» »

Pomoč pri flashanju

Pomoč pri flashanju

kalcek16 ::

zanima me kako bi lahko flashal CD-RW Nec 7900A?
Z neta sem potegnu firmware in s pomočjo njega ustvaril flash disketo.Problem je v tem da nevem kaj naj zdaj z disketo a bi mogu še kakšen utility dol potegnt da jo prebere al kaj?

noogy2noogy ::

Če te prav razumem, si dolpotegnil orodje za flashanje z novim firmware-om. Torej se potrudi in preberi navodila, ki so sigurno zraven oziroma na strani s katere si dolpotegnil omenjeno zadevo.

Sicer pa, zakaj boš flashal? Imaš kakšne težave z napravo? Ali zgolj iz radovednosti?

Predvsem se ne lotevaj stvari, za katere nisi popolnoma prepričan, kako jih boš speljal. Ker boš potem iskal odgovor na vprašanje: Na pomoč! Flashanje ni uspelo, kaj naj naredim?!?!?!

Torej preberi priložena navodila (vsaj trikrat!) in jih upoštevaj. Ob upoštevanju navodil ti bo zagotovo uspelo!
Pa srečno!
lp noogy

kalcek16 ::

Zraven ni blo nobenih navodil. Jz mam zdej disketo pa nevem kako naj flasham. Mam pa problem k mi s smartbuyi noče pečt na 24x ampak na 20x. Bios na matični sem že flashu, tko d mi to ni čist tuje.

noogy2noogy ::

Smartbuy-i so razred zase....hehehehe....marsikdo ti bo kaj "lepega" o njih povedal. Za muziko jih sploh odsvetujem, drugače pa jih tudi meni ne peče s polno hitrostjo - včasih celo samo z 4x....

Tega ne boš odpravil z novim bios-om ali firmware-om....Kupi boljše CD je - par tolarjev več in problemi bodo izginili....:D
lp noogy

Cranchi ::

jst sirotka al pa pisanka roxa 8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Strojna oprema
34528228 (13179) e-marko
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1496103209 (27718) nuclear
»

[divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6912440 (7527) Alec999
»

TEAC DV-W58G (8x DVD burner)

493664 (2443) EiYou
»

Pioneer DVD in regijska zaščita

342147 (1691) luni

Več podobnih tem