» »

Telemach EON

Telemach EON

Temo vidijo: vsi
««
11 / 51
»»

XS!D3 ::

GRT je izjavil:

M.B. je izjavil:

@GRT: Si slučajno fuzbal gledal? Tisto meni vedno kocka. HD kanali navadni kanali pa tud ko je fuzbal pa ne. Ostalo pa zadnje čase bistveno manj kocka, kot je prej. Je pa res da je to čist amatersko proti Netflixu. Nekega bufferja ni, retryov tudi ne, pol pa kocka na vlko.

Kocka mi predvsem pri ogledu za nazaj. Ni bil fuzbal je bilo pa, ko je moja hotela gledat za nazaj oddajo zvezde plešejo. Predvsem je negledljivo v večernih urah ali vikendih nakar sumim preobremenjenost omrežja? Ja samo na HD programih, kar potrjuje mojo tezo. Čeprav sem ravnokar za foro pogledal isto oddajo za nazaj v dopoldanskem času pa prav tako kocka, res da ne tako pogosto. Pri oddajah v živo pa opazim nekakšen minimalni zamik, včasih kot bi bil slow motion, se ustavi pa skoči.
Fak smo v letu 2018 pa eden izmed največjih ponudnikov te tehnologije ne more nudit neke normalne podpore s tem, da večine programov sploh ne moreš gledat za nazaj v HD tehnologiji. Potem pa oglašujejo neke nove pakete itd, najprej naj pošlihtajo to kar ponujajo za ta denar potem pa vse ostalo. In potem naj za to kupujem nek super duper 4K,HDR, Dolby Vision TV?!
Banda komunistična!

Na katerem HD kanalu ne nudijo ogleda za nazaj? Jaz še nisem opazil, da bi kakšen kanal manjkal. Dopuščam sicer možnost, da so sicer dodali v zadnjem času kakšen kanal, ki ga na EONu še ni (definitivno to ni večina HD kanalov), ampak načeloma deluje za vse iz sheme.

amacar ::

Sport tv recimo ne moreš.

mAXTER ::

Eno vprasanje.. imam paket optika gold trojka in ko se prijavim v EON android aplikacijo gre skozi s prijavo nato pa na vsakrsno vsebino - tekoco ali za nazaj, dobim naslednjo napako "You are not subscribed to this channel"

M.B. ::

@amacar: Sem sprobal in na eon.tv se da brez problema gledat Šport TV 1 neko tekmo rokometno, ki je bla v soboto.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

amacar je izjavil:

Sport tv recimo ne moreš.

Meni delajo vsi trije HDji za nazaj brez problema (Šport TV 1 HD, Šport TV 2 HD in Šport TV 3 HD).

amacar ::

Aja pardon sem zamešal, preko EON gre športtvHD, preko komunikatorja ne gre.

Alexius Heristalski ::

Po nadgradnji Windows 10 iz gradnje 1709 na 1803 zvok in slika na eon.tv ne delujeta več, samo števec teče. Po vrnitvi na 1709 spet delujeta. Je še kdo opazil kaj podobnega? Brskalnik Opera 53.0, poskusil sem tudi Edge, potem pa je zmanjkalo prostih naprav, dve ta mesec sem že odstranil.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

zavajon ::

Meni na 1803 eon dela bp. Res pa ni bila nadgradnja, ampak clean install. Uporabljam Chromium.

mat xxl ::

Je kdo kaj probaval tale EON na GSM ju med vožnjo mislim, kot TV to kaj dela ali bolj ko ne Ne dela ? Ker na eni lokaciji meni lepo dela.

RbOBoIJgE ::

mat xxl je izjavil:

Je kdo kaj probaval tale EON na GSM ju med vožnjo mislim, kot TV to kaj dela ali bolj ko ne Ne dela ? Ker na eni lokaciji meni lepo dela.

ok Kranja do Ljubljane po avtocesti dela brez problemov.
zakaj dones če se da preložit na jutr

Dr.S ::

Eon dela tudi na amazon firestiku (kljub odgovoru Telemacha, da ne podpira tega sistema).
Potrebno je samo aktivirati miško in te spusti skozi inštalacijo.
???

