» »

Formula 1 2018

Formula 1 2018

Temo vidijo: vsi
««
11 / 25
»»

Vazelin ::

Scorpia je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Meni je to točkovanje totalno bedno. Finger je zmagal 2x in eno osmo mesto pa ima vsega nekaj točk pred hamsterjem. Un sistem z 10 pik zmaga, 6 drugo mesto se mi je zdel boljši. Manj taktiziranja imo

Po tem sistemu, bi tudi bil prvi.

nima veze. govorim za razmerje med drugim mestom in zmago, ki je samo 5točk v plus prvega mesta.
Torej če 5x zmagaš. Tvoj konkurent je 5x drugi in potem 5kratni zmagovalec enkrat odstopi sta skupaj po št. točk.
Včasih je bil zmagovalec nagrajen s 40% več točk

Predator X ::

algoritem je izjavil:

Zmaga 10 točk, drugo mesto 5 točk, tretje mesto 2 točki in za vse ostale pokal za izjemen trud ;-)

Ne!

redbull zna presenetit.

Zgodovina sprememb…

springfield ::

Vazelin je izjavil:

Scorpia je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Meni je to točkovanje totalno bedno. Finger je zmagal 2x in eno osmo mesto pa ima vsega nekaj točk pred hamsterjem. Un sistem z 10 pik zmaga, 6 drugo mesto se mi je zdel boljši. Manj taktiziranja imo

Po tem sistemu, bi tudi bil prvi.

nima veze. govorim za razmerje med drugim mestom in zmago, ki je samo 5točk v plus prvega mesta.
Torej če 5x zmagaš. Tvoj konkurent je 5x drugi in potem 5kratni zmagovalec enkrat odstopi sta skupaj po št. točk.
Včasih je bil zmagovalec nagrajen s 40% več točk

Razlika med zmago in drugim mestom je 7 točk.

::

V glavnem, sam sem bil precej navdušen nad Ricciardovimi prehitevanji. Če me spomin ne vara, se pri prehitevanjih v zadnjih letih ni zapletal v nesreče. Razlika med njim in Maxom na tej dirki je bila kot noč in dan.

je izjavil:

V glavnem, sam sem bil precej navdušen nad Ricciardovimi prehitevanji. Če me spomin ne vara, se pri prehitevanjih v zadnjih letih ni zapletal v nesreče. Razlika med njim in Maxom na tej dirki je bila kot noč in dan.

Sej sam rezultat govori zase.

Zgodovina sprememb…

Max je novi Maldonado

jap,

Med dirko sem videl da ima redbull hud tempo z malo pameti bi bla lahko 1 in 2 ali 1 in 3.

Zgodovina sprememb…

Seveda sta imela tempo, ce sta bila na novih soft gumah, vsi ostali pa na starih medium :))

b3D_950 ::

verjetno 1.5-2sec/krog hitrejša od ostalih. Igračkanje.:P
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

algoritem ::

Predator X je izjavil:

algoritem je izjavil:

Zmaga 10 točk, drugo mesto 5 točk, tretje mesto 2 točki in za vse ostale pokal za izjemen trud ;-)

Ne!

redbull zna presenetit.

Res je, ampak jih bodo po mojem izključili iz prvenstva ker ni dovoljeno "imeti krila"

Jst ::

Sky Sports F1 HD - 1080p 5000kbps (Ta je 100 FPS.)

9df80c50bde4c11e6f2be261cb36b14ae6d40a02

Sky Sports F1 HD - 576p 2000kbps

3a09deafb11f17e8498f7403dabbb74cf50edac8

ESPN 2 HD - 720p 4000kbps (60fps)

9573ded94800fbe4cd4b755651fa4593b8285eac
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

Gledam na formula1.com in ne najdem nobene informacije glede kakšnega paketa za streaming, katerega so napovedali dober mesec nazaj.

Anyone?

---

Qualy: Škoda Kimi...

Nikec3 ::

A je Kimi danes skuril vse svoje komplete gum? :|
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

BT52 ::

Stream je bil rečen za Barcelono.

