Forum » Mobilne tehnologije » Telemach EON
Telemach EON
Temo vidijo: vsi
Mare2 ::
Bezukhoff ::
"Prijavljene naprave 0/3.
Največje število naprav, ki jih lahko povežete s storitvijo EON je: 3. Če ste v storitev že povezali največje možno število naprav in želite povezati dodatno napravo, morate najprej odjaviti eno izmed prijavljenih naprav."
Torej?
Največje število naprav, ki jih lahko povežete s storitvijo EON je: 3. Če ste v storitev že povezali največje možno število naprav in želite povezati dodatno napravo, morate najprej odjaviti eno izmed prijavljenih naprav."
Torej?
Mare2 ::
Greš na portal mojtelemach
klikneš:
-naprave
tam imaš
d3go ali eon
tam imaš seznam naprav prijavljenih
in jo odjaviš. :)
klikneš:
-naprave
tam imaš
d3go ali eon
tam imaš seznam naprav prijavljenih
in jo odjaviš. :)
zavajon ::
Jaz sem imel enak problem, ko sem želel registrirati prvo napravo.
Rešili so na supportu tako, da so mi resetirali account za mojtelemach.
Rešili so na supportu tako, da so mi resetirali account za mojtelemach.
janezzzz ::
kaj pa ce sem pozabil pin kodo za odrasle vsebine ,kako jo lahko spremenim? pise na portalu moj telemach ,ampak ne najdem nikjer lp
angelos ::
Zdravo, zanima me kako to da na dveh napravah lahko gledamo film z slovenskimi napisi, na dveh pa enak film z hrvaškimi podnapisi. Kje se najdejo nastavitve
LP
LP
m3k ::
Ali se že ve kdaj bo na voljo nova EON škatla.
Lanksko leto so rekli da bo va na voljo enkrat v tem letu, pa me zanima če se že ve kdaj? ...
http://twitter.com/androidtv_rumor/stat...
Mirko tipka na radirko ////
barocco ::
"Prijavljene naprave 0/3.
Torej?
V tvojem primeru nimaš priklopljene (0/3) nobene naprave-(mobi,PC ,tablica..).
Slika, za bolj jasno razumevanje.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
misek ::
ruski76 ::
Opazil sem, da na eon-u nimam vseh programov, kot jih imam preko conax kartice. Konkretno npr ni eroticnih kanalov. A je za to potrebno kaj dodatno aktivirati, ali tega preprosto preko eon-a ni? Imam pa nvidia shield tv...
XS!D3 ::
Opazil sem, da na eon-u nimam vseh programov, kot jih imam preko conax kartice. Konkretno npr ni eroticnih kanalov. A je za to potrebno kaj dodatno aktivirati, ali tega preprosto preko eon-a ni? Imam pa nvidia shield tv...
Na kateri platformi? Na iOS pr0na AFAIK ni zaradi politike Appla (kaj in pod kakšnimi pogoji je lahko v app storeu) . Pa nevem če ni isto na Androidu. Vse drugo bi moglo bit, ravno tako so vsi programi, ce gledaš v browserju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XS!D3 ()
Mikrohard ::
Na Androidu in iOS-u ne sme biti XXX vsebin v aplikacijah, ki se distribuirajo preko App Stora, Google Playa.
Sba ::
Na iOS so v MobiaTV (A1) tudi XXX programi. Vsaj tu politika očitno nima veze - potreben je le vnos starševskega gesla.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
MadMen ::
Na tv platformah erotične vsebine ni možno gledati, na ostalih platformah bi moralo iti skozi z starševsko zaščito.
lopov ::
Vsebino vidiš na PC, ne pa tudi na tablicah (vem za android). Dela tudi preko aplikacije na Samsung TV.
barocco ::
npr ni eroticnih kanalovV browserju jih jaz vidim. Gledat pa ne gre - verjetno imam preslabi paket.
Če imaš paket in ti prikazuje na TV ,ti mora tudi na EON-u
Probaj privzeto 1 2 3 4 pin kodo,če te slučajno vpraša zanjo.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barocco ()
ruski76 ::
Prvo, hvala za pomoc.
