Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri flashanju
Pomoč pri flashanju
kalcek16 ::
zanima me kako bi lahko flashal CD-RW Nec 7900A?
Z neta sem potegnu firmware in s pomočjo njega ustvaril flash disketo.Problem je v tem da nevem kaj naj zdaj z disketo a bi mogu še kakšen utility dol potegnt da jo prebere al kaj?
Z neta sem potegnu firmware in s pomočjo njega ustvaril flash disketo.Problem je v tem da nevem kaj naj zdaj z disketo a bi mogu še kakšen utility dol potegnt da jo prebere al kaj?
noogy2noogy ::
Če te prav razumem, si dolpotegnil orodje za flashanje z novim firmware-om. Torej se potrudi in preberi navodila, ki so sigurno zraven oziroma na strani s katere si dolpotegnil omenjeno zadevo.
Sicer pa, zakaj boš flashal? Imaš kakšne težave z napravo? Ali zgolj iz radovednosti?
Predvsem se ne lotevaj stvari, za katere nisi popolnoma prepričan, kako jih boš speljal. Ker boš potem iskal odgovor na vprašanje: Na pomoč! Flashanje ni uspelo, kaj naj naredim?!?!?!
Torej preberi priložena navodila (vsaj trikrat!) in jih upoštevaj. Ob upoštevanju navodil ti bo zagotovo uspelo!
Pa srečno!
Sicer pa, zakaj boš flashal? Imaš kakšne težave z napravo? Ali zgolj iz radovednosti?
Predvsem se ne lotevaj stvari, za katere nisi popolnoma prepričan, kako jih boš speljal. Ker boš potem iskal odgovor na vprašanje: Na pomoč! Flashanje ni uspelo, kaj naj naredim?!?!?!
Torej preberi priložena navodila (vsaj trikrat!) in jih upoštevaj. Ob upoštevanju navodil ti bo zagotovo uspelo!
Pa srečno!
lp
noogy
kalcek16 ::
Zraven ni blo nobenih navodil. Jz mam zdej disketo pa nevem kako naj flasham. Mam pa problem k mi s smartbuyi noče pečt na 24x ampak na 20x. Bios na matični sem že flashu, tko d mi to ni čist tuje.
noogy2noogy ::
Smartbuy-i so razred zase....hehehehe....marsikdo ti bo kaj "lepega" o njih povedal. Za muziko jih sploh odsvetujem, drugače pa jih tudi meni ne peče s polno hitrostjo - včasih celo samo z 4x....
Tega ne boš odpravil z novim bios-om ali firmware-om....Kupi boljše CD je - par tolarjev več in problemi bodo izginili....
Tega ne boš odpravil z novim bios-om ali firmware-om....Kupi boljše CD je - par tolarjev več in problemi bodo izginili....
lp
noogy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28228 (13179) | e-marko |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103209 (27718) | nuclear |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12440 (7527) | Alec999 |
» | TEAC DV-W58G (8x DVD burner)Oddelek: Strojna oprema | 3664 (2443) | EiYou |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2147 (1691) | luni |