Forum » Mobilne tehnologije » Google Pixel
Google Pixel

ZveeZ ::

PrimozR ::
FWIW, latest status RCSa je, da mi telefon javi "not supported" pri operaterju. Saga s supportom še traja, vrtijo se v krogih, odvisno na koga naletim da odgovarja ?
Kako imate status zdaj drugi, ki vam RCS ne dela?
Kako imate status zdaj drugi, ki vam RCS ne dela?

NekdoPach ::
Sovražim ta novi UI, kot da bi bil narejen za slabovidne in hkrati umsko zaostale osebke. Itak se ne da spremenit teme, fonta, nič. jajca

Pinturicchio ::
Ima kdo Pixel 9a, zanima me kako je z baterijo in če se tudi pregreva ob uporabi mobilnih podatkov?

NejcSSD ::
A se tut vam Pixel ob daljši vožnji ful segreje, ko je povezan na Android Auto + Navigacija.
Govorim recimo po 2 urah vožnje. Res rata vroč in na začetku po odklopu sploh ne morem fotografirat.
Sem bil na večjem roadtripu in me je kar živciralo...
Pixel 8 PRO.
Sprobal sem tako kabelsko povezavo (polnjenje zraven) kot tudi brez.
Notri sta še SIM+eSIM in 5G vklopljen
Govorim recimo po 2 urah vožnje. Res rata vroč in na začetku po odklopu sploh ne morem fotografirat.
Sem bil na večjem roadtripu in me je kar živciralo...
Pixel 8 PRO.
Sprobal sem tako kabelsko povezavo (polnjenje zraven) kot tudi brez.
Notri sta še SIM+eSIM in 5G vklopljen
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Boobiz ::
ja. moj P6 se tudi pregreje pri uporabi android auta. konstantno imet vžgano GPS lokacijo je pač zajebana stvar. imajo tudi 100x bolj podhranjene naprave enake težave. oh wait, nimajo.
valda mi ni treba omenjat, da lahko pride tudi do tega da ti telefon crkne ker se baterija enostavno izprazni. itak je prevroč, da bi se lahko filal zraven.
valda mi ni treba omenjat, da lahko pride tudi do tega da ti telefon crkne ker se baterija enostavno izprazni. itak je prevroč, da bi se lahko filal zraven.
I'm drunk, what's your excuse?

GupeM ::
Tudi moj P8P se nič kaj ne segreje, če je ekran ugasnjen. Če je ekran prižgan, rata pa kar precej topel.
Nimam wireless AA, tako da je vedno na kablu.
Nimam wireless AA, tako da je vedno na kablu.

dunda ::
Uporaba Wireless AA res na polno kuri baterijo (uporablja Bluetooth in Wireless). Še posebej, ker hkrati s polno močjo deluje tudi program za navigacijo in program za podkaste/glasbo. Tudi na Samsung S21 FE se na brezžičnem polnilcu pogosto tako pregreje, da na zaslon pridejo obvestila, da je prevroč. Polni se pa komaj sproti - če sploh.
https://www.kacnje.eu

Raindancer ::
Vprašanje. A ima kdo izkušnje z oppo reno telefoni? Oče je navezan na cat S42, toda nova fizična SIM kartica mi gre na živce, ker se je pri vstavitvi tako podrsala, da se bojimo, da če ponovno naredimo SIM pa se vstavi noter bo ista zgodba. Že trenutna zaradi poškodb ne dela popolnoma, kljub preizkusu na dveh različnih telefonih.
Oppo reno zgleda najbližje sistemu, kot ga je imel na temu telefonu, prednost vidim tudi v e sim kartici. Oče ni zahteven uorabnik, nekaj interneta, banka, ogromno klici in fotografije. Osnove torej.
Mnenja in predlogi?
Oppo reno zgleda najbližje sistemu, kot ga je imel na temu telefonu, prednost vidim tudi v e sim kartici. Oče ni zahteven uorabnik, nekaj interneta, banka, ogromno klici in fotografije. Osnove torej.
Mnenja in predlogi?

bzp ::
Meni se 9a nič posebno ne greje v avtu (wireless AA vedno vklopljen, navigacija, podcasti). Nimam pa wireless polnjenja.

NejcSSD ::
Pa verjetno jit na daljšo turo. Jaz sem šel do Grčije.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VoLTE in VoWifi pri A1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (454) | skylon |
» | "Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 87886 (8966) | zavajon |
⊘ | Google pixel 7 pro kupil pokvarjenOddelek: Loža | 1759 (1341) | mangoslo |
» | Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9Oddelek: Novice / Android | 4330 (2481) | stara mama |
» | Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20114 (16990) | Leko |