Glede na to, da uporabljam nvidia shield tv (sistem/platforma androidTV), ocitno erotike tukaj ne bo... PIN oz starsevski dostop imam "all access", tako da tukaj ni tezava. V eon-u teh programov niti na seznamu ni.
Zgleda da je prevladala ameriska politika - na tv-ju lahko namrec gledamo klanje, gola telesa so pa nesprejemljiva :o
Glede na to, da uporabljam nvidia shield tv (sistem/platforma androidTV), ocitno erotike tukaj ne bo... PIN oz starsevski dostop imam "all access", tako da tukaj ni tezava. V eon-u teh programov niti na seznamu ni.
Zgleda da je prevladala ameriska politika - na tv-ju lahko namrec gledamo klanje, gola telesa so pa nesprejemljiva :o
rose2288 ::
Ali mogoče kdo ve, da v EON ni erotičnih kanalov zaradi tega, ker ni možna starševska zaščita? A se da na EON-u tudi nastavit PIN za te kanale? Če imaš npr. EON na računalniku? Mogoče je v tem fora, da če ni možna starševska zaščita kanalov na EON-u na računalniku, da so se kar odločili, da ne bo teh kanalov v EONu? Ker predstavljajte si, da vam froc to na kompu gleda ... ja saj vam, haha. Ampak prek Telemacha očitno ne, tako so se zaščitili? Samo ugibam. Ve kdo kaj o tem?
zavajon ::
Sori za off topic, a se mi zdi, da bi bilo bolj pametno vklopiti starševsko zaščito za Kanal A in Pop TV kot za erotične kanale ;)
walu ::
Imam okoli 9 let star Sonyjev LCD TV modeL: KDL-32S3000. Zanima me ali je mogoča nadgradnja firmwara ali nakup zunanje enote, ki bi mi omogočila uporabo EON od Telemacha na tem TVju? Glavni problem je, da ne-EON ogled za nazaj deluje samo za 3 dni, namesto 7 dni. Poleg tega pa ga je treba še doplačat 1,5EUR mesečno.
Tv že ima CAM režo, ni pa bila nikoli uporabljena in ne vem ali je to pomemben podatek glede na starost TVja. Na sonyjevi strani tudi ni na voljo nobenih posodobitev: https://www.sony.co.uk/electronics/supp...
Morda ima kdo tukaj DIY rešitev:)? Pogodbo pa imam (še ne sklenjeno) za paket: DTV OŠO Mix L.
Malo sem že prebral o andorid tv boxih, bi se dalo s tem povezat moj tv?
Hvala za pomoč.
Tv že ima CAM režo, ni pa bila nikoli uporabljena in ne vem ali je to pomemben podatek glede na starost TVja. Na sonyjevi strani tudi ni na voljo nobenih posodobitev: https://www.sony.co.uk/electronics/supp...
Morda ima kdo tukaj DIY rešitev:)? Pogodbo pa imam (še ne sklenjeno) za paket: DTV OŠO Mix L.
Malo sem že prebral o andorid tv boxih, bi se dalo s tem povezat moj tv?
Hvala za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: walu ()
walu ::
V pogovoru s Telemachovo tehnično podporo so omenili 2 android boxa: MI TV BOX XIAOMI in Chromecast. Mibox ima veliko negativnih komentarjev v zadnjem letu glede prisilnega updata, ki naj bi povzročil, da aplikacije ne delujejo več gladko. Je pa težava, da Chromecast nima daljinskega upravljalnika (starejše osebe niso vajene, da bi tv upravljale s telefonom). Ali ima kdo kak drug box, ki v tem trenutku še vedno deluje dobro z EON aplikacijo in uporablja navaden daljinski upravljalnik?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: walu ()
zigaliro ::
Ma se kdo slabo kvaliteto videjov? Vecinoma je slaba potem pa za par sekund postane dobra in nato spet slaba. Sem pa na PC-ju prijavljen. Ve kdo kaj bi lahko blo narobe?
algoritem ::
V pogovoru s Telemachovo tehnično podporo so omenili 2 android boxa: MI TV BOX XIAOMI in Chromecast. Mibox ima veliko negativnih komentarjev v zadnjem letu glede prisilnega updata, ki naj bi povzročil, da aplikacije ne delujejo več gladko. Je pa težava, da Chromecast nima daljinskega upravljalnika (starejše osebe niso vajene, da bi tv upravljale s telefonom). Ali ima kdo kak drug box, ki v tem trenutku še vedno deluje dobro z EON aplikacijo in uporablja navaden daljinski upravljalnik?
