Forum » Slo-Tech » uporabnikov podpis
uporabnikov podpis
Blum ::
Kako si lahko jaz zamenjam na Slo-tech u "podpis" ? za vse odgvore bom hvalezen!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
|CyGNUS-x ::
No, če si že slučajno na desni strani zgoraj vidu tvoje ime klikn na njega ali pa na Nastavitve. Potlej pa pojdi v jeziček Forum in prvo "vprašanje" je tvoj podpis.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Arkadij ::
Greš v svoje Nastavitve (desno zgoraj) pod zavihek Forum in tam spremeniš podpis.
edit: Prepozno
edit: Prepozno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Arkadij ()
Blum ::
sem sel probat pod forum, a tam o podpisu najdem samo "prikazem podpise". A naj to kliknem? Imam pa samo 2 moznsti... "Da" in pa "Ne" !
flipflop ::
Ja,to okno s podpisom res takoj zgrešiš.Jaz sem zadnjič kar nekaj časa iskal,da sem ga našel
Zheegec ::
Ko smo že pri tem; ravno malo premal znakov je možnih. Kaj ko bi bila omejitev vsaj 90?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Marjan ::
Že to je preveč
samo poglej tvoj post! Potem sporočilo izgubi na vrednosti (če jo sploh ima), ker gledamo samo tisti podpis.
Podpis bi moral biti IMHO krajši od napisanega besedila + krajši od 50 znakov.
samo poglej tvoj post! Potem sporočilo izgubi na vrednosti (če jo sploh ima), ker gledamo samo tisti podpis.
Podpis bi moral biti IMHO krajši od napisanega besedila + krajši od 50 znakov.
Zheegec ::
samo poglej tvoj post
Po mojem bi bila simpl rešitev, če bi bilo možno 100 znakov na vrstico/3 vrstice, samo manjši fonti!!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 527144 (4689) | bastadu |
» | Najemodajalec = nategator (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 39316 (25791) | Timurlenk |
⊘ | Avatarji & podpisi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5393 (4631) | kuglvinkl |
» | kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Slo-Tech | 32842 (25270) | Mr_Globus |
» | Ikonce pod nicki (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6764 (5099) | V-i-p |