Se mi zdi da je RAI v boljši formi kot vettel...

ttommy ::

Jutri bo Kimi raztural. Gasa na štartu in po prvih postankih na vodilnem mestu...
Gamer

Nikec: V bistvu mu samo ena fali. Rules, rules... :)

Baje močan veter...zna bit wacky.

fitipaldi ::

Evo pa je tud telemach na avstriji zatemnil :(

Sky Sports F1 HD - 720p 3000kbps

e2007173faf033756105e8e4f64494ca3ca4c315

Sky Sports F1 HD - 576p 2000kbps

3a09deafb11f17e8498f7403dabbb74cf50edac8

ESPN 2 HD - 720p 4000kbps (60fps)

9573ded94800fbe4cd4b755651fa4593b8285eac

https://www.totalsportek.com/formula-1-...

http://www.genti.stream/f1.php

PrimozR ::

Morningstreams 1080p dela vrhunsko.

WTF Renault?? :D

Vettel ima očitno polsekundno prednost preh Ham, tako da bo, po mojem mnenju, samo nadzoroval ~3 sek. Tako izgleda do sedaj.

---

Kje se prijavim za F1 Streaming?

Skyman ::

Lojz lepo pobrusu gume :P

Tilen88 ::

Vettel jih pa lepo špara :o

haha kaka dirka :D izjemno

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

Svašta :D

raceboy ::

...navijam za kimija... sam to je pa res smola za bottasa.

(in za riccardia)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: raceboy ()

DamijanD ::

Kaj bi F1 brez redbulla ?:D

Kvyat je delal manjše bedarije, pa je bil degradiran. Maxu pa valda nič ne bojo. Mogoče mu da FIA kazen 5 mest za naslednjo dirko.

billy ::

Lojza: Bottas si je zaslužil zmago

o rili, na podlagi česa te, je vodil celo dirko al je imel samo zegn po prvem SC, da je prišel ne 1. mesto?

Scorpia ::

Ocon pa izjavil, da si kimi ne zasluzi voziti v ferrariju. Prav tako, da je bil kimi za njim in da ne ve kaj je pocel, da je pozno zaviral. Po izjavi ocitno sploh ni gledal kje je pri zaviranju...
Se vidi kam je prisla ta formula s temi neizkusenimi dirkaci, ceprav po drugi strani je vec akcije.
////

:))Še maldonado manjka. Z maxom bi bila super teammemberja

ttommy ::

No, ja. Zdaj sem pogledal dirko za nazaj. To je pa bila ena redkih dirk, ko je Kimi imel srečo....
Gamer

res škoda...
1. Nevem zakaj verstappen ne upošteva pravil.
2. Nevem zakaj ljudje govorijo "racing incident" po forumih itd.

Max je zajebal, lahka bi to tud priznal. Ricardo je bil dost fer, da ni krivil maxa za to nesrečo. Nej zdje max-u mal razložijo, da nej se ne zajebava več takole.. drgač nej gre pa igrat video igrice.

PS: Aha on je pa jemal prepovedana sredstva... mu je oproščeno.

Zgodovina sprememb…

On?

PrimozR je izjavil:

On?

Benda primerjava "oseba x"...

billy ::

Max je role player mlade generacije, ki jo F1 krvavo potrebuje.

Men se zdi bolj kot maldonado nove generacijo + ima hitrost

abyssus ::

A ni prepovedano dvakrat spremenit smer pri obrambi?

Scorpia ::

abyssus je izjavil:

A ni prepovedano dvakrat spremenit smer pri obrambi?

Je ampak je storil minimalne premike, zato je dobil opomin.
////

ripmork ::

ena čisto mimogrede: danes bo potekalo glasovanje glede predlaganih sprememb aerodinamike (stranice prednjega krilca) za izboljšanje sledenja dirkalnikom za 2019. CFD analize kažejo izboljšavo. FIA in FOM sta vzpodbudila ekipe naj same preverijo podatke na svojih sistemih in se bojda pri vseh ujema,...

http://www.planetf1.com/news/overtaking...

Predator X je izjavil:

PrimozR je izjavil:

On?

Benda primerjava "oseba x"...

V bistvu ne razumem celega stavka 'aha on je pa jemal prepovedana sredstva'. Kaj naj bi to pomenilo, kdo je on, katera sredstva, itd. Ne vem, a sem nekaj zamudil?

Videl po dirki samo naslov, in glede na to, da ste očitno vi prebrali, bi lahko napisali stavek ali dva, zakaj je tudi Ricciardo dobil opomin?

Ker je rekel, da je tudi sam delno kriv, ker je prepozno odnehal al nekaj takega. Po moje naročilo RB, da ne bi Max dobo kake dirke prepovedi, ki bi jo moral, saj je letos povzročil že dovolj nesreč. Ampak zlatega fanta se ne kaznuje, bo raje še koga s seboj v grob peljal.

