus ::

Toma2 jaz zdaj živim v ivančni ,in zakaj bi hodil v V. globoko, če tam nimam nobenega v tisti hiši pa živi en x folk.Tko da vidim dogajanja glih tok kot ti.Perci kako lahko sklepaš po tistem postu, da sem rasist, če niti nevem kere rase je TOMA2???Sklepam pa da je krančanska rasa:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

asus ::

Pa še neki kok vas je imelo roma za sošolca v osnovni šoli???Ker jaz sem jih imel in vem kok ga je folk vedno "jebal v glavo", ga zmerjali itd....Kaj se ti nebo odfukal pol.Fant je v 3 razredu nehal obiskovati šolo zaradi provukacij in se je vozil v nm v šolo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

T0MA2 ::

No ja jst sm meu 2 sosolca v osnovni soli tko da.....

uglavnem ne posplosvat pa bo vse ok :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T0MA2 ()

asus ::

Drugače bo kaj?

T0MA2 ::

drugace se bomo kregal ane, lol a mislis da ti grozim al kaj.

KandazaR ::

Pa še neki kok vas je imelo roma za sošolca v osnovni šoli???Ker jaz sem jih imel in vem kok ga je folk vedno "jebal v glavo", ga zmerjali itd....Kaj se ti nebo odfukal pol.Fant je v 3 razredu nehal obiskovati šolo zaradi provukacij in se je vozil v nm v šolo.


A to je blo v Ivančni ali v Krajni.

asus ::

Zakaj bi se pa kregal, pač vsak ima pravico do svojega mišljenja in jaz govorim to kar si jaz mislim in kakšne izkušnje imam z romi ( pa verjami da jih dobro poznam).Ne mislim da groziš ali pa če bi mi me sploh nebi ganilo.Pa poudarjam isto kot Matthai.Pa govorite samo o pizdarijah , ki jih romi počnejo in da je folk ves pošten in priden.Če mene vprašaš je "šmarjon" naredil svoje pri vas.Poznam ogromno folka iz "krajine" ki se mi hvalijo, kako so kot otroci dobival šmarnjon+voda za žejo8-O.Pa kaj vam dela?In naj gre folk pogledat te vaše poštene fante v bližnji lokal ob poznih večernih urah.En bolj pameten kot drugi in samo gledajo kje je "kdu za prefukat" ....................

edit:Kandazar v Ivančni je bilo, ker v krajini ga niso sploh hotli

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

KandazaR ::

Kaj pa je to šmarnjon??

asus ::

Šmarnica-vino,ki je mešanica več vrst

KandazaR ::

Šmarnica ni vino (vsaj zame ne).

asus ::

Ja zate.Je vino, pač smet od vina ampak vseeno

T0MA2 ::

Ta tema je popolnoma odbluzila nekam v lepse kraje :D

krneki0001 ::

Asus 3 leta si imel sošolca Cigana, ki si ga najbrž tudi ti je*bal v glavo, zdej te pa očitno vest peče.
To da ga fantje pijejo po lokalih in potem se gredo tepst, pa ni domena samo ivančne gorice, ampak se povsod v celi sloveniji najdejo taki - verjemi, da prednjačijo v tem velika mesta, ker je večja koncentracija mladcev in bolj raznolike družbe. Malo povprašaj kaj se ob večerih dogaja v ljubljani kakega ljubljančana.

Kmetje so cele dneve trdo garali za svoj vsakdanji kruh in zvečer in na veselicah so se vedno sprostili s pretepom. "Aufbiks" je v sloveniji obstajal že stoletja in na vsako vaško veselico se je na koncu šlo tepst in so vedno koga prebutal in to že stoletja tko stvari gredo. Samo levaki (alias prebutani) se potem zgovarjajo, da se fantje samo napijajo in tepejo. Pa ni res - s tem si mladci postavljajo svoj statusni položaj v vaseh. Očitno pa si ga ti nisi izboril in si zdej na obrobju pa jih z zavistjo gledaš in jih zdej obsojaš za pitje šmarnce.