Počakaj na EON box ali pa nabavi Shielda. Mi Box je bolj za silo. Je pa res, da tudi Shield nima dalinca s številskimi tipkami recimo, preko CEC pa tudi ne vem, če delajo cifre.
gregyk ::
Počakaj na EON box ali pa nabavi Shielda. Mi Box je bolj za silo. Je pa res, da tudi Shield nima dalinca s številskimi tipkami recimo, preko CEC pa tudi ne vem, če delajo cifre.
Žal ne delajo številke preko CEC, vsaj meni na LG tv-ju s Shieldom ne.
Sparkxl ::
Če se mu spreminja iz slabe v dobro in nazaj, je to problem internetne povezave. Sem samo doživel to, ko sem imel priklopljeno na mobilni internet. Doma na optiki se to še enkrat ni zgodilo
zigaliro ::
Če se mu spreminja iz slabe v dobro in nazaj, je to problem internetne povezave. Sem samo doživel to, ko sem imel priklopljeno na mobilni internet. Doma na optiki se to še enkrat ni zgodilo
Ja ampak mislim da internet nebi smel biti problem, sem naredil speed test na SpeedTest strani, pa sem imel download speed 24 mbps in kolikor vem bi to moglo biti čisto dovolj za EON.
joze ::
Danes mi je EON večino SD kanalov zamenjal s HD. S tem seveda ne bi bilo nič narobe, če mi ne bi sproti nekaj teh kanalov avtomatsko ukinili. Če sem imel prej Eurosport imam zdaj zgolj Eurosport HD, kjer pa mi seveda napiše, da na njega nisem naročen. Teh primerov je kar nekaj. Na TV-ju sprememb nisem zaznal. Imate tudi drugi tako?
M.B. ::
Meni se je to tudi na EONu zgodlo, samo da jaz lahko gledam HD kanale tudi tiste, ko sem prej imel samo SD.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Torej sta imela prej naprimer Eurosport in SportTv, zdaj pa imata HD verzijo in lahko gledata kljub temu, da nimata naročenega dodatnega HD paketa? Ker Slo 1 in 2 ter ostale kanale, ki niso dodatno plačljivi lahko tudi jaz zdaj gledam v HD....
HD kanale so očitno dali na začetek in ven zmetali SD (končno :)), se je pa s tem spremenil tudi vrstni red kanalov. Meni delajo vsi, je pa res, da sem imel že prej vse HD samo na drugih pozicijah.
Če ti ne delajo določeni kanali, povprašaj support.
HD kanale so očitno dali na začetek in ven zmetali SD (končno :)), se je pa s tem spremenil tudi vrstni red kanalov. Meni delajo vsi, je pa res, da sem imel že prej vse HD samo na drugih pozicijah.
A si lahko konkreten? Lahko gledaš Eurosport ali ŠportTV preko EONa?
Trojček Silver: EON lahko gledam Šport TV 1 in 2 HD, 3 pa ne gre (napiše, da nisem naročen na storitev).
Seveda, že od kar obstaja EON. Edina razlika je, da se sedaj nahaja na drugem programskem mestu.
Izaso ::
Seveda, že od kar obstaja EON. Edina razlika je, da se sedaj nahaja na drugem programskem mestu.
Ja, na EON jih lahko gledaš že od začetka
M.B. ::
Jaz lahko zdaj gledam FOX HD, FOX crime HD pa FOX movies HD prej samo brez HD delalo. Brez HD pa ni več teh kanalov. Isto 24 Kitchen in Eurosport. Še vedno pa ne morem gledal nickelodeon HD samo brez HD.
Everyone started out as a newbie.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 44319 (98) | Twixz |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 54809 (638) | polde66 |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148928 (2285) | Oldi |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66456 (8341) | Ulixes |
» | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 12052 (6444) | Daniel |