Telemach podpora vrhunsko deluje, sem jim poslal mail glede moje težave že dva dni nazaj pa ne mu ne ma od njih. Telekom vsaj pošlje potrditveni mail o prejeti prijavi težave in številko delovnega naloga, ti smrdljivci pa nič. Grozn so se poslabšal v zadnjih letih, povečal število strank, število zaposlenih pa očitno ne.

A poganja kdo ta Eon na mobitelu z android 8 ali višjim sistemom? Ker sumim da je nepodprtost le tega mogoče problem...

Od Telemach supporta pričakuj en generičen mail od nekoga, ki se na tehniko sploh ne spozna, v roku kakega tedna.
Vsebima maila bo gotovo link do njihovih najnovejših akcij, ostalo pa bolj po sreči.

GRT ::

mAXTER je izjavil:

A poganja kdo ta Eon na mobitelu z android 8 ali višjim sistemom? Ker sumim da je nepodprtost le tega mogoče problem...

Na 8.1.0 EON deluje brez problema.

Sem rešil zadevo, mi je celo uspelo nekoga na drugi strani linije dobit in so mi naredili neko sinhronizacijo kar koli že to pomeni. V glavnem EON sedaj deluje tako v brskalniku kot na telefonu.

BorutK-73 ::

Potem le niso tako nesposobni kot praviš.;) Telemach je kar ok, ostali operaterji niso nič boljši.

Dr.S je izjavil:

Eon dela tudi na amazon firestiku (kljub odgovoru Telemacha, da ne podpira tega sistema).
Potrebno je samo aktivirati miško in te spusti skozi inštalacijo.
???

Uradno EONa za Firestick ni, zato je tudi odgovor podpore jasen. Je pa res, da Firestick bazira na Android TV in se da neuradno sideloadat aplikacije za Android TV in Android, vendar pa se mi zdi normalno, da to ni nekaj, kar ti bo svetovala njihova podpora.

Sicer pa, če si rabil miš, si verjetno nalagal mobilno verzijo EONa (kjer itak rabiš miš ali touchscreen tudi za upravljanje, kar je bilo tudi v tej temi že neštetokrat napisan) in ne EON za Smart TV, ki bi moral normalno delat z dalincem (vsaj nekdo je javil, da mu deluje na Firesticku).

_njc ::

_njc je izjavil:

legendary je izjavil:

A kdo ve zakaj mi na nekaterih napravah pri predvajanju nekaterih hd programv javi 'kopiranje izbranih vsebin iz varnostnih razlogov ni možno'?

Je imel še kdo tak problem na svojem TV boxu? Na svojem Beelink GT1 Ultimate imam enak problem, tudi pri nekaterih ne-HD programih.

Torej, če se še kdo sooča s takim problemom; v mojem primeru je bila težava root-ana naprava (Beelink GT1 Ultimate) in Google-ov SafetyNet. Zdaj, ko sem uspešno "skril" root in prestal SafetyNet preverjanje EON deluje brez težav kot na telefonu oz. tablici.

jusv ::

sam je pa TOP met EON... bil če z vikend na Hrvaškem, TVSLO zarola sporočilo, da ogled fuzbala izven SLO ni mogoč, pol pa preklopim na EON in glej, glej;)
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Ali je kdo EON spravil na smart TV govorimo o hudem modelu Panasonioc 2016 letnik. Ni direktne aplikacije v meniju ali se, da kako drugače ?

A3Turbo ::

Jaz se pa na android Philipsu ne morem prijaviti, ker v moj telemach sploh nimam opcije za dodajanje nove naprave, ker imam silver paket. Potrebuješ pa gold trojka extra ali pa premium.....mal bedno. mi pa televizijo takoj prepozna kot smart tv in ne android napravo in jo moram registrirat s kodo...

pviran3 ::

Je trenutno kaka opcija za EON aplikacijo na android philips 2015? Imam pus7150.