Tko da asus ne nakladaj o stvareh o katerih nimaš pojma.

In še to, kako lahko vse Strojane poznaš osebno, če ne hodiš v ta konec že 22 let. Strojani razen parih niso dosti hodili v Ivančno, če pa so že so pa hodili v akorda žurat - ampak to bolj malokrat.

somebody16 ::

Asus pred nekaj leti so Strojanovi postavili par šotorov v Ivančni Gorici oz. v okolici? Kdo jih je pregnal od tam? A Krančani?

Zgodovina sprememb…

asus ::

Prvo kot prvo nisem ga jebal v glavo, in vsakega ki sem videl da zajebava sem prefukal.(iz tem romom imava še zdaj cool odnos)

Očitno pa si ga ti nisi izboril in si zdej na obrobju pa jih z zavistjo gledaš in jih zdej obsojaš za pitje šmarnce. =BEDARIJA . Ko boš ti Gašperja Gregoriča v red spravil,se oglasi pri meni

Nebivedu,kaj ti bluziš v V.globoko nisem šel nikoli,v Zagradec pa doskrat pridem.(tankat kurilca:D ) pa tadobre punce vam spelat:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

asus ::

Pa kdo skoz dela pizdarije na postaji, vi krančani in niste nič boljši kot romi, sj folk več ali manj ne hodi na postajo zarad krančanov.

Samo levaki (alias prebutani) se potem zgovarjajo, da se fantje samo napijajo in tepejo. Pa ni res - s tem si mladci postavljajo svoj statusni položaj v vaseh.=NEANDERTALCI

Da ti povem, da ste vsi krančani eni usraneti in vsak bo ponovem od mene tepen, in to zarad tebe nebivedu, ker jih kažeš v luči nekih močnih fantov itd....A dj ne me hecat, same pičkice so dve klofute pa se že zvija.(bom še jaz začel kazat svoj položaj). Edino Vaupet iz žužemberka je pa norc, sam ta pa ne teži brezveze.

Somebody ne nabijaj, kr neki pa ne laži!!!!Ne pravim pa da jih nebi, če bi prišli v iv.g, saj je folk tudi kle več ali manj zblojen

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: asus ()

krneki0001 ::

Pa smo te dobil. Toej ti sovražiš ljudi iz suhe krajine. Torej te motijo ti ljudje, ki cele dneve delajo in se ga grejo vsak večer napit. Pač jim je to kultura - da so vsak večer pijani, Lahko se pa vprašaš zakaj? Mogoče zaradi takih, kot si ti, ki jim še dodatno otežujejo življenje s tem ko podpirajo kriminalce.
Dokaži, da Strojanovi ne kradejo, ne izsiljujejo, ne pretepajo in ne posiljujejo in da je to le mit?


Hehehe - če bi bil ti res tak junak, potem zdele nebi nabijal o teh bedarijah. Kranjčani še nikoli niso bili tepeni od ivančanov, vedno je bilo obratno. Pa veš zakaj?

Zato ker nikol niste upal sami kej narest. Vedno ste moral bit skupina, da ste upal na enga reveža spravit.

KandazaR ::

Da ti povem, da ste vsi krančani eni usraneti in vsak bo ponovem od mene tepen, in to zarad tebe nebivedu, ker jih kažeš v luči nekih močnih fantov itd....A dj ne me hecat, same pičkice so dve klofute pa se že zvija.(bom še jaz začel kazat svoj položaj). Edino Vaupet iz žužemberka je pa norc, sam ta pa ne teži brezveze.


Se pravi da boš napadel vsakega iz juga občine? Tudi če niso nikomur nič naredili?
BTW tudi če se preseliš si še vedno krančan.

