Forum » Mobilne tehnologije » Google Pixel
Google Pixel
dejanslo ::
Moj P10p je prišel nazaj z novim ekranom - od mene poslan 19.12., na Poljsko prispel v 2 delovnih dneh, naslednji dan pogledan. Po dodatni komunikaciji popravljen in poslan čez +1 dan (Poljska ima praznike 24-26.12.) in v enem dnevu pri meni. Od vrat do vrat torej v 5 delovnih dneh (skupno pa 11). S supportom zadovoljen, z ekranom zaenkrat tudi.
There`s More Than One Way To Do It
dev ::
Kako si pa sprožil ta postopek za servis?
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
dejanslo ::
Preko Google supporta, natančneje se pa več ne spomnim.
There`s More Than One Way To Do It
thaway348 ::
So kake tezave z pixli in sms-i iz tujine - je to povezano z RCS dramo?
Prakticno ne dobim od Googla, Revolut-a, Solaris bank 2fa sms-a (ni v spam-u).
Prakticno ne dobim od Googla, Revolut-a, Solaris bank 2fa sms-a (ni v spam-u).
dev ::
To bo kar splošna težava, lahko potrdim enake težave na iPhone.
Je pa tako, da imajo eni operaterji večje težave kot drugi. Npr. na Telekom ne pride, na Telemach pride.
Je pa tako, da imajo eni operaterji večje težave kot drugi. Npr. na Telekom ne pride, na Telemach pride.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dev ()
_Sajmon_ ::
Od Googla tudi sam nič (več) ne dobivam. Pred dnevi sem tule na slotech postal glede sms-a od Trade Republica - nisem ga dobival za izplačilo. Sem kontaktiral support in glej ga zlomka, čez pol ure je ponovni poskus pošiljanja smsa uspel. Še 1x ponovim vajo, pa spet ne pride. Resend opcija, pa pride. Grrr...
Jaz ne vem, v čem je haklc. Kakor sem nekje prebral, morda imajo pošiljatelji več ponudnikov za pošiljanje, ki pa izgleda niso vsi zanesljivi, pa če zajamraš, preklopijo drugam. Ali je kje drugje težava, na A1 niso nič videli (pa nikoli ne veš, če vseeno ne kaj naredijo). Če bi bil telefon kriv, bi moral operater kaj videt, ali pa se motim?
Imam P9pro.
Jaz ne vem, v čem je haklc. Kakor sem nekje prebral, morda imajo pošiljatelji več ponudnikov za pošiljanje, ki pa izgleda niso vsi zanesljivi, pa če zajamraš, preklopijo drugam. Ali je kje drugje težava, na A1 niso nič videli (pa nikoli ne veš, če vseeno ne kaj naredijo). Če bi bil telefon kriv, bi moral operater kaj videt, ali pa se motim?
Imam P9pro.
dunda ::
Ja, to sem zadnjič napisal. Imajo več ponudnikov in po mojem te za resend prestavijo na drugega (dražjega, bolj zanesljivega).
https://www.kacnje.eu
LonelyBoy ::
Pozdravljeni!
Je mogoče kdo našel rešitev za popačenje zvoka po cca. 10 minutah pogovora na Pixel 7A. Praktično vsak klic do cca. 10. minute pogovora je normalen zvok, nato pa se začne popačenje zvoka - jaz mu rečem "metal voice". Resnično nevzdržno.
Hvala vnaprej.
Je mogoče kdo našel rešitev za popačenje zvoka po cca. 10 minutah pogovora na Pixel 7A. Praktično vsak klic do cca. 10. minute pogovora je normalen zvok, nato pa se začne popačenje zvoka - jaz mu rečem "metal voice". Resnično nevzdržno.
Hvala vnaprej.
acookook ::
A ima kdo slučajno kakšen Pixel 4a 5G za prodat? Iščem stock ekran po neki normalni ceni. Na tistih AliExpress/Temu ekran nebi ravno želel zapravljati denarja, če so slabe kvalitete.
.
Fantasticno.