BorutK-73 ::

Eon aplikacija obstaja v Windows store?

laibachnsk ::

Zanima me, če Eon deluje na tizen 4.0?Namreč novi Samsung tv-ji z oznako NU imajo tizen 4.

NE

A3Turbo je izjavil:

Jaz se pa na android Philipsu ne morem prijaviti, ker v moj telemach sploh nimam opcije za dodajanje nove naprave, ker imam silver paket. Potrebuješ pa gold trojka extra ali pa premium.....mal bedno. mi pa televizijo takoj prepozna kot smart tv in ne android napravo in jo moram registrirat s kodo...

Silver paket dovoljuje do 5 naprav. Res pa lahko brišeš le 2 na mesec.
Sem imel podoben (ali celo isti) problem, so mi nekako rešili, a sem se moral ponovno registrirati.

Izaso ::

BorutK-73 je izjavil:

Eon aplikacija obstaja v Windows store?

za windows ne vem.. je pa google play in apple store

misek ::

Prijavljene naprave: 1/1
V paketu Silver lahko prijavim samo eno EON napravo. Je to normalno ali napaka? V reklamah namreč piše število 5.

Daniel ::

Na portal si registriran z mobilno naročnino.

misek ::

Daniel je izjavil:

Kot kaže res. Se da to kako spremeniti ali mi morajo na Telemachu zbrisati račun? Oz. ga lahko morda sam?

misek je izjavil:

Daniel je izjavil:

Kot kaže res. Se da to kako spremeniti ali mi morajo na Telemachu zbrisati račun? Oz. ga lahko morda sam?

Pokličeš na HD, zbrišejo in se registriraš s fiksno. Sem klical za kolega pa nevem, če je blo 5min vse skupaj, samo davčno moreš met pri roki.

misek je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ja, samo pokliči jih pa ti bodo takoj uredili. meni se je isto zgodilo;)

Izaso ::

Ej, a to ste videli? top zadeva
https://telemach.si/a38909/Pomoc/Novost...

BlackLight ::

Ima kdo kaj izkušenj kako je z EON-om na TVjih ki niso na njihovih seznamih? Nameravam kupiti tale: https://eshop.petrol.si/sl/petrol/led-4... televizor, in me zanima če bo zadeva tudi delovala na temu glede na to da ga nimajo na seznamu?

Izaso je izjavil:

Ej, a to ste videli? top zadeva
https://telemach.si/a38909/Pomoc/Novost...

Ja, sem sporbal in res dobro dela;)

BlackLight je izjavil:

Ima kdo kaj izkušenj kako je z EON-om na TVjih ki niso na njihovih seznamih? Nameravam kupiti tale: https://eshop.petrol.si/sl/petrol/led-4... televizor, in me zanima če bo zadeva tudi delovala na temu glede na to da ga nimajo na seznamu?

Raje si vzemi katerega od teh, res dobra cena, pa tukaj ti bo ziher delalo;)
https://telemach.si/a38893/Pomoc/Novost...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jusv ()

Skylord ::

jusv je izjavil:

sam je pa TOP met EON... bil če z vikend na Hrvaškem, TVSLO zarola sporočilo, da ogled fuzbala izven SLO ni mogoč, pol pa preklopim na EON in glej, glej;)

Kako je sedaj s ogledom EONa na hrvaškem? Je možen ogled?
Konkretno preko prenosnika na paketu mobilni še več, fiksni gold trojka extra.
Od kje gredo podatki iz tistih 4GB mobilnih?

Zakaj ni TV3 HD?

Mikrohard ::

Skylord je izjavil:

Lahko gledaš na Hrvaškem. Če boš uporabljal slovensko SIM kartico, gredo podatki iz kvote, ki je na voljo v EU roamingu (v tvojem primeru 4.4Gb).

Alexius Heristalski je izjavil:

Zakaj ni TV3 HD?

Saj je samo prestavili so ga.

Mikrohard je izjavil:

Skylord je izjavil:

Lahko gledaš na Hrvaškem. Če boš uporabljal slovensko SIM kartico, gredo podatki iz kvote, ki je na voljo v EU roamingu (v tvojem primeru 4.4Gb).