TESKAn ::

Prvo kot prvo nisem ga jebal v glavo, in vsakega ki sem videl da zajebava sem prefukal.(iz tem romom imava še zdaj cool odnos)


Zanimivo reakcijo si imel. Zdaj mi je razumljivo, od kod tvoje zagovarjanje Romov - da ti dober občutek, ko 'pomagaš' manjšini, pa če je ta 'pomoč' magari taka, da 'prefukaš' par Slovencev, ki se norca delajo. Upam, da se ne srečava. Resno. Ker ne bi rad končal z poškodbo zaradi mojih besed tu.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Mati ::

Sicer nisem ne Krančan, ne iz Iv. gorice, vendar me vedno znova v smeh spravljajo internet heroji, ki veselo sem in tja grozijo po internetu, v resnici pa verjetno večina ve kakšni so.

Saj če bi bili takšni heroji, se nebi prepucavali anonimno prek neta s 14 letniki.

asus v profilu imaš moj naslov in telefonsko. Dokaži, da si heroj in me pridi prebutat. Če tega ne storiš v roku 1 tedna, si se dokazal, kot pussy.;)

jype ::

Ima me, da bi uveljavil pravila za vsaj ene 10 strani nekulturnega dialoga nazaj.

Jezike in osle si lahko kažete tudi na kakšnem drugem forumu.

čoko ::

Mene pa ima al da bi se na vso moč smejala al pa orng zjokala. Kva vm ni jasn?!? Strojanovi nista samo Mirko in Marinko! Med njimi so še vedno majhni otroci k se še razvijajo v vseh pogledih. Zdejle jih zaničujte, blatite na vse mogoče načine, čez 10-15 let se boste pa spraševal zakaj so taki. Ker vi ste jim pa tolk pomagal (oz.naša država). Vaša največja napaka je to, da si mislite, da ste boljši. In bolj ko povdarjate kako boljši ste, dokazujetevedno znova in znova kakšen drek ste v resnici.

zee ::

Čoko is making a perfectly good point.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

St@jler ::

Pričakujete tudi globe za protestnike v Ambrusu, kakor so dobili tisti v Grčaricah?
Zaslužili bi si jih, a kaj ko so ljubljenčki gospoda J.Janše.:\

čoko ::

jst jim ne bi dala denarnih kazni, ampak javna dela, delo z manjšinami, imigranti,...da bi se ti krajani tud mal socializiral, potem bi bilo več možnosti, da bi ti isti krajani socializiral rome

KandazaR ::

In zakaj bi morali krajani socializirati rome?? Naj to storijo pristojne inštitucije v državi. Rome pa so odselili samo zato ker so krajani napovedali bojkot volitev če se stanje v romskem naselju ne bo spremenilo. Župan je seveda SDS in je poklical svoje nadrejen na pomoč.

www ::

Neprimerno večja nesreča za tiste otroke je življenje v taki družini, ki forsira tak način življenja in kulture, kot pa je vpliv širšega okolja. Zato, ko odrastejo, če bodo živeli kot Mirko in Marjan, bo to večinoma krivda njihove družine in komaj kaj širšega okolja. Pa še ta, vpliv širšega okolja, bo bolj pozitiven kot ne. Koneckoncev od države dobijo sredstva brez katerih bi bil njihov položaj še bistveno slabši. Da so tudi Ambružani davkoplačevalci je menda jasno. Davke plačuje veliko ljudi, ki jih nekateri prezirljivo imenujejo "polnih dreka"

čoko ::

Noben, ni rekel, da bi jih krajani morali, tudi če bi jih morali jih ne bi mogli, ker če hočeš nekoga nekaj naučit, rabiš poznat določene osnove, ne moreš pa nekomu očitat, da se ne zna obnašat, medtem pa se sam obnašaš kot podivjano govedo! Upam, da je dovolj opisno, da zdaj razumete tudu tisti bolj počasni.
««
50 / 51
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lepo je biti rom v naši državi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
786066 (4093) krneki0001
»

Končno dočakali (Strojanovi)!!!

Oddelek: Loža
322922 (1664) šernk
»

Policijska država na vidiku? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
776169 (5182) Brane2
»

Priviligiranost romov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18011479 (7927) čoko

Več podobnih tem