Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla 1.4-kako onemogočit vgrajeni mIRC?
Mozilla 1.4-kako onemogočit vgrajeni mIRC?
iElectric ::
Težava je v tem: Uporabljam Mozillo seveda in recimo vedno ko grem na www.ircspy.com pa DL en paket se mi užge mirc, ki je ugrajen v Mozillo, jaz bi pa rad da se mi užge mIRC kot sam program (z mojo scripto).
Kako disablam vgrajeni mirc v Mozillo?
Kako disablam vgrajeni mirc v Mozillo?
iElectric ::
Mam ful priljubljenih pa se mi ne da vsega zbrisat pa še enkrat vpisat. A je še kaka režitev?
sajmon ::
Shrani priljubljene. Poišči datoteko bookmarsk.html. Shranjena je pa v direktorij nastavitev tvojega profila. Pri meni je to:
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Profiles\default\tbkzrcvc.slt (xp)
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Profiles\default\tbkzrcvc.slt (xp)
Frgazor ::
priljubljeni in vse nastavitve itak ostanejo nedotaknjeni, tako da kar pogumno z novo instalacijo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zabava ob prehodu na ThunderbirdOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2907 (2907) | Tarzan |
» | Virus, črv, luknja, virus, črv, luknja, luknja, luknja ...Oddelek: Novice / Varnost | 3125 (3125) | BSD-jas |
» | Odpiranje linkov v mIRC-uOddelek: Omrežja in internet | 923 (795) | BaRtMaN |
» | Mozilla 141 & WindowsUpdate & Import Priljubljenih iz IE ...Oddelek: Programska oprema | 1205 (1131) | mared |
» | Vodič oz. dobri nasveti za ponovno inštalacijo računalaOddelek: Operacijski sistemi | 1009 (815) | BlackHole |