Kaj ima slo SIM kartica veze z ogledom preko prenosnika?
Saj je ogled vezan na naročniško razmerje-paket. Prijaviš se z up.imenom in geslom, ki ga imaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skylord ()

Mikrohard ::

Očitno se ne razumeva (ali pa govoriva o različnih stvareh). Gledanje EON-a ti seveda ne porablja podatkov v tvojem mobilnem paketu, če ga gledaš preko fiksnega interneta, hotelskega wifi-ja ali kakšne podobne rešitve. Jaz sem te razumel, da bi rad gledal EON na Hrvaškem preko mobilnega interneta v svojem paketu (ker si omenjal paket "še več"). V tem primeru ti pa kuri podatke iz zakupljenih količin (če si na Hrvaškem, iz kvote EU podatkov).

No saj zato sprašujem ker nekaj stvari ne razumem.
Kako pa sploh lahko gledaš eon (preko prenosnika) brez, da si na Telemachu prijavljen z uporabniškem imenu in ga tam dodaš med naprave.

Skylord je izjavil:

Alexius Heristalski je izjavil:

Zakaj ni TV3 HD?

Saj je samo prestavili so ga.

Mislim na EON. Ne vidim ga.

Skylord je izjavil:

No saj zato sprašujem ker nekaj stvari ne razumem.
Kako pa sploh lahko gledaš eon (preko prenosnika) brez, da si na Telemachu prijavljen z uporabniškem imenu in ga tam dodaš med naprave.

seveda moraš biti prijavljen v EON, a če ga gledaš preko wifi-ja, ti ne porablja 4GB.. če si na mobilnem omrežju, pač

lopov ::

mat xxl je izjavil:

NE

Glede na to, da TM oglašuje nove NU kot podprte je le vprašanje časa, kdaj EON prispe:
https://telemach.si/a38893/Pomoc/Novost...

Preveri Apps, tudi Plex se je kar nenadoma pojavil v MU seriji :)

Je pa za razmislit o NU seriji, čehi pišejo da je slabša:
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p..., konkretno za NU7172 (google translate):

NU7172 je naslednik MU6172, vendar nima USB snemanja, nima bluetooth in nima pametnega voznika in nima slike, kot je MU7042

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Veron ::

_njc je izjavil:

Torej, če se še kdo sooča s takim problemom; v mojem primeru je bila težava root-ana naprava (Beelink GT1 Ultimate) in Google-ov SafetyNet. Zdaj, ko sem uspešno "skril" root in prestal SafetyNet preverjanje EON deluje brez težav kot na telefonu oz. tablici.

Kako si pa "skril root", da EON dela?

lopov ::

Veron je izjavil:

_njc je izjavil:

Kako si pa "skril root", da EON dela?

Uporabi Magisk (in ne SuperSu).

Veron ::

Ubistvu sem včeraj naložil EON in začuda dela, tablica ima naložen lineageOS (in root).

Bezukhoff ::

Kolegica ima v nadzorni napisano 0/3 registriranih naprav, ko pa želi registrirati tole EON storitev, pa ji pokne ven sorči, to ni namenjeno vam. :))

Torej, EON je potemtakem na voljo le v določenih paketih? :))

Zgodovina sprememb…

Mare2 ::

Bezukhoff je izjavil:

Kolegica ima v nadzorni napisano 0/3 registriranih naprav, ko pa želi registrirati tole EON storitev, pa ji pokne ven sorči, to ni namenjeno vam. :))

Torej, EON je potemtakem na voljo le v določenih paketih? :))

Omejitev je 3 naprave. :)

Bezukhoff ::

A sem polpismen, it say registriranih 0 od treh available slots, or what? :))
««
11 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26644349 (128) Twixz
»

Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16054809 (638) polde66
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

342148932 (2289) Oldi
»

Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32966456 (8341) Ulixes
»

Telemach EON TV

Oddelek: Omrežja in internet
3312052 (6444) Daniel

Več podobnih tem