Odnehal? :D

Prepozno začel. Zavirati namreč.

Svašta se dogaja dandanes. Potem pa mi folk pravi, da je F1 brezvezna. Če še letos nismo imeli normalne dirke. He he Po mojem je Verstapen 100% kriv, saj se je premaknil na zaviranju. Bedarija res. Daniel je že bil na notranji liniji....

broken/link ::

gif: https://twitter.com/BerrageizF1/status/...

pri vseh VER-RIC borbah je bilo lepo videt, da je ricciardo že nekaj časa v F1, da je fant dozorel in da gre res za hitrega in kvalitetnega dirkača. Vse borbe so bile na nož, ampak ricciardo je točno vedel, da se bori z dirkačem znotraj ekipe in je versppenu vedno dal dovolj prostora in več prostora, kot bi ga dal drugemu tekmecu. To se je tudi lepo videlo v prvem ovinku, ki ga je, ko sta skupaj pripeljala, vedno vzel res na široko, da ja ne bi prišlo do dotika.
Na drugi strani pa verstappen, ki mu je vseeno, s kom se bori in se brezkompromisno loti vsakogar - tudi dirkača v istem moštvu. Tokrat je bil ricciardo hitrejši (odštevši začetek dirke), imel je boljši tempo in že prvič, ko sta se v izhodu iz 1ovinka "nežno" dotaknila (verstappen je uporabil besedico "brushed"), je verstappen nakazal, da bo branil pozicijo na žive in mrtve.
Ko sta se malo preveč dotaknila in oba odstopila pa ni veliko za razglabljat. Ricciardo je od odzadaj z zavetrja in pomočjo DRSa pridrvel kot sneta sekira, verstappnu je naredil t.i. dummy-ja (torej nakazal, da bo šel na zunanjo stran, prehitel pa po notranji), verstappen je seveda zunanjo stran pokril in naredil tisti 1 dovoljen premik smeri, potem pa ko je Max videl, da bo Daniel prišel po notranji, je zaprl notranjo stran. Ricciardo je bil od zadaj prehiter in že v samem manevru prehitevanja, ko se je Verstappen premaknil pred njega je še sprednje krilce izgubilo ves podtlak in zgodilo se je neizbežno. Ricciardo je kralj zaviranja, ampak tole je bilo nerešljivo. Sam se bi strinjal z večino, ki večjo krivdo (govori se o 70-30) pripisuje Maxu oz šel bi tako daleč in rekel, da je v tem dotičnem primeru krivda zgolj maxova. Konec koncev Daniel ni kar en tekmec, ampak je moštveni kolega in v internih dvobojih veljajo malo bolj spoštljivo-varna pravila borbe na stezi.

Zanimiv incident je bil tudi RAI-OCO, kjer ocon vsem novinarjem na polno razlaga, kako je Raikkonen vsega kriv, v resnici pa sta bila poravnana, zavila sta v ovinek, Ocon pa preprosto ni pustil dovolj prostora Raikkonenu. Kimija so tudi vprašali, kakšno je njegovo mnenje o tem incidentu in je preprosto povedal: "mislim, da me Ocon ni videl in niti ni pričakoval, da bom na njegovi notranji strani". in to se je po mojem mnenju tudi zgodilo. torej krivda na strani Ocona.

najbolj zanimivo pri vsem skupaj pa je to, da je bilo vse označeno kot dirkaška nesreča.

Aja, pa še to, kar ni pokazalo v prenosu. Če bo šlo tako naprej, bomo prvič videli, kako izgleda ban zaradi prevelikega števila kazenskih točk. Komentar pri tem videu ni potreben.
https://www.formula1.com/en/latest/head...

@broken bolje nebi mogel napisat +1

Model je alergičen na rdečo barvo :))

ripmork ::

https://www.formula1.com/en/latest/head...

Predlagane 2019 Aero spremembe z namenom olajšanja prehitevanj so šle (presenetljivo) skozi. Ferrari (ki je bil po vseh informacijah proti) ima moč vložit veto na spremembe, a bo moral za to predložit tehten in argumentiran razlog.

Za veto ne rabiš tehten razlog, zato je veto.
««
11 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

Oddelek: Na cesti
1616188064 (122624)          
»

Formula 1 2017 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

1251182587 (114146) broken/link
»

Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 466 67 68 69 )

3430382491 (238086) BT52
»

Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

3664285908 (181376) ABX

Več podobnih tem