Forum » Zvok in slika » nas xbmc gledanje filma na tv pilot postane neodziven
nas xbmc gledanje filma na tv pilot postane neodziven
helo ::
živjo imam NAS oz media player, na njem filme, povezan preko HDMI kabla na monitor (TV). na NAS imam povezano misko s katero upravljam xbmc a ko zazenem film....vidim film v ozadnju slisim a menu ne izgine iz zaslona...sem poskusil tudi z android verzijo preko monitela kontrolirati, KODI in Yatze in film se lepo predvaja a postaneta neodzivna...film se pa normalno predvaja dalje... sem pa dobil ob tem TVju tudi pilota (daljinec) s katerim ne morem upralvjati xbmcja.... .......vidim menu a ga ne morem upravjlati...le z misko ga lahko...a rad bi remote normalno preko pilota upravljal meni .... :( kak nasvet?
helo ::
pilot na mobitelu (yatze ali kori postaneta neodzivna).. pilot od TVja mi sploh ne prime ko bi se rad spehajal po meniju in izbral filme itd.... lahko izberem source ipd... a to ni na meniju...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pacific Rim (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 64449 (2089) | oo7 |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213762 (57225) | scipascapa |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60365 (22431) | umexteacher |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4883 (3508) | mackon123 |
» | DVI + AUDIO -> HDMIOddelek: Zvok in slika | 7296 (5483) | Okapi |