Telekom mi pravi da njihov agregator ne vidi nicesar za mojo stevilko - case closed. WTF
Telekom mi pravi da njihov agregator ne vidi nicesar za mojo stevilko - case closed. WTF
Od Googla tudi sam nič (več) ne dobivam. Pred dnevi sem tule na slotech postal glede sms-a od Trade Republica - nisem ga dobival za izplačilo. Sem kontaktiral support in glej ga zlomka, čez pol ure je ponovni poskus pošiljanja smsa uspel. Še 1x ponovim vajo, pa spet ne pride. Resend opcija, pa pride. Grrr...
Imam P9pro.
mirkuma ::
Pozdravljeni!
Hvala vnaprej.
Tvoj problem zgleda kar pogost (in na reddit in na google forumu se omenja).
Nekaterim pomaga tole:
Please try resetting all network settings. To do this, tap System → Advanced → Reset options → Wi-Fi, mobile data & Bluetooth reset options.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Pozdravljeni!
Hvala vnaprej.
Imas mogoce slabsi signal? Meni je to delalo prej dokler nisem menjal operaterja, sedaj je kul.
Ja pixel ima slabsi modem, kar se pozna ko signal ni tako optimalen.
marS ::
Pozdravljeni!
Hvala vnaprej.
Meni začne kr nekaj škripat po 10 minutah. Ma nimam rešitve. Pixel 7.
...no more heroes...
https://ecency.com/@seckorama
https://ecency.com/@seckorama
dr.Akula ::
A ima kdo slučajno kakšen Pixel 4a 5G za prodat? Iščem stock ekran po neki normalni ceni. Na tistih AliExpress/Temu ekran nebi ravno želel zapravljati denarja, če so slabe kvalitete.
Ifixit trgovina ima genuine rezervne dele za Pixle, Apple in še nekaj drugih telefonov. Samo omenim, presodi pa sam če ti je vredno.
https://www.ifixit.com/en-eu/products/g...
ni podatka
vinkop ::
se že kaj premika pri naših operaterjih, da vključijo RCS ? Tole me pošteno nervira, ker pošiljam ali prejemam zmazke od slik ali videev...
borutz ::
tudi jaz imam pixel 7 in odkar sem sel eden mesec nazaj na mobi se je skripanje oz. pokanje spet pojavilo
prej na narocnini preko telekoma je bilo ok
je pa res da sem hkrati dal tudi esim v pixel 7 - sluzbeno stevilko(telekom)
ne vem ce to kaj vpliva
ne vem ce to kaj vpliva
vinkop ::
acookook ::
Ifixit trgovina ima genuine rezervne dele za Pixle, Apple in še nekaj drugih telefonov. Samo omenim, presodi pa sam če ti je vredno.
Hvala! My bad, sem pozabil omenit, da sem že kupil 1x pri ifixitu, sem pa ga par dni kasneje (spet) razbil. 100€ je kar drago za ta telefon. Aliexpressu ne zaupam
.
blackbird42 ::
tudi jaz imam pixel 7 in odkar sem sel eden mesec nazaj na mobi se je skripanje oz. pokanje spet pojavilo
ne vem ce to kaj vpliva
Če se prav spomnim je tole že stara zadeva. In je bila rešena ko je Google omogočil VoLTE za Pixel telefone na Telekomu.
Temu pritrjuje tudi to ko praviš da pri naročnini tega ni bilo, sedaj ne Mobi pa je. Mobi ne omogoča VoLTE!
akulp ::
blackbird42 je izjavil:
ne vem ce to kaj vpliva
Če se prav spomnim je tole že stara zadeva. In je bila rešena ko je Google omogočil VoLTE za Pixel telefone na Telekomu.
Temu pritrjuje tudi to ko praviš da pri naročnini tega ni bilo, sedaj ne Mobi pa je. Mobi ne omogoča VoLTE!
Ja, drži.
To smo takrat reševali s tistim IMS patch-em.
Lukcc
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | VoLTE in VoWifi pri A1Oddelek: Pomoč in nasveti | 2177 (671) | mihas1919 |
| » | "Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 95171 (16251) | zavajon |
| ⊘ | Google pixel 7 pro kupil pokvarjenOddelek: Loža | 2093 (1675) | mangoslo |
| » | Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9Oddelek: Novice / Android | 4718 (2869) | stara mama |
| » | Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22565 (19441) | Leko |